apropos: rezistati la provocari?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie imi placea de Iulia si de fata de 14 ani sau cati are, cea mai mica la varsta dintre ele.
Si Irina, ea mi se parea ca e manechinul tipic, mi-a placut, Karin la fel are o allura. Absolut deloc nu-mi place de Sandra, mi se pare ca nu are absolut nimic in comun cu modellingul, nici la fata nu se potriveste cu cererea, chiar nu stiu cum a lasat-o pe ea si a dat-o afara pe Irina.


**Fur is for petting***
http://accesoriisihaine.blogspot.com
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts


http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Mie imi place Karin. Imi placea si Irina, pacat ca au eliminat-o. Sandra si Iuliana nu seamana deloc a top modele, par foarte...nenaturale. Cred ca le tin in concurs si pentru audienta, am vazut ca mereu au ceva de comentat, probabil fac spectacol bun. Sper sa castige Karin, chiar merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce iemotzii am avut joi...
Eu chiar ii zisesem huzbandului la inceputul emisiunii ca Sandra si Iuliana sunt de umplutura/ sa faca show si clar va castiga ori Karin ori Laura...si cand colo nebunii le lasa pe ultimele 2 in pragul eliminarii
Mie Irina nu mi-a placut absolut deloc, nu-mi place genul de fatza-palida-English-style, desi am vazut ca a avut mare succes...pana la un punct. Stravezie, transparenta, fara buze...neah, n-as fi vazut-o castigatoare.
Moldoveanca imi da sentimente contradictorii, cateodata imi pare o tipa cu nas stramb/ochi mici/gura mare, altadata ma shocheaza ce fotogenica e. Si are corp fain, categoric. E simpatica ea in felul ei, cred ca Bote are o febletze pentru ea.
Sandra...Barbie-girl...ma mir ca a ajuns asa departe in emisiune, cu tot parul/brozul artificiale si mutritza aia dulcica...m-a distrat cum a descris-o Bote:"genul: buf!-accident" adica intorc shoferii capu' dupa ea si intra-n stalpi...
Karin imi place, are o frumusetze rece, e ca o regina de gheatza si e manechinul care se cauta: destul de atipica in trasaturi, "aschilambica", tenace...
Cel mai mult imi place Laura, desi chiar cand am vazut-o prima data m-au shocat urechile ei, ma gandeam:"cum poate sa aiba asa urechi mari?? Is imenseee!" Apoi m-am obisnuit si m-am gandit ca totusi fata e inaltoaca, n-are cum sa aibe extremitati minuscule... Sper sa fie ea cea care va castiga, desi nu m-ar deranja nici daca ar castiga Karin. Dar sunt sigura ca celelalte 2 n-au nicio sansa!
(a, mie Iulia nu mi-a placut deeloooc; da, dadea bine in poze, machiata, avea un anumit exotism...dar asa..."live" era freaky, avea asa o moaca lipsita de expresie, ca sa nu spun tampa...mie mi se parea un cal corcit cu un urangutan)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput