Bravo Andra,Cuchilici,Gabiko!Mai-Iunie'12(55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Ionelu pup pe burtica pt Bianca,sa se linisteasca cit mai repede.
Pt Gabi 76 si mmamita sanatate,bebei bucalati si mincaciosi si necolicosi.
Mmamita- tu chiar nu ai glumit,tu te muti acuma cu bebelul de citeva zile in brate?- noi ne-am mutat o data in 8 ani si nu mai vreau sa ma mai mut ever: am facut curatenie la singe(am pus la curb mai mult decit trebuia-pina si decoratiunile pt craciun mi le curatase ursu')de am ajuns dupa ce ne-am linistit, sa merg la cumparaturi sa inlocuiesc ce am dus la gunoi in locul vechi;si 2 venind de la servici m-am trezit de doua ori conducind spre adresa precedenta.Esti tare daca te-ai hotarit acum sa te muti,cu doi bebei si unul numa de citeva zile.Sincer te admir.
Elena- nu ai voie sa fii nervoasa/nemultumita/agitat etc. nu esti tu cea cu tensiunea ridicata? Stai linistita ca banii se cheltuie ei.Sa fiti voi doi sanatosi.
Ylari f frumoasa si utila postarea.Multumim
Noi suntem bine.S-a reglat ursuletul cu treaba #2 (de 2 ori pe zi,eu zic ca e bine).Dormim in timpul zilei la mami sau tati pe burta,seara cu mami si tati in pat.Noi folosim crib-ul pe post de depozit.Am citit ca mai sunt cazuri aici,nu suntem noi primii.Noi ne bucuram mult ca el e cumitel si ii place in brate.Atita vreme cit nu are parte de sin cum trebuie simt nevoia sa il cocolosesc cit mai mult.Tinut in brate piele pe piele- eu sau ursul,plimbat prin casa ca sa rigie,cintat,susotit la ureche,sau explicat ce trebuie reparat la masina (asta a fost tare a adormit saracul cit la plictisit tat'su cu reparatul la masina).As vrea sa am pe bune fermoarul din desenul virginei si sa il pun acolo ca intr-un marsupiu,sa il scot de acolo sa il dragalesc si sa il pun la loc,sa fie safe.
Urez tuturor bebelasilor nostri sa creasca mari,frumosi si sanatosi

Alexander Matthew-si soarele a zimbit cind te-ai nascut tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabiko76 spune:

Da, la Regina Maria, acolo era si dr cu care trebuia sa nasc...daca stiam ca oricum nu nasc cu el cred ca alegeam poate Sanador sau alta clinica, macar acolo sunt preturi mai bune...Intr-adevar ma ingijoreaza si faptul ca el era la curent cu toate problemele mele, m-a operat de fibrom uterin, stia de cicatricea de pe uter unde si cum era, acum trebuie sa explic ce probleme am, nu stiu daca exista un dosar cu recomandari etc...

Gabriela 38+ cu bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Ylari daca doctorii din Ro ar lucra in "cirdashie" cite 2/3 pe un pacient,nu ar mai fi problema asta.Dar probabil nu e posibil sa imparta plicul.Daca imi aduc bine aminte s-a mai discutat asta.Clara explica cum la un cabinet ai doctorul tau dar esti obligata pe parcursul sarcinii sa vezi toti doctorii din cabinet.Unul din ei este la spital oricind.Deci cind ajungi acolo, programat sau neprogramat- ai doctorul tau,dosarul tau cu info este usor de accesat.
Cred ca e vorba de plic si din cauza asta nu se asigura un back-up.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

Ylari daca doctorii din Ro ar lucra in "cirdashie" cite 2/3 pe un pacient,nu ar mai fi problema asta.Dar probabil nu e posibil sa imparta plicul.Daca imi aduc bine aminte s-a mai discutat asta.Clara explica cum la un cabinet ai doctorul tau dar esti obligata pe parcursul sarcinii sa vezi toti doctorii din cabinet.Unul din ei este la spital oricind.Deci cind ajungi acolo, programat sau neprogramat- ai doctorul tau,dosarul tau cu info este usor de accesat.
Cred ca e vorba de plic si din cauza asta nu se asigura un back-up.

Exact!
Ceea ce mi se pare imoral, dar deloc surprinzator ptr romania.
Oricum asa cum spuneam, am inghitit galusca si m-am resemnat, sa speram ca am ales corect si totul va fi bine.
Pana la urma clar ca nu e o drama, eu am fost socata ca nu ma asteptam, atata tot. Apoi a doua si deja am schimbat macazul si am renuntat eu la ea.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Seara buna fetelor!

Felicitari Albinuta! Sa-ti traiasca puiutul sanatos si necolicos!

Am citit tot dar zau ca n-am putere sa ma bag si eu in seama cu vreun raspuns.
Asa ca ma plang putin.....inca n-am nascut, noaptea trecuta mai mult n-am dormit-o cu gandul sa nu care cumva sa nasc ca mi-era si rusine s-o sun pe dr mea, ea o ducea pe maica-sa la cimitir si eu sa o fi sunat ca nasc Acum sunt super obosita, am refuzat sa ma mai culc la 18.30 si sa ma trezesc la 22, poate asa o sa dorm mai bine. Am niste butuci de picioare, o burta plina de cirese....in rest e ok. Si acum ma duc la un dush mic si la un nani.....sper mare.

Va pup!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Of, mi_bebelina... Un pupic mare mare ptr tine, curaj, o sa fie bine, e greu acum la final dar cat de fericite o sa fim! Te imbratisez tare tare!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

vin de la dr... pe 7 nasc :(... mi s-a parut asa repede ca am inceput sa plang...am plans si la mesajul tau ylari... chiar asa trist o sa fie bebe?
off, nu ma bagati in seama... sunt trista ca se termina sarcina.. ca nu o sa mai fie puiul in burtica... acolo... unde ne jucam noi doi
o sa-mi fie dor de toate loviturile lui ca sa-l bag si pe el in seama... mereu se linisteste cand incep sa-l mingaii
in butica-l stiu si in siguranta...
dar pe de alta parte vreau sa si-l vad, sa-l strang in brate.. sa-l pup...
felicitari albinuta, sa iti traiasca copilul multi ani si sa fie sanatos!!!

Anca 37+ (8 luni +)cu Mihai Iulian AMR 2+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Va spun si eu cum e aici, in Polonia. Eu pe langa fisa de la doctorita am un carnet al gravidei si cand ma duc la nascare trebuie sa-l iau cu mine si medicul de garda vede exact cum a decurs sarcina si ce probleme adiacente am.
Ma straduiesc felicity sa nu ma mai enervez ca sa nu-mi creasca tensiunea.
Noapte buna!

Elena 37+ cu Bebster AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Pup mamica Alinush si urez bebelinei Antonia sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte, iubita si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna dimineata!
Ylari cred ca ne-ai facut pe toate sa plangem cu meajul tau referitot la bebe....
Albinuta felicitai i a iti traiasca bebele!
Alina imi pare tare rau pentru tine, dar unt igura ca problemele lui bebe e pot rezolava. de abia atept sa ne spui ce ai facut la medic.
2liniutese aproprie si momentul tau, cred ca trebuie sa fi tare emotionata! A, multumesc pentu pentru mesaj a inemnat foarte mult pentru mine!
Ioneluai incercat Colief? Eu am inceput sa-i dau si pana acum ma declar multumita, adica e cunoaste diferenta.
Anittasa stii ca eu nu am renuntat la alaptat mergem in paralel si cu Lp. Era vorba de analizele lui bebe care au iesit cam proaste adica calciu mic si gulcoza serica tot aa mica. E drept ca dupa san plange cam la 1 ora si dupa lapte praf cam dupa 4 ore...chiar nu mai stiu cum ete mai bine. Oricum il cantaresc regulat ma mulg ca mi s-au impietrit sanii (mi-am luat o pompa de 800 ron ca cea pe care o aveam de la BIBI se stricase, si sper ca pana la urma sa fie bun lapticul meu si sa nu ne chinuim im zadar).
Fetele cu bebei, voi la cat timp alaptati? Si cam cate scutece pe zi folositi? Eu cum il aud ca se sparcaie ii schim scutecul, voi? Si cum il tineti imbracat in casa? Hai ca pun la intrebari de parca as fi la primul bebe.

Mergi la inceput