Prietene la bine si la greu - 155

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel
fetelor vad ca ati plecat cu masina la serv.pe o asa vreme...felicitari

carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993



Eu una nu am avut o alta solutie, sunt intre statiile de metrou si in apropiere am un bus dar care oricum ma lasa departe de serv. si peste toate astea mai sunt si comoda si nu imi place sa ma frec de lume in bus. Asa ca am curatat 15 min. am mers cu 30-40/km la ora si gata. Iar ptr. ca azi Buc. a intrat in cod portocaliu ne-a fost scurtat programul pana la 15 si nici la intoarcere nu am prins aglomerat, s-a circulat civilizat dupa ce am scapat dupa strazile alea ascunse de pe langa ADP sect.6 unde avem sediul, si unde evident ca nu era curatat, ca de... cizmarul nu are cizme, croitorul costum etc.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:


Monis,eu tocmai m-am intors de la curatat zapada din curte si strada! Obositor,dar tare placut, ma simt foarte fresh,chiar daca sunt racita bocna....am uitat cum este, mai faceam asta in copilarie(bine,atunci era din placere,nu de nevoie,ca acum)

Si eu am condus azi de m-am plictisit,si mai am un drum pana la spital pe la 9- ultima injectie,si gata cu branula!!!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

La multi ani, Rianna!

Acu chiar ca as vrea pe bune in Belize, friiiig dom'le, friig. Dar la noi inca nu ninge

Lumi, hai ca ati scapat de branula, cum se simte Alexa? Sa ne spui ce spune specialistul despre CMV.
Baga oscilococcinum pt raceala.

Asadar Camelia mai are vreo 6 saptamani de caldurica in burtica, abia astept sa te aud ca ne anunti contractiile de nastere Strumfy! Bine, sa fie la 39sapt, nu acuma..

Sanatate multa Floricik, Lumi si Stanucel!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:


De asta imi place mie sa alaptez si copilut marisor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

La multi ani, Riana! Si mai trimite-o pe mami a ta pe la noi, la un pahar de vorba.


ionela, tare rau imi pare de accident. Nu stiu daca mai tii mine, acum doi ani, fix de ziua mea era sa raman fara sot. Tot din cauza unui accident stupid. Te cred ca e mare cheltuiala cu reparatiile, dar priveste partea buna: sotul e in viata, nu e in spital, nu are nimic. Fiarele...se repara ele sau se inlocuiesc.


Lumi, ce-ai mai tras si tu cu Annabelle! si multa sanatate.


Ioi, cand va aud povestind de zapada...visez cu ochii deschisi. La noi ploua deocamdata. Pe maine au anuntat cica zapada...dar la cat e de ud pe jos nu stiu daca se prinde ceva. Iar Timi ma innebuneste deja cu zapada lui, pe care a vazut-o doar in poze anul asta. Daca nici maine nu ninge cred ca week-endul asta ii fugaresc macar o zi undeva la munte la sanius pe baietii mei.


strumfy, stai tu cumintica si coace la caldurica cozonacelul, ca mai este pana nasti.
Oricum, sa stii ca atat e de frumos cu doi copilasi, ca nu iti pot descrie in cuvinte! Stiu ca deja suna banal fraza asta...
Dar sa stii ca o spun dupa o saptamana de stat singura cu copiii de dimineata pana seara tarziu. O saptamana in care am simtit ca ma doare fiecare patratica din corp de oboseala. INsa o saptamana in care mi-au dat lacrimile de fericire uitandu-ma la ei cum se joaca, cum se dragalesc si se pupa. Si asta e doar inceputul!

Primul lucru pe care il intreaba Timi dimineata cand se trezeste, sau dupa somnul de pranz este: Tada? (Teodora) doalme? unde e? vleau la Tada. Nici nu mai asteapta sa ma dezmeticesc eu si sa-i raspund ceva, ca o ia la fuga in pijamale spre camera ei, se urca pe pat si incepe sa o pupaceasca, sa o mangaie si sa se gudure pe langa ea ca un catelus. Daca ati vedea ce mutre face ea.... Sta ca o boiereasa si rade de se prapadeste.
Ei, cand aud cum rasuna casa de rasetele lor, uit de toate grijile, oboseala si noptile nedormite.

MAi nou, pisicutza prefera sa fie alaptata doar din pozitia culcat pe pat. Si cum stau eu asa intr-un cot, Timi isi ia rapid sticla cu apa si se aseaza in spatele meu, iar prin spatiul ramas isi strecoara manuta, prinde manuta Dorei si se joaca cu degetele in palma ei de scapa asta tzatza din gura de ras.

De vreo saptamana, de cand o tin mai mult timp in sezut, a inceput sa-i arate cartile lui: ute, Tada, lupu papa bunicuta. Tada, ute pititii pe calale dupa tupelcute. (piticii pe carare dupa ciupercute )

Mor de dragul lor si Ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca mi i-a dat atat de....perfecti!






Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele

Dupa asa un mesaj minunat , nu mai sunt capabila sa compun o fraza coerenta....Smara, mi-au dat lacrimile. Ce frumos , cata dragoste!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

O cafea, un ceai, o sanie...?????



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata
lyly multam de , am baut-o deja.
e un frig aici si o ghetaraie pe jos. de dimineata de cand am iesit din bloc, ma intrebam daca o sa ajung intreaga la servici. aseara a nins, insa nu era asa de frig, s-a mai topit din zapada, iar azi-noapte a inghetat bocna totul, asa ca azi e patinoar pe trotuare...
si cica o sa tina ceva frigul asta...

smara si mie mi-au dat lacrimile la mesajul tau, asa frumos ai scris. ce bine ca sa inteleg fratiorii. cu cat e diferenta de varsta mai mica, cu atat sunt sanse sa se inteleaga mai bine.
eu am am luna asta de asteptat, iar din februarie as putea sa incerc iarasi, pt. ca vor fi trecut 3 luni de la pierdere. insa nici nu stim ce sa facem, in principiu am mai vrea un copilas, insa nu putem sa nu ne gandim si la eforturile care vor trebui facute. mai vedem...

floricik sanatate.




Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna za dimineata

bai, nu stiu ce e la Iasi dar la Bucuresti e destul de dezastru. Viscol, gheata, zapada ca la balamuc .

Ramonika bafta cu orice hotarare ati lua.
Iar cu tati acasa, ce sa zic, esti foarte foarte norocoasa. Eu sunt in al 9 lea cer cand stiu ca e copilul cu taica-su, ma simt ca si cum ar sta cu mine

Lylyana ce faci? ai ajuns la serviciu deja? eu am facut 1 ora pe drum

Smara

Ionela
Imi pare rau de accident, voi sa fiti sanatosi, ca restul trec cat ai clipi

Lumi ma bucur ca ati scapat de tratament. Sa dea DD sa fie sanatoasa pisicuta de acum incolo . In rest... bine ca ai avut de unde plati (eu asta imi spun de fiecare data cand am cheltuieli mari care nu-mi prea convin... bine ca am banii ca as putea avea aceleasi cheltuieli la venituri mai mici). Cand aflati ce e cu CMV-ul ala?

Many azi tot asa curajoasa ai fost cu masina? Bine, ma refer la curajul de a cauta seara loc de parcare, nu de a circula, ca azi erau 10% din masini pe strada, loc de mers aveai .
Eu cu cremele servesc doar Clinique sau de astea homemade

Pirelia ce tare Oana cu zapada si cu Mosu. Iulian cand vede zapada imi povesteste de Masa si Ursul ca el in desenul ala a vazut cel mai des zapada

Stanucel & Floricik multa sanatate

Raluci hai la dezapezire si ia si caramida cu tine . Ce face Cezarelul?

Licu eu am ajuns la concluzia ca al meu copil ar invata sa faca la olita daca ar avea cine sa-l invete . Daca eu nu l-as fi tinut atata in scutece, poate invata mai repede. L-am lasat we trecut fara scutec si de cate ori a facut in pantaloni l-am schimbat si i-am spus doar ca data viitoare sa-mi spuna si sa se aseze pe olita. Fara nici un alt comentariu. Dupa o singura zi a inceput sa spuna si sa-si caute olita prin casa . Bafta cu copilasii, hai ca odata ii vezi crescuti

Angi te asteptam mai des la noi cand intri in prenatal






Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Many azi tot asa curajoasa ai fost cu masina? Bine, ma refer la curajul de a cauta seara loc de parcare, nu de a circula, ca azi erau 10% din masini pe strada, loc de mers aveai .
Eu cu cremele servesc doar Clinique sau de astea homemade



Tot cu masina, dar ptr.azi nu as numi curaj ci mai repede dementa. Am ajuns cum am ajuns la birou, dar ptr. ca este pe niste stradute am ramas inzapezita, nu mai vroia masina nimic . Am avut noroc ca m-a vazut omul de serviciu de la noi, a venit cu lopata, dar tot nu a fost chip de miscat, au venit si jandarmii si asa am reusit sa o scot de acolo, dar nu aveam loc de parcare, trotuarele erau inzapezite. Asa ca am asteptat mi-a curatat trotuarul din fata cladirii si unul din jandarmi s-a urcat la volan si a parcat frumos. La o ora a trecut un plug si mi-a facut un prag de zapada cat masina , nu stiu cum mai plec

Mergi la inceput