Pestisorii primavarateci... ~ 67 ~

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


'Neata! 'Neata!

Azi m-am sculat cu veselie-n suflet si multa energie... nu stiu de ce ... ca, de dormit am dormit cam rau as-noapte... niste chestiute paranoice nu mi-au dat pace dar... m-am sculat cu fata la cearceaf se pare, totusi ... afara e soare si frumos iar ... poznasul se tine deja de shotii ... si, mai vedem ce-om face si azi...

Dany, las'ca e timp destul si pt. gratare, mai ales ca de amu o sa tina caldura chiar daca, va mai ploua ocazional ... spor mult la rezolvat de treburi si o duminica placuta si tie .

Alina se pare ca s-o suparat pe mine si o disparut ... .

Noi, cica am intrat deja in curatenia de primavara... deci, din cand in cand, o sa dau mai rar pe aici... ...

Mno, o duminica faina, linistita si cu mult soare tuturor sirenetelor ! Poate apareti, totusi, si azi pe aici ... si cele disparute ... .



~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

n-am disparut dom'le.te-am citit si aseara, dar nu am avut nimic de zis.ieri am fost zombi....ca mi-au venit "martienii"

azi am fost la biserica, dar bate un vant afara..ca i s-au lipit lu' fii-mea mucii de frunte asa ca ne-am intors fugutza la barlog

am pus poze pe contul comun, sa ne vedeti.vreo cateva...asa.am cu miile prin laptop..dar n-are "baba" timp!

o duminica placuta sirentelor..wherever you are



Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Am inteles Alina ... multumim de pozici , le vizionai acum ... si la noi s-a iscat vantuletul desi, e soare afara, mno ... "barlogeala" placuta .


O duminica faina in continuare tuturor !




~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Va doresc o saptamana minunata , plina de soare si realizari!

poftiti la o cafelutza ...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


'Neata!

Am aparut la cafeluta... multumim fain Dany de serveala . Buna-buna cafeluta .


  • Cum se comporta zodia Pesti pe internet

    Video: este un membru activ, dar nu consistent pe site-uri de video sharing. Stie cum sa transforme o idee simpla intr-una captivanta, pentru ca are o intuitie ascutita, dar si imaginatie. Prefera sa posteze videoclipuri artistice, despre lucruri ce intrec limita realului. Ofera intotdeauna comentarii pozitive celorlalti membri.

    Fotografii: ii place sa posteze fotografii cu incarcatura emotionala, care ilustreaza ce ii este mai aproape si mai drag, precum imagini cu familia sau de la diverse evenimente importante pentru el.

    Informatii impartasite cu ceilalti: teatru, stiinta, arta.


  • Cum reactioneaza zodia Pesti in timpul unei tragedii: in fata unei catastrofe acest nativ se pricepe de minune sa evadeze din situatii limita si sa se adaposteasca. In general, cauta sa inteleaga cauzele unei tragedii, in incercarea de a o preuntampina sau chiar de a o impiedica sa se produca pe viitor.


  • Trasaturile psihologice ale zodiei Pesti

    Pestii rad si se tin de comedii mereu. Femeile Pesti poarta rochii lungi, vaporoase si bijuterii masive din argint. Le plac stelele, dar si adancul marilor si oceanelor. Nu se pot orienta. Pot sa tina minte ce au facut acum 10 ani, insa uita ba cheile de la casa, ba chiar propria adresa. Pestii sunt atat de protectori, incat ar putea sa le complexeze pe femeile Leu. In vreme ce Leii tin sa obtina cat mai multa faima, Pestii vor sa fie apreciati corect pentru ceea ce fac si nu le plac vorbele gratuite la adresa lor. Vor ca munca lor sa fie laudata, iar suprema ofensa este sa le spui ca nu iti place ce fac. Sunt mandri sa-ti spuna ca Michelangelo, Galileo Galilei, George Washington si Albert Einstein au fost Pesti. Nu incerca sa porti o discutie logica cu Pestii, sunt mereu cu capul in nori.



La noi e tare uratel afara ... a plouat, inca e innourat si e frig... uf... asta e... nasol ca, cam la fel e si la mine in suflet azi ... vom vedea mai tarziu cum si ce va fi ....


Un inceput de saptamana excelent tuturor sirenetelor si o zi placuta si linistita ! &



~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Tethys..de curiozitate...cat "goagalesti" dupa pretioasele informatii referitoare la zodia sirenetelor.

in pestii pe net..ma regasesc insa cu uitucenia..nup..tin minte tot, rar uit si imi plac discutiile logice la fel ca si cele mitice, ideologice, spirituale, et caetera

azi..la cratitza, maine la tara..

si la noi e urat, abia acum am vazut soarele "ranjind" in coltul gurii si a disparut iar

o saptamana magnifica gagici



Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Tethys..de curiozitate...cat "goagalesti" dupa pretioasele informatii referitoare la zodia sirenetelor.


Depinde ... uneori mai mult, alteori mai putin... depinde ce anume ma atrage cand citesc ceea ce "gugalesc" ca, sunt totusi si selectiva in ceea ce citesc si in link-urile pe care intru, in general sau macar uneori... depinde, de veridicitate si de cum se prezinta materialul respectiv... si, mai si prelucrez pe ici-pe colo, le mai adun/pun la un loc... sau doar selectez anumite chestii, parti... depinde de cum sunt ele scrise... si, mai depinde si de cheful pe care-l am in momentul respectiv pt. "gugalit" , citit, selectat, etc.,... si, mai depinde si de multe altele ... mno, ...

La faza cu uitucenia nici eu nu ma incadrez... dar, am cunoscut pestoaice aiurite ... in fine...

Sa aveti vreme frumoasa maine la tara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Si, daca nu va e cu suparare , va mai las niste lectura si pt. maine... la cafea... in caz de nu mai dati in seara asta pe aici :


Din zodiacul egiptean pentru persoanele din zodiacul european - Pesti (si nu numai...):


  • Geb (Puterea pamantului si forta sinelui) - perioade: 12 februarie - 29 februarie si 20 august - 31 august


    Geb este considerat zeul pamantului si simbol al memoriei. Nativii influentati de acest semn sunt hotarati, au mare incredere in propria persoana si nu lasa niciodata un lucru neterminat. Cei patronati de Geb sunt adeptii dreptatii, stiu foarte bine ce-si doresc de la viata si lupta intotdeauna pentru a-si vedea dorintele implinite. Sunt modesti si sensibili, recunoscuti pentru caracterul temperat. In dragoste sunt romantici, visatori, insa au nevoie de fidelitate si incredere absoluta; nu iarta minciuna. Adevarata multumire a persoanele aflate sub acest semn este cea pe care o creeaza cu propriile maini si prin propriile forte. Zeitate a pamantului si a vietii, Geb ii ocroteste pe cei nascuti sub acest semn, atata timp insa cat acestia incerca sa-si infraneze pornirile violente si caracterul patimas. Pun foarte mult accent pe sentimente, partea romantica a personalitatii sale fiind extrem de dezvoltata atunci cand vine vorba de iubire. Si cu toate acestea, in ciuda sensibilitatii lor, nu pot fi catalogati drept niste visatori incurabili. Stiu unde se afla si unde vor sa ajunga. Reusesc insa in ceea ce si-au propus doar daca inving flegmatismul specific zodiei. Si cand nu pot face acest lucru, se enerveaza, se simt dezamagite, isi doresc sa rastoarne intreaga lume cu fundul in jos, strigandu-si neputinta.

    Culori norocoase: violet (barbati) si portocaliu (femei).
    Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Seth (28 mai - 18 iunie si 28 septembrie - 2 octombrie) si Horus (20 aprilie - 7 mai si 12 - 19 august).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


  • Osiris (Forta si atotputernicia dreptatii) - perioade: 1 martie - 10 martie si 27 noiembrie - 18 decembrie

    Osiris este considerat zeul fertilitatii si al judecatii. Nativii aflati sub influenta lui sunt onesti, siguri pe ei si puternici. Permanent ancorati in realitate, nu iau niciodata decizii pripite. Sunt generosi cu ceilalti insa, au o personalitate duala. Militeaza pentru dreptate si adevar, fiind adeptii realitatii, indiferent de situatie. Pot deveni critici sau chiar ironici cu persoanele care nu le impartasesc conceptiile. Sunt rezervati in iubire si nu-si dezvaluie usor sentimentele. Refuza sa-si declare dragostea daca nu sunt siguri de sentimentele celuilalt. Osiris, zeul imperiului mortii guverneaza aceasta zodie. Deloc impresionabile, puternice si sigure pe ele, persoanele apartinand acestui semn recepteaza realitatea asa cum este ea, trecand-o prin filtrul propriei constiinte. Stiu ce sunt sentimentele insa, refuza uneori sa si le recunoasca si sa le traiasca. Nu sunt capabile sa se transpuna in trairile celorlalti. Inteleg ce este dragostea dar, refuza sa-i raspunda. Daca se implica intr-o relatie foarte stransa, ghetarul inimii lor se topeste treptat, treptat. Impartiale si statornice, sunt animate de un puternic spirit de dreptate. Au un simt limpede de comparatie, putand fi blande si intelegatoare dar, si grozav de critice, rautacioase si patrunzatoare. Mandri dar, vulnerabili atunci cand au de infruntat adversari, vor oscila mai mult decat ceilalti. Le lipseste hotararea si, de aceea, au dileme in alegerea momentului in care ar trebui sa actioneze sau sa ia decizii.

    Culori norocoase: galben (barbati) si verde (femei).
    Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Isis (11 martie - 31 martie; 18 octombrie - 29 octombrie si 19 decembrie - 31 decembrie) si Thoth (1-19 aprilie si 8-17 noiembrie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


  • Isis (Magia frumusetii si capacitatea de a renaste) - perioade: 11 martie - 31 martie; 18 octombrie - 29 octombrie si 19 decembrie - 31 decembrie

    Isis este zeita fertilitatii si a maternitatii. A jucat un rol important in mitologie si in istorie. Isis este un personaj dual incarcat de simboluri. Nativii aflati sub influneta ei au o personalitate puternica, frumusetea si naturaletea fiind principalele caracteristici. Au inclinatii artistice si sunt mari iubitori de frumos. Nativii dominati de Isis emana celor din jur armonie si intelegere. Sunt persoane de incredere si le place sa-si ajute prietenii. Iubesc cu pasiune si sufera mult daca sunt refuzati. Sotia si sora lui Osiris, Isis simboliza in mitologia egipteana fertilitatea si renasterea, feminitatea si creatia. Lui Isis i se mai spune si "marea vrajitoare", acesta putere fiindu-i conferita de Ra, cand i-a spus numele ei secret. Numele egiptean al lui Isis era Aset, care inseamna "tron". A te afla sub acest semn inseamna fi un mare iubitor al frumosului, a fi o personalitate complexa, plina de viata si de iubire. Persoanele nascute sub acest semn emana armonie si frumusete, stiind sa o impartaseasca si celor din jur. Spirite generoase si demne de incredere, le place sa ofere protectie, sa dea sfaturi si sa influenteze in bine pe cei din jur. Isi doresc intens sa-i aduca pe cei dragi pe calea cea buna si se simt profund lezate atunci cand ajutorul le este refuzat.

    Culori norocoase: alb (barbati) si albastru (femei).
    Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Thoth (1-19 aprilie si 8-17 noiembrie) si Osiris (1 martie - 10 martie si 27 noiembrie - 18 decembrie).



Noapte buna tuturor sirenetelor si sa visati frumos la noapte ! Pe maine .

Mergi la inceput