Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata
Dece vin si eu sa sorb o gura din cafeaua de la tine
Atlantique-bine ca ati scapat cu bine.Si Miru ramasese cu niste urme destul de urate pe gat dupa spitalizarea de cand a fost ea mica ,mica( ea a avut cateter la vena jugulara) dar aproape nu se mai vad
dar chiar daca cicatricile se estompeaza iti inteleg supararea pe sistem
problema e ce te faci cand e o urgenta, cand nu mai ai timp de dat telefoane,de adus banii de acasa,de..,de...

eu le-am luat la fete pisicuta.Noi am avut pisici dar cand am ramas insarcinata cu Miru le-am dat
Daria insa a ramas cu gandul la ele
acum am hotarat ca e timpul sa luam iar una
nu va spun ce educatie face Miru cu ea.Azi noapte si prin somn ma intreba -une e mau?

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

ce frumoooss!!
o sa fie acolo ciufuleala maxima

Mergi la inceput

ADEVARAT S-A INALTAT!
nyny
eu i-am pus pe youtube pisicile aristocrate, 101 dalmatieni si colt alb i-a placut f mult dar se intoarce mereu la marea lui dragoste tom si jerry

Atlantique ma bucur ca sunteti bine acum, e bine de stiut faza cu plasturele, desi sper sa nu avem nevoie

simply mie mi se pare ca Ariana progreseaza chiar f bine la cap socializare
poate iese soarele azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza, dragelor, cofee fierbinte pt doamne?

eu n-am av timp sa intru sapt asta pe forum. am mai intrat asa, fugitiv, pe fb in metrou pana aj la munca.

anti...offf da ce patanie, bine ca barbatelul e ok....si da, ai dreptate e foarte trist sa constati dezinteres total...pt motivul asta ma bucur ca sunt la capitel...macar ai alte oportunitati...bani sa fie...

simpli...mie mi se pare normala reactia printesei adik, mai putin sociabila avand in vedere ca in mare parte sunteti doar voi2, practic tu esti universul ei...iar in ceea ce priveste tv eu am scapat la modul ca desi e deschis toata ziua nu pare f interesat si apoi nici nu prea mai are timp daca petrecem mult timp afara...

eu sunt praf cu somnul , nu dtiu ce are dar are un somn agitat, ba plange ba maraie, ba se foieste , ba vrea titi, ba vrea lapte. acum a vrut pe la 5 sticla nr2 pe noaptea asta si n-am mai putut sa dorm. asa am patit si in we trecut cand visam la somn in nestire.

ink e fonfait si infundat si asteptam cu nerabdare sa vina...vara ca ne-am saturat de ploaie.el progreseaza ca toti pufii intr-un fel sau altul si pe zi ce trece il iubesc tot mai mult. e singura mea raza de soare in vremurile astea si ma stradiesc sa vad doar partea plina a paharului. daca nu l-as fi avut pe el n-as fi cunoscut niciodata dragostea adevarata si bogatia sufleteasca. simt c-am primit tot ce-i mai bun si acum sunt intr-un proces de reevaluare a prioritatilor.

din nefericire nu mai pot pleca in concediu. am sa dau detalii pe fb daca cineva doreste...ce bine mi_ar fi priit cateva zile de relax mai ales ca o luam si pe mama pe post de bona ...dar c,est la vie....doamne fereste de mai rau...

sa aveti un we superb , dragelor...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Trist ca nu mai poti pleca n concediu si trist ca FB e ....daca intereseaza pe cineva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza doamnelor, o cafeluta serviti?

Prin cate peripetii au trecut pufii nostri, ma bucur ca acum sunt toti teferi.

Dandana cred ca acum ei inregistreaza si inteleg absolut tot. Ma uit si la Mara, daca vede ca este certat un copil, se uita asa cu o fatza deranjata....Eram saptamana asta la un loc de joaca si aud o voce de femeie isterica "mai fetito, tu nu intelegi sa nu-l mai lovesti?". Cand ma intorc vad o ditamai femeia aplecata spre o fetita fetita de vreo 3 ani si urlandu-i in fatza. Am ramas masca! Eram pe punctul de a ma lua de ea dar s-a ridicat tatal fetitei si au avut un schimb de replici. Si ca sa intelegeti penibilul situatiei, copilul ei avea tot vreo 3 ani iar problema era ca fetita ii inchidea o usita peste mana baietelului. Ma gandeam ca daca era Mara mea in locul fetitei sigur iesea cu mari scantei.

Una peste alta....m-am saturat de ploaie! Simply la voi e mai bine?

Marutza mea a tusit toata noaptea pana a varsat, sper sa fie o raceala trecatoare.

Sa aveti o duminica perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Miremia eu chiar acum savurez cafeluta

Imi pare rau ca aveti parte de vreme urata, stiu cum e.La noi e f frumos, vai cat am asteptat asa vreme.Am fost ieri la gradina zoologica(unde erau si elefanti,girafe,zebre...) Ariana a fost cum nu ma asteptam, devine din ce in ce mai sociabila si curajoasa,a pus mana si pe cateva animalute,ea care se urca mereu la mine in brate.

Sper ca Mara sa nu aiba nimic serios

Apropo de parcuri si mici certuri, aici nu vezi asa ceva, adica nimeni nu isi permite sa se bage, sa vina sa tipe la copilul meu , nuuu , ba chiar se cere scuze, se zambeste; adica daca 2 copii au avut ceva de impartit parintii isi iau copii(discuta cu ei,in particular), isi cer scuze reciproc parintii sau fac o mica gluma,gen "sunt copii" ; dar ca sa vina sa ii spuna ceva altui copil,nu, nu se face asa ceva.Cred ca si eu m-as fi enervat sa aud ca alt parinte ii spune ceva copilului meu sau sa aud diverse comentarii;

Dastefa sa se bucure fetele de pisicuta

Dandana

Dece sper ca Luca sa fie mai bine si tu sa fi putut sa te odihnesti un pic

O duminica placuta sa aveti!

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salutare
noi am fost ieri la un parc care mi-a placut tare mult
nu e neaparat ceva spectaculos dar noi ne-am simtit bine
e un fel de parc de joaca cu miniferma tinut de o asociatie olandeza
ce mi-a placut a fost spatiul extins( eu sunt disperata de parcurile astea de 50m2 in care se inghesuie 30 copii si 20 parinti),lume nu f multa ca e mai retras
au vazut copii iepurasi,gainute,caprite,broasca testoasa
danasor cred ca stie sigur despre ce e vprbna ca e prin zona unde locuieste ea
poze nu am facut dar le-am promis la fete ca mai mergem si poate atunci voi face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

simpli am vrut sa-ti scriu si zilele trecute in legatura cu timiditatea Arianei
ma bucur mult ca te-ai mai linistit
puteam noi sa te incurajam cat lumea -stiam(din experienta) ca pana nu face ea ceva care sa-ti infirme temerile vei ramane cu piticul pe creier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna!

Multumesc pentru suport!

Stiu ca asta s-a intamplat la multi copii (cred ca si eu am avut capul spart.....nici macar nu imi mai amintesc, asa ca nu am fost traumatizata) dar asa sunt eu mai exagerata cand vine vorba de copilul meu si ma deranjeaza ca trebuie sa se rezolve complicat ceea ce poate fi foarte simplu.

Noi am fost vineri la tara la mine si a fost f frumos. Alex a adunat ouale de la gaini, a dat mancare la pui, a vazut cum se mulge vaca, cum se hraneste porcul si a fost foarte incantat. A stat toata ziua afara si s-a jucat si acum vrea iar la "tataie onica". Pe drum a vazut un cal cu o caruta si mi-a zis "mami, uite calutul...cu emoca"

Nu a facut pipi pe drum deloc. A si adormit dar a facut cand s-a trezit. Am fost foarte mandra de el.

Dastefa sa stapaniti sanatoase pisicuta!

Simply ma bucur ca Ariana interactioneaza din ce in ce mai mult cu copiii. Eram convinsa ca asa va fi, dar asa cum a zis si Dastefa indiferent cat spunem noi, pana cand nu te convingi tu singura nu iti vine sa crezi.

Dandana si eu sunt surprinsa cat de multe poate sa inregistreze si sa retina. Ma trezesc ca ma intreaba ceva ce s-a intamplat acum multa vreme in urma si poate eu am si uitat.... Inca o data in plus trebuie sa fim extrem de atenti la ce ii expunem.

Mire Marutza dulce sa-i treaca repede si sa nu fie grav.

Dece imi pare rau ca nu mai puteti pleca in concediu. Multa sanatate lui Luk si poate incepe si el sa doarma mai bine ca sa mai prinzi si tu mami un somn ca lumea.

Ruxita se pare ca incepe puiul sa se uite dupa fete.....Bravo Kay Asteptam poze noi.

BF cam asa este, copiii mananca ce se mananca in casa. Si eu i-am dat cam asa cum ai zis si tu dar nu am avut curaj sa ii dau fructe de mare. O sa incerc ca noi mancam si de fiecare data cand fac pentru noi trebuie sa ii fac lui altceva dar care sa arate la fel cu ce este la noi in farfurie ca vrea si el.

Tomaca poate ne mai spui si noua ce carti ti se par mai interesante din ce citesti.

O seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

fete dragi, ia primiti de la mine (sorina, DC?!?!?!) o cafea cu lapte...si atat, ca nu pricep sa delicatese.

o zi frumoasa sa aveti, in ciuda ploii

_
mama lui Stefan, pui scump si 29+

Mergi la inceput

neatza!

si noi la cafea Ana, cum te mai simti?
iar ploua, iar stam in casa

vine 1 iuniee

Mergi la inceput