PRIETENE FARA TITLU (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Crezi ca eu vreau Denisa? N-as varsa nici o lacrima daca as simti-o pe Moni optimista, puternica si plina de speranta!!
Dn pacate azi...cuvintele ei(s-o vad pe Diana clasa 1, l-am vazut pe Tudor vorbind) erau finale, definitive si m-au umplut de spaima.
Nu sunt o persoana puternica, intru imediat in panica mai ales cand este vorba de persoane la care tin!
Monica imi pare atat de rau ca nu stiu sa te incurajez si ca nu gasesc cuvinte potrivite sa te sustin. O sa-mi revin din soc si am sa revin...Tu esti un om minunat care merita tot ce este mai bun in lumea asta!!!
Noapte buna fetelor!
Denisa iti tin pumnii ca sa-ti iasa biopsia bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA revino-ti mai repede ca mintenas vin si te alerg prin Eforie
Hai ca revin si io dupa ce-l culc pe Tudor - mai vrea si citit povesti la ora asta
Pana atunci ceva poze de azi: http://www.dropshots.com/moni2012 Ne-a vizitat iar si un arici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hai ca am revenit un pic in zona.Mersi de urari La problemele optimism versus pesimism si altele de gen detaliez dimineata la cafea ca acum n-am chef.
Intai za va zic de Diana,care a sosit din excursie abia la 17.10 ,deci a picat mersul la gimnastica.Oricum la serbarea de-acolo cica va fi ceva dans country si la echipament care cum vrem.Nu prea seamana a gimnastica,dar fiind gimnastica aerobica,o fi vreun contry aerobic
A "cules-o" mami de la autocar ca noi eram la gradina si nici n-am mai vazut-o la fatza azi ca a ramas la ea.Da' cica atat a fost de "obosita" incat nici 20 de minute n-a stat sus doar cat sa ciuguleasca ceva pe urma a vrut pe-afara cu bicicleta.Se pare ca au atins toate obiectivele,zoo,plimbat cu vaporasul si parc gradina botanica mai era.O mai descos eu maine.
Azi am avut si eu de lucru "la greu",cred ca vreo ora numai am cules spanac Si in final am dat jumate din el vecinei,ca ei n-aveau.Si o gramada de salata verde la fel,dar macar pe-aia n-am cules-o io Am cules si cateva maini de mazare si dupa ce-am inspectat pe-acolo,in cca o saptamana o sa mi se acreasca de cules si mazare Dar ce ma bucur cel mai mult - am o gramadaaaa de marar spre deosebire de anul trecut MIRA saptamanile astea a fost tot soare/cald alternativ cu ploaie,cred ca asa ii place de-a iesit atat.Si frunze de patrunjel am destule si de toate.Si mi-a dat "gradinarul" si o mana de "loboda porceasca" El si-a strans o plasa sa faca zeama ,noi alea le credeam buruieni
M-am gandit ca imi bag maine o supacrema din muulte legume,blenduita numai buna la lipsa mea de dinti de la ora asta Si spanacul cu ou de-acum seara a fost adecvat danturii .
Iar a fost si Ramo cu bebelina in zona ,iar Tudor ca de obicei tot pe la apa bantuia.Noroc ca a dormit vreo 2 ore si-am avut o mica pauza.
Parca v-am zis ca seara le citesc povesti,iar la amiaza ca sa scap de citit,le povestesc (inventez) "povesti" in principal cu insecte.Uneori numai asa il conving sa vina la nani Aseara am calcat consemnul si le-am inventat niste povesti (la amandoi) in loc de citit .Ce sa zic,sabotaj cumplit Diana radea in hohote si cu asa o poftaaa de ma tot intrerupea Eeee nu-i prea obisnuita cu inventiile mele cred . Azi povestea de la amiaza a fost despre 5 gandaci de colorado flamanzi,care au pornit in cautare de cartofi M-a inspirat Tudor fara sa vrea cand a zis ca vrea cu goanga/insecta in pijama,apai bingo ... colorado-i cu dungi Ei si bietii colorado dupa ce-au ajuns cu chiu cu vai intr-o gradina cand s-au uitat :ceapa mai incolo rosii dincolo varza (heeelp!) si mai incolo morcovi ... si tooot asa pana i-am insirat toate legumele posibile si la fiecare isi exprimau gandacii dezgustul in fel si chip de radea si Tudor de se prapadea.In final uraaa! Au dat in alta gradina de iubitii cartofi! Si-au navalit pe ei si cand sa pape ... fleosc au fost imprastiati cu insecticid de-au ramas cu cracii in sus (noa ca doar nu toate povestile au happy end ) Unul totusi a scapat si-a fugit acasa sa povesteasca ce-a patit ... A doua poveste mai scurta (musai vrea minim doua ) era cu un greiere caruia i-a cazut o pruna in cap,cand canta mai bine.Dupa ce si-a revenit a vrut sa guste din pruna,dar din ea a iesit un vierme care zicea ca-i a lui pruna,ma rog s-au certat bine "baietii". In concluzie tampenii cat cuprinde,dar si mutrele conteaza la efect Sigur seman pe tati ca mami intruna se cruceste cum reuseste el atat de bine sa-l calmeze/adoarma ,povestindu-i niste tampenii de-ti sta mintea-n loc
Dianei clar ii plac cel mai mult povestile amuzante si vad ca si lui Tudor ii plac astea.Precizez ca niciodata in momentul cand ma pun in pat n-am vreo idee cu ce-o sa fie povestea respectiva,imi vine "inspiratia" pe parcurs.
Na ma duc la nani.
Noapte buna
PS uitati cu ce ma delectai io zilele astea http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172582&whichpage=1 Sunt curioasa ce parere aveti,evident cele care au timp/rabdare sa citeasca atat (eu zic ca merita, e un subiect d-ala care pana la urma te cam pune pe ganduri.Macar psotarile autoarei desi-s destule si-alea).E vorba despre prietene si despre o vacanta in Tenerife si-o excurise cu submarinul dar discutiile s-au diversificaaaaaat precum pasari-lati-lungila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- vazut poze faine si ce povesti poti tu sa le inventezi- si Dragos Mai face Asa cu E daca nu ii citeste Fratii Grimm sau Creanga- limb anul archaic e greu pt ea..
Al meu sot are de curatat 80 de pesti dupa inca 50 de aseara-.ii face fileuri si apoi BBQ- Alex intra la lectii- eu merg 1 ora la gym- Emma are ambii ochisori rosii- sper sa ii treaca Mai repede- te si dc vrei ceva de aici zi- mi!

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare.Am aparut si eu la cafea ,dar doar la a doua ca prima am baut-o f. pe fuga.Ne-am dus cu mami ,frate-meu,Ramo si copiii pana intr-o comuna de langa Arad,la cca 10 km de Arad,dar e chiar la doar 10 minute de mers cu masina de-aici de la noi dn cartier.Am fost la tanti care vine cu mine in Ungaria,au casa plus gradina ff mare acolo,tot i-am promis c-o vizitam (ei doar sambata-s acolo,in rest stau la bloc - sunt vecini cu mami)
De cand ne-am intors am apucat doar sa-l culc pe Tudor,sa mananc si am zis ca-mi beau cafeaua la PC,dar cam greu cu scrisul ca bat din gura Diana cu taica-su p-aci
Mai am de citit oarece prin zona si revin.
PS Denisa am ramas ko cu pestii aia a lui Dragos ... presupun ca-s mici,dar tulaiii ,jale pana cureti atatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Moni, daca nenea din Belgia vrea sa te primeasca in trial e bine. Eu nu pot nici sa-mi gasesc cuvintele, trebuie sa se poata face ceva.
Na, mi-am lasat copilu, o fi deja in plina actiune in Tesin. sunt cica 400 copii in tabara aia. Daca s-o pierde???????

Em umblat teleleu cu o colega de dimineata, acum sunt ocupata in gradina, mi-am cumparat alta bordura. Ma duc repede sa cumpar ceva paine si inca o bucata de bordura. Noroc ca este si aici asta o luai din austria. e mai ieftina. De, daca am calculat gresit. Va arata diseara ce-a iesit.
H e pe stadion la meci, lucreaza, tocmai ce mi-a spus ca un vecin de vis-a-vis ne-a chemat diseara la gril .Face gril party. Noroc ca i-a spus ca nu stie ce program are " nevasta-sa" ca n-am chef sa ma duc. Mai bine fac gradina.

..........am vazut si eu pestii prinsi de dragos!!!Ce faci cu atatia?? Oaaaw, are vreun permis de pescuit?. aici nu pescuiesti oricum. socru-meu a facut acum cativa ani si un curs!!! Dar de pescuit inca nu s-a apucat. cica cand nu mai poate merge la vanatoare de capre negre se apuca de pescuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA nu stiu inca daca ma primeste sau ba (la cel cu ipi+vaccin ma refer) ca inca nu mi-a raspuns la mailul de ieri dimineata.Tocmai butonam sa vad si de celalat mai nou anti-pd1 de care ziceam mai demult ca exista in Franta,vad ca deja figureaza si in M.Britanie unul.Asta are rata de raspuns mai mare decat ipi 30% fata de 10-20 ,efecte adverse mai deloc,dar e mult mai nou si nu prea se stie rata pe termen ceva mai lung.
Legat de David,are deja aproape 10 ani stai calma ca o fi in regula.Cam atat aveam si eu cand am mers prima oara la Navodari Si acolo erau fff multi copii.Spor la gradinarit

Copiii-s in zona joaca + cearta cat incape,iar dormitorul meu inca de la prima ora arata asa: http://www.dropshots.com/DIATUD2012#date/2012-05-26/12:26:10 Opera lui Tudor ,desigur.Intruna vin cu paratul cand unul cand celalalt
Mai inainte ,se baga Diana in baie,Tudor apare strigand "Diana-i foalte lau ca ia vlea plima la baie si nu ma lasa pe mineeee !" Da' evident ca daca nu mergea ea,nu se ducea nici el acum Si stiti cum s-a dus??? Intr-o mana avea stetoscopul de jucarie,in celalta o sacosa minuscula de jucarie si nu le-a dat drumul din mana nicicum,si-a atarnat numai "cloanta" deasupra wc-ului si-asa a facut fara sa tina de ea
Nici nu ma mai agit ca n-are sens cu ei,numai ce vor si cum vor fac.
Se cam prevede ploaie asa ca nu ne-am mai dus azi in Gradiste,poate maine daca e ok afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io-s prin zona ma uit la Eurovision.O sa mai scriu pe bucati.
Am comunicat cu Genu azi pe mail,doar de-acum inainte au net si e cam slab,dar poata apuca sa intre si Ingrid prin zona.
Denisa apropo ca ziceai de istoricul din familia ta: doar o valoare estimata de 5 - 10 % din toate cazurile de cancer de san sunt ereditare !
BRANDUSA cum esti? Am citit la subiectul cu capusele cum ca nu i-ar fi iesit ok nu stiu ce analize Anutei Sper sa fie ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'

Eu v-am tot citit..da' am fost intr-o perioada cam aglomerata si cam ciudata in acelasi timp. Mi s-au intamplat niste chestii neplacute dar si altele f. placute din partea copiilor.

Azi am fost la un party de copii si acum am citit mesajul Monicai.
Lupta tot asa ca si pana acum MONI. Esti un exemplu pentru noi toate. De fiecare data cand intampin cate un rahat..in viata asta... plina de multi rahati, din pacate... ma gandesc doar la tine. In fiecare zi imi spun ca sunt o tuta si ca ma las coplesita de prea multe sentimente, ca m-am nascut intr-o lume prea rea careia trebuie sa recunosc..nu prea ii fac fata fara sa sufar.

Nu mai spun ce am simtit cand ti-am citit mesajul... oricum nu te-ar ajuta cu nimic lacrimile mele, nici compasiunea mea insa sper sa se mai intample o minune..nu stiu cum, nu stiu de la cine... dar sa se intample .

DENISA - fii optimista. Trimite subconstientului tau semnale pozitive.

Acu'... ce sa zic ca cu-atatea cazuri in jur (mai am o prietena care tocmai a terminat serii de cito si raze pentru o tumora la san) nu va spun cum tot stau si imi examinez si eu sanii, axilele... si tot mi se pare ca ma doare ceva..ca am..da' n-am ceva...paranoia, clar.

Sa speram in zile mai bune pentru toate si sa fim SANATOASE TUN.

Pupici!


LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello
Moni- da dar eu si cu calcifieri si cu chist cam greu sa scap- tocmai ce am citit acum la greu si calcifierile treb scoase indifferent ca e malign or Benign- o sa sun luni la medic sa vad dc ma baga in seama Mai mult si urgenteaza totul sa scap de stres..
A si am la ambii sani - cum ziceam primesc pachetul complet...
Faza e ca sunt sa nse sa intru in ture de interviuri tocmai acuma dar ma rog la DD sa ma ajute si lumineze- tin pumnii pt trials

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput