Prietene la bine si la greu - 165

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika, imi pare tare rau, condoleante :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ramonik condoleante, imi pare rau pt pierderea suferita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

ramonika nu am cuvinte,iti doresc puere
condoleante pentru mama ta,suntem alaturi de tine off, ce greu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare,

M-am bucurat foarte mult cand am vazut urarile de ziua mea. Va servesc azi cu .

Nu am multe noutati despre noi, Andrei este racit de vreo trei satamani, si nu isi mai revine. Acum a ramas cu o tuse seaca si nu mai stiu ce sa_i dau, sau la ce dr sa-l duc. Am inceput cu tratament cu antibiotic si humex, continuat cu aerosol ventolin si flexotide, iar mai nou cu indiferenta ca nu mai stiu ce sa_i dau

Nu am pornit laptopul de multa vreme si acum vad ca face ceva figuri, si nu ma descurc cu tastatura in franceza.

De Andrei are grija in continuare soacra mea, si abia astept sa inceapa gradi sa ii fac bagajele la soacra, .

De servici nu ma pot plange: dar astept concediul din august,. Sunt oarecum pe doua posturi, pana la sfarsitul verii trebuie sa imi sustin vechii colegi pentru a termina proiectele in curs, dar am si inceput dublajul si formarea pe un alt post. Din noiembrie va trebui sa plec la o formare de 6 luni in exterior Si deja ma gandesc la asta.

In general weekendurile le petrecem la tara, dar acum am ramas acasa si de la 7 astept sa se trezeasca trupa sa vedem ce facem azi.

Va pup, si va urez weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
am pierdut-o pe mama in ziua de Rusalii. era in spital de aproape 3 saptamani. decesul a survenit neasteptat de repede, in urma cu 3 ore vorbisem cu ea la tel. eram la spital cand s-a intamplat.
[...]
nu mai am putere sa raspund si altora, sper ca ma intelegeti.

Condoleante !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ieri a fost serbarea Iarinei si ultima zi de gradinita; din toamna va fi la scoala, clasa 0.
Merge la gradinita de la 2 ani si 9 luni insa intr-un mod "nehotarat", cu pauze lungi si dese. Ieri am avut impresia ca s-a incheiat ceva ce inca nici nu incepuse. In plus, parca a trecut doar o secunda din toamna trecuta (atunci cand noua educatoare ne-a spus sa avem grija sa nu lipseasca copii) si pana ieri (cand ne-a spus ca spera ca sa fi facut tot posibilul pentru fiecare dintre ei).
Primul an a fost la o gradinita particulara, apoi la cea de stat. Ideea a fost ca merge la gradinita pentru a se juca cu alti copii.
Desi as fi preferat ca si anul urmator sa fie la gradinita cred ca va fi ok si clasa 0 de la scoala, ca an de tranzitie pentru clasa 1.

Rares incepe sa vorbeasca intr-un mod original. Pronunta cuvintele in stil propriu, cu sau fara legatura evidenta cu forma lor originala si este ferm convins ca vorbeste perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Ramonika, condoleante!
Sa te intareasca DD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Doamne Ramonika...condoleante!
Multa putere iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, fetelor,
Lyly, cam asa este, in ultimul timp numai de rele auzim. Sa speram ca se mai invarte roata si apare si soarele curand.

Gabitza, cu lego ne jucam realtiv putin, din lipsa de imaginatie a mea...facem doar peretii, 3 adica, a unei asa zise casute de papusi. Cuburi avem din alea de lemn in remorca, mai mult se joaca cu remorca, isi care pe rand plusurile prin casa, le aliniaza in pat si le ia pe rand la plimbare.
Mai spuneti, fetelor, ce jocuri si jucarii sunt atractive pt pui a varsta asta? Adica sa le punem putin si neuronii in miscare, nu doar muschii.

Raluci, nu se pune pb unui al doilea bebe, nu viata asta :)), ne este destul de greu asa, ma rog, povestea e lunga si bat campii suficient sa supar fetele cu diverse despre care nu vor sa citeasca, dar sa mai despic firul in 4 cu altele.
Va admir pe cele cu 2 sau 3 pui, dar mie imi e aproape imposibil sa sustin mai mult de atat :).

Stanucel, felicitari pentru baiat si bafta in continuare! Uau, cred ca e o senzatie de megasatisfactie sa iti vezi puiul reusind! Sa se lipeasca cu jobul! Tin pumnii!

Strumfy, pot sa zic si eu reteta de anticadere par,
reteta originala este asa:
- 1-2 galbenusuri (in functie de lungimea parului)
- 2 linguri tinctura de urzica
- 4 linguri de apa
- 2 g Laptisor de matca
Se foloseste de 2 ori pe saptamana, prin masarea scalpului cu miscari circulare si frictionarea radacinii firelor de par, timp de 3-5 minute.

Mi-a fost si mie recomandat laptisorul de matca, il folosesc in combinaie ba cu uleiuri (ricin, masline si ou) ba cu tincturi (exact cum a zis si Raluca, ardei iute, urzica, usturoi, brusture si ou). Se pun inainte de baie pe cap, si stai cat poti si te tin nervii. Se duc la spalat normal cu sampon. Totul e sa te tii de masti, sa ai rabdare si timp. Eu am mai folosit un ser de la foltene, apa de ploaie mi s-a parut, adica efect strict pe timpul aplicarii. Bafta!

Floricik, asa imi place cum povestesti de Ema!!! Imi voi duce si eu puiul la bunici, la braila, de saptamana viitoare si o voi vedea doar in weekenduri, brr.

Mangalica, cum e plaja cu doi pui dupa voi? Apucati sa va intindeti la orizontala? Pupici!

Monis, si a mea face mofturi la mancare, si tot asa sper sa fie de la caldura. Ca sa manance ceva am ajuns sa o infometez, ii dau la 4-5 ore si nimic de ros intre mese. Vacanta frumoasa la greci!

Ancutza, frumos ca te plimbi!

Ali, sanatate multa! Cu olita nu te stresa, toate vin cu timpul. Sa fii pregatita cu 2 duzine de chilotei :).

Lumi, vacanta asa cum va doriti! Eu acum am prins ceva timp si chiar daca nu zic ceva :), scriu sa mai curga cerneala si pe aici pe forum.
Eu vad forumul ca o evadare in lumea frumoasa a copiilor, a povestilor despre copii, si da, si noi facem parte din ea, dar aici parca lasam cumva pb deoparte.

Dy, cu pipilitul papucilor tai...da, e clar ca e cu dedicatie :). Si a mea facea in chilotei dupa ce il cauta prin casa pe tati si se uita la el razand...deci tot cu scopul de a-l enerva. Sunt niste smecherasi scumpi.

trebuie sa fug, revin.

Pana atunci pupici tuturor si sa auzim numai de bine!







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:


Lylyana,iti doresc din tot sufletul sa iasa analizele bune Eu sunt purtator al virusului hepatitei B, nu este activ,multumesc lui DD, sper sa ramana asa...
Despre RMN nu am apucat sa-ti scriu,sa te incurajez,imi pare rau....am facut si eu 2...nu e nimic de speriat.

Dienutze,ai bagat o super-mega placinta faina!!!
Imi pare rau ca si tu trebuie sa stai despartita de papusica in cursul saptamanii, tare greu trebuie sa fie!
Ai mare dreptate cu forumul,dar chiar nu am avut inspiratie,si am ajuns ca multe alte fete, sa-mi fie jena sa intru sa scriu doar despre noi

Ramonika multa putere iti doresc,cred ca cel mai bun refugiu este dragostea pt copil si sot.... Imi pare atat de rau ca treci prin asa ceva atat de devreme.....

Shtrumfy,cum mai e viata cu doua strumfite?

Monica,cand apare Victoras?

Ancutza,cum mai e Sabi?
Am vazut pozici frumoase pe fb, cred ca te-ai simtit bine in Grecia

Licu,hai ma zi si tu ce mai fac pisoii!

Shtefy, voi ce mai faceti?

As mai vrea sa scriu, dar sunt obosita....pup toate fetele si copilasii
Noi am avut o zi foarte incarcata astazi....de dimineata am fost la piata si am cumparat 9 puisori(pe care,deocamdata, ii tinem intr-o cutie mare), si 6 prepelite(cu tot cu cusca corespunzatoare)
Apoi ne-au sunat nasii Alexei,si s-a lasat cu gratar. Atat de incantata a fost Alexa de toate evenimentele, ca nu a mai dormit la amiaza. Sa va mai spun ca am avut pe masa castraveti din gradina?
Tare mandra mai sunt de gradinuta noastra
Cam atat despre noi....ar mai fi o tuse pt care ii dau Sumetrolin(decat sa ajunga iar cu branula,mai bine asa), si vad ca aproape a trecut dupa 2 zile de tratament.



Mergi la inceput