PRIETENE FARA TTLU (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID ce sa vezi,am crezut ca Flashdasn ala e un gen de dans si noroc ca am dat cautare ,asa am depistat ca e un film.Eu nu l-am vazut,dar husbandu' da - asta nu stiu de a ratat vreun film
Daca zici ca e fain,trebuie sa ii dau tema de casa sa mi-l caute si mie.Chiar ce silueta longilina pe actrita aia,eu oricat as fi fost/fi de slaba nu arat asa,ca am alt gen de silueta,dar tu sigur erai genul aleia! Io-s cam din aia gen "clepsidra" cu solduri late,talie subtire si niscaiva .Ah si aveam din belsug,ultima oara cand m-ai vazut parca ai remarcat ca mi-a crescut ,dar l-am avut si mai si la un moment dat (cand aveam 57-58 kg ).
Chiar am remarcat si ieri si azi la bazin doua fetiscane,nu cred sa aiba decat maxim 16 ani,poate si mai putin,dar atat sunt de frumoase amandoua ,inaalte,suuuple dar cu forme,cu parul luuung blond-saten ,mai si seamana de zici ca-s gemene - dar se vede la fatza ca nu-s.Vai dar ce bine le statea in iegari si cizme inalte Ti-e mai mare dragul sa vezi asa ceva!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna ziua, fetelor!
Sunt la cafea si o savurez. Am mancat un iaurt si un corn, din cauza medicamentului am un puternic gust amar...si daca nu bag ceva in stomac, mi-e greata.
Moni, cu cat vor creste se vor cuminti si ai tai. Si cu curatenia, cu toate. Ca sa scape de gura ta, vor excela la treburi casnice. Numa' sa nu uiti de egalitate, nu exista treburi pentru femei si barbati si o sa-ti multumeasca nora, cum spera si Lili. Asta cu neatentia in imbracaminte e universala la baieti, prietena mea din Germania se plangea ca baiatul ei isi uita constant lucrurile la scoala, iarna era mai dramatic, venea fara caciula, manusi, fular...depinde ce obiect nu era in raza vizuala. Acum nu mai are chiar asa capul in nori...s-a desteptat si el. Cum stau hainele pe el, complet aiurea. Specific barbatesc.

In stanga paginii de forum e povestea micutei Aelita Andre, citeste-o si vezi operele complete, ai sa intelegi de ce faceam misto.
Nu uita sa ne arati ce mai deseneaza Dia ta.
Gata pauza, fu scurta....

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'!

De la mine un ness!

INGRID - foarte frumoase operele Dianei. Si cred ca tu cel mai bine ca nu este gratuita aprecierea. Defapt daca ar fi dupa mine... care-s anti-talent la desen... as putea sa spun fara sa exagerez ca o consider un mare talent.Eu n-as putea sa fac nimic din ceea ce a desenat/pictat ea acolo... ba pardon.. ghiocelul.Asa ca... nu este cazul sa o "subestimezi" cumva. Eu te inteleg ca nu vrei sa pari laudaroasa da' stii foarte bine ca ai cu cine sa te lauzi si ca nu-i nici o exagerare.

Mai, eu n-am probleme cu Nicolas la capitolul dezordine. Nu de asta m-am "plans"Este foarte ordonat si atent. Si nici nu suporta sa-i dau de ex. aceleasi haine 2 zile la rand. Doar ca-i stau hainele mai "suie" pe el.Chiar l-am "dresat" bine sa stranga/aranjeze/aseze jucariile, hainele; isi aranjeaza si patul , papucii la capatul patului... ooohooo n-ai vrea sa stii cat este de fix-ist cu ordinea. La masa se ofera sa ma ajute la pusul ei dar neaparat isi duce farfuria la bucatarie dupa ce mananca. Si la gradi ajuta, am zis ca mereu isi lauda ingrijitoarele ca-i mai ordonat decat fetele. Nu mai zic cum mananca... niciodata nu am de strans firimituri dupa el. In schimb Maria (vorba Danielei).. o imprastiata..isi lasa hainele isirate prin casa, nu strange decat daca ii atragi atentia.
Si pentru ca fratele e un bun exemplu pentru fratele cel mic.. cred ca d-asta e si asta micu' dispus sa faca EL .... duce "mizeriile" la gunoi, strange jucariile... etc...

MONI - cu dansurile... nah ce sa zic... daca ar fi sa fiu cinstita...Nicolas chiar ar avea "tinuta" de dansator.. tocmai pentru ca este slabut si drept. Da' mi-e frica sa nu ramana asa... ai vazut ca baietii dansatori sunt fff slabi, cu fundul si talia mici... Chiar nu vreau sa-l vad pe-al meu asa. Nici mare musculos nu va fi... ca am vazut ca el are "fibra pe lung" deci nu va fi 'pachetele". Iar la karate l-am lasat tocmai pentru ca vreau sa stie sa se apere de specimenele rele care ne inconjoara si cu care el nu a intrat in contact pana acum... deh daca nu l-am dus in parc sa se impinga cu toti copii si sa "se bata" pe locul la leagan/tobogan... asta e...

Eu azi mi-am luat de-o grija.. SCOALA. Am fost si am vb direct cu D-na Directoare. Aceasta mi-a recomandat o d-na invatatoare care mi-a placut mult... exact ce-mi doream. Cand m-am dus la secretariat si am intrebat de dansa.. unde o pot gasi.. ce poate sa-mi spuna despre dansa... tipa s-a ridicat imediat si s-a dus si mi-a adus-o sa mi-o prezinte. Cand am intrebat ce poate sa-mi spuna despre dansa... mi-a zis ca e inv. la cl. A. De-aici am inteles eu ... Acum nu stiu de ce a fost asa prompta tipa de la secretariat.. pt ca am zis ca mi-a spus D-na Directoare de invatatoare sau... pt ca am solicitat sa o cunosc pe inv. X.... In fine nu mai conteaza.. Mie mi-a convenit cum a decurs intalnirea. Ne-a trecut in evidenta si mi-a zis ca o sa ne mai contacteze cand vor avea detalii noi privind inscrierea.
D-na Directoare mi-a zis ca incep inscrierile la 1 martie si ca se vor face on-line.. ca asa ar fi zis ministrul aseara... Ei dau tuturor parintilor niste fise de pre-inscriere din care ei sa stie cam cate clase se vor forma mai ales ca e si nebunia asta cu clasa O.. pe care cica nu o vrea nimeni... da' cineva tot trebuie sa ia si d-asta.

Piua ca mai am ceva.. si revin mai amanuntit... mai ales sa va spun ce eveniment rutier a patit verisoara-mea din cauza poleiului...



LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello si de la mine si cafeaua de rigoare.
INGRID am dat cautare dupa Aelita aia sau um ii zice si cand am gasit mi-am amintit ca citisem un articol si vazusem si fotografii cu "operele" ... exact aceeasi reactie am avut si eu ca tine, ce sa zic ce mai geniu ca a amestecat la gramada enspe mii de culori. Pai daca iei 75% din copii de varsta aleia si ii bagi intr-o camera goala plina cu hartii ,pensule si culori,fix asemeanea "opere" or sa scoata toti daca nu si mai si.Nu acelasi lucru il pot zice de Diana ta,care chiar are ff mult talent la desen/pictura - pai nu oricine poate reproduce atat de perfect dupa model - cu atat mai putin copii de varsta ei ! In schimb de amestecat culori la intamplare nu mi se pare defel complicat,chestia aia o poate face si-o pisica cu labutele
Ai zis sa mai pun desene de-ale Dianei,pai nu prea am ce,ea nu a mai desenat defel dupa model - dar daca o vedea ce-a facut Diana ta se reapuca urgent - doar ca n-o tine mult ... n-o intereseaza genul.Ea deseneaza ca de obicei ce-i trece prin cap,asa copilareste.Mie mi se pare chiar aiurea sa o tot laude profa aia ca ce talentata e,pai atunci ce-ar zice de-ar vedea desenele Dianei tale??? Ar lesina in direct? Dealtfel nici nu stiu care e etalonul in domeniu - ce se apreciaza mai mult ca fiind "talent" la scolile de specialitate,sa desenezi dupa model sau la liber? Indemanarea sau originalitatea? Oricum n-are prea mare importanta,ca vorba ta, nu ma orientez spre asa domeniu,daca o vrea n-are decat sa se inscrie la liceul de arta cand mai creste,dar nu prea cred ca o va face.Uite am gasit pe biroul ei trei desene,le-am pus pe-astea,asta de exemplu e felicitarea facuta lui taica-su de ziua lui:http://www.dropshots.com/DIATUD2012#date/2012-01-23/12:08:50 Aseara a umplut o pagina cu legume si fructe,desenate asa rapid cu creionul,din amintiri,asa ca e clar ca n-au iesit perfect,ba unele nici nnu prea semanau .I-am zis ca-s ok ... ca daca ii ziceam ca nu-s,ca trebuie sa isi ia un model ca sa ii iasa bine, se supara si imediat se-apuca pe loc de treaba cu model ... dar iar era trecut de ora 22 si am evitat E clar ca nu are nici timp sa fie "desenatoare" cu gradi+activitati+frate-su in zona.Ea are si alte "interese" majore,tzopaiala,cusut ,jucat jocuri de societate,facut pe profa cu frate-su etc. Nu mai e pornita ca mai demult doar sa deseneze toata ziua ... Si cum ziceam,ea deseneaza dupa model,nu din placere,ci doar din ambitie - stii tu ... daca vede pe cineva (in principal Diana ta) ca face ceva trebuie si ea neaparat sa se apuce !
LILI super ca-i asa de ascultator si cuminte Nicolas Da' la aia cu silueta m-am stricat de ras,stai linistita ca daca se apuca de dans nu ramane bazt si cu curu' mic .... ha ha ha!
Revin .

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Asa.. v-am zis ca revin cu detalii"picante".

Aseara a plecat verisoara-mea de la mine si era polei pe-afara. Asa ca... starea carosabilului si experienta sa de 5 luni de condus au aruncat-o direct in sant cu rotile in sus. Era ea si cu Maria si un prieten de-al nostru cu un copil de 5 ani. Copii erau in spate legati cu centurile iar geanta ei si-a pus-o intre copii. Maria are inaltator de scaun..si s-a certat cu cel mic care sa stea pe el. Cum era al Mariei s-a adjudecat sa stea ea insa noroc ca l-au prins si pe cel mic cu centura. Asadar a derapat , s-a rasucit pe sosea si s-au rasturnat pe partea dreapta si au aterizat pe plafon.. suspendati cu rotile in sus. S-au spart geamurile pe dreapta si luneta.. Geanta care era intre copii a zburat pe camp... va dati seama ce s-ar fi intamplat daca copii nu aveau centura.
Norocul lor ca a fost prietenul nostru cu ele... Maria chiar a zis...bine ca nu au fost singure ca ce faceau. Abia le-a deblocat el centurile si i-a scos usor.. va imaginati ca stateau "suspendati" de centuri.
In fine... bine ca NU au patit nimic. Uff... toata noaptea am dormit ca naiba.. doar de la 2 . Pe la 6 m-am trezit speriata ca ploua afara si eu trebuia sa plec peste o ora jumate cu Nicolas la gradi. Si-asa ma simteam si obosita si speriata si ingrijorata... cand m-am urcat in masina era un polei maxim afara... Noroc ca de la autostrada dadusera cu sare dar pana acolo am mers extrem de incet si simteam ca lesin cu gandul la ce a patit verisoara-mea.

Cam atat..nici nu stiu cat de coerenta am fost... nici acum nu mi-am revenit. De-aseara zici ca-s proasta in continuu ma gandesc si imi spun in gand "Doamne, bine ca n-au patit ei nimic"
Nici nu am vazut si nici nu vreau sa vad masina....



LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LILI nasoala intamplare , bine ca s-a terminat cu bine!
Am vazut ca ai pus poze ,tot am vrut sa iti zic,dar am tot uitat: voi ati iesi lejer "din criza" daca l-ati face pe Cosmin fotomodel pentru reclame
Am vazut si ce concentrat era cu puzzle alea,chiar m-am gandit ca pe Diana o filmam mai cu simt de raspundere, dar la Tudor deja m-am lenevit rau Am cautat un filmulet unde face puzzle d-asta normal,n-am gasit defel,desi stiu sigur ca l-am filmat de vreo doua ori in toamna-iarna asta.Asta e la ce varza am in PC - am poze rasfirate pe doua harduri si 4 partitii,nu mai stie nimeni ce-i p-acolo Noroc ca mai pusei alea cu puzzle incastru prin dropuri,dar si alea vad ca-s de prin martie anul trecut,adica de cand avea un an jumate.El nu a facut atat de des puzzle alea cu litere care ii placeau Dianei,lui mai mult i-au placut alea cu forme geometrice.Trebuie neaparat sa il prind zilele astea sa il filmez si pe el cand face puzzle.

Io terminai in mare urgentele,mai aveam sa listez o cerere ce voiam sa o depun maine si ghiciti - iar s-a terminat fix ACUM cartusul din imprimanta Asta e,rezolvam dimineata problema ...


MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am rezolvat,gata ma pot lauda A venit mami pana aici cu el si l-am pus sa faca puzzle ca sa il filmez.Rezultat - 6 bucati puzzle de cate 6 bucati fiecare facute destul de rapid - adica la toate s-a incadrat in 2 minute,iar la unele chiar in mai putin de un minut:
http://www.dropshots.com/DIATUD2012#date/2012-01-23/19:42:50
Deci zilele urmatoare o sa ii scot sa se ocupe si de alea cu mai multe bucati 9-12-16 parca asa ceva avem cel putin unul prin camara.
Daca nu ma apuca filmarea azi,nici nu stiam la ce nivel a ajuns

Partea haioasa a chestiunii e ca daca a vazut Diana ce laudat e frate-su cu puzzle,s-a apucat si ea de facut asa ceva si nu de orice ci s-a apucat de Harta economica a Europei - puzzle si e in asteptare Harta fizica a Romaniei-puzzle.Acum chiar ii va fi mai usor sa se descurce cu ele,ca stie sa si citeasca.O sa aiba totusi nitel de lucru ca-s cu 100 de bucati.Inca n-am apucat sa ii arat desenele Dianei ca era Tudor aici (acum el a plecat) si pe urma s-a apucat direct de puzzle - asta e mare eveniment si nu trebuie intrerupt

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am fost ieri sa-mi fac radiografia la bazin, rezultatul dupa citire e bun, normal, iar eu abia ma misc si azi.
Ok, inca n-am ajuns la reumatolog, sa imi spuna ea sigur daca apar modificari, ma gandesc ca are ochiul mai format. Iar medicamentele au efect zero.
Lili, urat accident. Pentru o alunecare pe polei, putea s-o pateasca si mai rau. Saracii copii, atarnati in hamuri. Inca e bine ca le aveau. Condusul iarna e foarte pacatos, stiu ca zic platitudini, insa repetitio mater studiorum est, mai ales cand e vorba de viata ta si a altora.

Nicolas e un dragutz daca te ajuta. Sigur am citit pe diagonala, intelesesem altceva cu gena masculina. E ok daca ii ofera si fratiorului un exemplu de "gospodarire". Pun in ghilimele pentru ca totul se intampla la nivel micro.
Iar cu lauda, eu am un proverb, pe care si Diana l-a bagat bine in capsor: lauda de sine, nu miroase bine. Talent daca are doar timpul va decide. Acum e prematur, si ceea ce deseneaza pentru mine nu reprezinta un geniu. Eu caut sclipirea, ceva-ul pe care il regasesti in operele maestrilor...am standarde inalte, nu copilarii.
Moni, lasa lesinatul in direct, avem copii foarte talentati in Romania care nu-s bagati in seama si nu-s ajutati, iar desenele sau picturile lor sunt demne de apreciere. Alexandra Nechita s-a realizat ca a avut sanse, aici nu ar fi fost renumita atat de devreme.
Cum i-am spus si lui Lili, imi urmaresc copila, cand voi observa o umbra de talent promit s-o afisez pe forum. Uite, Daria a lui Deea avea mana buna, grozav ce mi-ar place sa vad cum a evoluat.
Am vazut desenele Dianei tale, are o grija fantastica pentru detalii, isi dezvolta spiritul de observatie. Si imi place cum deseneaza. Serios.
Bravo si lui Tudor cu puzzle-ul, au facut impreuna, el pe cel mic si Diana puzzle de 100. L-a terminat fetita aseara?
Ma intorc la lucru.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
INGRID aiurea ca nu-ti trece.Medicamente mai iei? Eu cred ca o sa-ti treaca de la sine durerile odata cu vremea umeda.La mine macar s-au vazut la CT "inceput de depuneri calcaroase" pe coloana ,deci stiu de la ce mi se trage
Legat de puzzle ala normal ca l-a facut,era doar de 100 bucati si l-a facut si mai demult,atat ca acum a si citit tarile.L-a facut doar pe cel cu Europa ieri,dupa care i-am aratat desenele Dianei tale.Le-a studiat incantata pe toate - si pe cele vechi pe care le-a mai vazut,unele tare mult i-au placut - numai de lup nu i-a placut cica e urat si ei nu-i plac lupii (e urat lupul nu desenul ) ,a uitat ca si ea a mai desenat lupi alaturi de Scufita rosie
Desi era ora 22,30 a luat repede o foaie si un creion si s-a repezit la cartile din biblioteca sa caute un model ce v-am zis io? Ca doar o cunosc prea bine! A ales asta: http://www.dropshots.com/DIATUD2012#date/2012-01-24/11:14:52 si vreo juma' de ora s-a chinuit sa ii iasa,a facut vreo 3 schite - asta e prima,pe restul le-a mototolit si le-a aruncat - desi am rugat-o sa le lase ca una chiar semana la moaca cu o verisoara Abia am pus-o la culcare,iar asta o sa o sterg din zona,ca daca ma prinde ca am aratat-o cuiva e bai mare - ca nu e reusita S-a culcat cam amarata ca nu i-a iesit,degeaba i-am zis ca trebuie sa fie odihnita cand deseneaza si sa nu deseneze asa pe fuga.Azi are in plan sa faca si celalalt puzzle,cel cu harta Romaniei.Mie nu mi-e atat de puzzle,cat de faptul ca asa mai are o idee cum e cu hartile si cu geografia - pasiunea mea.
Dar azi daca va sta doua ore la desen,are si mai putin timp ...
Aaa si puzzle nu l-au facut impreuna,ea s-a apucat dupa ce a plecat frate-su.Si la el chiar nu e mare branza cu cele 6 bucati,doar si Dianele facusera puzzle de 6 bucati inainte de doi ani jumate ... deci e in grafic.La aproape 3 ani stiu ca ele faceau deja de cel putin 24-36 bucati,daca nu si mai si.Chestia e ca eu nu m-am ocupat de el,decat de vreo 2-3 ori,chiar nu stiu cand a exersat,ca nu are decat cartea asta cu puzzle si e acasa - la mami n-are puzzle defel si el mai mult acolo a stat.Mai mult de-aia m-am mirat,eu ramasesem cam in urma cu "stirile" in domeniu . Chiar credeam ca se chinuie maimult sa ii iasa,dar aia cred ca era poate acum vreo 2 luni ??

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, sigur ca iau medicamente. Zi dupa zi.
ce fain e desenul Dianei, pune-o sa faca o serie dupa carte, isi exerseaza mana. Poza e un pic neclara, nu poti sa o repeti?

O gluma si ma duc:
Ce sunt caloriile?
Caloriile sunt niste scarbe mici care noaptea se baga-n sifonierele noastre si ne micsoreaza lucrurile, ca sa fie din ce in ce mai mici!
Preluat de pe luzars blog.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput