M-am hotarat.............adoptie(74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Frumoase urari si frumoase mesaje de incurajare!! Multumesc si eu pentru ele.
Noi inca n-am terminat cu vizitele de atestare...nici nu mai stiu daca au fost 2 sau 3..tind sa cred ca au fost doar 2..si ar mai fi inca minim 4. Se taraganeaza fiindca nu ne-am sincronizat cu echipa de la DPC, e si perioada de concedii si, in plus, am facut si eu varicela si am anulat intalnirea de saptamana asta.
Dar...cum spuneati si voi, toate se intampla cu un motiv, asa ca nu disper si nu vreau sa fortez lucrurile...toate la timpul lor si o sa fie bine.

Salutari tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

ce mai faceti fetelor?nici un semn nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

simo,
am trimis adrese prin tara si intr-adevar am inceput sa primesc raspunsuri la ele.
din pacate acelasi raspuns la toate:" nu exista copii".
asteptam.....

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Am luat si noi vacanta si acum vrem sa gasim o gradinita unde merg copii pe perioada vacantei .E un pic mai greu cind copii sint in vacanta si trebuie sa ne organizam in functie de programul lor mai ales ca noi inca lucram.
iepumic-Sanatate si refacere rapida ,cred ca e greu de suportat varicela .
simo_75-Cum e la gradinita noua?V-ati acomodat?
Succes si asteptare usoara pt.toate voi ,poate ca intre timp veniti cu noutati .Asteptam sa veniti aici ,sa ne spuneti cum si cit de fericite sinteti alaturi de copilasii vostri


mami di Marco

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Si noi am terminat oficila gradinita, dar din pacate pentru ele inca mai mergem. Nu am luat vacanta oficiala, si sunt atit de triste. Isi doresc si ele sa stea in vacanta cum stau ceilalti copilasi de pe strada, dar cum nici noi nu avem cu cine sa le lasam... mergem in continuare. Este greu mai laes dimineata cind le scol , le vad cum isi doresc sa stea sa mai doarma. Le mai pacalesc cu cite o zi cind le iau la prinz si sunt asa de fericite.
In rest suntem bine, am crescut si suntem mari frumoase si destepte... M-au impresionat sa vad cum inteleg ele tot ce li s-a intimplat. Sapatamina trecut au vazut la televizor reportajul cu o fetita care nu a putut sa fie adoptata. Stateau nemiscate in fata televizorului fara sa spuna nimic si la final mi-au zis amindoua :" Mami de ce nu toti copilasii nu au dreptul la o familie. Citeva momente nu am stiut ce sa le spun, dupa care am redeschis subiectul despre adoptie. Am introdus si acest cuvint in vocabularul lor, au inteles ca inseamna adoptie. Dupa discutie mi-au zis : " Mami ce ar fi sa mai adoptam inca un copil, ca sa-l facem si pe el fericit." Si de atunci in fiecare zi ma intreaba si spre surprinderea mea mi-au trezit si mie aceasta dorinta. Acuma tatonez terenul, al meu sot inca nu este pregatit pentru o noua incercare. Sincera sa fiu si mie imi este putin frica, nu stiu cum m-as descurca cu 3 pitici... Uneori imi este greu si cu doi, ca nu stiu unde sa ma indrept de frica sa nu acord prea multa atentie uneia fata de cealalta.
Am vorbit cu cei din familia extinsa, si toti au fost de acord.., dar eu inca mai ezit. Sper sa-mi lumineze Dumnezeu calea si sa iau decizia cea mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Danacred ca esti o mama extraordinara si ai niste fetite inteligente si istete, cu un suflet mare. M-a impresionat mult aceasta istorisire, dar intr-adevar, trebuie sa te gandesti bine inainte de a porni pe acest drum. Doamne, 3 copilasi, chiar ai fi o curajoasa!

Vreau sa fiu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Maru, si tie iti doresc vacanta frumoasa alaturi de minunea din viata ta. Noi ne propusesem sa ajungem in vara asta la Vf. Omu si alte trasee din Mtii Bucegi, pe jos, cu rucsacul in spate, sotul tot bate din picior sa mergem, dar eu parca nu am niciun chef. Vad e ce vom hotari pana la urma. Sunt constienta ca ar trebui sa ne relaxam si sa lasam lucrurile sa curga de la sine, dar parca nu am niciun chef de vacanta cand stiu ca, poate, undeva, e un puiut care ma asteapta.

Vreau sa fiu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

erato-poate ca e bine sa va incarcati "bateriile" ,sigur aveti nevoie de relaxare si eu cred ca urcatul si linistea din zonele de munte ajuta mult fizic cit si psihic.
Am urcat si noi pe virful Omu in urma cu vreo 3 ani, si ne-am hazardat si am urcat si pe Jepii mici pina la cruce ,am mers vreo 6 ore ,un traseu ff.greu si destul de periculos,pe care in nici un caz nu l-as mai face.
Chiar daca ai o satisfactie particulara cind ajungi in virful muntelui si o multumire sufleteasca ca ai reusit performanta.
Vacanta placuta!


mami di Marco

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Sa aveti o saptamana frumoasa si o vacanta reusita (pt cine e in vacanta)> Cred ca multe dintre voi sunteti in vacanta pt ca nu mai zice nimic

Vreau sa fiu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

Din pacate vara cei de la tribunal au vacanta...Si sant multe puse "on hold"...din septembrie poate se misca ceva,Si ma refer la fetele care asteapta

Mergi la inceput