Zmeurici de iulie-august 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

off uit de la mura la gura, vazut pozicile cu zmeurelul lui PatriciaA, sunteti asa frumosi toti 3.Ma bucur ca face progrese, da de or lua si ei la picior, tot asa face si Patricia 2-3 pasi dar vad ca ii e frica!
lucicooo, doare mami doare, nu stiu cum rezisti, si a mea ma mai musca si durea maicaaa bine ca numai vreo 2 luni ca apoi s-a intarcat.
Nah ca tot ati vb de negrii, acuma pt mine e ceva normal dar cu 10 ani in urma eram socata cand i-am vazut multi,multi, unde ma intorceam numai negru vedeam in fata ochilor dar cu timpul m-am obisnuit si bona Patriciei e mulata iar ea adora negrutii, pe unde vede copii,femei,adulti de mulati/negri asa merge la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna,fetelor

Muuultumim pt complimentela toata lumea acum nu am vreme sa raspund cum trebuie sunt in plin conflict domestic urasc cuvantul asta chiar am de vreo 2 ore schimburi stupide si hartuiala ..asa ca am intrat pe DC sa incerc a-mi controla supararea.phui habar nu aveti voi ce cosmar traiesc eu de vreo 2 ani s-au cam facut.Nu lasati fetelor pe nimeni sa va mutileze fizic si mental nu mai vorbesc de suflet ca ranile sunt ireparabile si ramaneti marcate pe toata viata.de abia ma pot controla individul asta e diabolic.

Va pup,scuze ca m-am descarcat dar imi plsenea capul de durere

Tb sa intru pe indelete sa va vad puiutii pe contul comun sunt ramasa mult in urma cu noutatile.am si citit asa pe fuga ceea ce ati scris..marturisesc ma ajuta enorm sa scriu cate putin din "dulceata" pe care viata mi-o ofera acum..si iertati-ma va rog ca va intunec buna dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mai am putin timp de stat pe net.
s-a trezit si picul, a papat putina supica...treaba lui daca nu mai vrea.
Patricia super pozelle. ai niste copii minunati, iar tu arati super bine.
Bely criza necriza oamenii au bani.
vorbiti de negrii? Marco nu le-a avut treaba, cand a mai crescut se uita cam ciudat la un prieten din Italia, pe urma s-a acomodat rapid. Edi nu a intrat inca in contact cu ei, sper sa nu reactioneze urat.
Muffi intra si descarca-te daca asta iti face bine. noi suntem aici, macar cu o vorba buna sa te putem ajuta. si fii tare.
Lucialu pai de-asta imi e frica si mie. as putea lua o franciza a unui italian, lucruri pt. casa, doar ca sunt scumpe rau, magazinul trebuie in centru unde m-ar usca chiriile, asa ca nu e momentul sa fac pasul asta.



Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bely, Giova, multumim

Mufinuta, of...nu poti sa te rupi de viata asta cumva?

IN gasca noastra de copii la bloc avem si un baietel mulatru si Rebecca nu m-a intrebat niciodata de ce e asa, probabil ca daca l-a vazut de mica i s-a parut ceva normal/natural. oricum e asa simpatic, si mai vad in parc o fetita, este absolut superba! mie imi plac f mult, sint tare frumoase.

DAniel are otita si pb cu burtica, asa ca din nou tratament + regim, si dr a confirmat ca ii dau molarii de 2 ani jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna!
Rusinica mie, trec rar pe aici!
Sper sa pot sa mai citesc si din urma, sa mai aflu cum evolueaza zmeuricile
Ana mea e pe val...evolueaza din mers. Sor'sa e clasa I si ne tine destul de ocupati. Tot suge un deget impreuna cu jucaria preferata. Cu somnul a sarit un pic din prg de la Revelion, adoarme tarziu la pranz, implicit si seara. Urca/coboara scarile singura si e mare fan KissTV.
Sper sa mai revin cu date despre noi. Fug sa culc mandrele



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:





Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:


Mama, da'ce spor ati avut la tastat! Nu vi s-au stricat tastaturile? V-am citit, dar cin'sa tina minte tot? Eu nu, ca daca nu am raspuns in fiecare zi...
Am cateva zile de epuizare totala, ma "stoarce" asta mica si nu numai. Va zic mai pe indelete maine. Sunt ca si fiarta in oala, ce mai...
Am admirat pozicile puse de voi cu puii, tare frumosi sunt toti si mari!
Sa mai scriu ce am in memorie

muffi imi pare f rau prin ce ai trecut si treci. Mai stiu pe cineva cu un "sot minunat" si nu e usor defel. Un mare si !

corina uof, uof, ai niste socri de milioane. Eu ma mai plang de socrela, dar e parfum pe langa ce spui tu. A mea macar vorbeste mult si de cele mai multe ori prostii, dar ii trece, e ea mai guraliva.

giova spor la shoppinguri!

lucialu cata dreptate ai cu "aerul de acasa". Poate s-or schimba si pe aici lucrurile!

alina multa sanatate mamei iar voua putere sa fiti tari si sa ii fiti alaturi!

Mai aveam de spus una-alta, dar... am uitat

Noi am inceput tratamentul pt problema Biei. Nu-s incantata ca bag alea 2 puffuri in ea, dar s-o vad macar ca nu mai face crize. Oricum, trat asta e infinit mai bun decat antibioticele bagate anual, cate 3 ture, cand era sotul mic. O sa trecem pe trat homeopat mai tarziu. Si asta ar fi o prob in Iasi, nu prea se gasesc specialisti buni in domeniu. Ar trebui sa ajungem pe la Bucuresti. Sa vedem in ce masura o sa o putem face.
V-am


Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Giova drum bun si spor la shoppig, sa faci poze multe macar asa mai vad si eu lumea, parca sunt sclava pe plantatie si te asteptam cu bine

am reusit s-o culc si eu de al ora 14 , e ceva , ca pana ieri numai pe la 16 adormea, poate isi revine la program
fug la smotru cat doarme...in mod normal ar fi tb sa dorm si eu cu ea ca-s zombie dar tb s-o faca cineva si pe asta
Patricia unde ai pus poze cu puiutii tai vreau si eu sa-i vad
promit ca pun si eu poze zilele astea


_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)



"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Giova sa ne revedem cu bine!
Patricia, ufff saracu'!sanatate, ca toate belele s-or prins de el!
Muffi, tine-te bine, arata-i ca tu esti cu 15 clase peste, important e MakkaPakka sa nu sufere
Bely, m-am inecat de ras cum vedeai tu numa negru in jur
Inuts, sanatate Biutei!
Crixia, bravo! si uelcome!
Noi inca nu facem nani, deja am dus-o de fo 4 X la patuc. Si mie imi cad okii, nici nu stiu cat o lalaim pana adoarme, ca ar trebui sa fac o ciorbi de perisoare.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mamicute dragi!
Repede, repede sa scriu cate ceva ca acusica se trezeste micul terorist.
In primul rand vreau sa pun o intrebare pt cine cunoaste (Noce, parca tu si sotul tau ati facut treaba asta): poate sa intre mama in CIC, apoi sa schimbe cu tatal si mama sa se intoarca la servici si apoi daca se razgandesc sa reintre mama in CIC si sa se intoarca mama la servici? Se pot face schimbarile astea cum vor parintii sau sunt anumite reguli sau limite?

Nr 2. Vreau si io parola de la contul comuuuun! Senchiu!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput