Zmeurici de iulie-august 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Uliasi la multi ani cu intarzaiere,dar am lipsit motivat, am fugit la Bucuresti la doctora recomandata de Laura,inca odata iti multumesc, m-a linistit ca nu e dermatita atopica,e o iritatie,nu stim de la ce,ca e pe maini si picioare,nu am schimbat detergentul de rufe,nu e de la mancare ca trebuia sa aiba si pe burtica,ne-a dat o crema cu zinc preparata in farmacie si inca ceva,speram sa treaca cat mai repede ca tare urate sunt.

Si inca un motiv de chiul azi a fost ca pe seara am fost la fratele meu care azi a implinit 36 de ani,doamne ce nebunii mai fac astia mici cand se intalnesc.

Giova ce par mare are Edisor ,Alex merge la frizer cu tata,sta cuminte cu el,l-am tuns acum cateva zile ca i se zburlea rau parul cand ii scoteam caciula.

Noapte buna

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

LA MULTI ANI ULIIASI!!!!Sa fii fericita, sa ai un an implinit, zmeurica si bebe sanatosi si sa se aseze totul asa cum iti doresti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


Noi tot maraiti suntem, ziua....macar noaptea doarme bine.
In rest mai nimic...ieri am fost la patinoar sa-l vedem din nou pe Marco...patineaza tot mai bine...si ieri erau -6 grade. Doamne ce dulci erau toti cu obrajii rosii ca focul.

Lucialu ce-ai patit gagica?
Sara_amira doamne ajuta sa fie totul bine. hai ca nu e mult 3 zile, dar nici nu se dezvata in asa timp scurt. Edi a stat 5 zile fara mine, inca 3 nopti dormind la maica-mea si eu vizitandu-l ziua, si cand am revenit in Tm si il puneam la nani, ma cauta de tzitzi. eram asa intoarsa pe dos...imi venea sa-i dau, dar multa lume a zis ca nu e bine sa-l mai intorc...si laptele era nemuls de o sapt. Asa ca a renuntat dragul de el, dupa inca o sapt. Lui 2 sapt. i-au trebuit.
Adriana cum sunt copiii?
Anemona bine ca nu e nimic grav. si la edi ii sta zburlit parul cand ii scot caciula. acolo era dupa ce s-a trezit....ii e mai mare pe ceafa decat in fata. Trebuie sa-l duc si eu la frizer, sa vedem daca sta.

restul fetelor nu mai ziceti nimic


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Uliiiasi,la multi ani cu intarziere!!!!Multa-multa sanatate,fericire alaturi de familia ta frumoasa.....La anul veti sarbatori in 4Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

neata!
deci eu nu sunt gravi dc s-a gandit vreuna la asta.
m-am ferit sa scriu zilele astea, pt ca ma manca limba sa va zic ca am gasit teren, dar am zis sa nu cobesc pana nu il detinem cu adevarat. Si bine am facut, ca am avut parte de primii oameni fara cuvant pe sectiunea astaGasit teren, negociat tel cu intermediar, inteles la pret, urmat sa ne vedem a doua zi cu totii sa incepem procedurile pt cumparare...nu va spun in ce stres am stat, incercam sa ma destresez pe la alt subiect, cand intermediarul trimite seara mesaj pe tel ca nu ne mai vedem a doua zi pt ca vanzatorul s-a razgandit si isi face el casa acoloTerenul era dat spre vanzare pe 5 siteuri, de cateva luni buni, juma de an si tot taia din pret, fix cand am aparut noi s-a ntamplat ce v-am spus. Asa mi-e de nici nu stiu cum sa spun...sila? de oamenii fara cuvant...,oricum eram stresata ca nu dai banii pana nu verifici tot la sange, actele...in fine. O luam de la inceput. Giova, am fost unde am spus,in C, si e ca la negri. In afara de fo 3 strazi, e ca porcu. Asa ca musai D. ramane. dar nici acolo nu imi place oriunde, sa vedem ce bafta avem pana la urma, ca al meu vrea sa ne facem noi casuta, si are dreptate pana la urma. Nu e nevoie sa faci nu sh ce calcule ca sa vezi ca e mai bine asa. Insa e cu bataie de cap, rau.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lucico eu ti-am zis de C. mai ales ca nu ai masina si nici nu conduci...acolo te mananca porcii. Unde ati gasit terenul asta? in D? cat era pe mp? hai detaliaza ca m-ai facut curioasa.
Nasol ce sa zic, din pacate asemenea oameni sunt la tot pasul. Bafta in continuare, sa fie cu noroc data urmatoare!
Corinna nu stiu cum e cu CIC-ul, in lege cica asa e. acum habar n-am cum o interpreteaza fiecare, dar sincer nu mi s epare corect. adica tu muncesti si dai banii statului spaniol si pe urma iei banii statului roman? asta dupa ce ai stat si cele 4 luni, cat zice legea spaniola, in concediu pt. ingrijire copil. si pe urma ceri continuitate de la statul roman.

am intrat zilele trecute in mail-ul comun si am vazut poze frumoase cu miss G de Vally. doamne cat o ador pe ochioasa mica si ce trendy e ea tot timpul.
cu Denis cel frezat al Flosideei, tare scump si dulce mai este.
Sa-ti rezolvi cat mai repede cu compu, sa intri mai des pe aici.
si pe micuta Daria a Andrei, la bal mascat am vazut-o, o minune de fetitza si ea.


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Giova,cu masina nu ma stresez si nici cu condusul. clar va trebui sa conduc( sa scot carnetul de la naftallina ), si cu masina are cine sa ma rezolve cu cutie automata ca mestec destul in oale, de-abia asteapta sa scape de noi, sa mergem singure la cumparaturiNu vrea sa inteleaga ca dincolo de faptul ca depindem de el, im place sa fac cumparaturile cu el Oricum, nu pun caruta inaintea boilor, casa e mai imp.Iti dau PM
Sara, deci sunteti hotarate sa o porniti pe drumuri separateBafta la intarcat!
Anemona, sa-ti traisca fratele si sa-i treaca iritatia zmeurelului Alex!
Corina, am vazut si eu episodul cu Sifiboy pe ala il ratasem. Si rau facusem.
Adriana, cred ca voi pune storcotorul magic pe lista cu "pretioase" si imi voi lua si eu ce si-a luat Pooh, ca e vremuri grele, va trebui sa ma abtin de la excese, dc vrem cuib.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Buna, fetili!

Lucialu, imi pare rau ca nu v-a iesit treaba cu terenul. Poate gasiti unul si mai bun, asa, ca sa-i faci in ciuda vanzatorului nehotarat. Si eu m-am gandit ca poate esti gravi ... Ce ii mai face unghiuta pupei?

Anemona, ma bucur ca nu e ceva grav si scapati usor. Crema aceea da si la noi rezultate. Alex, sa ii treaca repede. Sa va fie de bine plimbarea in tari mai calde.

Sara_Amira, succes cu intarcatul! Daca esti hotarata, tine-te tare pe pozitii!

Nu mai stiu ce am citit zilele astea, da' am vazut toate pozele. Superbe...

Aaa, Blanca, multa bafta la examen, iti tinem pumnii! Mmmm, ce mi-ar placea si mie sa fac un curs foto...





"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Lucialu, eu nu m-am gandit ca esti gravi, m-am gandit ca e ceva grav. Dar ma bucur ca nu e nici una nici alta, atata timp cat nu-ti doresti. Imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu terenul, asa e cu oamenii neseriosi, eu nu stiu cum pot fi asa, fara sa te gandesti la sentimentele celorlalti. In imobiliare intalnesti cei mai neseriosi oameni, inclusiv in agentii (sper ca nu deranjez pe nimeni , nu e o regula, mie asa mi s-a intamplat).
Gandeste ca tot raul e spre bine, si sa stii ca tot in imobiliare se potriveste cel mai bine, oricand pot sa gasesti ceva mai ieftin, sau intr-un loc mai bun.
Oricum, inarmeaza-te cu muuuulta rabdare si joaca si tu ca ei, chiar daca nu e chiar corect fata de principiile tale. Nu te arata foarte interesata sa cumperi, daca vanzatorul nu pare interesat sa vanda ci sa vanda doar scump si daca vrei sa aflii pretul corect, intreaba cu cat poti sa vinzi un teren de genul pe care il vrei tu.

Eu m-am luptat muuult sa vand o grasoniera cu un pret de bun simt si toate agentiile spuneau ca nu am cum (pt ca ei erau interesati sa o vanda azi si sa-si ia comisionul, nu sa alerge 3 luni). Oricum la pretul lor, puteam sa o vand si singura, fara agentie, oricand, la orice ora. Apoi sotului i-a venit ideea sa dubleze comisionul dat agentiei, si ce crezi? Au venit cu un cumparator care a oferit mai mult decat cerusem noi agentiei.

Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Laura, pai am uitat sa va zic. Deci cand m-am intalnit cu fetele, donsoara pupa-cuminteacum i-au spus fetele, nu a vrut sa se incalte, a facut niscaiva talente acasa. Mai pe urma la masa acolo, tot se plangacea si tragea de cizma. Am deschis-o la fermoar, a continuat cu . I-am dat cizma jos, fericire! Incerc sa o incalt ca sa se circule si ea, incepe sa Normal ca m-am gandit ca e unghia. Chit ca eu stiusem ca e vb de unghia de la celalalt picior, dar am zis ca sunt eu denaturata si nu stiu unde e beteag copilul meu Pt ca situatia a escaladat oarecum si era clar ca o chinui, l-am chemat pe al meu sa vina cu ghetute si dc nu rezolvam plecam acasa. A venit, nu am rezolvat, deci nu ne-a lasat nici ghetuta sa o punem in picior. Pt ca a stat totusi cuminte in brate la tati, nu am plecat si am ramas cu fetele ii spunlui al meu ca taare curioasa sunt dc sunt eu atat de idioata si sa nu stiu unde e bulita unghiuta. Acasa am vazut ca nu era unghiuta de vina wtf? a doua zi aceeasi poveste inclusiv cu cizmele de zapada care sunt mai mari ca sa poata lua gros si sa o tina iarna asta. Darstiti cum facea? Plans cu urlete de zici ca noi eram sadici cu copilul ca sa o incaltam. Deja ma vedeam la ortopedie cu ea, iar m-am gandit ca sunt denaturata si nu oi fi vazut eu cand s-a lovit, pipaiam amandoi pe rand piciorul, nu avea nicio umflatura nimic, dansa bine merci pe varfuri, fara incaltari, alerga Am constatat pana la urma ca NU VREA sa se incalte, aceleasi figuri ca la imbracat inainte sa iesim din casamacar e bine, cand vrea ne incaltam intr-o clipita, cand nu, e jale pt mine pana ma lasa. Unghiuta nu da semne sa cada, e inca negruta la baza, dar ok. Nu o doare
M-am gandit ca la burtica s-ar putea sa va ganditi, noi folosim caciulita ca e frig rau acum deci slabe sanse sa ramanem. Vreau sa intarc fata, sa facem cuibul. Stiu ca e barzareala aici, stoluri, asa ca vedeti la care va face livrari, ca la a noastra i-am legat ciocu

Corina, asa e. si io tot experiente tampoite am avut. din pacate nu am reusit sa aflam cine e proprietarul, dar cred ca de data asta el a fost de porc si ne-a tepuit pe agent si pe noi. terenul era sigur la vanzare de juma de an cu diferite pretuiri in scadere.

Mergi la inceput