Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara!

Parca nici nu-mi vine sa zic inca...fii-mea vad ca e bine, febra deloc, tuse deloc, muci mai avem dar putinei. Mananca de rupe, ca de obicei, n-am avut pb deloc cu mancarea. Azi noapte a dormit cu o singura trezire...n-am mai experimentat de mult asa ceva! Asa ca vad ca e ok, mai ales dupa escapada de aseara. Dar azi am sarit peste bebeluseala. Nu va zic ce nod in gat am, ce mult mi-as fi dorit sa merg, dar acolo ar fi stat nas in nas cu zeci de copilasi si nu stiu daca era tocmai ok, nici pt ea si nici pt ei. Si nici n-am vrut sa fortez norocul...ca ma simt cu musca pe caciula ca dr mi-a zis sa n-o scot din casa pana luni, in conditiile in care ea e zen asa de obicei, nu genul panicoasa, deci ma gandesc ca nu ne-a zis degeaba...

Cu concursul de articole, nu e pe voturi, sponsorul alege castigatorul.
La concursurile cu poze ... acolo e clara treaba. Este o tipa care si-a facut o ampla ”campanie”, inclusiv pe blogul personal cu muuulti vizitatori si are deja cam 800 de like-uri. Iar sotul ei are la tatici pste 200...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Simo;spor la tot ceea ce faceti..succes fn67mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmszngata s-a bagat si fii-mea..

N-am nici un chef..m-am certat urat cu soata
la socrii
am plecat acasa..
El s-a intors..acolo sa stea o saptamana!...in casa goala...sa nu-l vad!
M-am umflat de plans..imi bag toate picioarele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Roxx cum este cartea cu alimentatia a lui Ruth Yaron, merita luata, e ok? Are sfaturi/ retete bune?
Sanatate micutei Catalina.

Ma duc a gatesc ceva pentru maine cu peste... ce-o iesi...

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde..mare imbratisare pentru tine,imi pare rau ca ai plans si ca dl B te supara iar. ia copilasii in brate si lasa..trec toate.
Multumim mult pentru urari.






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

da..daca nu sunt o sotie buna...macar sunt mamica devotata..si ca sa nu fiu suparata ,Mario mi-a facut asta ..un elefantel din plastilina..m-a bufnit plansul iara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Tunde .
Draga de tine. Pentru noi (si sunt convinsa ca nu se supara nimeni ca vorbesc in numele tuturor) esti atat de speciala si de inimoasa incat nu imi pot imagina de ce se tot supara al tau sot pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde un ti-as zice sa nu pui BS-urile lui B la suflet, dar stiu ca nu tine, as fi mincinoasa. Asa ca ... un si si mMario a zis tot.

Noi am fost un picut in Mall baneasa, deeeci, niste reduceri bune la H&M , i-am luat Anei niste rochite superbe cu 10 lei bucata. Pt la vara ce va sa vie!

NOi suntem mucisi, dar numa un pic, mnu rau, Robert si Ana au papat de-au rupt, au fost veseli..dar mai tragem de muci inca.

Nopticica~!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Simo era Shopping Day - cu reduceri de pana la 90%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Tunde, ufff... sa vin cu ciomagul pe spatele lui? Tu nu-ma zi ca ma pornesc acuma!

Am fost si noi la intalneala cu mamicile purtatoare. Am cunoscut-o pe Anca. Un mare pup ca l-a echipat pe tati cu Mei tai si cu Manduca... acum mai ne gandim putin si tre sa cumparam una din doua. Parca totusi as cumpara un Mei Tai ca-i mai ieftin si de diferenta de bani as lua o protectie. Din pacate am ajuns cam tarziu la intalneala si nu am mai prins prezentarile si tombola. Dar anul viitor nu mai scapa de mine. Erau niste mamici foarte dragute si prietenoase acolo.

Deci weekendu viitor cred ca o sa-mi cheltuiesc toata indemnizatia... ca prea am multe in plan sa cumpar ... Acum mi-a dat idei Mada cu Outletu din Militari... Uff, uff, mai, mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Gabi cat de mare e diferenta de confort (pt parinte si pozitia copilului) intre mei tai si manduca? Diferenta de pret e ff mare si as vrea sa inteleg de ce.
Am reusit IN SFARSIT sa ne mobilizam si noi sa bem un pahar de vin si sa vedem un film. Vinul deja l-am baut dar filmul se lasa asteptat. DVD-ul nu citeste traducerea de pe stick si acum cautam alta alt format bla bla. Urasc sa vad film pe monitorul PC-ului si de aceea ne chinuim asa. Oricum parca deja mi-a pierit cheful.

Mergi la inceput