Fluturasi de MarApr 2011(99) Felicitari Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 4
Deea99 spune:
daca tot e loc de stat pe net sa mai scriu....
stefy cu tasu la film si eu cu terorista....azi am cam fost numai noi doua si parca e mai naspa..sa stau numai eu cu okii pe ea....si a avut o energie si incepe sa faca niste crizute doamne-doamne sa te fereasca sa stai in calea ei
Yasmi da tu cum credeai mai ca a mers..asa 1-2 pasi ....distantza nu a fost cu mult mai mare de lungimea mainii ei....a facut un pas si al2lea a pus mana pe canapea....de mers pe marginea patului merge de ceva vreme...felicitari pt L!!!....
mi-a placut si m-a amuzat tare faza cu maitatul/insuratul mai devreme..lasa Yasmi ca-i casatorim de tineri...ha ha..mie imi place L mai ales decand l-am vazut bagat in masina de spalat sunt ..am zis ca vreau gineri care sa stie sa faca de toate in casa
tiii, nu-mi mai amintesc nimic
A, Roxy,Roxy iar ma iau de tine..pai tu nu o sa fii soacra...ha ha....stiti ce mi-ar placea sa citim si noi peste ani pe dc cum ne barfesc copii....si s-o citesca Yasmi pe fimea cum zice:vai fetelor m-a inebunit soacra mea cate dulciuri mananca
Mada ai grija de tine
Ally m-ai dat gata cu cozonacul
andreea l-am vazut si eu pe buda..super tare ce grasun e si ce mocutza serioasa are
viss esti o norocoasa cu picii..ai calatorit super ....
off nu imi mai amintesc nimic...
a sa va zic de anna ce a facut acum inainte sa adoarma....
dupa ce mi-a lustruit parterul si ma stresase la maxim am zis sa ma inchid in camera cu ea ca multe nu are ce sa faca...bonn....
o pun tot pe jos si isi face de lucru cu cablul de la veioza....eu imi amintesc de un colt rebele de la o unghie.si cum am o pedichiura jalnica ma mai zgarm si pe la alte unghii.anna mea cumintica ,tocmai se mutase la sertarele cu lenjeria intima a sorasii...zic ca nu bai..daca tot sta cuminte si nu isi prinde unghiile sa-mi vad de treaba numai ca la un momentdat aud o frecare de picioruse...vai ,cand am ridicat capul si m-am uitat se urcase intr-un sertar..nici nu stiu daca sa rad sau sa plang
acum am si dovezi....o iau . .o pun in patut fug repede si iau camera si imi zic lasa ca o mai prind eu .nu ma gandeam tot in seara asta...dar cum o dau jos din patut..tzusti la sertare nici nu s-a mai uitat ce e in ele ...l-a deschis pe altul si intr-o secunda s-a urcat....i-am facut poze..dar nu le pot descarca acum ca am camera in camea la ea si nu am chef sa o trezesc...e de scris in jurnal..la 9l+1s ce poza a facut...parca cei cativa pasi de ieri sunt neinsemnati pe langa ce a facut acum..sorasa nu era asa ....
madutza_bra spune:
am ajuns si noi acasa, am papat si am culcat copiii.
Fetele, voi va faceti pb si cand nu aveti, roxy , mami nu te mai stresa atat de kk, e pb atunci cand e apa, cand e diaree, nu atunci cand face ceva mai moale. Iar culoarea asa cum a spus si mandreeac difera in functie de ceea ce mananca. Iar la Anastasia care e alaptata difera si in functie de ceea ce mananci tu..deci sunt multe variabile. Nu-ti mai face griji degeaba
Despre laptele praf s-au spus si se vor spune multe si in continuare, la fel ca despre oricare alt produs..ca ouale nu sunt bune ca sunt gainile stresate, ca porcul nu e bun pt ca il injunghiem, ca painea alba nu e buna ca nu are valoari nutritive, ca buna doar cea neagra..etc, etc, etc.
In alta ordine de idei nici eu nu pot pune poze pe picasa..imi apara ce Firefox a blocat o "pop-up window" am umblat eu pe acolo Optiuni -Content..dar nu am reusit sa rezolv pb.
Fetele mai pricepute..ce tb sa fac? am poze de la serbare
miki1979 spune:
madutza, eu nu stiu sa te ajut..dar macar impresii sa ne spui si noua daca ne tii in suspans cu pozele
madutza_bra spune:
miki, cel/cea care si-a dat cu parerea despre sedintele de masaj avea o baza? ..sau doar asa din auzite? eu zic sa mergi pe ce ai inceput si apoi in timp daca vezi ca nu merge asa schimbi metoda. Eu personal cred ca e destul 1 data pe saptamana. iti dau exeplu un bebelus prematur care era fff rigid(al prietenei mele) tb sa mearga la kineto de 3 ori pe sapt..deci era un caz destul de dificil. La voi care nu e asa o pb grava cred ca e destul 1 data /sapt
deea, asa imi place cum scri tu..parca am sta pe banca in parc si iti mai aduci aminte cate ceva sa ne spui
aa, a facut minuni tratm pt Cristi, nu mai tuseste deloc
Deea99 spune:
mi-au venit cinefilii..parca asa se zice
oau cat avocado...eu nu am mai cumparat ca nu prea-l nimersc
BravoDODo!!!!...si eu ar trebui sa merg la ortoped ca si mie mi-a zis cand merge sa o mai vada ..
Miki sunt firme care fac ghetute frumoase de piele,daca nu-i nevoie de cele ortopedice,doar de gheata care sa tina glezna.....sunt unii chiar in complexul alela din militari....prin fata pe la dm
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra miki, cel/cea care si-a dat cu parerea despre sedintele de masaj avea o baza? ..sau doar asa din auzite? eu zic sa mergi pe ce ai inceput si apoi in timp daca vezi ca nu merge asa schimbi metoda. Eu personal cred ca e destul 1 data pe saptamana. iti dau exeplu un bebelus prematur care era fff rigid(al prietenei mele) tb sa mearga la kineto de 3 ori pe sapt..deci era un caz destul de dificil. La voi care nu e asa o pb grava cred ca e destul 1 data /sapt deea, asa imi place cum scri tu..parca am sta pe banca in parc si iti mai aduci aminte cate ceva sa ne spui aa, a facut minuni tratm pt Cristi, nu mai tuseste deloc Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
e kinetoterapeut..cred ca in sinea mea nu sunt linistita pt ca nu vad imbunatatiri, iar ce mi-a spus a venit la fix si mi-a mai zis si de operatie sau ghips pt 6 saptamani.. cred ca ma duc si ii cumpar ghete medicinale..
ce tratament ai dat pt tuse ca nu mai retin?
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui miki1979 madutza, eu nu stiu sa te ajut..dar macar impresii sa ne spui si noua daca ne tii in suspans cu pozele mami de 2 prichindei |
impresii: o aglomeratie, o agitatie vai, vai. Toti baieteii in camasa alba si cu o fundita rosie la gat pusa de "doamna" aka "dana" , toate ftitele in bluze albe si rochite rosii. Niste dulceti! Cand au intrat in sala jumatate au inceput sa planga..s-a smiorcait si Cristi putin dar nu a iesit din rand Nu a vrut ca cante nimic, in schimb a repetat poezia dupa educatoare si a participat si la dans.. Au avut in sectacol poezii, 3 cantecele si 2 dansuri. La final a aparut Mos Craciun..cam tanar si cam slab..dar totusi...mos. si-au primit toti darurile, am papat fursecuri, am baut suc si am plecat acasa. Totul a durat cam 1 ora. Donsoara mea a facut senzatie si s-a imprietenit cu toate femeile din jur..vroia la toate in brate Am facut mai multe poze, am si filmat, dar nu am facut si eu o poza cu baiatul ..asta e acum..la serbarea urmatoare
mai incerc sa vad ce pot face cu pozele alea...
miki1979 spune:
citat din mesajul lui Deea99 mi-au venit cinefilii..parca asa se zice oau cat avocado...eu nu am mai cumparat ca nu prea-l nimersc BravoDODo!!!!...si eu ar trebui sa merg la ortoped ca si mie mi-a zis cand merge sa o mai vada .. Miki sunt firme care fac ghetute frumoase de piele,daca nu-i nevoie de cele ortopedice,doar de gheata care sa tina glezna.....sunt unii chiar in complexul alela din militari....prin fata pe la dm ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
no, nu sunt bune alea ortopedice care se gasesc in magazine, ci cele medicinale..se fac pe comanda ..stiam un site dar acum imi scapa..
alehiam spune:
madutza, pai cred ca trebuie sa schimbi browserul... ori scoti pentru o perioada blocarea pop-urilor
Sus la mozilla- unelte (tools)/optinui/continut si debifat blocheaza ferestrele pop-up. Si gata... si cand te enerveaza reclamele de pe bifezi iar casuta cu blocheaza.
Sau urci direct din picasa de pe calc
Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
impresii: o aglomeratie, o agitatie vai, vai. Toti baieteii in camasa alba si cu o fundita rosie la gat pusa de "doamna" aka "dana" , toate ftitele in bluze albe si rochite rosii. Niste dulceti! Cand au intrat in sala jumatate au inceput sa planga..s-a smiorcait si Cristi putin dar nu a iesit din rand Nu a vrut ca cante nimic, in schimb a repetat poezia dupa educatoare si a participat si la dans.. Au avut in sectacol poezii, 3 cantecele si 2 dansuri. La final a aparut Mos Craciun..cam tanar si cam slab..dar totusi...mos. si-au primit toti darurile, am papat fursecuri, am baut suc si am plecat acasa. Totul a durat cam 1 ora. Donsoara mea a facut senzatie si s-a imprietenit cu toate femeile din jur..vroia la toate in brate Am facut mai multe poze, am si filmat, dar nu am facut si eu o poza cu baiatul ..asta e acum..la serbarea urmatoare mai incerc sa vad ce pot face cu pozele alea... Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
dragii de ei ce de emotii pe capul lor..al meu cred ca va fugi in brate la masa