Prietene la bine si la greu - 135

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

buna seara,

desi ma striga patul la aceasta ora, ca am avut un weekend incarcat, am vrut sa zic si eu cateva vorbe........

Lavinia, vad ca ti-ai pastrat bunul obicei de a prepara cafeluta de dimineata . Ce mare s-a facut Rares! Si iti seamana perfect.

Mai alaptez si eu, dar am in plan sa renunt saptamana aceasta.

Dienutze, nu am auzit demult vesti despre voi

Pirelia, vad ca nu apari in lista de pe prima pagina (sau la ora asta nu mai vad bine). Eu asa tin minte ca aveam aceeasi DPN.

Noapte buna tuturor!

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Lavinia, mamicile de gemeni primesc 2 alocatii, asa cum a zis si Ionela si 2 indemnizatii, dar doar o indemnizatie este 85% din salariu (ma rog, s-a diminuat intre timp undeva la 74%), indemnizatia pentru celalalt copil geaman e 600 ron. Adica asa era pentru copiii nascuti inainte de 1 ianuarie 2011.

Fetelor, va aud si ma bucur din tot sufletul ca ai vostri vorbesc, abia astept sa o faca si ai mei, insa nu aud pe nimeni de nazbatiile pe care le fac ai mei, poate ca nu scrieti despre asta, dar ai vostri se urca pe calorifere fara niciun mobilier prin preajma, deschid feresterele?????? eu sunt disperata, a trebuit sa securizez toata casa, se urca pe birou si atenteaza la tablourile de pe perete, au invatat sa deschida ferestrele... cand l-am vazut pe Emi al meu pe pervaz si despartit doar de o amarata de plasa de tantari de caldaramul din fata blocului am paralizat! umbla la cheile de la usa si cred ca nu va mai trece mult timp pana cand nu vor invata sa le rasuceasca si sa descuie usile... Emi s-a urcat pe gard si incerca sa iasa printre zabrele... pur si simplu a trebuit sa ma duc si sa cumpar tot felul de rafturi supendata la care sa nu mai ajunga (momentan), securizatoare de ferestre, de usi de dulapuri, de sertare. Se urca pe blatul de la bucatarie neavand niciun alt punct de sprijin decat adancitura cuvei masinii de spalat si iau canile, paharele din dulap, nu mai stiu unde sa le catar ca sa nu mai ajunga la ele! Scaunelele de masa dupa ce le dau sa pape le strang si le tin culcate ca altfel le trag unde au ei "nevoie" si se urca pe ele desi sunt la maxim de ridicate...scaunele le-am desfiintat toate din casa din acelasi motiv, am cumparat unele rabatabile pe care le tinem mai mult rabatate ca daca stam pe un scaun vin si ei si se catara peste noi pe ele... ooo, sunt multe de povestit, dar nu mai am timp, ma duc sa vad si eu un episod din Anatomia lui Grey, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Gabi si Avaintrebare :

cum e cu indemnizatia? primiti dubla sau doar alocatia e dubla...ma tot contrazic cu o viitoare mamica de gemeni si as vrea sa stiu asa, informativ! Merci!



primim pentru unul din copii 75 % din venituri dar nu mai mult de 3400 iar pt al doilea e suma fixa de600 ron. Si doua alocatii, bineinteles.


poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

intre timp vad ca au mai raspuns fete..


poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

mda, am uitat de plafon, desi si aici ne-au "ciupit", asa-i Gabita? de la 4000 la 3400... in fine, eu ma bucur ca macar am prins legea veche

si cum va spuneam, ca sa securizez toate cele prin casa si sa cumpar mobila care sa se monteze cat mai sus si cat mai putin accesibil, am facut o excursie cu copiii in Ikea, Doamne! ce viermuiala! a fost ingrozitor de obositor, atatia oameni! s-a mai oprit si curentul, eu neobisnuita cu stilul de cumparare cu notat coduri si umblat prin diferite departamente, ca unele produse le puteai cumpara direct din showroom, altele din depozit si altele din departamentul accesorii... si pentru ca am stat mai bine de jumatate de zi sa epuizam listaaaa, ni s-a facut foame, desigur... sa stai la o asemenea coadaaaa pentru o farfurie de mancare, wow... una peste alta partile pozitive le-au depasit cu brio pe cele negative, am fost placut impresionata de faptul ca existau scaunele de masa pentru copii la restaurant, bavetele de unica folosinta, meniu pentru copii, fructe, etc, de faptul ca se puteau juca copiii in voie peste tot in magazin, locuri de joaca la tot pasul, fara sa se uite nimeni urat ca strica ceva pe acolo... caci mi s-a intamplat nu demult sa merg intr-un magazin de mobila in Ghencea, mama impingea caruciorul in spatele meu si o vanzatoare i-a intrezis sa intre acolo cu caruciorul ca murdaresc copiii canapelele sau le zgarie... m-am abtinut sa-i spun ca nicaieri in lume nu e permis asa ceva, in Londra daca vrei sa dai copilului sa manance intr-un magazin de fite, apoi acolo ii dai fara sa te deranjeze nimeni... dar la noi, in pakistan, deh...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

multumesc mult de raspunsuri fetelor si buna dimineata la !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

Gabitza, ai primit cumva si PM-ul meu de la Lavinia? ca la mine n-a ajuns




Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Neatza

Am lasat copilul la cresa ...dupa ce am stat 40 de min pe un hol ingust cu inca vreo 10 parinti+copii ca sa ne faca fisa aia medicala, am avut placuta surpriza ca Sabina mea sa traga de usa de la sala de clasa sa intre si ea acolo la copii ...pe holurile alea ea era cea mai guraliva, culmea!...Ingrijitoarele m-au trimis acasa , au zis ca e mai bine asa...pt ca Sabi era ok si nu plangea, nu ma cauta nici cu privirea, am zis ca trag o fuga pana acasa (si asa stam la 5 min de mers pe jos)...nu pot sa explic starea pe care o am...clar, imi lipseste puiul.

Mai tare mi-e frica de copilasii plangaciosi, ca de la unul se pornesc toti...erau asa multe fetze mici si mirate in clasa aia, copilasi linistiti care nu intelegeau de ce plang unii cu atata jale.
La 12 merg sa o iau acasa...o saptamana-doua o tin la program scurt pana se acomodeaza...sper sa o gasesc ok

Din cate am vazut, ingrijitoarele sunt fete faine...eu as fi fugit mancand pamantul de acolo , din punctul meu de vedere ar trebui fetele alea sa ia un spor de stres de inca un salariu.

Sala de clasa la cresa de stat mi s-a parut destul de primitoare, cu usi termopan si parchet laminat, scaunele colorate din plastic si masute la fel...bine, daca toata lumea da cate 50 ron la fondul cresei cum am dat si noi, cred si eu ca arata asa

mi-e ciuda de mor ca nu am apucat sa-i fac o poza, acum cat era linistita, in prima zi de cresa...uf, ce aiurita sunt

Cam atat...cred...
Va pup


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ancutza, lasa ca-i faci poza cand te duci s-o iei la pranz . Succes mult sa aveti, sa mearga totul bine!

Ava si Iulian a inceput explorarile, dar nu ajunge la performantele gemenilor . Oricum, cosmarul meu a devenit ultra cosmar, cand il vad in genunchi pe calorifer si de acolo hop pe pervaz; verific si de cate 15 ori geamul sa fie inchis (eu stau la 9....). E si asta doar o perioada, se vor linisti cu siguranta

Lumi chiar la tine ma gandeam ieri (cand a fost apogeul - sper! - al nemancatului), dar parca la 9 luni era mai simplu, macar atunci mancau lapte daca nu mancare, acum Iulian nu inteleg din ce traieste. Ieri a mancat 2/3 dintr-un iaurt mic, la pranz 200 ml lapte dulce si seara 300 ml lapte dulce.
Cum mai mananca Annabelle acum? Sper totusi, odata cu acomodarea la gradinita, sa iesim din faza asta, ca e groaznic.

Dienutze si sa mai treci pe la noi!




Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ancutza, lasa ca-i faci poza cand te duci s-o iei la pranz . Succes mult sa aveti, sa mearga totul bine!


Sa ai gura aurita si sa fie "in mood" pt poza
...si multumim


Mergi la inceput