PRIETENE FARA TITLU (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello si de la mine.
Mai la capitolul kile n-o uitati din statistica pe Diana ,care chiar bate recordul cca 15,5 kg la 110 cm.Deci lunguta si slabuta.Da' pe cine sa semene altfel?
MIRA cred ca tot asa eram si eu cu kilele la 6 ani si-o luna cand am mers la scoala

Legat de tuse,la ai mei s-a potolit,la Tudor mai de demult (el a si tusit putin si mai rar).Pe Diana parca n-am mai auzit-o tusind defel de cateva zile.I-am mai dat Fluidol de doua ori pe zi,probabil o fi contribuit si ala de s-au mai diluat secretiile alea.
In schimb e cam necajit Tudor cu maselele,azi-noapte mi-a zis mami ca a plans vreo 20 de minute si era tot cu mana in gurita Ia dat nurofen si s-a mai potolit.Sunt maselele ce trebuie sa ii iasa la 2 ani si de cate luni il tot bazaie! Lui i-au iesit demult tot restul dintilor/maselelor si mai fara probleme,acum trebuia sa il sacaie astia ... macar de i-ar iesi odata!
BRANDUSA sper sa ii dai de capat si cu problemele lui Tavi! Legat de vorbit ,cred vorbeste mai repede decat au facut-o ceilalti doi,tocmai din cauza prezentei lor,e stimulat,e ca si cum ar fi la gradinita,nu? Io m-am lamurit ca e mai mult genetica treaba cu vorbitul,ca uite si Tudor e turuitor gen Diana si la fel mi-a zis mami ca am fost si eu si frate-meu - am vorbit amandoi devreme.

Azi nu stiu ce program am,in primul rand cu actele si vedem pe urma dupa-amiaza daca mai iesim "la semanat" iar.Dar e musai sa merg tot cu Tudor dupa mine,ca mami trebuie sa stea la magazin daca nu e tati acolo ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si o cafea,
Eu iarasi cred ca o sa devin ca si Ingrid restanta cu somnul,noroc ca seara nu depasesc 11-dar A m-a trezit de la 5 si numai ce s-a foit pina la 6.40 cand am cedat si mers la baie cu el.
Ingrid-sanatate multa, sa scape usor Diana, la noi ceaiul de menta,smecta si banana fac minuni,dar se intampla f.f.rar, multumesc lui D-zeu.Imi pare rau ca nu ai reusit sa megi in excursie si sa iti vezi prietena, e greu cand sunt bolnavi,dar nu ai ce face cand esti mama.
Eu am mai aranjat una-alta la gradi la A si pt toamna se pare ca se aseaza lucrurile,dar cu astia de la guvern inca ma mai lupt sa obtin in vara fondurile necesare pt terapie gratuita,NU MA LAS..
Moni-fain ca ati fost la gradina, la noi azi si maine ploua,numai cand ziceam ca afusesem 6 ziel cu soare si cu 7C si se pare ca vin 10C sapt viitoare, dar zau de mai am putere sa ma bucur-vreau in vacanta la ocean 1 sapt, sa vad dc il induplec pe colegu'care inca oscileaza.
Bee-deci sunt sanatosi acuma copiii, tu cand termini cu invatatul si intri la timp plin si pe bani frumosi?
Mira-te rasfeti,ce filme faine ai mai vazut, eu am vizionat pe cel cu Angelina J si J.Deep si am fost cam deceptionat de final ca m-m prins de la inceput de scenariu.

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.
Sper ca sunt mai ok bolnaviorii!
Io am o veste mai notabila: Tudor a inceput sa mai si colaboreze in privinta facutului la olita de vreo doua zile - sper sa il tina.
La Diana s-a vazut ca au fost la padure azi: avea pantofii si pantalonii plini de noroi - nici geaca si bluza n-au scapat neatinse.N-am mai fost la gradina,dar mergem maine dimineata.Au fost azi afara pe-aici prin cartier cu mami amandoi - lui Tudor i-a placut ff mult la ei la bloc ca s-a umplut de copii de cum a dat caldura.
BRANDUSA maine ar cam trebui sa ajunga coletul cu ghetute,sa ma anunti cand il primesti.

Pe cine intereseaza a aparut cu ziarul Libertatea Biblia pe intelesul copiilor ,apare in doua volume 13 lei unul.E cu imagini f. frumoase si cu intrebari/raspunsuri la fiecare povestioara - o fi buna pentru orele de religie Eu am luat-o ca tot aveam in plan sa iau una de genul asta - aia ce-o ochisem eu pe net era muult mai scumpa.


MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna!
Ati fost pacalite azi? Noi nu, si chiar ma intrebam daca mai tine cineva traditia asta de pe vremea cand eu eram copil.
Cica azi s-ar fi nascut celebrul personaj PACALA, de aceea se pacalesc oamenii intre ei, haha.

Ingrid, sanatate multa Dianei! Cum a reusit sa raceasca atat de rau? Ooofff, micuta de ea. O pupam sa-i treaca.

Moni, tin pumnii sa iasa ff bine testele alea, si e sa-ti aduca mai repede rezultatele.

Denisa, vesti bune si de la voi, BRAVO ca te zbati si sper sa si reusesti sa obtii terapie gratuita pt. A.

Mira, refacere rapida si tie si multa odihna iti trebuie acum si desigur, ciorap[ii aceia speciali despre care povesteai.

Noi suntem f. bine, soata e plecata la Cluj, vine maine.
Razvan e bine, miercuri a primit la gradi o inimioara rosie pe post de insigna. Singurul copil din toata grupa care a primit aceasta recompensa. Copilul meu precoce . Am voie sa ma laud, da? De fapt, vroiam sa-l laud pe el, micutul .
Sanatatea mea e fff buna , ma refac incredibil de bine, adevarul este ca eu asa sunt croita: ma vindec repede, sunt mereu pozitiva si fff vesela. Si n-am dureri asa ca ma simt super de super. Mananc normal (fara grasimi si fara prajeli!!!) si sunt nebuna dupa iaurt de baut danone cu paine prajita!!
Sunt plina si eu de echimoze pe maini (de la catetere, nu stiu ce-am patit, in 5 zile de spitalizare am avut vreo 7 catetere ) si pe burta, in jurul operatiilor.
In rest nu am noutati.
Abia astept sa vina caldura, sa vad flori, iarba verde, heheeee, nu mai este prea mult.
Mai vorbim noi candva.
Si vestea proasta este ca eu nu ma mai simt dependenta de DC. Si culmea, sunt tare trista, si nu glumesc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara si de la Eforie.

Eu in primul rand am sa ma plang de vreme, ORIBILA! Eu m-am saturat de frig!!! Nu stiu prin tara cum mai este ca n-am prea vazut tv-ul la fatza de multisor dar aici nu depaseste 6-7 grade, si asta pe la pranz. Mai scot copii pe la 17 afara ca sa inghetam...ne-am saturat de stat in casa! Fir-ar sa fie!!
Cu sanatatea zic eu ca stam binisor. Se intrevede o tuse la orizont si niste secretii, sper sa fie ceva trecator.
Eu tot vreau sa slabesc si ma apuc de toate alea de LUNI!!! Cred ca urmeaza lunea norocoasa:)) De fapt de vreo 3 saptamani merg la o sala unde fac eu vreo 30 min de bicicleta eliptica si mai apoi ma chinuie talentul pe la niste aparate de forta, nasol este ca sunt singura si ma plictisesc rau de tot. Maine ma voi duce la aerobic, cred ca o sa lesin imediat pe acolo Abia astept sa vad cum este, daca este misto voi contnua cu aerobicul. O sa-mi fie rusine sa ma las mai prejos decat celelalte.
Mi-am luat bilet la tratament balnear, o sa fac dusuri subacvale, masaj, impachetari cu parafina(ma mai dor genunchii si mai nou mijlocul) si gimnastica medicala 10 zile. Acum astept sa-mi vina CM ca sa nu intrerup.
Ioana nu mai vrea sa mearga la inot, il urasete pe profesor!! Nebunul ala s-a apucat sa ii ceara Ioanei sa faca niste antrenamentre de parca maine pleca la Olimpiada!! Normal ca al meu copil s-a plictisit. Profesorul se tot scuza ca stie el ce face si ca Ioana are potential, aici am intervenit e si i-am spus ca daca procedeaza asa o sa avem un copil cu potential acasa ca se va plictisi. Pentru ea trebuie sa fie in primul rand distractiv la aceasta varsta. M-a enervat rau proful, ce sa zic.. Abia astept sa vina Robert si sa vorbeasca el. Mie imi venea sa-mi iau copilul si sa-l duc in alta parte dar nici asa n-as vrea sa procedez...Ioana va crede mai apoi ca atunci cand se plictiseste ea sau nu-i place vreun profesor noi vom schimba rapid scoala sau profesorul. In fond si la urma urmei life is shit, o protejez eu dar mi-e teama ca daca nu se obisnuieste un pic cu viata reala mai apoi o sa-i fie tare greu.
Finaly la gradi s-a acomodat:)), imi spunea educatoarea ca nu se mai uita urat la ea si nici nu se mai baga sub banca
Pe Rares cred ca tot il vom opera pana la urma. Cand vine Robert cred ca o sa dam o fuga pana la Bucuresti sa vedem ce ne mai zic si de acolo. Mucos, nemucos el tot cu gura deschisa doarme/sta si nu-mi place acest aspect. Una ca nu i se oxigeneaza bine creierul si alta ca este inestetic si in timp ii va deforma fizionomia si la asa baiat frumos
Cristina felicitari pentru baiatul destet si frumos!!!
Ma bucur ca te refaci rapid dupa operatie. Nu am pacalit si nu m-a pacalit nimeni desi m-am jucat un pic cu copii pe tema asta.
Moni deci si ai tai plini de noroi. Si eu i-am scos un pic afara(de fapt sunt si acum cu matusa) nush cum de n-au inghetat naiba si s-au umplut pe incaltari si pe pantaloni de namol.
Diana este chiar mai slaba decat Rares. Tot 110 cm dar cu 16,5 kg.
De Ioana nu mai spun ca are 125cm si 22kg.
Au intrat copii in casa asa ca va las. Fug sa-i schimb si sa le dau sa manance!!
Va pup. Nu mai promit ca ntru ca nu se stie niciodata.
Sanatate la copii bonlaviori!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.Si eu numai ce-am intrat in casa.Am fost afara la hinte cu Tudor vreo jumate de ora.Diana a fost la mami la ei la bloc,dupa care mi-a trimis-o acasa cu frate-meu.In seara asta dorm acasa amandoi - imediat merg sa le pregatesc baia sa se balaceasca.
Am fost si la gradina cu toata trupa - mai putin Diana care era la gradi.Deci inclusiv mami si Tudor.Mami cu tati se contraziceau de zor pe tema la ce distanta se planteaza arpagicul Nici ei nu-s mari talente,ca degeaba-s nascuti la tara ca amadoi au venit la oras pe la cca 15 ani,deci n-au avut ocazia sa lucreze pamantul cine stie ce.Si mai ales ca ambii erau mezinii dintre multi frati.Eu a trebuit sa stau tot cu ochii pe Tudor,am apucat doar sa greblez pe-acolo crengile/iarba uscata si husbandu' le-a dat foc.Mai are de sapat aproape jumatate din gradina,merge cam greu ca e umed pamntul,in plus nici el nu-i obisnuit defel cu munca de genul asta ca avea cine - bunica lui pana a implinit 20 de ani,apoi maica-sa vitrega si taica-su.Pana acum am pus morcovi, patrunjel, leustean,mazare, salata, sfecla rosie,ridichi si arpagica.Mai avem pe lista o gramada ,doar sa termine de sapat husbandu'. Pe urma cumparam si rasaduri.Sper sa iasa ceva mai ales ca nu le stropim cu nimic si nici gunoi de grajd nu s-a pus acolo de vreo 12 ani - cand lucram la firma cu vitei am adus odata o remorca plina.Va tin la curent .A zis taica-meu sa ma uit pe net sa vad daca au rasarit face misto de mine ca am venit cu indicatiile citite pe net,privind rotatia culturilor.Atat ar fi de lucru pe-acolo si evident nu doar la gradina,dar cu Tudor dupa mine nu pot face nimic
DANIELA la noi din fericire a fost vreme super zilele astea,aproape 20 de grade si soare
De inot io zic sa insisti , Ioana chiar are super potential si ar fi pacat sa se piarda.Incearca si mai vorbeste cu el eventual sa o lase uneori "mai moale".Si eu vreau sa vorbesc cu antrenoarea aia sa n-o strezeze cu stilul crawl,ca ii e si f. greu si contraindicat, ci sa o lase sa inoate doar bras cum stie si sa o invete sa inoate pe spate.Sa vedem daca accepta asa ... Poate daca nu stie crawl,poate nu o vor lua la "performanta" pe viitor ,naiba stie.
CRISTINA ma bucur ca esti ok

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Hai ca apar si e la drum de seara.
Moni, tot fara rezulate la analize banuiesc. Ale de sange ai zis cum au iesit? Parca nu. Ghetutele nu stiu daca au aparut inca, fiindca n-am barbatul inca acasa. Ca deh, munceste. De gradina, ar fi mulet de zis, dar trebuie sa citesc exact ce spui tu, ca sa raspund la obiect. SIncer momentan sunt in faza intreprinzatoare eu in ceea ce priveste gradina, livada, flori, etc.
Astery, 5 zile in spital, multicel. Bine ca ti-ai revenit. Razvan sa inteleg ca s-a comportat admirabil in lipsa ta.
Daniela, grea situatia cu Ioana. EU te inteleg ca esti in dilema: nici sa chinui copilul, nici sa inteleaga ca de fiecare data cand ii dispalce sau o plictiseste ceva, schimbi profesorul/scoala/gradi, etc. Sper sa gasiti o solutie. Mari copii vostri!
Denisa, cu invatatul......Practic de asta sunt platita. Am un contract de 3 ani, un an examenele si restul cercetarea si finalizarea tezei. Porcaria e ca nu am vazut nici un ban de 6 luni, ca asa-s contractele cu finantari de nu stiu unde: demareaza greu finantarea. Ok, fie si asa, e ca si cum as fi strans bani.
Oricum, mult de invatat, multa treaba, dar ce sa ma mir, nimic pe lumea asta nu vine degeaba. Sper doar sa fac fatza distractiei.
Hai ca merg sa mananc ceva, ca azi n-am prea apucat.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata.
Cristina ma bucur ca esti bine, optimista si vesela. Dragul de Razvan!!
Moni, eu inca visez la gradinarit si flori. Mama si-a luat de aici numai flori. e tot ce si-a dorit. eu stau si inghit in sec ......inca.

Ingrid cum e Diana?. Sper sa-i fi trecut raceala. Si Daria mea tuseste de vreo 2 zile. Ieri a stat acasa. Dar de dupa-masa a vrut sa mearga la gradi. A plans de numa ca nu am lasat-o.
La noi sunt azi peste 20 gr. E minunat afara. Imediat plecam. Mama pleca azi spre casa. Profitam ca Heinz trebuie sa doarma, si mergem inaite pe la Ikea, si apoi poate daca mai e timp colindam putin.
eu am rezervat hotel la Viena pentru sambata viitoare. Abia astept s-o pornim si noi la drum



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

https://picasaweb.google.com/kluckermira/2Avr2011#

si niste poze de pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata, haideti la cafea.La noi e tot soare si tot cald va fi si azi
BRANDUSA asa e, nu m-a sunat nimeni,n-am mai sunat nici eu ca mi s-a acrit.Referitor la celelalte analize,au iesit un pic mai bine - 3,1 leucocitele ,iar trombocitele chiar ok,in limite - 189.Dar le-am facut miercuri si vinerea de dinainte scosesem eu o doza din proprie initiativa,ca n-am mai facut pauza de vreo 3 saptamani.Totusi alta data chiar dupa ce am scos o doza,isi revenisera leucocitele doar pe la cca 2,8.Asa ca ii dau iar inainte momentan.Dealtfel din ce am citit,injumatatirea dozei se recomanda doar la scaderea leucocitelor sub 2 - eu n-am ajuns inca acolo,minim am avut 2,3 si cica intre 2 si 4 e leucopenie moderata.Avand in vedere ca leucopenia cauzata de interferon intra la efecte adverse foarte frecvente,nu ma prea agit.S-a si vazut de fiecare data,cum am scos o doza,cum au revenit mai la normal.
Cu serviciul tau,ma gandesc ca nu e prea placut sa astepti atat dupa parale dar si cand or sa vina,cine-o fi ca tine N-am inteles cu agricultura la voi: tu te ocupi de gradina (cand??) sau parintii tai?

Habar nu am ce program avem azi,dar am amandoi strumfii in gestiune cel putin acum dimineta . Deci sau prin cartier la locurile de joaca/la bloc la mami sau la socru-meu ,unde daca il iau si pe Tudor ,clar as merge de pomana,asa ca ma cam lipsesc.In plus si ieri a fost rupt,a adormit pe masina la intoarcere.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput