Sezatoarea canadiana (217)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Diana, noi n-am avut niciodata lista propriu-zis, mereu a fost un lucru mare, un cadou mult dorit, restul la initiativa mosului. Pe ala ne aranjam sa-l gasim. Sigur a mai pus el Radu si extra stuff dar i-am zis mereu ca Mosul aduce cit poate, ca nu-i loc in saniuta, ca poate la fabrica se defecteaza masina care face fix jucaria nr doi, sau ca mai incurca din pachete. Ideea e ca el mereu a fost pregatit sa nu primeasca tot ca a cerut si, respectiv, sa primeasca altele.

Pup pentru intilnire, imi pare rau ca n-am ajuns, Catrinel face mai bine, inca tuseste, dar deja e la a 12 oara, cred, de luat antibiotice, asta ma ingrijoreaza mai mult...

Dana, te inteleg tare bine, eu m-am trezit dupa ce Radu a plecat la scoala si cizmele ii erau in dulap. E in adidasii de vara, nici macar in cei un pic mai grosi... Impresionanti copiii cu cadourile lor... esti tare mindra de ei, nu?

Pupam pe toate lumea!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Dana eu sunt impresionata pana la lacrimi de ai tai copii! Sincer! Bravo lor si mai ales bravo parintilor!!!!In alta ordine de idei, Seb al meu a plecat ieri in Ro pana pe 30. Sunt ca pe jar!

Ma bucur Dana si pt. progresele starii tale de sanatate. Incet, incet vei recapata incredere, chiar daca acum ti se pare dificil sa trecuiasca sa faci atentie mere. Se poate traii si fara alergat. Si mersul pe jos face piciorul frumos

Ma bucur ca v-ati intalnit, chiar si asa in comitet restrans! Cred ca aceasta petrecere de Craciun, are magia ei.
Sanatate bolnaviorilor, en tout cas.

Cu Mosu'. Seb e la limita, dar totusi crede. Stie ca Mosul' aduce doar un cadou, restul sunt parintii care ofera. Si pana la 5 cadouri :))

Va pupeze pe toate si spor la trebaluit prin bucatarie!
Evident pt. cele care o fac, eu sunt prima care se menajeaza :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


Fetelor, stiti ce se poate face pentru urechi infundate la copii? Tudor e disperat, i se infunda mereu urechile, medicul a spus ca n-are nimic:(((.
Dana, felicitari pentru copii! Diana, multumesc! Si Tudor de la adidasi a inceput, i-au dus la biserica cu clasa saptamina trecuta si a mers in adidasi, n-a vrut cizmele si a plouat, s-a udat la sosete; de atunci tot trece si vine tusea, gitul, ai acum cu urechile infundate se chinuie....

Selon ce que je pense de moi, je suis limitée ou illimitée, libre ou esclave


http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor dragi
Multa-multa sanatate atat celor mici cat si celor mari
Dana - - sa-ti traiasca gemenii si sa le dea bunul Dumnezeu sanatate si multa minte ca si pana acum - bravo lor si bravo voua parintilor pentru asa educatie
Ana - deoarece e combinat cu raceala - ma gandesc ca Tudor ar putea avea un "catar otic" (care poate duce spre un inceput de otita... daca nu se elibereaza canalul) - cu precadere daca are nasul infundat/are mucozitati... Nu mai tin minte bine ce varsta are Tudor - dar eu (ca adult) in caz de raceala cu nas infundat (uneori cu dureri frontale de cap si urechi infundate) imi face bine un "puff" de Otrivin sau 1/2 pastila de Sudafed Head Cold... Multa sanatate ii doresc!

Tzuck si o zbughi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Eu am intrat doar sa va urez Sarbatori Fericite alaturi de familie si de cei dragi voua si un an nou plin de impliniri si de realizari. Am lipsit o foarte lunga perioada, nu prea scriam la aceasta rubrica dar va citeam postarile. Vin sarbatorile, iar cad in butoiul cu melancolie. Numai bine va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Diana, tot meritul intinirii iti revine tie si entuziasmului tau contagios Si eu sper sa ne vedem si in anii viitori cu aceeasi bucurie

In formula "light" sau extinsa, este totdeauna o placere sa revad fetele din gasca. Am respectat traditia si am avut reprezentanti de toate virstele: de la bebelusi la pre-adolescenti. Taticii prezenti s-au ocupat de copii si noi mamicile am stat de vorba linistite .

Ana, si Antonia a avut aceeasi problema cu urechi infundate si a durat aproape 2 luni. Dupa 2 ture de antibiotic si toate investigatiile posibile (inclusiv ORL si audiograma)am primit urmatorul sfatul de la medic: mestecat guma, umflat baloane, pus in nas. Pina la urma a trecut.

Dana, felicitari pentru ce frumos se comporta copiii tai. Si tie iti doresc multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Multumim Diana pentru organizare. Ne-am simtit minunat. Promit ca mai vin si la urmatoarele.
Mi-a facut placere sa va vad pe toata lumea.


Dana superbi copii ai!!!

Simona, Ana, Roxana imi pare rau ca nu v-am vazut.

Simona, din partea unei mamici patite cu otitele. Cere cu pumnul in masa un rendez-vous la specialist ORL. Noi numai asa am rezolvat( cu operatie si tuburi in urechi, apoi test de auditie, orthoponist ca sa il recuperam la intarzierea de langaj) De multe ori pediatrii, oricat de buni ar fi , nu vad lucrurile ca un specialist. Si la noi ultima otita s-a transformat in pneumonie, asta dupa 2 saptamani de antibiotic!!!! Noi am avut 12 in total

Sarbatori Fericite!!!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Buna la toata lumea,

Simonna, nu te-am uitat si, asa cum am promis te tin la curent cu locul unde vom merge; ieri am cumparat biletele ptr Punta Cana la Riu Palace.
din pacate nu le-am cumparat cind imi propusesem ( acum citeva luni, cind mi-am pregatit si bagajele ) fiindca sotul meu a acceptat un contract foarte bun si a trebuit sa fie sigur ca-si termina jobul la timp.
Nu mai tin minte unde ai fost tu, dar daca ai de trimis ceva, o fac cu mare drag.

Sarbatori Fericite tuturor!
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sanatate la toti bolnaviorii!!
Sunt obositi si nu ii rateaza virusii!!

Si Anca a avut un inceput de raceala sapt. trecuta, acum e randul lui Victor.

Dar maine e 23 decembrie (ultima zi de scoala), de mult timp il asteptam.

Referitor la intalnirea de duminica, si noi ii multumim Dianei si mai venim cand se va organiza. De acum, a devenit un "clasic" de Craciun.
Si locatia mi se pare f. ok, copiii s-au jucat si in parc, si inauntru.

Vreau sa va urez Sarbatori Fericite alaturi de familie si de cei dragi voua si un an nou plin de bucurii. Si VACANTA placuta! ptr toata lumea mare si mica.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

D-nelor, sanatate la toata lumea in primul rand. Sa se refaca cei mici si mari pt mos.
Si pt ca nu stiu daca mai apuc sa scriu, va dorim din toata inima, Sarbatori fericite si multa multa sanatate si liniste sufleteasca.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput