*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (2)*******

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Io inca la birou…noi am avut liber alta data. Dar nu ma vai, nu nu de data asta.
Cred ca s-a incalcit minte si mai rau cand am citti subiectul scoala..recunosc ca-s depasita rau de orgoliile astea parintesti de clasa I. Nu asta vroiam sa zic, vroiam sa zic ca daca as avea copil de dat la scoala in ro l-as da dupa 7 ani. Robert fluiera la scoala. Nouante de genu asta sunt insesizabila cand nu cunosti indeapraope sisteme. Un copil clasa 1 in ro e mult mai acaparat de responsabilitati ca unul din DE. Banuiesc ca la Bac totul se uniformizeaza ca de ex io cu o nota mare la limba materna as spune ca-s jalnica azi cand scriu viitorul cu V-a..rusinica.

In fine..noi am intrat in perioada Adventului copii simt venirea Craciunului.
David a fost probabil oboist si ieri il durea burtica..asa ca la 11:30 l-am ridicat din gradi si am petrecut ziua in doi.

La multi ani!!! Andrei si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Al-ma am inteles ca la laborator trebuie sa mergi, dimineata fara sa o speli. Si ca o pune cu funduletul pe ceva, pe care ar trebui sa ramana oua daca are viermisori sau ceva.
Sa imi spui unde te duci ca sa ma duc si eu cu Maya.


Betty mi-a raspuns mie Doxinu pe privat crezand ca eu am intrebat de afte in gura. A spus ca dr ei i-a recomandat Tantum verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

BETTY,

pentru stomatita aftoasa, glicerina boraxata nu e suficient.

1. Cere la farmacie sa-ti prepare glicerina boraxata + anestezina + stamicin (antibiotic); se fac badijonari de mai multe ori pe zi.

2. In perioada asta, noua ni s-a prescris supradyn ursuleti, 1/zi tot borcanul; ca ii scade imunitatea tare.

3. Spray de afte care formeaza o pelicula pe afte si poate manca fara dureri; nu a stat sa-i dam.

4. Remediu homeopat BORAX CH7.

Lui i-au trecut aftele in 10 zile, timp in care n-a mancat decat biscuiti muiati in ceai; a slabit foarte mult din cauza ca nu putea sa manance din cauza durerilor; practic la stomatita aftoasa aftele se unesc si formeaza o rana cam toata gura.

multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, merci, salvez ca poate mai avem vreun episod de afte vreodata, asta am uitat ca este glicerina cu anestezina, stiam de stamicin, horor mi se pare ... am luat spray-ul de care ziceam 'gengigel' ii zice, amorteste doar un pic locul si grabeste vindecarea ... dar nu m-a lasat sa o dau ca nu a mai deschis gurita, nici nu mai vorbea ... apa cu seringa, branza Brie si un danone a mancat in 2 zile ... azi pare mult mai bine, a mancat un ou cu paine,vorbeste si se joaca ... bubitele sunt mai estompate si se vede ca ii trece ... ma tot mir de andreea ca sta bine cu imunitatea, 2-3 vezicule, nu stiu ce afte a avut ca nu s-a plans, alexandra in schimb tot capteaza si face forme grave si e alaptata 2 ani jumate, pe langa 3 luni andreea. Partea buna, daca pot spune asa, e ca nu a mai supt ca nu a putut si sper sa nu mai suga ca as scapa usor.

Eu sunt libera si azi, ce bine e!!!

Cred ca le dau si eu o tura de supradyn la amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307

Madi mi-a zis cineva de amprenta anala care se poate face la copii si e foarte corecta.
Tre sa ajung si eu cu Maya.

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)


www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote


Mica eu parca am citit ca amprenta aceasta anala descopera doar oxiurii si parca la oxiuri simtomele sunt mancarimi anale, ori Ana nu are asa ceva. Eu o suspectez de giardia sau ceva similar pentru ca are uneori niste manifestari digestive ciudate. Acum vreo 2 sapatamani a vomitat de 2 ori din senin, in jet, fara nici un alt simtom. Nu a durut-o burta, nu nimic. A vomitat si atat. Vineri s-a deranjat la burtica, a facut efectiv pe ea la gradinita de 2 ori. Dupa ceva timp a si vomitat o data. Am fost la pediatru, i-a facut niste analize de sange si a rezultat doar o indigestie. Problema e ca nu stiu de la ce, ea manca mereu proaspat de acasa. Asa ca acum astept sa faca kk ca sa il duc la proba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Maya se tot scarpina la nas. Cred ca are iar viermisori. Voi ce le-ati dat pentru asta?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Mica,

vezi sa ai grija..R al meu a ajuns la herpez..grea dilema..benphantol, pt nas si oki, ultima oare..depinde cat e de grav..am si o crema de antibiotik fucidine..dar cum e crema si se da numai pe reteta asa ca mereu ajung pe la urgenta cu el.
sau e tic?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Nu cred ca e tic. Spune ca o gadila nasul. Tre sa sun pediatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

bettyR, noi am experimentat asta vara cu Bogdanel virusul "mana-gura-picior", intr-adevar de cosmar sunt aftele, mai ales cele din gura. Glicerina si Tantum verde nu sunt eficiente in acest caz, trebuie medicamente speciale, uite ca din pacate nu mai stiu ce ni s-a recomandat noua, insa dupa cateva zile de chinuiala cu glicerina, medicamentul ala recomandat de la Sp de infectioase din Constanta ne-a salvat dupa doar 2 zile de administrare. Intreaba neaparat pediatrul sau un dr specialist pe boli infectioase.
Mica, incearca cu seminte de bostan crude, pe stomacul gol. Poti sa le faci pulbere ca sa le ia mai usor. O alta varinata e uleiul de bostan, tot pe stomacul gol cate o lingurita.

Noi la gradi avem copii cu streptococul beta hemolitic care genereaza scarlatina. I-am facut exudat lui B, dar din pacate abia vineri aflu rezultatul.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Dar in afara de mancat nasul ce manifestari are? Ca asta cu mancatul nasului poate fi si de la vreo alergie. La Mara asa incepe viroza. Mara are streptococ pneumococic, cred ca de-aia facea si viroze repetate. I-am dat un antibiotic cu claritromicina (nu mai stiu cum ii zice, mi l-a dat Stanciu acum ceva timp), dar nu i-a trecut, desi pe antibiograma aparea sensibil la claritromicina. I-am refacut exudatul si i-a aparut din nou, dr Samuila mi-a dat Floxal, acum trebuie sa-i repet exudatul. Pt imunitate ne-a dat Immunomix. Pt viermisori, eu ii dadeam preventiv Giardinophyt, anul asta nu i-am mai dat.
Madi, pt varsaturi +/- diaree i-ai putea da Biotics, ca regleaza flora intestinala. Vorbeste si cu pediatrul, dar nu cred ca-i face rau.

Mergi la inceput