*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (4)*******

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Uratelooooooooor! cum v-ati mutat pe fb? d-asta nu mai scrie nimeni aici.

Ella, nu ma simt capabila sa-mi fac cont pe fb ...cica, pt astea neinitiate, e greu pana te obisnuiesti (mai ales de urmarit conversatiile).
Superbe pozele de la botez! bebe parca e de portelan. e frumos. frumos!
si voi, surorile, aratati tare bine!

Merge careva in turcia acum al sf de iunie?
voi pe unde va faceti vacantele anul asta?

Alma, cred ca te-ai speriat. cum mai e Mara?

Ralucami, bine ai revenit! tot asa intre Ro si Jap traiti? Ai terminat studiile?





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, stai linistita ca eu tot aici raman, nu-mi place FBK si basta.
Doamne cat de frumosi sunteti, Clem! Si tie iti sade bine cu 2 baietei, chiar, cine e al doilea blondin, nepotel cumva? Frumos ca Maxim a fost botezat in religia ortodoxa! E superb buchetul de flori de la lumanare, nasii impecabili, la fel si costumasul lui Maxim. Dintre cele 2 surori totusi tu esti cea mai frumoasa sa stii!

Eu vreau sa plec in vacanta de vara doar cu Matei undeva, insa nu am nici o idee pt o escapada mother-son, imi puteti da vreo idee? Mi-ar fi placut la munte sa colindam impreuna, dar nu stiu unde...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ralucami,
multumesc pentru aprecieri.
Sa ai o sora e o binecuvantare, dar sa fie si geamana e de 2 ori o binecuvantare.

An@,
na, ca macar te-am scos din barlog...hai doamna pe fbk ca nu e foc; acolo nu ne citeste nimeni in afara de noi.

Plecati in Turcia deci :) ; bravos!
Noi plecam maine in Thasos.

Liv,
baietelul din poze e Vladut, verisorul lui ; are 4 ani jumate e mai inalt cu un cap decat , adica are cam 125 cm, poarta la picior masura 30. Cand ii vad impreuna, ma gandesc ca a ramas in urma dar de fapt nu e asa, fiindca e in grafic, are 113 cm , l-am masurat la Medlife acum 3 saptamani.
Si da, multa lumea ne-a spus ca ne sta bine cu 2 baieti dar vezi tu, ca de unde eram eu hotarata sa nu mai am alt copil, sotul meu este si mai inversunat, nici nu vrea sa mai auda, a spus ca nu mai poate sa treaca prin ce-a trecut.

Si multumesc si pentru ca m-ai facut mai frumoasa decat clona, dar in realitate nu e asa :)

Lumanarea a fost de exceptie, si mie mi-a placut; fait@main au facut aranjamentele florale de pe mese si lumanarea, dar din pacate nu am poze si de la Crowne Plaza sa-ti arat ce cosulete de flori frumoase au facut.

Maxim a fost un dulce, a plans putin, dar e atat de greu incat nu am reusit sa-l tin pana la sfarsitul slujbei si i l-am pasat lui taica-su.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Liv, la cererea ta, uite si poze de la botez:
https://picasaweb.google.com/cinca.clementina/BOTEZMAXIM?authkey=Gv1sRgCIXm0anGpvvPSw#5753198742896653410


An@, sa stii ca ne-am mutat pe fbk; asta asa, ca sa te fortez sa-ti faci cont acolo :)


Ella



Foarte frumosi barbateii familiei! Sa fie sanatosi! Bob e tare smecherut cu palarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Al_Ma

Grupul este deschis oricarei mamici de capsunel, deci sa nu va simtiti excluse daca nu ati fost invitate in grup, l-am facut la repezeala si nu avem pe toata lumea in lista de pe FB. Daca va e comod sa ne intalnim (si) acolo, spuneti-ne numele de pe FB ca sa va includem in grup. Grupul nu e public, asa ca numai membrii il pot vedea si posta acolo. Si suntem numai noi intre noi , la sueta



Alina si Mara (27 iunie 2007)


Vreau si eu pe FB: Ipate Alina-Mirela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Liviana, nu stiu cum se numesc. Mi-a aratat cate ceva, si vad mai multe sambata

Ella, aveti o familie de nota 10! Si toti aratati foarte bine :) Si Maxim e ca un ingeras :D Mai mai mi se face dor de un bebe, mai ales asa de cuminte cum zici ca e el (adica asa, o fetita cum a fost Manu de cuminte :D)

Noi nu stiu daca plecam pe undeva anul asta... Poate prin Bulgaria un pic sau pe langa Dunare pe la noi. Dar as pleca si eu in Turcia :D

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

An@ hai pe fb, nu e nimic greu. Vrem sa-ti mai vedem motatele! Distractie placuta in Turcia!
Clem si voua distractie placuta in concediu! Sa reveniti cu multe poze!
Asa vad si eu marea. Nu stiu daca o sa reusim altfel sa ajungem anul asta. Eu as vrea, dar sa vad cum il conving pe sot. Nu poate el sa plece pana la 1 august, iar atunci o sa am deja 32-33 de saptamani si nici nu vrea sa auda de plecat la mare cu o asa burta. Eu tot sper macar la o Bulgaria la inceput de august. Andrei e foarte incantat de mare si nu vreau sa-i refuzam asta din cauza ca sunt gravida.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Raluca, acum e ok, atat doar ca profita de ocazie sa nu mearga la gradinita. Am lasat-o si azi sa stea acasa, fiindca mi-a promis ca merge maine si vineri . Torticolis se manifesta ca o nevralgie, o contractura a muschiului de la gat, cumva intre zona de sub ureche si mijlocul cefei. Nu stiu cukm sa explic, ca nu sunt specialist, dar acolo avea ea o rigiditate. Si te face sa te intorci ca un lup, adica nu poti sa rotesti capul, te intorci cu tot corpul. De la curent sau aer conditionat a facut. Probabil a fost transpirata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Haide Ana pe fb, adevarat ca e enervant sa urmaresti conversatiile, dar vorba ellei acolo nu ne mai citeste nimeni inafara de noi si merita efortul pentru asta. Nu trebuie sa activezi inafara de grup, iti faci setarile sa nu fii visibila.

Oricum imi place ca scrieti mult, dar mi ciuda ca fix acum v-ati pornit ca eu duminica plec in concediu si am o gramada de lucruri de facut si a mai plecat si sotul de acasa si se intoarce fix cand trebuie sa plecam. Deci va fi un sfarsit de saptamana perfect. O sa vad si eu cum e sa fii mama singura, si nici bona nu mai am si nici sa conduc nu stiu.

Ma duc sa le spal pe motatele mele si sa le culc ca tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

`Neata din Tokyo!

Azi dimineata am avut parte de o super criza de isterie din partea Mariei. Azi a vrut mort-copt "iochitza". Dar din cele 10 rochii de pe umeras nu i-a placut nimic si s-a enervat ingrozitor. Prima a cazut "victima" o rochita roz, cu guleras: a calcat-o ... in picioare, mi-a spus ca vrea sa o rupa. Apoi i-am dat una alba. A "desfiintzat-o" si pe-aia: "asta nu-i iochitza, e o carpa!" Tricoul calcat de maica-mea si aranjat pe umeras l-a azvarlit intr-un colt si a zbierat pana nu a mai putut. M-au lasat nervii si am tras-o de par.Am vrut sa o pieptan si sa ii fac coditele, dar ...munca lui Sisisf: eu aranjam parul pe o parte, pe partea cealalta ea se ciufulea pe muteste! Iar m-au lasat nervii, iar am tras-o de par!
Am plecat din camera si m-am calmat cu 3 guri de cafea si o tigara. Cand m-am reintors la Maria, deja se linistisera apele si imi zice: "vreau o rochita noua si caci vreau sa imi zica A-kun (un baietel de la ea din grupa) ca sunt eleganta!" Cand mi-am dat seama ce a fost in capul ei mi-a parut atat de rau ca am tras-o de par.Offf!
La final ne-am impacat, i-am dat pantofiorii ei preferati si am gasit impreuna o "iochitza acceptabila". Azi ma duc mai devreme sa o iau de la gradi si sa reinchegam relatiile de prietenie la o pizza de la restaurantul italian. Tare greu!

Ella eu in Thassos - insula de smarald cica- am fost acum cativa ani buni, pe vremurile cand inca mai copilaream. La un moment dat scrisesem si pe forum impresiile de calatorie. Pentru vremurile de atunci a fost frumos dar acum nu as mai alege sa fac vacanta acolo. E destul de plictisitor: nu ai ce sa vizitezi si in afara de plaja si balaceala nu e nici un fun. O sa caut si eu linkul de care iti spuneam ca deja amintirile imi sunt destul de vagi.
Am gasit: http://www.thassos.ro/thassos-impresii.php?page=2 Hohoho, postarea e din 2006, cand inca nu visam ce ma asteapta un an mai tarziu!

An@ am terminat cu studiatul de vreo 2-3 ani. Prea multa carte strica! (glumesc, dar adevarul e ca nu as mai fi in stare sa o iau de la capat si sa mai scriu o lucrare de licenta cu madam Hondru pe post de coordonatoare.Mai bine ma apuc de araba!) Citisem ca mergeti in Turcia. In ce statiune? Noi 2 ani la rand (2010 si 2011) am fost in Turcia. Prima data in Bodrum si apoi in Alanya. A fost frumos si s-a mulat exact pe ce aveam noi nevoie atunci (copilul mic si mofturos, eu cu dorinta maxima de a nu face nik) dar m-am saturat de Turcia. Anul asta vreau sa merg in Palau pt scuba diving.

Am scris un mesaj luuuung, cat o zi de post! Ma duc sa mai lucrez ceva si apoi merg sa ma epilez si sa imi fac bagajul ( duminica plec pt 4 zile in Taipei).

O zi faina tuturor!



Mergi la inceput