Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 29

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

O sa-l fac si pe celalalt mai tarziu, acum astept pe cineva la mine. Eventual mai colorati-l, mai modificati ce e de modificat, sa fie cat mai usor de urmarit. (ma refer la necesar acasa)

Dana, eu tot materiale de la naste cu simti am, e posibil sa fie aceleasi cu ale tale.

Anca, 36+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

da, cu documentele m-am descurcat, multumesc!
am reusit chiar sa pun si eu cateva pozici pe picasa.
si ti-am dat add pe FB (magda e numele meu mic)..pfa, cata harnicie!

am avut brusc o revelatie...ginecologul zicea ca fiind a doua nastere si cu placenta praevia va fi cezariana programata in sapt 38...asta inseamna inca 3 saptamani si cateva zile ..si eu inca nu am cumparat nimic din listutele astea, am doar lucrurile mari (pat, carucior, dar oricum NU astea sunt urgente in primele zile)..tre sa imi scot sotul la shopping!! la matei le aveam cumparate deja in saptamana 30!!




meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Buna fetelor! Eu sunt de la "Fluturasi si floricele de mai-iunie 2012". Am intrat numai sa vad in ce stadiu mai sunteti si ma gandeam eu ca va pregatiti intensiv pentru momentul intalnirii cu bebelusii. Si vad ca am dreptate ca deja aveti o mamica ce a nascut si inca o programare la cezariana. Mult succes tuturor sa aveti o nastere cat mai usoara, asa cum v-ati dorit! Noi stam inca relaxate, ne mai bucuram de trimestrul 2, ce ne pasa...

Andreea, 21+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Meg, reusiram sa ne conectam pe FB, te-am adaugat la grup, acum tre' sa le mai dai tu add fetelor din grup sau ele tie :) Te-am intrebat ceva acolo pe FB, daca o sa vrei sa raspunzi, daca nu, no problem :)

Daca stii data cezarienei, ne spui pentru prima pagina?



30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Meg hai ca ai timp in astea 3 saptam sa-ti iei tot ce-ti trebuie
Aredwynn multumim pt excel
aeverbucurati-va de trim 2 ca asa de repede trece timpul

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna seara oauu cat ati scris..ma bucur cand va citesc,am notat despre alaptat,citesc si notez.
Noi suntem ok acasa cu sotul langa noi,care cateodata imi vine sa il dau cu capul de pereti..dar e bine ca e acasa.Eu cred ca pierd din dop,ieri am zis ca poate mi se pare.nu e adevarat,cine stie de ce vad eu o secretie mai ciudata,dar azi la pranz iar e asa,am o secretie cu firisoare de sange ff fine..deci o fi dopul ,oricum chiar daca il pierd incet incet mai poate dura cateva saptamni bune pana nasc nu?....

Dana mi s-a facut pielea gaina cand am citit de fata care a nascut asa repede,ma face sa ma gandesc tot mai mult si la noi ca mai avem un pic..

eu dorm acum mai bine,nu vreau sa ma laud dar e ok,sper sa nu se intoarca insomniile,la baie nu merg deloc noaptea,mi se pare cam ciudat ca va aud pe voi ca mergeti asa des si eu deloc..??

maine am programare la epilat,cu toate ca ma gandisem sa ma duc cat mai aproape de dpn,azi dim m-am trezit ca gata eu trebuie sa ma epilez,nu stiu de ce azi m-am si spalat pe cap chiar daca nu aveam nevoie,si maine mergem sa cumparam ultimele lucruri pt bebe,o fi vreun semn si asta..nu stiu ideea e ca vreau sa fie totul pus la punct.
Joi am analizele la sange ultimele sper si pt strep B ,asta ma streseaza pe mine,sper sa iasa bine.Marti imi vad bebita abia astept!

va pup o seara frumoasa!

mada 36+ MAYA-ELENA
AMR 4 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Mada tin pumnii sa iasa bine analizele . Eu auzisem ca inainte de nastere (nu stiu exact cu cat timp inainte) iti revine somnul, dormi mai bine... cica se pregateste corpul pt efortul de la nastere . Nu vreau sa te sperii dar vad ca esti pornita rau sa faci de toate

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Brrr, acum m-am adunat si eu acasa de pe carari troienite si constat ca azi ati avut spor la scris. Ati dat-o si in declaratii de amor si sunt putin geloasa pt ca pe mine ma iubiti doar din interes pt Dominique.

Acu' o iau pe rand pt ca uit: mi-a zis o farmacista sa nu iau alcool pt ca ustura si cica acelasi efect are betadina. O sa intreb si dr, dar e posibil sa aiba dreptate totusi.

Dana eu am avut gips din acela pt mulaj in casa si nu l-am folosit de teama sa nu-mi intepenesc copilul in el . Am si sunat sa intreb totusi cat de safe este si o dra mi-a spus ca sunt parinti care au facut si mulajul urechii. Deci...eu n-am facut (si rau imi pare). I-am pus insa acuarele pe talpite si apoi am stampilat o placa de lemn. Mai tarziu i-am facut si mulajul manutei, si amprenta manutei, dar am ratat momentul minuscul.

Am slabit repede dupa nastere cred si din cauza ca n-aveam cantar in casa . Am luat cand a facut David cam 9 luni si apoi nu l-am mai cantarit

Pt lista de necesar am gasit in Auchan chiloti de unica folosinta - 4 buc la 10 lei si am mai vazut un kit pt ombilic de la www.ebaby.ro/chicco-1-2-3-4-5-6-7/kit-medical-pentru-ombilic-chicco.html" target="_blank">Chicco - n-am luat pt ca am vrut sa verific pretul (doar ca am uitat cat era acolo)

Dara nu stiu ce sa zic despre scoici. Eu am colectat mult lapte (in ideea ca voi avea nevoie). M-am oprit cand am umplut un sertar de congelator (si nu l-am folosit niciodata). Dar depinde de fiecare - eu mi-am asumat rolul de suzeta, lapte la discretie si n-am plecat nicaieri fara copil - dar a fost tare greu. Sunt situatii insa cand mama poate nu e disponibila si copilului ii este foame asa ca laptele colectat in cazul asta e de mare ajutor.

Ruxandra eu zic ca e bine sa insisti sa-ti recomande acum si sa-ti faca cunostinrta cu medicul cu care vei naste si cu care sa discuti cat mai detaliat despre nelinistile tale. Important este sa iei decizia cea mai buna atat pt tine cat si pt copil.

Dara mie la David mi-au spus sa curat cu alcool (de 70) si sa pudrez cu baneocin. Stiam ca glicerina boraxata e toxica (tu stii ca eu nu ma documentez ca tine, am auzit doar). N-a fost insa nevoie niciodata sa folosesc asa ceva.
Sovi si eu am mangaiat azi hainute , da' cica din cauza sa le aranjez pe tinute si varste...
Dana, de Dominique inca nu v-am zis ca se plimba imbracat doar in tanga rosii si cand trece pe langa mine (bine, hai...pe langa noi toate) plici! plici! de elasticul de la tanga





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Dara, mersi mult, asa inclin si eu. Inca nu am pediatru sa vad ce recomanda, dar din ce am citit pana acum as zice ca mai bine nu umblu. Stiu ca Sovi zicea de alta zona, dar m-a dus cu gandul la problemutza mea.
Apropos, de pediatru cand vorbim?

Saru'mana Aredwynn O sa mai adaug si eu mai incolo, cand se lasa noaptea si incep sa patrulez.
Scuze, initial asa intelesesem si eu ca ai de la naste cum simti, dar dupa discutia cu doula am avut senzatia ca nu, ca stiu ca fetele de la ncs au toate experienta... Oricum, daca poti sa postezi si tu cu atat mai bine, zic.

Meeeg, 3 saptamaaani.. Parca am un gol in stomac. Nu te panica (usor de zis), ia-o usurel si o sa ai timp sa le cumperi pe toate

Aever, 21s, ce vremuri ... Cate kg mai putin, ce somn bun noaptea.. Aveti grija de voi si traiti fiecare moment frumos al trimestrului doi!

Magdalena, e clar dopul. Din ce stiu eu, da, mai poate dure si 2-3 saptamani pana la nastere. Dar ai grija de acum, ca poate dura si o zi.. A coborat bebe in pelvis? Adica respiri mai usor? Sa mergi sa vezi cum stai cu colul.
Legat de frecventa urinarii eu am citit in what to expect when u're expecting ca da, sunt graviduzte legate ombilical de buda, dar sunt si care n-au nicio treaba. Tu faci parte din categoria a 2a, bucura-te!
Nu te mai stresa cu streptococoul, succes

Tala Te iubim din atatea alte motive care nu au legatura cu chilotii lu' DoOminique, dar acum daca ai adus in discutie.. de ce sa mintim
Plici!

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Tala deci tanga rosii zici . Ma noi te iubim dinainte sa zici de Dominiq . Acu' te iubim si mai mult

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput