Prietene la bine si la greu - 158

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Dankutza vai ce povestesti tu acolo....bine ca e bine pana la urma, mi-ai dat de gandit, eu il mai las singur pe Mihai si ma duc la baie sau la bucatarie cand gatesc...desi el cand gaseste ceva pe jos imi aduce sau imi arata.
O sa vezi ca va trece ...poate nu v-a mai face chiar daca a raspuns cu DA. Curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Nu ma pot abtine, trebuie sa va dau filmuletul asta:


Astept pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Si asta...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hello
Eu ma simt rau de vineri si nu sunt in stare sa zic prea multe despre filmuletele puse de Ionela . In orice caz imi place tare de tot ce zice dl. Alfie ,iar ultima fraza din primul film mi se pare ca zice totul :"data viitoare nu ma vei mai prinde !"
Eu pana acum lui Iustin i-am zis ca sunt suparata pe el cand face prostioare .Uneori se intristeaza si el ,alteori nu ma mai baga in seama ,pedepsindu-ma si el probabil ,dar cel mai des vine si cauta care nu ii este refuzata .
Cu Stefi e mai greu cand ii zic ca ma supar ,plange si imi cauta privirea si nu se opreste pana nu ii zic sa-mi vina in brate .Astea se intampla cand suntem intre noi ,daca e intre copii si ii atrag atentia ca face un lucru cu care nu sunt de acord ,ma ignora complet .

Danku imi pare rau ca ati tras iarasi spaima asta ,eu cred ca va intelege ca isi poate face mult rau daca cxontinua cu acel comportament .

Licu

Lumi e destul de bine Stefi cu gradi .Taica-su zice ca e cea mai vesela dintre toti colegii ei dimineata ,iar mie imi zice sa vin tarziu sa o iau acasa .Asta se datoreaza prietenilor ce a reusit pana la urma sa si-i faca dar si a uneia din doamne pe care o indrageste .Pregatesc ceva de 8 martie ,dar nu au voie sa spuna mamicilor si ea chiar pastreaza secretul ,nu ma asteptam sa nu-mi zica la ce lucreaza

Cum mai sunt puii bolnaviori ?
Trebuie sa ies ca ma chinui rau sa stau cu ochii -n laptop , gasca toata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Salutare tuturor!

Noi suntem bine, crestem , lunea viitoare ma duc la eco, va dau atunci mai multe vesti despre pisoias.

Beatrice asteptam vesti sa facem galerie

Dankutza groaznica sperietura ati tras, ma gandesc ca daca i-ai spune mai des sa nu-si mai faca buba la nasuc caci altfel trebuie sa o duci iar dr si toate alea, poate ajunge si ea sa constientizeze pericolul.

Ramonik noi suntem bine, burtica e f bine, saptamana asta suntem cu tati la piatra neamt, asteptam sa vina caldura aia sa mai iesim si noi pe afara, ca tare greu imi e cu ea in casa, mai ales ca ma misc din ce in ce mai greu si evit sa o mai ridic in brate.

Ancutza ma bucur ca Sabinutei nu i-a mai curs sange din nas, poate e o viroza usoara de care scapati repede.

Lumi felicitari pentru reusita la olita . Mariuta are aceeasi problema, nu face decat pipi la oala si pt kk imi cere sa-i pun pampers si se ascunde, dar nu vrea nici oala, nici wc, nici eu nu vreau sa insist, poate va veni de la ea.
Legat de teatru, noi o ducem pe Mariuta de prin octombrie la Luceafarul si e foarte atenta si nu se misca de pe scaunel cat tine piesa, iar daca e o piesa interactiva, repeta si ea ce spun copiii din sala, aplauda cand aplauda copiii, iar dupa piesa vreo 2 zile numai despre asta spune tuturor

Mai voiam sa mai spun ceva cuiva, dar nu mai stiu ce si cui..neuronul meu gravid e in vacanta deja

pupici tuturor si o dupa amiaza frumoasa va doresc!

Mami fericita de Mariuta
si de de 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Dankutza,

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Licu




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dankutza, mi-ai adus aminte, si tot am tinut sa va zic dar am uitat.
La tura trecuta de muci a Amaliei cand am bagat prima data aspiratorul nazal sa o aspiram i-am scos din nas 2 miezi de seminte. Ne-am crucit si eu si tatsu...numai la tine mi-a stat gandul atunci. La noi vad ca a fost accidentala treaba, nu am insistat sa ii zic cu gandul sa nu ii dau idei..

La operatiunea olita stam pe loc, a treia zi si nici o schimbare. Ba ar fi una, face foarte rar pipi si caca, asteapta probabil pampersul pt somnul de la pranz si pt cel de noaptea sa faca.. Daca in primele zile schimbam vreo 6-7randuri de haine, azi a udat de 2 ori chiloteii. Cred ca se abtine sa faca si nu stiu daca e bine pt ea. Ii mai aduc eu aminte daca vrea sa faca pipi caca la olita, o pun acolo, dar se ridica imediat. Pe reductor la fel. Insistam. Sunt oarecum stresata caci la noi mai dau astia caldura doar cateva zile din lipsa de fonduri, si tare as vrea sa reusesc sa o dezvat de pampers in intervalul asta. Acum o pot lasa doar in ciorapei si chilotei caci sunt 21gr prin casa, dar cand nu va mai fi caldura...la 15gr nu o pot lasa sa stea pe jos doar cu chiloteii..Si sa aman pana prin mai operatiunea parca nu as mai vrea...bla bla...

Strumfy, Amalia nu a cerut deloc tatzi cand m-a vazut prima data ca alaptez. I-am explicat atunci ca bebe e mic si bea doar laptic de la mami, si ca ea e mare. Si atat, nici nu a interesat-o subiectul, de fapt uitandu-ma in urma a fost tare usoara acomodarea cu bb mic pt ea. Mai degraba acum incepe si ea sa ceara in brate, ca bebe, sa ceara sa guste piureul lui bebe, un fel de regres, sa obtina si ea atentia dorita. Dar nu e ceva insistent si nici nu sare calul.
Dar are acum si ea o perioada tare morocanoasa si irascibila, si plangacioasa, o pun pe seama statului excesiv in casa..
Hai ca mai e putin pana pe 1Martie, sigur va primiti atunci martisorica mult dorita

Tina, ma bucur tare mult sa aud ca v-ati impacat, vezi ca e cu ochi impacarea

Ionela, sa iti fac nitzel in ciuda? 55.4kg Dar si eu vad ca m-am intepenit aici, si la 1.60m ai mei, arat ca o ninja schija cu burtoaca cat casa
Fa o schimbare in alimentatie, sau incepe nitzel sport sa vezi ce repede se misca acul si scazi sub pragul de 61.
Referitor la dieta, am facut bilantul, de pe 14ian de cand am inceput dieta am dat 6kg jos, iar Dragos a luat cate 500gr pe luna , ca la carte. Ca multa lume mi-a facut capul calendar ca vaii...sa nu tin dieta ca slabeste copilul. Am mancat disociat dupa o dieta anume si ma simt tare bine. Acum macar sa ma pastrez, daca nu mai dau jos

Gata, ma bag la gimnastica, azi am sarit calu', am facut niste 'dodoace'=gogosi pt mandra si am halit si eu ca 'nesatula'.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Ca multa lume mi-a facut capul calendar ca vaii...sa nu tin dieta ca slabeste copilul.



Ionelamaria, dragute filmulete. Carevasazica, socoteala din carti nu se potriveste cu cea de acasa.

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Hello hello
Lumi merci de strigare, aici sint Lila face bine, e la a n-shpea tura de antibiotic care sa ii omoare pneumococul din nas care, desi e prezent la 80% dintre copii, la ea se pare ca e responsabil pt racelile fara oprire de asta toamna In rest e vesela si jucausa, si a ajuns si ea in sfirsit la 11 kile. Vorbeste in fraze, incearca timid sa se refere la ea insasi cu "eu" ca pina acum numai "tu" isi spunea si confuza pe toata lumea, are citeva cuvinte pe care le poceste foarte caraghios, cel mai simpatic este umidificatorul care e "mixamator"
Referitor la olita la noi a mers repejor cu chilotii de fetita mare, in 3 zile n-a mai avut nici un accident de pipi, de caca n-a avut deloc ca era imposibil sa n-o vad ca face
teatru de papusi - la Tandarica au piese care dureaza mult si mi se par potrivite pt copii mai mari asa ca am gasit la Muzeul Taranului niste spectacole de la Teatrul Paiata care dureaza 35 de minute. Am fost acum 2 simbete la Fata mosului si fata babei pe care o stia din carte si, avind in vedere ca am reusit sa si intirziem, n-a avut de privit decit vreo 20 de minute si la final intreba confuza "unde a plecat fata mosului" si a luat-o plinsul cind i-am zis ca s-a terminat, noroc ca au scos papusile pe scena si s-a mai uitat nitel la ele
time-out - la gradinita se practica la greu pusul pe un scaun sa se linisteasca, imita si Lila acasa cu papusile si le pune pe scaunel la linistit. Eu n-am incercat decit o data cind a facut urit de tot si a incercat sa dea in mine, si am dus-o linga scari, in aceeasi camera cu noi dar mai marginas nitel. N-am reusit decit sa-i provoc o criza de isterie inspaimintatoare asa ca daca o mai fi nevoie vreodata , poate incerc si eu ca Lumi sa ma asez si eu linga ea
dankutza bine ca e ok, poate ai sa reusesti si tu sa fii mai calma acum ca deja cunosti "rutina" asta a Cezarei de a baga chestii in nas
licu felicitari pt silueta, sint impresionata de vointa ta, bravo! Ce mare s-a facut Dragosu, deja a pornit la plimbare!
ione imi pare rau ca nu esti ok, probabil ca te-a ajuns oboseala si cred ca si ceri foarte mult de la tine insati. Dar o sa fie bine, stii, nu?
tina are dreptate adevarata mama Omida de la Mangalia?
shtephy uau, deja Stefita tine secrete fata de tine? Ce fata mare ai, abia astept sa ne povestesti de surpriza de 8 martie
strumphy sintem aici cu majoretele pregatite
monica
floricik
raluci v-ati distrat cu alaliile alea? La mine in cartier/sat nu se agita lumea foarte tare, + ca e greu de deosebit cind dau foc la cauciucuri de distractie si cind nu au alt combustibil pt incalzire (scuzati cinismul)
ancuta, dana ma bucur tare ca sint mai bine puii
Mai aveam de zis dar nu mai sint in stare sa ma concentrez, va pup pe toate

Mergi la inceput