Prietene la bine si la greu - 161

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Am postat pe blog despre intalnirea LLL
Urmeaza sa imi fac timp si pentru povestea cu drumul si picanteriile ei

Uf! Ce de copii bolnaviori....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Hello,helloZau ca nu mai stiu nominal exact ce aveam de zis fiecareia dintre voi insa doresc multa sanatate tuturor copilutilor bolnaviori Dar si mamicilorAm vrut sa intru si eu miercuri pe la pranz pe forum, sa cer o parere in timp ce asteptam cu sufletul la gura ambulanta. Bubu avea febra 40 deja, dragul de el zambea pleostit si imbujorat la mine si eu nu stiam exact daca sa-l scot(era vant si frig)sa mergem la spital sau sa astept ambulanta.(apropos de subiectul despre serviciile medicale private, ambulanta(deci urgenta) privata care a venit dupa aprox. 2 ore!!!!! Noroc ca am sunat eu mai devreme, cand inca nu avea febra 40...in fine, discutie lunga)Primele semne ca ceva nu e in regula au fost inca de marti cand a fost marait si morocanos, spre seara incepand sa aiba deja febra 38. Nu m-am panicat...insa spre dimi adrea tot mai tare, nu vroia sa pape nimic, plangea...Intr-un final a ajuns si ambulanta, pediatra i-a pus disgnosticul: faringo-amigdalita acuta.Si..guess what?! Primul antibiotic din viata lui(Monis, si eu sunt...nu gasesc un termen f corect acum... impacata/multumita ca am rezistat fara antibiotic pana la 2 ani si aproape 6 luni) Dar de data aceatsa, cu febra 40 care nu scadea nicicum, cu ditamai amigdalele si tot ce "trage" dupa ea o amigdalita acuta, am cedat si i-am dat. Si joi(a doua zi) deja Bubu era vesel, papa, se juca. Ii dau probiotice la fel ca inainte, antibiotic tb sa ii dau 7 zile, mai am 1 si scapam ichh...Sanatate tuturor si sper sa revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

uh, primavara asta parca e si mai virusata decat altele
in doo vorbe, ca Iulian e gata sa se trezeasca:

Cory, pai daca ajungeam la amigdalita, intra si Iulian pe antibiotic de sambata. Eu nu am vrut sa-i dau pentru ca era clar viroza si pentru ca nici nu stiam ce viroza e de fapt. Si nici pediatrul nu a putut spune. (Ma gandeam la un moment dat la vreo boala eruptiva, de copilarie etc). Sper sa aflu de la exudat.
Sanatate lui Bubu!

Ionela stiam ca vii, dar nu am avut timp sa respir, acum stau 5 minute dupa nici nu mai stiu cate zile. Si despre iesit din casa nu putea fi vorba...


mda, Iulian s-a trezit, eu am uitat sa postez..., am plecat la analize, see you later!




Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

pana am eu timp sa scriu despre curs - if ever - va las aici postarile unei colege de curs care a scris despre primele 3 sesiuni:
1, 2, 3.
Va anunt cand scrie si despre ultima sesiune, cea de ieri. Puteti aprofunda, caci autoarea blogului scrie foarte bine despre multe sentimente ascunse adanc in noi de catre generatia care ne-a crescut si nu numai .

Smarandita cartea pe care isi bazeaza Otilia cursul este cea a lui Larry Cohen - www.playfulparenting.com/" target="_blank">Playfull Parenting, despre care inteleg ca nu e inca tradusa in romana. Eu am citit o carte a Alethei Solter, recomandata de aceeasi Otilia, www.librariaonline.ro/practice/educatie/familie/copii_nostri_frumosi_si_sanatosi-aletha_solter-p10007904" target="_blank">Copiii nostri, frumosi si sanatosi si mi-a prins foarte bine in relatia cu Iulian. O sa primesca si educatoarea lui Iulian cartea asta cadoul de iepuras .
Sper sa fie alarma falsa cu lupusul la Timi .

Licu ce ti-a scris Gabitza despre sinuzita a fost valabil si pt mine. Am primit aerosoli cam cu aceeasi compozitie. Nu ca i-as fi facut vreodata . Pe atunci nu aveam aparat de aerosoli si nu am avut dispozitia sa ma duc zilnic la cabinet la tratament. Acum am aparat, dar sinuzita a intrat in pauza de capul ei. Sanatate!


gata ora de lectura




Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monis-, citit ca va luptati cu cate ceva. Sper eu sa scapati totusi fara antibiotic ( mai aveti sanse?) Ne vedem, poate , la vara!!!

Despre noi : Drumul la Bucuresti si inapoi cu peripetii... ca asa ne sta noua bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Noi suntem toti bolnavi: raceli urate iar David are si conjunctivita deci scuzati absenta... sambata trebuie sa venim in tara si nu stiu cum vom reusi.

toata lumea si multa sanatate celor cu probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Poate imi recomandati si mie unde ar trebui sa sun (ambulanta privata) in caz de probleme in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Fetele din Bucuresti, aveti cumva un rucsac din acela in care se poate cara copilul la munte, de imprumut pt we? (nu ma refer la manduca/ergo carrier ca nu sunt pe plac consortului). ceva gen asta: http://www. shopmania.ro/echipament-pentru-copii-si-bebelusi/p-portababy-deuter-kid-confort-iii-14404786?

noi plecam la munte in we si ne-am socotit prost, la Decathlon au pe stoc doar pt copii pana in 12 kg. Orice altceva, pe comanda. asa ca acum cautam sa vedem daca avem noroc sa imprumutam de la cineva. Bazar cautat, okazii cautat - dar fara succes.

Multumesc!

Imi pare rau, ramonika, de probleme, treceti prin mari stresuri acum. Va tin pumnii sa le rezolvati pe toate, cu bine. Dankutza, eu te admir pt perseverenta si cred cu tarie ca se va intampla minunea mult dorita si la voi. Sper si la many.
Monis, cum e Iulian?

Pup toate fetele si copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Poate imi recomandati si mie unde ar trebui sa sun (ambulanta privata) in caz de probleme in tara.


Dana, mami de 2 minuni David (2.11.2009) si Lucas (23.11.2011)



Dana, iti doresc sanatate pana va porniti la drum!
In RO suni la 112 si spui ca ai copil mic si-ti trimit de obicei SMURD-ul.
DAR, parerea mea este ca orice problema ai, iei copilul in brate si urci in taxi care te duce de urgenta la spital. Stii bine ca asta e o tara in care mori cu zile asteptand salvarea. Eu nu inteleg parintii care stau ore intregi asteptand salvarea in loc sa petreaca 10 minute in taxi...
Parerea mea ofc si sper sa nu aveti nevoi de astea cat sunteti acasa




Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ionela nu am avut cum sari peste antibiotic, pentru ca a 4 a zi dupa viroza Iulian a scapat de febra de 40, dar nu se simtea bine, tusea, ii curgea nasul, a facut 38 pe la pranz si nu avea o stare generala buna. Asa ca stiu ca am facut foarte bine ca am lasat organismul sa se descurce singur cu viroza si apoi am intervenit cu antibioticul cand deja lucrurile aratau a suprainfectie. Ma bucur ca avem antibiotic in doza unica la 24 de ore si maine asteptam si rezultatele de la exudat.

Dozz eu nu te pot ajuta cu carrier, nu incerci un mail la Diana de la sling.ro? eventual ii poti plati chirie pt un carrier de care iti doresti, ma gandesc... Drum bun si distractie frumoasa! De iulian am scris mai sus, multumesc de grija




Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput