Zmeurici de iulie-august 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
bely spune:
Olá mamici si zmeurici, va mai aduceti aminte de noi?
A'ti scris nu gluma, mai bine de 1 capitol am pierdut, greu cu timpul,serviciul,mutatul si copchil bolnav.
noche ce frumoasa alegere ati facut, sedere si acomodare placuta dar nu in ultimul rand ceva job bun sa puteti sta in liniste
sara.amira suntem putin mai bine, dar e slabita rau de tot zmeurica mea vineri abia se tinea pe picioare,diareea nu ne prea lasa,vomatul s-a oprit de vineri..ma rog azi deja am inceput program normal, mers la bona cu instructiuni de dieta alimentara adecvata si multa rabdare... sper sa avem o sapt. mai usoara ca sapt. trecuta a fost oribila si epuizanta fizic si psihic
anemona cum a fost la gradi? si ce vorbesti tu acolo e viata de cucoana,fitness,epilat..mmm sa tot traiesti asa
deci mamica de zmeurica e lucica, pupam pupa dulce si mamica care se ascunde
offf nu stiu ce am vrut sa mai scriu ca nu prea am retinut, pupam bolnaviorii ca am vazut ca-s destui si sanatate multa tuturor va dorim.. si nu in ultimul rand La multi anicelor care si-au serbat ziua in ultimele zilea se citi saptamani.
adrianafedorca spune:
neata
prima? hai ca dau si o cafea si un suc de portocale pt cine doreste
printesa mea doarmeeeee!!!!! e 9!!!!! ...nu-mi vine s acred, eu de la 5.30 n-am mai putut domri...nah in loc sa profit...s-a trezit la 6 a ras un bibe si somn de voie
Blanca asa e au trecut 2 ani de parca au fost 2 saptamani...mi-e mi-e groaza ca incep serviciul, tare as mai fi stat acasa 1 an , macar pana o duc la gradi, succes cu bebe 2
Bely multa sanatate Patriciei , ufffce-ati mai tras...eu stiu cum e ca si Cezar a avut vreo 3 episoade din astea, sper sa va faceti bine cat mai repede sa va puneti pe picioare
fug la bucatarie sa fac fac mancarica, ieri am luat stevie , sper sa iasa buna ca n-a mmai papat pana acum
_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
acum s-a trezit
_
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
bely spune:
Hello,hello tufa,
adriana buna cafeluta, desi am ras una as mai bea, imi trebuie doza dubla pana-mi revin.. ziceai ca si Cezar a avu episoade din astea, i-ai dat ceva vitamine dupa? mi se pare atat de slabita de ma bade gandul sa-i dau ceva dar nu stiu ce sa fac?!
corinaduminica trecuta s-a trezit pitica mea plangand neconsolata si asa a tinut-o pana pe la ora 14:00 cand i-am dat nurofen s-a calmat o ora si iar a inceput asa ca pe la ora 16:00 am plecat la pediatrie cu ea(ma gandeam ca are otita) acolo au consultat-o si a zis dra ca are multa ceara in urechiute si nu-si da seama daca are sau nu otita si nu-i da antibiotic doar asa, gatutul era ok..m-a trimis acasa si a zis sa-i interalez paracetamol ci nurofen pt a o calma daca va plange in continuare si sa vin la ora 13:00 luni ca au orelist,normal ca pitica plangea continuu asa ca luni am mers cu ea si surpriza la urechiuta dreapta otita dar dimineata ia curs lichid deci deja s-a spart punguta, ne-a prescris antibiotic amoxacilina si antitermice la nevoie, darrr miercuri noaptea a inceput sa-mi vomite in jacturi si continuu vreo 3 ore deja nu avea cu ce dar tot o intindea, asa ca iar la 4 dimineata la pediatrie cu ea gastroenterita, orice manca vomita,joi a inceput si diareea si uite asa in 5-6 zile a slabit aproximativ 1 kil deja ca era ea fotomodel iti dai seama cum arata acuma?!..ieri doar 2 scaune a facut, 1 mai moale dar tot e bine, seara am mancat ceva mai binisor, sper sa-si revina cat mai repede. Offf dar cum una nu vine singura nicioadata azi noapte a inceput ta-su cu diaree si vomitat, clar umbla ceva virus pe aici, l-am trimis la spital dimineata, off off
dariaioanaxx spune:
buna fetelor,
n am mai scris de mult...cat de curand o sa revin zilnic, imi este f. dor de voi...
zmeurica mea a crescut mult, ca si ale voastre ca doar sunt de o seama!
curand o sa pun si poze sa vedeti cat este de haioasa !
Giova, Blanca, Adriana, Elena-
tanimi spune:
Bely sanatate la tati! Sa va refaceti rapid!
Blanca frumos spus, repede trecut! Eu ar trebui (asta in cazul in care ma intorc la vechiul loc de munca) sa imi cumpar ceva haine, asta pentru ca de 2 ani doar in training stau, la iesiri in parc o pereche de jeansi si adidasi, iar la tara ... stil liber ales.
Eu nu stiu ce o sa fac cu intorsul - pot sa mai raman acasa pentru alergia Iarinei. Dar daca analizele care le-am facut in octombrie sunt prea vechi, eu nu sunt dispusa sa o las iar intepata de 6 ori pana sa reuseasca sa ii ia sange. Si atunci m-am gandit ca poate imi iau concediiu fara salar pana in toamna, asa, sa mai prind o vara de soare la tara.
In alta ordine de idei : Iarina nu mai vrea sa faca baita/ dush. Aveti idee de ce? Ca io nu am: nu am oparit-o, nu am scapat-o cu capul sub apa, nu i-a intrat apa in ochi .... nik. Doar ca nu vrea si plange de tremura nu alta. Aseara tat-so ii zice ca jegoasa si pute (poate, poate a face baie copilu'); ea ma striga pe mine " mama pafumelu' sa miloshi fumos" . Clar?
La noi s-a innorat si sufla vantul ...
adrianafedorca spune:
bely e clar virus, ai grija s anu urmezi tu, e groaznic , Cezar a avut de 3 ori, ultima dat aa luat din spotal cand a avut pneumonie, cand sa iesim din spital a inceput cu diaree si stari de voma, 2 zile nici a trait cu perfuzii, nu suport animic , cum am ajuns acasa cu el am inceput eu, si mai eramsi gravi cu Anastasaia , eram terminata, ce m-a ajutat pe mine atunci la diaree au fost afinele, sunt minune de la Dumnezeu, eu fiind gravi nu avema voie sa iau mare lucru si am gasit pe net ca afinele sunt bune si dupa 2 caserole de afine mi-am revenit
lui Cezar nu i-am dat vitamine ca el oricum era grasunel, a salbit vreo 4 kg in spital, nu stiu ce sa-ti zic de vitamine, oricum intreaba dr, dar poate isi revine si fara vitamine
sanatate multa
_
anemona27 spune:
Holla fetele,pe unde umblati de e asa slaba activitatea pe aici.Cu Giova am vorbit la telefon,stiu ca se plimba,dar restul...
Mai fetelor eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Alex,nu cred ca are legatura cu gradinita,ca a facut si saptamana trecuta o data asa, deci nu vrea sa se mai culce,nici seara nici la pranz.Si nu ar fi o problema daca ar fi coerent,sa se joace,dar cand vine timpul de culcare si e deja obosit incepe circul.Plange si tipa in acelasi timp de or sa ne dea afara vecinii din casa.Ieri la pranz a adormit pe la 16 in carut afara,azi in brate la tata in drum sper casa,iar seara a fost cosmar,plange,tipa vrea in brate,numai la mine, sa-l duc si sa scoata tot din frigider,strica,intr-un final l-am pus in masina si in 2 minute adoarme.In seara asta nu am mai asteptat ca aseara,cand am vazut ca se reia filmul,am plecat cu masina si a adormit.Nu intelg ce se intampla cu el,daca ati mai auzit de asemenea caz luminati-ma si pe mine ca nu mai rezist.
Cu gradinita vad ca e mai bine,cu toate ca plange cand il las acolo,intr-un minut se linisteste.
Bely sper ca sunteti mai bine azi,da ar fi si mai bine daca ALex nu s-ar mai comporta asa,nu stiu unde am gresit, fotoepilatul nu a fost chiar placut,dar sper sa merite,parca imi facea electrosocuri
la sala chiar ma duc,cum am o ora libera fug la sala.
Tanimi eu tot sper sa fie o alta etapa a lor,al meu nu mai vrea somn,a ta baie,sper sa treaca repede.
pe toata lumea
Corinna1982 spune:
Anemona, o mamica deosebita de zmeurica, care a stat de vorba cu un psiholog pediatru, mi-a explicat ca bebelusii pot dezvolta traume inclusiv de la schimbarea locului de somn. Este si perioada in care ei incep sa constientizeze mediul inconjurator, dezvolta acum tot felul de temeri, imaginatia incepe sa invarta motorasele. Eu cred ca asta e principala problema, schimbarea locului de somn, mutarea voastra si mersul la gradi, Alex a fost coplesit de atatea schimbari si este normal sa reactioneze asa. Nu te ingrijora, vorbeste-i cu calm, incearca sa-i explici, trebuie sa aveti foarte foarte multa rabdare. Daca asa vrea el sa doarma in masina, lasa-l ca pe el o perioada, va uita, se va obisnui, dar poate sa treaca si cateva luni. Important este sa nu va panicati nici voi, ca se va panica si el si mai tare, vorbeste tot timpul cu el, calm si cu muuuulta rabdare. Va trece si perioada asta.
Tot din lista temeri cred ca face parte si Iarina. Tanimi, plansul la baie este item in lista fricilor la bebelusi si nu cred ca are legatura cu ceva ce i-ai facut tu la baie. Pur si simplu, acum a inceput sa constientizeze ce i se intampla si poate isi imagineaza tot felul de lucruri. Ca exemplu, o prietena de-a mea care are un baietel de 3-4 ani, mi-a zis ca baietelul ei plange cand ii face baie pe cap si zice ca "ii curge sange din ochi", asa percepe el fenomenul de spalat pe cap. Maria mea si acum plange cand o spal pe cap, dar doar atunci, in rest e foarte vesela la baie. Cun ii pun mana uda in par, incepe circul. Asta din iarna de cand o spal mai rar. Cred ca se va obisnui la vara cand o sa o spal iar zilnic. Perioadele astea sunt trecatoare, noua insa ni se par ca nu se mai termina.