15 ani...prietenie?

15 ani...prietenie? | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj

Copila cea mare a mea implineste in curand 15 ani. In seara asta m-a intrebat pentru prima data daca o las sa mearga maine cu un baiat(nu il cunosc, e de varsta ei dar in clasa paralela) sa faca baie in mare...initial am intrebat-o cine e baiatul, mi-a zis...apoi cea mica a intrebat-o daca sunt iubiti si i-a raspuns ca nu...eu nu o intrebasem pentru ca nu imi mai povestise niciodata de el.

Dupa cateva minute m-a intrebat daca imi spunea ca iese cu prietena ei cea mai buna o lasam? Si da, am recunoscut ca putea sa imi spuna asta, nu verific niciodata daca chiar iese cu ea...si iesea cu baiatul, nu?

Apoi m-a intrebat ca de ce nu vreau sa o las(nu spusesem nu, dar ma gandeam ce sa ii spun...) ca un baiat si o fata pot fi prieteni...si eu ma intreb chiar pot? Eu nu am avut prieteni baieti, adica nu asa ca sa ma invite numai pe mine...voi ce ziceti, se poate?

Ma gandesc sa o las, vreau sa ii capat increderea si nu sa ii spun ca nu are voie ca data viitoare sa imi spuna ca iese cu prietena ei :).



vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu am avut prieteni baieti cu care petreceam mult timp fara sa fie nimic altceva decat prietenie.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si eu am avut Mihaela.
Ai incredere in fata. Dupa cat o "cunosc" eu e cu capul pe umeri si picioarele pe pamant, plus ca voi aveti o relatie frumoasa. Daca ea iti spune ca e ok atunci ai incredere in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si inca ceva.
Ai putea sa ii spui insa domnisoarei ca ai prefera ca baiatul sa vina sa o ia de acasa .
Asa ai o sansa sa faci cunostinta si cu flacaul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Sigur, asta si vreau, sa am incredere in ea si sa fim prietene mai departe, pana acum am avut o relatie frumoasa.

Cam greu cu luatul de acasa, aici nu prea se procedeaza asa, societatea e foarte "egala", barbatii nu sunt "gentlemeni" ca in alte parti pentru ca femeile au dorit asta...pana si daca merg la restaurant isi plateste fiecare partea lui, barbatii nu prea tin usile femeilor ca sa intre ele primele, de genul asta . Mi-e sa nu ii inhib cu dorinta mea, mai ales ca nu e o relatie intre ei. O sa o intreb delicat pe fata mea :).


vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Daca nu e obiceiul, sari peste asta momentan
O sa fie bine Mihaela. Ai o fata desteapta care e apropiata de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc Lala, esti o draguta, ca de obicei .

Am intrebat-o cum e obiceiul pe aici, mi-a zis ca se duc prietenii unii pe la altii acasa, nu e obiceiul sa o ia baiatul pe fata, se poate face si invers, adica sa il ia fata pe baiat de acasa . Asta e, matriarhatul suedez in floare :).

Cica baiatul o ia pe fata de acasa cand merg la...balul de absolvire de ex. :) si cand au date cu ocazia asta.

Una peste alta, am lasat-o. Eu eram curioasa de ce a invitat-o exact pe ea, merg numai ei doi, dar a zis ca nu stie, ca sunt prieteni si de aceea...


vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Mihaela, si mie imi place f. mult si cum scrii, si ce relatie ai cu Diana. Totusi, nu pot sa nu ma intreb: de ce la mare si ed ce doar ei doi?! De ce nu la un film? Diferenta e ca la mare sunt dezbracati, "tentatia" mult mai mare....zic si eu.
Eu nu as fi lasat-o singura la mare, dar la un film sau in parc, da! Si eu am avut primul prieten tot la 15 ani si tot coleg de clasa. Insa ne plimbam in parc sau petreceam mult timp fie la mine acasa, fie la bunicii lui (caci el se mutase din oras la Bucuresti si venea doar in vacante la bunici). In felul asta, parintziibunicii ne aveau sub "ochi" desi noi aveam intimitatea noastra, caci nu statea numai cu ei. Venea si ma aducea de fiecare data. Stiu ca, amia les in Occident, se "poarta" altfel.stiu ac in Suedia mergeti mult la mare...totusi...sincer, mie mi-ar fi teama:_((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah, chiar nu stiu Andreia, aici e tare la moda sa mergi sa faci baie in mare, au fost copiii ieri cu scoala, nu se jeneaza de corpurile lor in costume de baie deloc, s-au vazut asa de multe ori. Se duc si la piscina cu scoala, au teste de inot, noi mergem saptamanal si acolo se mai intalneste cu colegi, etc.
E "kul" sa mearga sa faca baie in mare pentru ca e sfarsit de vara si scoala abia a inceput...Diana nu s-a vazut cu colegii peste vara si a fost tare ocupata :) de cand a revenit din Ro. Nu e moda deloc cu filmul si in plus filmul...e pe bani, destui de multi pentru ei tinerii...nu ca eu nu i-as fi dat bani Dianei dar stiu daca baiatul avea bani de film? Aici copiii au banii proprii de mici, cu cat cresc cu atat au independenta mai mare in ce priveste cheltuielile personale. Dar sincer, nu m-am gandit la film. Poate ii propun data viitoare. Oricum baie in mare pana in iunie anul viitor nu se mai prea poate :).

Parcul la noi e mic, nu au unde se plimba...dar e frumos pe malul marii de plimbat sau prin orasul vechi...

Dar a fost azi, s-a dus cu bicicleta, s-au intalnit in oras si de acolo au coborat la mare...au facut baie, au stat pe pietre la soare pana s-au uscat si au povestit, apoi el a vrut sa vina la noi, dar Diana nu! Cica e prea departe si nu au ce face aici...cand mi-a povestit i-am spus ca imi pare rau ca nu au venit, mi-ar fi facut placere...
Apoi si-au luat ceva de rontait din oras si au mers la el acasa...era tatal lui acasa si au ascultat muzica, au stat la computer si apoi Diana a venit acasa. Au fost impreuna vreo 4 ore si la sfarsit el i-a zis ca ar fi vrut sa mai stea sa mai poveseasca si ca sigur se vor mai intalni...Cam atat.


vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Se pare ca au petrecut frumos, cum e normal la varsta lor.
E un semn tare bun daca flacaul a vrut sa vina cu D acasa , incurajaza astfel de "porniri" ( cum de altfel ai facut deja).

Voi discutati mult si se vede asta, daca relatia voastra ar fi fost mai inchisa nu ai fi aflat atatea amanunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Da, chiar pare ca au avut o dupa-amiaza frumoasa.

La noi la film se duc destul de mult (cu banii de "buzunar" isi iau de rontait, iar parintii platesc biletul la film, de-asta si ideea cu filmul...dar noi nu avem mare:_(((

Dragut ca baiatul ar fi vrut sa vina la voi, si eu as incuraja-o sa-l aduca acasa, mi-ar place sa ne cunoastem si sa stiu cu cine iese fata mea.



Mergi la inceput