PRIETENE FARA TITLU (78)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola fetele,
LA MULTI ANI CRISTINA !!!
Moni imi pare rau de vestile proaste, nu pot decat sa iti doresc multa putere sa lupti in continuare si sa gasesti un dr bun si luminat care sa te ajute . Imi place mult ce sctii de gradinarit asa o pofta imi faci si mie ,asa mai zic eu cateodata ca le lasam pe toate si merg in Ro si fac gradinarit , agricultura ecologica .
Eu am terminat cu bine scoal asi examele pe anul asta , de o saptamana am inceput practica in farmacie . E foarte bine , imi place , ce ma omoara in schimb e cu statul in picioare , 5 ore la farma dimineata si pe urma inac 5 ore la lucru , ma omoara un picior cu varice, sper doar sa trec cu bine pana in iulie .
Clara mai are o saptaman si 2 zile de scoala si apoi intra in vacanta . Bataie de cap cu vacanta asta , anul asta , eu cum sunt toata ziua plecata nu ma pot ocupa de ea si mi se rupe sufletul sa o stiu toata ziua in casa . Asa ca am decis sa o inscriu la un campus de vara , inca nu stiu exat unde , sper sa rezolv saptamana asta , idea e un loc unde sa fie de varsta ei aproximativ si sa faca 4 ore pe zii , dimineata ceva activitati .
Bee multa bafta la examen , poate poate reusesti sa prinzi ceva . Si concediu placut .
Mira ce fain ca o sa aveti si curte , beton , va asteapta o perioada mai dura , dar la toamna cine ca voi in casa noua
Denisa
Pupici !


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Salutare, dragelor!
Multumesc mult, mult pentru urari! Multumesc fetelor care m-au sunat .
A mai trecut un an ...
Eu sunt proaspata "absolbenta" (asa imi spune Razvan), mai am licenta in iulie, ca sa fiu si licentiata in administratie publica.
Pur si simplu, nu stiu cand a trecut timpul. Cand am inceput facultatea, in 2008, Razvan nu vorbea deloc, nimic, era vai de mama lui, acum... hehe, suntem fruntasi la pozne, poezii, cantecele si multe altele.
O alta noutate este ca la sfarsitul lunii mergem o saptamana la mare, tot acolo unde am fost anul trecut. Dupa care, in august, cu ajutorul celui de sus, NE MUTAM LA CASA !!! Asta este o mare, foarte mare realizare, astfel ca abia astept, chit ca dupa aia om manca paine goala .
Din toamna ma bag la ceva master, ca deh, acum m-am obisnuit si-mi cere organismul .
Cam asta ar fi despre noi.
Ah, o lata noutate este ca Razvan a ramas si fara unul dintre incisivii centrali de sus. Deci avem acum la colectie 3 dintisori definitivi, o maseluta si una pe cale sa erupa. Suntem flacai mari, ce sa mai vorbim.

Moni , sper sa reusesti sa treci cu bine prin tot cosmarul asta... Uneori, asa simt nevoia sa ma cert cu autoritatile superioare... nu pricep si pace! de ce e nevoie de atata chin si suferinte???
Ma bucur ca puteti petrece la curte, e minunat si pentru copii si pentru voi.
Mai revin, va imbrasisez pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare si de la mine. Is plina de vesti,dar tot in criza de timp.
Azi am fost pana la doctorita de familie la eco sa vad cum se vad chestiile aparute pe san.Si pe langa ce se vede la suprafata pielii, se mai vad oarece chestii suspecte sub 10 mm si prin interior. Am vorbit si cu chirurgul azi,el a zis ca-s operabile si ma asteapta martea viitoare la operatie. Dupa aia probabil o sa incerc sa caut un trial de-al alora de la La Roche prin apropiere, ca se-ar parea ca nu conteaza din ce tara esti,cel putin aia de la GlaxoSmith asa au zis,sa vedem si restul ce zic.
Aseara m-a sunat Anda , am vorbit cred ca mai mult de-o ora si tare bine mi-a picat,mi-am adus aminte de vremurile cand era gasca de gasca,acum ramasaram active mai mult astea cu puradei pe-acasa ... asa e ,cresc copiii,serviciu si/sau studii , lumea-i tot mai ocupata.Ei sunt bine, acum au scapat de examene,au posturi definitive,si-au luat masina noua si acum recent apartament cu 4 camere nou in oras, in loc de casa cum voiau initial.Mark cu gradi, apoi la afetschool,acasa ajung pe la 18-19, se culca pe la 22,ca la ora dimineata 6 sunt sus - inclusiv Mark .La serviciu sedinte en gros,deci timp de net cam niema.De venit barza,nu se prea agita ca ii e cam groaza,acum ce-i drept dupa cate stiu eu,George era mai amator de alt bebe,nu ea.
M-a rugat sa va transmit la toate salutari si pupici I-am dat si ceva linkuri cu poze sa vada mai ales noii fratiori de spiridusi pe care nu apucase sa ii vada - par example Cosmin de Teolinda .

Vad ca a fost ceva activitate pe-aici.
MIRA asa repede se duse "minivacanta"? Ma bucur tare mult ca ati ajns in faza de facut planuri concrete cu casa si gradina Ce suprafata de teren aveti acolo? Deci te inscriu si pe tine de viitoare gradinareasa? Apropo de pomi fructiferi, ca ziceai ca aveti daor doi pruni.Noi avem pe-acolo mai multi visini,pruni,piersici,parca si un par.Dar in afara de visine nu-s prea comestibile restul.Adica piersicile-s ok,dar nu soi din ala bun si e si tanar , nu face prea multe inca.Azi chiar am lasat-o pe Diana sa planteze in gradina samburi de cirese,caise si piersici si am sadit langa tufele de capsuni si zmeura pana si ... cateva afine ramase neconsumate Poate iasa ceva pe-acolo , oricum Diana a fost taare incantata, a udat fiecare "cuib" si a infipt ramurele sa insemneze locul. Chestia e ca macar asa a mancat mai multe de fructe ,numai ca sa aiba cat mai multi samburi de sadit Data viitoare duc cu noi si mere si pere,sa sadim si de-alea
ANAMARIA ma bucur ca ai apucat sa mai intri,felicitari pentru examene! F bine ca i-ai gasit activitati Clarei Practica la farmacie pe ce perioada faci ? Si tu ai probleme cu varicele ca Mira? Cat despre pofta de gradinarit,am bagat in drop azi poze de pe-acolo, na sa iti aduca aminte de Vinga - atat ca e plin de buruieni dupa ploile de zilele astea si cum a fost si we+sarbatoare,pauza de plivit/smuls buruieni. Si azi dupa ora 18 ne-am dus acolo,iar Ghita abia a apucat sa ude gradina si sa mai stranga niste frunze uscate.Eu am incercat sa citesc in chez long,dar ce parca il poti convinge pe Tudor sa stea sub ochii mie pe "peluza" ??? Nici poveste,numai in curte la robinetul cu apa e mereu Atat am apucat pana l-am plasat la taica-su sa sadesc "virtualii" pomi cu Diana si sa mai plasez niste seminte de flori si de macris.De recoltat,azi am recoltat primul dovlecel productie proprie,ceva spanac si patrunjel.Mazarea e gata,dar oricum am primit mai mult de-o gramada ieri de la tara - am pus si la congelator din ea. Nu stiu ce se intampla ca nu ne-au iesit mai defel morcovii
DENISA mai io iar am uitat, cand e ziua lui Alex? daca nu pui si tu data nasterii ep undeva pe-acolo pe la semnatura, atat stiu ca e "racusor" si cum peste o saptamana intram in rac,se cam apropie ziua!
CRISTINA inca odata felicitari pentru viitoarea casa - se pare ca s-a rasturnat carul cu case la subiectul nostru ,nu vi se pare? Care mai doriti,care mai poftiti?
CRISTINA lasa tu mancatul de pita goala,ca niscaiva bani de seminte tot s-or mai gasi,pui si tu pe-acolo ceva rasaduri si mai lasi fleicile deoparte,treceti pe bio Ceva teren,gradina veti avea?
INGRID vad ca nu vrei sa iesi din butoi astept,poate intr-un final iti revine cheful de scris.
DANIELA,BRANDUSA,LILI,DEEA ... restul ?
IRINUTZA nu mai zici nimic de Sabina ? Numai prin drop mai bagi nasul?

In alta ordine de idei,maine la ora 16 Diana are serbare - si abia azi ne-au anuntat Mare chestie nu-i,ca in afara de sosete si sandale albe,le mai trebuie doar o floare rosie in par si gata.Costume - populare - le dau ei.Diana mi-a recitat azi ceva poezie cu ramas bun luat de la gradinita, asta o vor zice cei 5 colegi ce pleaca la scoala la toamna.Initial trebuiau sa plece 7 ,dar se pare ca fetele alea mai mari cu un an ca Diana raman - desi mie mi se pare total aiurea sa le dea la scoala la 8 ani aproape .
Am plecat la nani,ca am terminat de asternut cearceaful pe ziua de azi.


PS au inflorit deja si crinii http://www.dropshots.com/moni2011#date/2011-06-14/19:03:49


MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata.
Moni, tin pumnii la operatie, sa ne anunti exact cand, sa facem o rugaciune sa scapi odata de necazul asta.
Viitoarea noastra casa e micuta si cocheta, din 2006 construita. E un ap. de 3 camere, dar pe pamant. Nu stiu exact suprafata, am sa-l intreb pe Viorel. Este f. aproape de apartament.
La mare totusi nu cred ca vom merge, din cauza de socru-meu...
revin, merg sa mai strang cate ceva pe aici, ca le-am cam lasat balta....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Vazut poze, vazut vesti, citit, concluzionat.
Moni, esti in gandurile mele sa stii. Off, o sa fac si niste gesturi mai religioase de ajutor, poate ajuta. De fapt, cred ca orice ajuta intr-un fel. Cu ce vad ei la sani, foarte bizar. Adica PET CT-ul ala la Oradea, pt ce-l facushi mai? Ca ma enervez acum pe ei si pe aparat. Sa inteleg ca nu a fost relevant, ca nu l-au facut cum tb? Am eu asa un ceva impotriva marilor specialisti din provincie (scuzati provincia! ma gandeam la medici din ce stiu si eu). Bine tot eu stiu si de Cluj si Timisoara, ca au oameni exceptionali. Dar parol ca nu Oradea.
Astery, cu intarziere LA MULTI ANI. Si sa plecati totusi la mare. Si felicitari pentru finalizarea unui ciclu de studii, inteleg ca urmeaza master-ul. De casa ce sa zic, mare schimbare!
Mira, spor la treaba cu amenajarile pentru casa. cei mici pe ce cresc seamana chiar toti cu tine?
Denisa, cand pleaca Emma? O sa fie cam pustiu fara ea la voi. ce te joci cu Alex? Inter ai tai nu e o competitie acerba? Ca la noi e durere.
Ana, ai terminat primul sau al doilea an? Ca eu una nici nu mai stiu cand trece timpul.
Noi? Tavi al meu creste rapid si ne terorizeaza, leul mic. vrea sa doarma numai cu cei 2 mai mari. Asa ca aseara i-am adormit pe toti 3 si l-am mutat pe mititel in patul lui dupa. Urmeaza alte reorganizari la noi in casa, data fiind situatia. Sa va mai zic de pitic? Face propozitii scurte, e chiar mai precoce decat Ana. Pare a orbi destul de corect si cu voce subtire. Numara pana la 10, dar sare peste 7 si 8. Deh, scarile de la casa, daca tot le urcam (greu) tb sa le si numaram, nu? Canta (bate vantul) si face tot felul de traznai. Culege capsuni din gradina si e alergic la ele. Are bube peste tot. Cum sa-i interzic? In week-end am crezut ca avem varicela. Bube cu lichid la Tavi, apoi bube la Ana si ieri si la Razvi. A fost alergie. Tavi probabil la capsuni, ceilalti nu stim la ce. Maine serbare la gradi, vineri la balet. Tot vineri plecam la mare, Saturn, camping, very low budget, ca de obicei. Dar conteaza? Mare sa fie.
Offf ce-ash mai povesti si de Ana si Razvi, ca am de unde. La poze-s lenesa recunosc.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare, hai sa mai bag nasul ca-s in asteptare momentan. As fi dus copiii la strand acum dupa-amiaza,dar Tudor doarme inca,asa ca pe Diana am scos-o de la gradi si i-am plasat-o lui frate-meu si prietenei lui , sa o duca la strand la Sofronea (strand cu apa termala intr-o comuna din apropiere), macar ea sa inoate.Si noi om tuli-o mai incolo in Gradiste,ii pun piscinuta de plastic lui Tudor in gradina,i-o umplu cu apa si n-are decat sa se balaceasca de voie pana se satura,ca dupa cum v-am mai zis,e turbat rau dupa apa , vesnic e numai la robinetul din curte,la farfuria cu apa a pisicii etc.
CRISTINA imi pare rau ca nu puteti merge la mare,dar poate tot reusiti o tura ca vara e lunga Am uitat sa il felicit pe Razvan pentru cei trei dintisori - ce i-a adus zana maseluta?
DENISA am vazut-o pe Emma evoluand la balet - suuper e !
BRANDUSA ce m-am distrat de cum povestesti de Tavi,parca vad cum se tine el scai de fratiori Si zici ca are voce subtire? Deci maine plecati la mare,ce faain,distractie placuta va doresc ! Sigur o fi muult mai bine decat anul trecut cand era prea mic Tavi! Cat despre PET CT - no comment,ca n-am ce Cat despre ce vede asta la ecograf, cand i-am zis prin telefon oncoloagei din Arad, a inceput sa se agite ca eco nu are nicio valoare,ca sa merg la Cluj sa imi faca biopsia la san, ca nu asa mi-a zis ea vineri? - io am sunat-o marti.Pai cand naiba sa fi mers la Cluj - adica sa fi vorbit cu medicul doar a fost we+sarbatoare sambata-duminica-luni.Si nuuu,nu mi-a zis sa fac biopsie,a zis ca n-are rost,ci a zis sa mi le scoata direct.Asa ca e fix cum ziceam, e si asta lovita bine cu leuca Deci odata zice una,odata alta N-as fi sunat-o,dar m-a ametit doctorita de familie-ecografa ,ca zicea sa o intreb pe oncoloaga daca nu trebuie facuta si o mamografie , ca sa confirme ce a vazut ea la ecograf.Cica nu trebuie nicio mamografie, doar sa merg sa fac biopsia Singurul care e mai destupat la cap,e chirurgul din Cluj: acum a luat de buna ecografia,mai ales dupa ce a vazut ca de doua ori,in urma ecografiei asteia s-au confirmat chestiile suspecte.Din pacare nu prea au ce fi altceva,fiindca se vad doar la sanul drept,la stangul nu se vede nimic - pai e ilogic sa existe chisturi sau fibroadenoame hormonale doar la unul din sani,nu? Si sunt ovale,rotunde,regulate,daaar ... intens vascularizate.Asta semn cam clar ca-s maligne. O cauza ca nu s-au vazut la PET CT poate fi si ca-s mici, toate-s sub 10 mm,probabil acum doua luni erau si mai mici poate 1-3 mm,sau nici nu existau inca si de-aia nu s-a sesizat aparatul.Chestia e ca teoria era ca cu asta se vad chestiile fff mici,ce sa zic

Na ma duc sa pregatesc bagajele ,iar o sa duc cateva sacose in Gradiste,ca turbez,mereu sunt cu varf dulapurile/debaraua

Era sa uit,ieri a avut Diana si serbarea.Poze si filme aici:
http://www.dropshots.com/moni2011#date/2011-06-15/15:49:51


MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si eu un pic pe fuga ca am de luat copil de la gradi si de pregatit copil cel mare pt Romania-plecarea marti 21!!!

Moni-multa putere,tin pumnii ca dupa operatia asta sa scapi,sa faci trial-ul si gata.
Cristina-ma bucur enorm pt voi,pt toate realizarile, care ai vazut ca vi nsingure dc sunteti SANATOSI si cel mai important e RAZVAN care a POZITIVAT Totul-ma rog pt voi si tin pumnii
Ana-felicitari si sanatate sa termini cu toate si sa scapi de varice
Bee-si tu ai de dus mereu ca si mine, dar gandeste-te ca dc Doamne Doamne ni le da,tot el ne ajuta sa le si rezolvam-sanatate multa for now siputere tie
Daniela-voi poze si ceva vesti?
LILI,IRI,ANDA-mai scrieti si voi 2 randuri please

O sa pun mai incolo cantecul pe care Emma l-a invatat dimineata in 30 min si l-a cantat la profesoarele ei la scoala, in engleza este-un THANK YOU pt tot ce au invatat-o,pacat ca nu am avut muzica in fundal-chitara ar fi trebuit,dar la anul promit sa pregatesc din timp totul-le-a dus si cate o felicitare scrisa de ea si cu o floare-azalee f.faine,mai are de dus diseara la balet.
Evaluarea care a roimit-o de la gradi a fostr super bine la tot academic, vreo 3 de bine la chestii practice si doar Satisfacator la "LISTENING"-cred ca au fost putin cam dure, dar e OK-poate o motiveaza pt clasa I
In rest eu sunt in priza cu plecarea ei,maine mergem pt 3 zile la cabana ca e vremea super,duminica seara la petrecerea fetitei cu care zboara marti pe avion(merge si bunica fetitei cu ele) si luni are repetitia finala la balet-o sa ii fac filmulete,recitalul il pierde dar e ok pe moment.
Alex e ok, pe 5 iulie e nascut, tragem tare cu toate-stie si el acuma sa zica cum il cheama,cati ani are, cum o cheama pe mami si pe sora-sa,in EN si lucram la numele lui tati si sa fie spontan si sa asculte mai mult-academic stie si eldestule-numerele pina la 19,toate literele,forme,culori,etc-am inceput puzzle dupa imagine,cam greu la inceput,sper insa sa prinda si el restul.
O sa il filmez si prin el de prin iulie,cand Emma se va distra in Romania si eu voi fi cu el pe aici,daca nu pica jobul pe care il astept.
Va pup si un weekend fain,sper luni sa gasesc vesti bune,mai ales cele de sanatate

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti !
DENISA tare ma bucur sa aud de progresele lui Alex! Felicitari si Emmei pentru absolvire Cat sta in RO?

Noi am fost azi-dimineata pe strand.Pe la amiaza am tulit-o in Gradiste , unde am bagat vreo 3 ore de si abia acum seara ne-am intors acasa.Am pasat copiii la mami pana dimineata,ca-s zombie: si sa fac un dus mi-e lene
Lui Tudor i-a placut tare mult pe strand.Mai mult l-am tras cu "barcuta" - colacul ala in care isi baga picioarele si cu volan.Diana mai mult se balaceste aiurea,se vede clar ca de cum intrerup inotul regreseaza Nu mai are antrenament si oboseste mai rapid.Acum profita ca e apa mai mica si ajunge cu picioarele,inoata un metru - doi si iar pune picioarele jos ... Doar daca stau eu cu ea si o "man" din spate merge treaba.Azi am bagat si eu niste ture de inot si sper ca si maine repetam figura cu strandul, desi dupa-amiaza se anunta averse.De saptamana viitoare incolo ... iar pauza o vreme cu balaceala
In Gradiste,dupa ce ne-am trezit i-am pus iar piscinuta lui Tudor si asa a fost liniste.Vorba vine liniste,ca a dat Diana de un baietel de 4-5 ani,la casa din spatele gradinii,baietel cu care s-a intretinut vreo doua ore printre gard.Mai si ce sa zic si Diana e turuitoare,dar asta era si mai si ... vai de mine ce-i mai mergea gura Cum disparea Diana - ca mai venea in curte/casa sa ia una alta, cum da-i si zbiara ca disperatu' dupa ea: " FETITO FETITOOOO ! "

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata
Moni fain ca puteti merge la strand. si al meu a fost joi dupsa masa vreo 2 ore cu ei. I-a prins furtuna pe drum. Nu-i nimic ca oricum erau uzi.
Noi azi pe aici. Ma duc sa-l duc acum pe David la un prieten. cica vrea sa manace acolo de pranz. dupa masa as vrea sa merg cu ei in St Gallen e un festival de muzica. Sa vad daca se trezeste al meu domn, ca abia la 7.30 s-a bagat in pat. Daca nu ma duc singura si mergem la cinema Kung fu Panda.

Moni spune-mi de unde sa incep, poate gasesc eu ceva pe aici despre trialurile de la Roche. La san nu poti face macar un eco?. am inteles ca se vede bine si la eco. Da-ti si pe san cu crema care ti-am trimis-o. Esti in gandurile mele, Moni

...........am si nite poze, am fost vineri cu fetele la padure in ziua lor de gradinita "la padure", dar le pun mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noi n-am mai plecat nicaieri,ca deocamdata nu-i de strand,sunt doar cca 20 de grade si e cam semi inorat.N-ar fi bai, dar apa e destul de rece si pe astia nu-i mai saturi de apa daca mergem.Asa zisa apa termala din unul dintre bazine,e de fapt asa calduta-dezmortita si cam verzuie.In celelalte bazine apa parea rece cand intrai,dar daca te obisnuiai era ok pentru inotat.Dar asta era buna asa pentru 25-30 de grade cum era ieri afara.In concluzie la ora asta inca nu stiu ce facem Mergem la strand ,sau doar in Gradiste ? Deocamdata Diana si Tudor fac castele din cuburile de lemn.Vaaai ce il mai educa Diana pe Tudor sa fie politicos - de-ar fi ea asa ,ca in teorie e beton ,cu practica e mai greu
MIRA o sa iti trimit un pm diseara - chiar voiam sa te intreb ceva.La san am facut eco deja, acolo se vad chestiile suspecte si in interior,nu doar la suprafata.
Pana la urma ne-am hotarat,o tulim pe strand ... noroc ca bagajele-s facute de aseara,numai ne imbracam.
Duminica placuta la toata lumea!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput