Nasterea la Medlife (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemernica spune:

Parca am vazut la ei pe site o adresa de sesizari..le poti scrie acolo! eu am avut la un moment dat niste doleante si au fost foarte prompti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Da am primit si eu sms...sunt foarte interesante pachetele, pacat ca nu sunt si pt copii cu varsta de peste 1 an:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui zsenia
Ce am invatat din experienta medlife (luand in calcul si niste parti mai putin placute de care am avut parte, dar nu au tinut de actul medical in sine si nu merita amintite):

1. daca cumva iesi din standard si nu stii sa pui bine piciorul in prag, risti sa ai pleci dezamagita.
2. daca vrei sa alaptezi, trebuie sa spui clar de la inceput. mie personal mi s-a parut ca desi la Scoala Parintilor spun ca sustin alaptarea etc, in practica exista cateva carente. Recunosc totusi ca am avut mare noroc cu neonatoloaga - dr. Cozinov - care mi l-a pus pe bebe la san de cum am nascut-o in sala de operatie, mi-a adus-o la TI, etc.
3. mare atentie daca nasteti pe final de saptamana sau in perioada aglomerata.


Am revenit, ca data trecuta eram pe fuga, din motiv de

Mai, voi realizati ca nasterea aici o platiti cu minim 70 de milioane ???
Nu-ti face nimeni discount daca nasti pe final de saptamana sau intr-o perioada mai aglomerata, deci conditiile si tratamentul pe care il primesti nu ar trebuie sa depinda de asta !!!
De ce am ales sa platesc banii astia la privat, ca sa beneficiez de un tratament mai bun daca "pun piciorul in prag" ??? Pai daca eram genul care stie / vrea sa puna piciorul in prag, ma duceam la stat, si acolo sigur ar fi roit asistentele in jurul meu, daca as fi cheltuit macar jumatate din suma de la Medlife !

Cu alaptatul trebuie sa faci scandal. Dar scandal ! Daca vrei sa tina cont de parerea ta si sa ti-l aduca pe bb la san "la cerere" si nu cand au ele chef. Si nu este doar parerea mea, daca cititi mai in urma vedeti ca si alte mamici au spus-o, poate mai putin raspicat. Unele au noroc si au lapte, altele, cum a fost cazul meu, nu au. Si eu "am spus clar, de la inceput", chiar dr. Cozinov, ca vreau sa alaptez si sa nu-i dea lapte praf lui bebe, si m-a asigurat ca mi-l vor aduce inainte de a-i da biberon ... si stateam ca proasta sa-l astept pe bb si cand sunam imi spuneau ca doarme ... si iar sunam peste o ora si iar doarme ... pana cand "insistam" si imi spuneau ca a primit LP la ora x ...

Poate ca unele mamici stiu sa-si impuna mai ferm parerile si dorintele, dar eu am ales sa dau caruta asta de bani tocmai ca sa nu fie nevoie sa fac asta, sincer ma asteptam sa se tina cont de dorintele mele mai usor, nu sa trebuiasca sa bat cu pumnul in masa ... Asta o faceam mult mai ieftin la stat.

In concluzie, avand experienta nasterii la stat (la Municipal) si la Medlife, cred ca as alege statul, cu spagi grase care sa-mi asigure o rezerva privata, si un tratament post-operator (ma refer la calmante) mai bun decat cel obisnuit. Asta a fost singurul lucru pt care as alege Medlife-ul, confortul post-operator.
Si dreptul la vizita, care este practic nelimitat; dar daca nu esti la single, poate fi foarte neplacut, sa ai o colega de salon cu vizitatori toata ziua ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Burtocika, de aia am ales silver single...m-am gandit fix la situatia asta. Eu nu am chemat oameni sa ma vada la spital, au venit numai mama si socrii, e preferinta personala, asa ca nu-mi inchipui cum as fi suportat niste straini. Dupa operatie oricum ma simteam rau nu aveam nevoie de martori, mai ales ca intr-o seara am si clacat fiindca ma simteam neputiincioasa...sa ma vada niste straini asa?? no way!

Plus ca daca stai cu bebe in camera nu e bine pentru el sa stea in aceeasi camera cu oameni poate bonlavi..

Imi pare rau ca ai fost nemultumita si sfatul meu e sa faci o reclamatie, i-am vazut destul de receptivi la capitolul asta. Eu am fost foarte multumita fiindca s-au ocupat mult de copilul meu care avea o mica problemuta pe care nu stia nimeni cum sa o ia...am mai stat 2 zile in plus si m-a costat 6300 cu stat in silver single/ tratamentul copilului, tratamentul meu cu tot. Am avut e drept card business si reducerea aia de la casmb...

Cu alaptatul am observat ca nu se dadeau peste cap sa le dea numai san, insa mi l-au adus in camera destul de des, chiar si fara sa-l cer ...insa din pacate nu aveam ce sa-i fac fiindca copilul meu era prea speriat si nu dorea sa suga...m-am chinuit si eu si asistentele de nu stiu cate ori insa fara prea mare succes, mai mult de 5 minute nu statea si da-i urlete. Pana la urma am ales varianta mulsului.

Acum slava domnului suntem bine, rar ii mai dau lapte praf...si sper ca in timp sa-l elimin cu totul.

mamica de Rares Daniel, vajnic baietel nascut in 14.12.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Eu pur si simplu o tineam pe Vivi cu mine. Trebuia sa mi-o ia cand aveau sa-i faca ceva, nu sa mi-o aduca la cerere! A functionat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Nu e mai putin adevarat ca am nascut dupa ce ai povestit tu prima oara patzaniile cu ei, si eram oarecum in garda!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui BlackCat4evR

Eu pur si simplu o tineam pe Vivi cu mine. Trebuia sa mi-o ia cand aveau sa-i faca ceva, nu sa mi-o aduca la cerere! A functionat!

In love with life.


Pai si cum o schimbai, unde o spalai la fundulet, cu ce o hraneai ? Sau tu ai avut lapte de la inceput ? Mie nu mi se pareau conditii pt tinut bb in salon, la un moment dat am incercat si eu, dar a trebuit sa chem asistenta pt ca nu ma puteam da jos din pat dupa operatie si copilul plangea de mama focului ... Si tineti cont ca eu eram la al doilea copil, deci cam stiam cu ce se mananca treaba ...

Ma bucur ca ceea ce am scris a folosit cuiva, de-aia am si scris. Cu reclamatia nu am ce sa rezolv, oricum a trecut timp de-atunci ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Laptic am avut (multumesc lui DD) pentru tripleti!
Iar de schimbat si restul, mi-o luau din salon, si le ziceam sa mi-o aduca imediat. Asta primele doua zile, ca dup-aia, daca intarziau, ma duceam eu dupa ea (am stat 5 zile).
Si o tineam lipita de pat, asa ca nu trebuia sa ma chinui prea tare sa ajung la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Sa inteleg ca nu poti tine bebe in camera, cum adica sa ti-l ia la schimbat/spalat..nu o pot face eu? Nu e baie in salon?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 22s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

la naiba, sunt singura care am nascut de 2 ori la ei, si de 2 ori am alaptat si la cerere si n-am avut nici problemele de care spuneti voi, asta ma face dublu norocoasa!
si eu am tinut copilul aproape mereu cu mine in camera, imi aduceam scutece, aveam servetele umede si crema si nu aveam nevoie de ele deloc! doar in prima zi petrecuta in salon mi-a fost mai greu din cauza cezarienei si il lasam la acvariu, insa mi-l aduceau de cate ori se trezea sa-i dau sa pape, nici macar nu sunam eu! e drept ca eu nu am fost frenetica sa nu-i dea formula, colostru am avut dinainte de a naste, ii dadeam intai sa suga si daca era nevoie si cerea, primea si un deget de lp, in primele 2 zile a primit completare, si zau, mai fetelor, ca nu e asta un capat de lume, in cateva zile se va instala lactatia cum trebuie chiar daca nu iese nimic la inceput!!! apoi l-am tinut numai cu mine ziua si l-am alaptat exclusiv si a fost f bine, a avut doar 60 g mai putin la externare!
primul copil l-am alaptat mai mult de 1 an, si el la fel, a primit supliment in primele 2 zile, dar apoi am alaptat cu succes ptr ca nu am conceput ca nu voi putea/avea/etc.. depinde mult de starea de spirit cu care pornesti la drum.
inca o data, eu nu m-am rugat de nimeni sa-mi aduca baiatul, sa nu-i dea lp etc, au inteles exact ce si cum vreau sa fie si au respectat asta intocmai toate asistentele!.. mai departe, ce sa zic.. ghinion..

Iubirile mele Matei Cristiansi Bogdan Gabriel

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput