Nasterea la Medlife (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzunel spune:

Buna,

Este primul meu mesaj pe forum, dupa ce am citit si recitit topicul acesta timp de luni de zile:)

Eu am nascut cu Dr Stanciu in iulie, dupa ce tot el mi-a monitorizat si sarcina. Am fost multumita de colaborarea noastra. Pana in luna a 5a nu am avut probleme, mergeam la control lunar, insa in luna a 6a dansul a descoperit la o ecografie de rutina ca bebe era deja intors si exista pericol de avort. M-a ajutat cu recomandari si a fost mereu disponibil la telefon, cand aveam intrebari. Pana la urma am ajuns cu bine la 38 de saptamani.

Nasterea a fost prin cezariana, si nu am avut deocamdata probleme cu refacerea, astept insa controlul de 6 saptamani sa vad cum stau.

Daca mai ai intrebari, sunt aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Dr Stanciu este un medic ff bun..Din cate stiu este format de scoala de medicina de la Cluj si mai nou relocat in Bucuresti la Medlife-cel mai mare furnizor de servicii medicale:) ca tot am citit astazi un articol despre ei...
Dupa parerea mea medicul trebuie sa aiba 3 calitati-sa fie bun profesional, empatic cu pacienta (in cazul de fata gravida) si sa aiba atentie pentru detalii pentru ca de multe ori medicii ff ocupati scapa lucruri din vedere. Dr Stanciu a depistat o problema de coagulare unei colege, problema care i-atr fi pus nasterea in pericol..
Insa nasterea a decurs bine si totul s-a terminat cu bine. Ana (colega mea) recomanda tuturor nasterea la medlife cu acest medic.
Deci fara grija ca esti pe maini bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzunel spune:

Buna,

Cred ca sunt de fapt doi doctori cu acelasi nume: Sorin Stanciu. Unul pare sa fie medic primar la Cluj, celalalt medic specialist la Medlife si la spitalul Sf Pantelimon din Bucuresti. Ultimul este intr-adevar foarte ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsurile voastre!

Am o printesa!
Ioana Maria 14Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mellina spune:

buna!
Eu am nascut la Medlife cu dna dr Mihaela Steriu, in 2011, nastere naturala. Eu am mers la dansa din sapt 35 si m-a acceptat. S-a purtat foarte frumos cu mine. Imi place ca are vocea blanda si e foarte calma.
Ce are un pic in minus, se cam asteapta la usa dansei, se mai intra fara programare, din cauza asta ii ofer nota 9, pentru ca e un spital privat. Platesti sa fi tratat cum trebuie, nu sa astepti si 1 ora cu programare fara sa fi anuntat ca se mai intarzie (macar sa ti se zica ceva : "mergi si plimba-te ca te anuntam"

A fost a doua nastere naturala pt mine si a fost foarte usoara dar sunt recunoscatoare si dnei doctor ca totul a mers ca la carte si nu mi-a fost greu.Epidurala facuta perfect.
Conditiile la medlife mi s-au parut foarte bune (ce m-a deranjat cel mai tare a fost aerul conditionat din cauza caruia am tras-o cu gatul inflamat vreo 3 zile dupa iesirea din spital).
Am specificat de la inceput sa nu se ia vreo analiza bebelusului fara sa fiu intrebata si nu i s-a luat. Dar mi s-au parut destul de agresivi cu analizele, mi-au cerut sa-i ia sange ca avea icter fiziologic, sa-i calculeze nivelul bilirubinei, am refuzat si imi tot repetau ca de ce refuz ca li se pare anormal. (am refuzat pentru ca si primul meu copil a avut icter si i-a trecut in 2 sapt si eram sigura ca asa se va intampla si cu al doilea). BINE ca nu i-au luat sange fara sa ma intrebe(!!!) cum au procedat cu sora mea care a nascut de curand la Medlife si nu o data ci de doua ori!!! fara sa o intrebe, i-au zis apoi! INACCEPTABIL! si bebelusului colegei ei de camera i-au facut ecografie cardiaca fara nicio intrebare! parerea mea asta denota cat de disperati sunt sa scoata bani in plus de pe alte analize!
va pup si nasteri usoare si frumoase!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Mellina, daca nu i s-a luat sange de unde stii ce grup sanguin are bebe-ul? Mie mi se pare normal sa i se faca analize de sange daca exista suspiciunea de icter. Si celuilalt bebelus daca i s-a facut eco cardiac nu inseamna ca sunt disperati dupa bani, ci ca a existat o suspiciune care a trebuit clarificata. Daca era un medic pe care nu l-ar fi interesat si ar fi plecat copilul din spital cu o boala nediagnosticata? Mi se pare ca ne grabim sa aruncam cu pietre in niste oameni care nu-si fac decat datoria si si-o mai fac si bine pe deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mellina spune:

Buna,
putin sange i s-a luat din calcai, ca la stat, dar nu am vrut sa fie intepat in vena, parerea mea ca un bebelus e foarte fragil si ce mi s-a parut mie inacceptabil sa i se ia sange fara acordul parintilor! mi se pare normal mai intai sa fiu intrebata si sa-mi dau EU acordul.
(am citit un mesaj pus pe net cand la medlife s-a luat sange unui bebelus, din vena, si a facut complicatii, un post parca din 2007-2008 si m-a cam terifiat).
cu icter (icter fiziologic) se nasc foarte multi bebelusi, doar daca este un icter prelungit atunci se fac investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Topaz spune:

Am citit si eu despre cazul din 2007, dar atunci greseala a fost a unui rezident care nu a mai lucrat la medlife dupa asta. Acum echipa de la nou-nascuti este foarte buna, formata din 4 medici toti cu multi ani experienta in spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna !
Ma intereseaza si pe mine subiectul acesta ,in sensul ca as vrea sa incep cu un medic de la Medlife si sa nasc acolo ,deocamdata fac cercetari la care medic sa ma duc.
Mi-ar place daca as prinde si ceva promotii ,eu neavand nici asigurare in sistemul public de asigurari.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Iti recomand cu mare drag de la medlife pe Popa Mirela, este medicul cu care eu am nascut 2 copii. Deasemenea mai sunt ok Gheorghe Gica, Caliopia Parfene sau Laban Luminita.
Au pachete de nasteri de la 4000 ron nasterea normala si 5000 ron cezariana. Eu am fost multumita de servicii si conditii.
Daca vrei pe cineva cu nume poti alege pe dr. Pelinescu sau dr.Iliescu

Mergi la inceput