experiente mistice(3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

3x3 iti multumesc ptr. lucrul de lumina pe care l-ai facut in cazul mamei mele - am plecat in vacanta acum vreo 2 saptamani si i-am promis, la rugamintea ei, ca o voi suna inaite de a pleca. Din cauza ca am fost super ocupata la servici si din cauza diferentei de fus orar, nu mi-am putut tine promisiunea. Cu toate acestea, am stiut ca, contrar experientelor din trecut, ea va sta linistita si va astepta sa o sun. Nu am simtit energia ei negativa in spatele meu cum o simteam altadata (parca imi transmitea anxietatea si frica ei de a nu ni se intampla ceva rau, dojana ca nu am sunat-o inainte de a pleca in vacanta ca un semn ca daca nu mi-am tinut promisiunea am plecat 'cu stangul'); dimpotriva, am simtit calmul si linistea in asteptarea ei sa o sun la intoarcere ... Ieri am sunat-o si mi-a vorbit foarte frumos si cu calm, nici o urma de anxietate in vocea ei, nici o umbra de repros in vorbele ei. Dpmdv, mama mea e pe calea vindecarii - ingerii trimisi inspre ea isi fac deja lucrul de lumina, ptr. ca i-au umplut sufletul de calm, liniste, pace. Mi-a spus ca se simtea mai bine si ca in august va merge din nou la control la oncolgul de la Cluj sa vada cum ii ajuta noul curs de tratament. Sunt constienta ca orice om moare pana la urma de ceva. Dar daca spiritul mamei va parasi corpul (canceros sau vindecat de cancer) intr-o stare libera, usoara direct spre sursa Divina, eu o consider atunci pe mama mea vindecata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

iata frumusetea unui suflet pus in cuvinte de o mare diplomatie...spirituala, daca pot spune asa ceva! iata misticul fata manastire!
alchimia mistica a iertarii poate vindeca orice boala, indiferent cat de grea este. chiar doctorul Norm vorbeste despre o astfel de vindecare.

de ce este greu sa recunosti, "te iubesc", de ce nu zicem asta niciodata celor pe care ii iubim, si ne multumim doar sa aratam iubirea prin gest de viata? de ce ne este greu sa rostim si recunoastem iertarea? ce ne tine legati? cum iertarea produce eliberare si implicit vindecarea prin recunoasterea iubirii? de ce Iisus spune in invataturile lui sa ne iubim aproapele, chiar daca face ceva pentru noi sau nu? sa binecuvantam dusmanul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

nu am uitat sa redau calatoria EMA-ei. am recuperat din informatie, si acum pun totul intr-o poveste. calatoria unui copil din lumea energetica in lumea fizica, intregirea unui templu sfant, cu ajutorul cerului, cu ajutorul ingerilor ei de aici pe pamant. fiecare persoana care a intins o mana de ajutor, fiecare gest care a plecat spre Ema, este gest ceresc.
DUMNEZEU trimite ingeri prin oameni, iar oamenii isi desfac inima in fata celor care au atata nevoie de ajutor, prin gest, rugaciune, mangaiere, suport fizic, psihic. Multumesc CERULUI pentru tot, si celor care s-au unit intr-o suflare pentru implinirea planului divin:mamici cu suflet, terapeuti, oameni simplii implicati in acest mare proces al vindecarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

incerc sa scriu uiltima experienta de vise.
din cauza ca am fetita cu probleme am tot cautata sa ma apropii de oameni care sa ajute spiritual, moral, sa ma incarc de energie pozitiva si sa am putere sa merg mai departe. Am primit multe sfaturi bune pe care le urmez si rugaciuni
De curand 3x3 se ocupa de mine si Ema, o serie de vise carora nu le-am dat importanta m-au facut sa "vad" si alte lucuri pe care TREBUIE sa le rezolv si care au legatura cu mine si familia mea.

ultimul vis era asa:
actiunea se petrecea intr-un oras vechi, erau fierari si strazile mici, inguste, intunecate. ma tot gandeam ce caut intr-un loc asa...de muzeu, pentru ca nu-mi era nimic familiar. Ema are imbracata intr-un fel de rochie, ca un sac cu maneci si avea parul scurt. nici nu ma baga in seama desi o strigam si incercam sa-i atrag atentia...se departa incet de mine, mergea in fata mea si nu reuseam s-o ajung. L un moment dat s-a pierdut in intunecimea strazii si cand alergam sa o gasesc am realizat ca strada se infunda si erau fierarii care lucrau la tot felul de roti de care, si unelte vechi. Am zis ca voi merge pe alta carare si ma voi intoarce s-o gasesc. Eram cu cineva pe care rugasem sa ma insoteasca sa o gasesc, insa nu stiu cine era , stiu doar ca era barbat. Dintr-o data m-am trezit intr-un altfel de oras...din viitor. Era pavat, extrem de curat, cam putina lume si umblau pe un fel de ...scutere, nu aveau voie cu masini. Tot intrebam de fata mea pe toata lumea si cand am vazut ca m-am ratacit de tot si nu stiu cum s-o gasesc m-am pus pe un plans de m-am trezit cu lacrimi si durere de cap.

imi doresc din suflet sa o pot aduce pe Ema in lumea noastra, sa fie prezenta si sa se descurce in viata cat de cat. Imi doresc sa poata spune rugaciuni si sa ajute pe altii asa cum este si ea ajutata.

Multe vise imi apar, unele cu sens, altele fara sens..unele care chiar mi se implinesc si e ca un deja-vous insa imi aduc aminte de vis...
In urma cu 7 ani am visat ca mama si Ema erau intr-o apa mare, si vedeam niste case ciudate, vechi...de caramida rosie, ca o cetate...o voce mi-a strigat si am auzit ecoul: pe cine vrei sa salvezi? de cine te doare inima: de mama ori de fiica ta?
am sarit si am salvat-o pe Ema...
in acea zi am sunt la tara, mama avea grija de Ema. Ema avea 2 ani si 3 luni, totul era ok, la 1 ora am ajuns la tara si mama incepea sa se strambe pe partea stanga. Accident vascular, 1 ora mai tarziu am ajuns la spital...convulsii, coma si 3 zile mai tarziu s-a stins. ACest vis mi-a ramas intiparait in minte. A fost un semn...liniile destinului sunt deja conturate, nu am cum sa le schimb, sa le unesc...nimic nu e intamplator. Autismul fetei mele a a parut la mai multe luni dupa moartea mamei...

o sa mai scriu si despre alte vise




"ce m-a speriat cineva , a zis ca cei cu autism au facut ceva rau intr-o viata anterioara si asta e karma lor", spune mama copilului.
nu te lua dupa asa ceva. sunt cuvinte aruncate fara nici un adevar mistic. iata un adevar mistic in care sa crezi: ODATA CE DUMNEZEU DA SANSA LA VIATA SE POATE RECUPERA TOTUL.trimite semne, trimite vise (cel putin pe astea nu le putem ignora), trimite oameni in viata celui cu atata nevoie de CER! TOTUL este ajutor ceresc si asta spune, clar, ca VOIA CERULUI ESTE. OMUL ARE NEVOIE SA LASE CERUL SA FIE, PRIN CREDINTA, IUBIRE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:


despre INGERUL EMA-ei pe pamant...o mamica, de pe forum, o mamica cu un dar special. A pornit pe drumul misticului fara manastire, in mod natural, dirijata de propia constiinta, inima si suflet! A ajuns la niste performante uimitoare, atat cu ea insasi , cat si pentru familia ei. aceasta persoana are puterea de a se DUCE IN LUMEA CEALALTA, SI A ADUCE=O IN CORPUL FIZIC IN TOTALITATE PE EMA! Are nevoie de permisiunea ta(permisiunea mamei emei)! Are nevoie insa de toate detaliile experientei emmei. Pentru asta, i-am dat linkurile pe care mi le-ai trimis si mie. Stia de situatia ta, pentru ca a citit pe blog.
Ce am nevoie sa fac, este sa ii dau in detaliu, organizat toate informatiile in privinta viselor care ti-au revelat existenta emmei in celelalte dimensiuni, si sa porneasca o calatorie organizat, constient prin rugaciune , credinta si speranta ca DUMNEZEU II VA PERMITE SA O ADUCA AICI. Daca informatiile ti-au fost revelate despre ea, este clar ca CERUL ASTEAPTA CA PLANUL FIZIC SA SE URNEASCA, PRIN VOINTA UMANA SI GEST UMAN!



"Eu, [spune ingerul emei]..am senzatia ca am avut visul acesta cu Ema. Pe cuvant. Adica la momentul la care am citit visul pe forum..mi s-a parut ff familiar.. Ceea ce nu am citit pe forum si as vrea sa te rog sa o intrebi pe mama ei: in amintirile mele, in orasul vechi cerul este ff innorat. Nu e seara, mai degraba un 5 dupamasa dar innorat ca inainte de o furtuna ff puternica. Totul este gri. Fata o vad numai din spate si..ca o chestie distinctiva, in visul meu are parul fff rar. Ca la copii care au facut chimio si le creste acum parul. Intreaba daca si in visul ei e la fel

Iar azi dimineata ma gandeam dupa ce am simtit curentii sa refac visul si sa iau fetita de mana, adica sa o ajung si sa o aduc inapoi la mama. Dar eu nu am vazut mama in vis, deloc. Si nu am vazut nici orasul nou despre care vb ea in visul ei

Insa visul vechi imi este ff familiar.
Pana azi dimineata nu am simtit acesti curenti niciodata pt altcineva.
Si dupa ce mi-am dat seama de dimin ca nu am vazut-o in vis pe mama m-am dus la calc si am intrat pe blog ca sa o vad pe mama ca nu o vazusem pe ea. Simteam nevoia de a o vedea vizual ca sa stiu in mana cui sa pun mana fetitei
E atat de vie imaginea copiluluoi care se indeparteaza in acel loc cenusiu, cu panza aia de sac pe ea si cu parul acela extrem de rar in mintea mea de n-ai idee. Si merge asa de incet, impovarata…
O sa incerc cu siguranta sa o ajut”.
Cand am simtit curentii, spalam vasele si mma rugam pt ea..am avut senzatia ca o tin in brate...era atata iubire in curentii aia
In visul meu fetita nu fuge .Merge ff incet .E impovarata, trista si ff singura .Am facut past life
M-am vazut o maicuta stareta cred intr-o biserica catolica. Arata ca o catedrala de fapt. Erau copii acolo. Una dintre fetite cred ca era Emilia. Si la un moment dat am aflat ca parintii ei au murit
Era razboi. Dupa care mi-a aparut imi minte ff clar "you can not save them all". Dar nu am mai vazut copilul.Cand m-am vizualizat la sfarsitul vietii, eram batrana si ma gandeam you could not save the all but you should had to try to save more. Nu stiu de ce dar in engleza au aparut aceste cuvinte nu in romana.
Eram in haine de maicuta negre cu acoperamant din acela ascutit pe cap, alb, cu capetele flururand (cum vezi in filmele frantuzesti)
Atat am vazut
...
DUMNEZEU I-A DAT VOIE SA INTRE IN UNIVERSUL EMEI, SI TOT EA O VA ADUCE DE ACOLO, ARE NEVOIE INSA DE PERMISIUNEA TA, SA FACA ACEASTA MEDITATIE PENTRU COPILUL TAU
“stai ca nu am inteles tot; deci, d-na respectiva vrea sa faca meditatie pt Ema?” doamna este pregatita sa fac o imagerie ghidata in visul pe care l-a avut ; a facut coespondenta dintre visul tau si visul ei, persoana din visul ei este emma; iar acum cand se roaga pentru emma simte curenti puternici in corp; ea este cea care poate sa o ajute pe emma; este aleasa de DUMENZEU, ca sa faca asta; are nevoie de consimtamantul tau. “are consimtamantul meu, pentru ca stiu ca tu o ai in rugaciune pe Ema”
multumesc
“efectiv nu mai stiam ce a-i fac Emei...era asa de agitata, si plangea...i-am zis tatal nostru, i-anm dat cu mir...si m-am gandit cum sa iau legatura cu tine ;ti-am trimis sms si la putin timp totul...luminos

doresc sa stiu cum ii pot ajuta pe acesti copii, nu numai pe emma. “Doamne ajuta! toti copiii cu autism si alte probleme psihice sa fie luminati, si linistiti”.
Am trimis semnalul tau de rugaciune ingerului emei, prin sms (sms Romania-Australia; sms Australia-Romania).cateva secunde…
eu am simtit cum eram sa cad, am iesit din corp; eram in plina strada, cand ai cerut ajutor; doamna care era cu mine mi-a luat puiul de mana; m-a privit si m-a intrebat...ce faci? te rogi?i-am facut semn cu capul ca eram cu ochii inchisi; si am ramas acolo; i-am dat cheia de la masina. Eu am ramas locului, ca templul treime sfanta care sunt, sa fie in pace, deconectat de nevoiele si stimulii lumii fizice, sa pot fii canal de gratie divina pentru vindecarea emei, in moment de mare tulburare. Am simtit curenti puternici, de mi se incretise capul si parul maciuca. Ca si electrocutata.am stat in pace, pana cand senzatia a trecut, am stiut ca AJUTORUL CERESC A FOST TRIMIS!am multumit cerului, si mi-am reluat cele lumesti, adica m-am dus la masina unde ma astepta vecina si puiul meu.
...
ceea ce m-a impresionat, este mesajul din imageria ghidata a ingerului emei, trimis in engleza, in timpul calatoriei dincolo. mesajul spune ca nu ii poate salva pe toti, insa ar putea sa salveze mai multi. cand cerul vorbeste prin tine, vorbeste din adancul inimii. simti sa faci ceva, sa crii un cuvant, un email, sa dai ceva, sa ajuti...orice...simtirea este cea care determina urnirea cerului in planul fizic.omul prin vointa lui este cel care decide ce si cum, se implica in planul fizic. tot ce vine inspre noi, ca si cuvant rostit, ARE UN DETERMINISM DIVIN! cerul are neovie de OM sa fie manifestat in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

"you can not save them all[...]you could not save the all but you should had to try to save more"

am ramas cuaceste cuvinte in inima, si ma intrebam, cum sa ii salveze, cum sa stie, care este lagatura dintre copii de aici , de undeva, si cei de acolo? cand am scris mesajele de sus m-am trezit la 4 jumatate, dimineata, nu am mai putut sa dorm, am stiut ca trebuie sa scriu. am scris, se facuse 6 dimineata. am facut un dus si am reflectat la intrebarile pe care le-am rostit acum. mi-am luat puiul in brate, si am inceput sa binecuvantez, tot ce imi era in minte si ce stiam, si pe cine stiam. la un moment dat asta mica a inceput sa rada in somn. am multumit ingerilor ca se joaca cu ea! prin binecuvantare, coboram gratia divina, si in realitatea vietii mele, si implicit in viata copilului meu care dormea. iar visul lui s-a umplut de bucurie cereasca!
meditatia zen este ceva de genul asta, pui un subiect de gandire, si il proiectezi mental, de cate ori iti aduci aminte de el. cauti raspunsul de dincolo de determinisul fizic. asa am facut cu intrebarea despre copii care mai pot fi vindecati...cand m-am trezit, am avut o imagine foarte clara a raspunsului. emma, a dezvoltat aceasta conditie dupa moartea bunicii ei. ei bine, moartea reprezinta trecerea dincolo. insa nu si intoarcerea de dincolo. si, odata, ingerul emei, citind mai multe pe forum, mi-a spus ca a remarcat inca alte trei cazuri, sau doua(?) ale copiilor care au au declansat conditia de autism dupa moartea bunicii(?)...ramane de vazut . cert este, asta este legatura.
am scris, am cerut binecuvantare, am adormit, m-am trezit cu imaginea clara a raspunsului pe care il cautam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

Ca nou imigrant in Israel, pe la 25 de ani, faceam baby-sitter la doi copii. Desi la varsta aceea ar fi trebuit sa fi fost un bay-sitter "matur", m-am comportat intr-una din zile nu prea laudabil cu baiatul, care era mai 'revolutionar' asa din fire - cred ca l-am dojenit asa cum ma dojeneau pe mine parintii, intr-un fel cam jignitor... a doua zi, baiatul (11 ani) mi-a dat o lectie pe care n-am sa o uit toata viata: mi-a dat cadou un fel de bibelou: o broscuta transparenta cu o inima rosie. Si am inteles: nu am avut suflet in felul in care l-am (mal)tratat si el, simbolic, imi dadea acum ceea ce-mi lipsea. O inima. Se poate ca nu a fost ideea directa a copilului sa faca asta, ci a fost sfatuit de parinti cand le-a povestit cum l-am "educat" eu, dar nu e asta important, ci mesajul: NU AI AVUT INIMA CU MINE, ITI DAU EU UNA. Am fost umilita de umilinta copilului si suferinta cauzata, iar broscuta aia cu inimioara a avut valoarea si efectul la mai mult de 1000 de cuvinte.

Lectia data de baietelul de 11 ani m-a marcat pe toata viata; imi pare rau insa ca gestul baiatului nu m-a putut schimba atunci si acolo, ca nu m-a putut face sa vad intr-o noua lumina relatia mea cu ai mei. Pe atunci percepeam (ego-ul meu percepea) ca daca le trimeteam cate un pachet cu bunatati si daca le dadeam telefoane sa le spun ce mai facem , era indeajuns ptr. a-mi arata respectul fata de cei care mi-au dat viata. Dar niciodata nu am pus un gand de iubire in gestul meu de a le trimite pachete, de a le telefoana, de a ma duce sa-i vizitez, iar in momentul in care mama mea, din cauza bolii a inceput sa devina si mai dojenitoare, am luat distanta (ego-ul meu a luat distanta). Dar in tot acest timp m-am gandit la ea si m-am rugat sa gasesc o cale sa pot sa-i accept pe ai mei asa cum sunt, sa ma pot intoarce la ei, sa pot sa-mi reiuau legatura cu radacinile mele.

Cand in februarie 2011 am primit visul cu valurile de smoala de culoare verde inchis spre negru, inalte pana la cer si cu un vuiet ametitor (o adevarata masina a mortii) am inteles: era strigatul cerului: LASA PROSTIILE, LASA EGO_ul, SITUATIA MAMEI TALE E MULT MAI SERIOASA DECAT TOATE NONSENSURILE TALE. DUTE SA O VEZI, ACUM, CAT NU E PREA TARZIU. Si atunci am sunat-o (dupa ce nu mai vorbisem de vreo un an jumatate), si intr-o saptamana am fost in Romania. De data asta insa, am pus un gand de iubire in gestul meu de a o vizita si a-i duce medicamentele si nutrientele de care am crezut eu ca are nevoie. M-am dus cu o misiune: sa o umplu de iubire, sanatate, vindecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Exclusive,
multumesc ca ai impartasit cu noi acasta frumosa lectie de viata, o inima, marturisesc ca inca de cand eram de 14 ani imi era ca un ecou in mintea mea ca o lectie "ce tie nu-ti place altuia nu-i face" stiu acum ca ingerul meu pazitor ma pregatea, ii multumesc din suflet, si am incercat intodeauna sa nu uit lectia de viata soptita de ingerasul meu, mi-am format un obicei si inainte de culcare recapitulez ziua avuta unde am gresit ce am invatat , ce trebuie sa fac , cum sa-mi indrept comportamentul, nu-mi este tot timpul usor dar nu renunt usor



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Exclusive, BellaDonna, ce plina de iubire,sinceritate si veghere este calea mistica. Doua experinte de mare frumusete mistica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Exclusive

3x3 iti multumesc ptr. lucrul de lumina pe care l-ai facut in cazul mamei mele.

imi dai voie sa scriu pe forum visul dupa rugaciune...numai prin experienta omul va lua in serios o realitate care este la indemana oricui...numai sa ai ochi de vazut sa vezi...si credinta sa urmezi!

Mergi la inceput