Strumfi&prichindei iul-aug2011(3)SANATATE GABRIEL!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Neata!
Am gasit mesaj de Laura la capitolul trecut, asa ca il trec aici!

ruxiii dani a facut doar cu supozitor pana la 6 luni la diversificare, pus cam o data la 6-7 zile. nu facea si basta. nu cred ca da dependenta daca il pui la 4-5 zile, dar nu i-as pune mai des de atat
miha noi folosim suza. am folosit-o si la dani, are dantura perfecta, i-am scos-o destul de udor desi o iubea tare mult. acum cu alex e ffff folositoare, prefer de mii de ori suzeta decat degetul, am caz in casa de supt degetul (sotul meu) cu dantura varza si ani buni de supt
adra pt sot
anaemi asa si alex ... rade si gangureste cand vb cu el ... o sa fie doi barfitori
apropo de diversificare eu la dani am inceput cu fructe, cu masa de dimineata, rupe acum copilul fructele si legumele crude, uraste masa se pranz ... ma rog ... el cam uraste tot ce e gatit si mancarea in general, dar asta e alta poveste
ma bucura vestiloe despre ramona
Babylicious felicitari pt noaptea buna, la noi acum au inceput (se pare) cele rele oare e posibil sa apara colicii la 2 luni???????

noi am facut vaccinul, a plans fff putin (intre injectii radea ), i-am pus 1/2 de sup de paracetamol acum seara.
are 4.800 gr, 57 cm. seara primeste completare . azi a primit si la 4, nu stiu ce a avut de a plans atat de mult si mai ales atat de tareeeeeeee. noaptea nu mai dormim cum eram invatatai, abia se chinuie la niste partzuri amarate, nu stiu ce-i cu el ... parca mi-e greu sa dau vina abia acum pe colici cand pana acum alex nu prea a avut. voi ce ziceti?
fug la nani, alex doarme de la 9 acusica se trezeste

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

si am gasit melodia de care spunea Anamaria!

Degetele jucause

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Alexia eu am luat Colief de pe net, Farmacia Aldedra. Dar are si la Stejara cam la acelasi pret.

Radiografie de sold nu am facut la nici un copil. Daca ni s-ar fi recomandat am fi facut.

Laura

Anca si Petru a plans aseara de la 9 fara ceva pana la 11 si un pic. Lui i s-a tras de la prunele pe care le-am mancat ieri.
Apoi a adormit si s-a mai trezit la 5 dimineata....Manca-l-ar mama de cuminte!

Krissy sa treceti usor si repede peste puseu.

Revin ca trebuie sa plecam la doctor!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Buna seara si de la noi
Pupam toate mamicile dulce dulce i cate o floricica
am fost la dr si am avut mari surprize....am luat 1.5 kg in prima luna si 6 cm in lungime , mie imi pare enorm de mult dar dr este linistita chiar bucuroasa ca a evoluat frumos
legat de colici, ne-a zis sa vedem cum ii merge cu espumisanul ( aseara a dormit linistita ,fara crize, de dimineata am inceput sa ne imprietenim cu suseta,nu a dormit deloc de la 8 la 15, si apoi iar a a dormit linistita) . Pentru colici ne-a zis ca in momentul asta pe piata este cel mai eficient colief-ul si sa il dam in combinatie cu pro biotics. Asteptam sa vedem cum ii merge espumisanul asta, daca nu , trecem pe cele doua.
Intrebare intrebatoare : voi ati facut ecografia de sold? daca da, unde ati fost ? imi recomanda cineva sa merg la grigore alexandrescu la dr uluici , ca la clinica unde lucreaza el este 250 ecografia si 250 lei interpretarea.
Am citit tot dar mintea mea a uitat ( scuzee) atat vreau sa spun Anaemi termina cu remuscarile , important este ca Filip nu are probleme digestive si gata , priveste ca pe o experiente ceea ce a fost cu nebuna de pediatra
ps: si mai vroaim sa zic multe...off cand o sa imi revin ...

de buburuza Ruxandra Ioana

La medlife am facut a fost 120 ron, a durat cateva minute. A ieit bine dar nici nu ma asteptam sa fie altfel la cat da din picioare.
Felicitari pt progresele buburuzei.
Felicitari de asemenea Miha pt Imi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Salutam toate mamicile!Krissy multumim ca te gandesti si la noi,cele care numai scriem,recunosc nu prea am citit mai nimic,dar o sa recuperez cu siguranta,eu am avut ceva probleme cu stomacul,crize de ulcer,dar ma bucur ca am scapat pentru moment!Maya este bine,mananca mai tot timpul,colici nu are,noaptea o lasa pe mami sa doarma si 4-5ore neintrerupte,apoi papa si adoarme la loc!Roberta imi pare nespus de rau prin ce treci,multa sanatate Gabriel!Nu mi vine sa cred,ce ti au zis doctori,sa nu i mai dai papa ca este prea grasut,si Maya mea are 5,200gr si papa la 2ore ziua!Multa putere sa treci peste tot,si inca o data Sanatate Gabriel!Va doresc o zi cat mai placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Buna seara si de la noi
Pupam toate mamicile dulce dulce i cate o floricica
am fost la dr si am avut mari surprize....am luat 1.5 kg in prima luna si 6 cm in lungime , mie imi pare enorm de mult dar dr este linistita chiar bucuroasa ca a evoluat frumos
legat de colici, ne-a zis sa vedem cum ii merge cu espumisanul ( aseara a dormit linistita ,fara crize, de dimineata am inceput sa ne imprietenim cu suseta,nu a dormit deloc de la 8 la 15, si apoi iar a a dormit linistita) . Pentru colici ne-a zis ca in momentul asta pe piata este cel mai eficient colief-ul si sa il dam in combinatie cu pro biotics. Asteptam sa vedem cum ii merge espumisanul asta, daca nu , trecem pe cele doua.
Intrebare intrebatoare : voi ati facut ecografia de sold? daca da, unde ati fost ? imi recomanda cineva sa merg la grigore alexandrescu la dr uluici , ca la clinica unde lucreaza el este 250 ecografia si 250 lei interpretarea.
Am citit tot dar mintea mea a uitat ( scuzee) atat vreau sa spun Anaemi termina cu remuscarile , important este ca Filip nu are probleme digestive si gata , priveste ca pe o experiente ceea ce a fost cu nebuna de pediatra
ps: si mai vroaim sa zic multe...off cand o sa imi revin ...

La medlife am facut a fost 120 ron, a durat cateva minute. A ieit bine dar nici nu ma asteptam sa fie altfel la cat da din picioare.
Felicitari pt progresele buburuzei.
Felicitari de asemenea Miha pt Imi.

Mami fericita de Petru Nectarie (30.06.2011)

Mamutz la care sediu ? cel de pe Grivita? ai idee cel din Titan face radiografii? si domnisoara da din picioare de zici ca merge pe bicicleta :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetele rares a vomitat acum la o ora jumate de la masa lapte branzit de doua ori...nu stiu ce sa fac,sa sun pediatra sau sa il mai supraveghez...cum ar treb sa fie vomitatul in jet???

Mami de Razvan (09.05.2007) si Rares (12.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mady cel mai bine suni pediatra sa te lamureasca ea. Eu stiam ca nu trebuie sa fie branzit laptele varsat, iar varsatul in jet e chiar asa in jet, adica mai puternic.

Poate sa-mi spuna cineva daca pot sa pun laptele muls la 2 mese consecutive in acelasi recipient si dupa la congelator???

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

nu,sigur nu a fost in jet.....nu a ragait dupa ce a papat,dormea prea adanc,si cand a vomat se tot scremea de vreo 10 min si nu reusea nici un part sa traga si ma gandesc ca de la atata scremut...offf,tot timpul iti faci grija pt copiii, daca nu e una e alta si tot asa!

Mami de Razvan (09.05.2007) si Rares (12.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Mady cel mai bine suni pediatra sa te lamureasca ea. Eu stiam ca nu trebuie sa fie branzit laptele varsat, iar varsatul in jet e chiar asa in jet, adica mai puternic.

Poate sa-mi spuna cineva daca pot sa pun laptele muls la 2 mese consecutive in acelasi recipient si dupa la congelator???

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

eu stiu ca nu, dar nu bag mana-n foc ca nu am avut niciodata lapte de pus la pastrare

Babylicious multumesc, nici nu imi dadusem seama ... mes era inceput de dimineata
pufi am citit de voi, eu ma gandeam nu cumva sa inceapa dintii la voi (desi e un pic cam repede). drept e ca alex nici kk nu a mai facut de ieri ... nu stiu ce a fost cu el. azi a recuperat, doarme de dimineata de la 10, s-a trezit doar sa pape pe la 1, a mai stat un pic si acum doarme.

fetele, ma duc sa mai vb cu sotul, ca avem atatea de pregatit pt vineri si timp ioc

Mergi la inceput