Aradence DC - (163)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CodrinaA spune:

Ceau!!

Si noi am fost duminica pe strand, si am bagat galusca in bazinul cu apa termala. Am crezut ca se va speria de atata apa, da de unde.. atat a dat din manute si picioruse, chiuia de bucurie. A fost pentru prima data cand am bagat-o intr-un bazin.

Intrebare: unde gasesc scutece impermeabile pt inot in Arad ? Sau gasesc? Am gasit pe net, de la Huggies, "Little Swimmers", 11 buc la 50 lei, fara transport..dar ma gandeam ca poate gasesc in Arad, eventual la bucata la vreo farmacie, ceva...

va tzuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Codrina, gasesti in Real sau Carrefour.

Si noi am fost pe strand duminica, dar doar dupa-masa putin, adica vreo 2 ore la bazin apoi la casuta la papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Hm, deci nu mergem in excursie? E ok atunci sarbatorim altundeva. Pe strand ziceti? Ma gandesc si anunt.

Trebuie sa ma uit si eu pe fb sa vad pozele.
Noi am fost sambata la Siria la cetate, a fost cam cald dar a meritat ca am facut un pic de miscare. Problema mea e ca am constatat ca abia ma misc,nici nu ma mir la cate kg am .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

strand, intalniri, distractie...ce fain!!!
Sa va simtiti bine!

Eu am mai postat ceva pe blog...pt cine are nervi si chef sa citeasca...

Pupici...prafuiti!

Povestiprafuite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioana, am citit... E asa trist ce povestesti uneori. Iti doresc sa ai putere sa treci peste toate fara sa te afecteze prea mult. Si sa te intorci sanatoasa la puii tai.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ildi, am vazut si eu pozele tale. Foarte frumoase locuri ati vizitat.
Ioana citesc intotdeauna cu sufletul la gura povestile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, la fel ca Gabi, citesc cu sufletul la gura povestile tale prafuite.
Esti de admirat!

Noi sambata am vrut sa mergem la Cluj la fratele lui Calin (de aceea nu ne-am inscris la excursie), dar mergem la Tinca ca finii nostri pleaca in Belgia (cu totul) peste o saptamana.

Codrina, am vazut si pozele tale pe FB. Ce floricica frumoasa ai!
Am vazut si eu pe cineva cunoscut in pozele tale...sau doar seamana!? Cred ca-i Adi, sotul Cristinei.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, nu stiam de ce nu ai mai scris, te-am "cautat" dincolo si am citit ca a murit socrul tau.
Imi pare rau, condoleante!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA da azi a fost inmormantarea,ne-am intors luni dimineata de la tara ... macar am apucat sambata botezul si duminica o tura la Stana de Vale la fript de clisa
Am primit azi si rezultatul biopsiei,evident ca tot f. prost, in continuare recidiva locala. Na asta e.

Tare as veni si eu pe strand ,poate chiar vin sambata macar copiii sa ii balacesc, eu eventual asa pana la brau pana imi soate firele. Plus ca trebuie sa stau numa' la umbra.La ce ora aveti in plan sa mergeti?
Please care stie care-i faza anul asta cu preturile la bilete / abonamente pe strand? Separat pentru cele doua zone,sau impreuna ? Si cat costa pentru pensionari sau studenti ?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Moni, eu ti-am scris dincolo. Inainte sa vad ca ne-ai scris si noua. Imi pare asa rau de rezultatul primit!

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput