Sa ajutam la terapia pentru Ema (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

este un msaj pe care l-am postat pe acelasi subiect, dar in seria a treia. asadar, il copii si aici, si l-am copiat si pe experiente mistice. din nefericire, am pierdut toata informatia din computer, cand a fost dat la reparat, si toata istoria acestei calatorii si refaceri, exista la doua persoane, una este mama emei, pe care am sa o rog in particular sa imi trimita toate mesajele din istoricul messengerului ca sa pot reface povestea calatoriei emei din lumea in care a trait pana acum, aici, in lumea in care exista si in care este iubita.

buna ziua. vreau sa va povestesc un drum pe care emma l-a facut, de curand. mama ei a avut un vis, care parea foarte asemanator cu visul unui prieten al meu de suflet, cu care comunic aproape in fiecare zi. acest sufletel, este o mamica de doi ingerasi, o mamica exemplara si un om deosebit. acest suflet, pe care il voi numei in povestea aceasta, ingerul pamantesc al emei, a avut in trecut un vis asemanator cu visul mamei emei.
amandoua visurile au ajuns la mine, pe experiente mistice. m-a frapat identiatea acestor visuri, avute de doua persoane diferite, care nici nu se cunosc. atunci mi-am dat seama, ca cea care o poate ajuta, este ingerasul emmei. am contactat ingerul emei, am facut rugaciuni, ingerul a facut imagerie ghidata, pst life , si am discutat dupa fiecare intalnire in sesiunea de imagerie ghidata. s-a tinut legatura cu mama emei permanent, cu fiecare pas facut.

dupa os erie de sesiuni de past life, emma a fost adusa din lumea ei in lumea aceasta. ingerul, a trebuit sa o intalneasca pe emma,in calatoria vizuala, captiva in acea lume a ei, energetica, paralela, sa ii castige increderea pana a o aduca aici, in planul acesta al realitatii fizice, unde are o viata de completat si implinit.

la putin timp, emma a inceput sa se deschida emotional. si multe alte imbunatatiri, pe care mama emei le poate spune pe forum. iar dupa cateva zile, mama emei a avut un vis, in care era insarcinata cu...emma. asadar, i-a dat nastere, inca odata, in energetic. deschiderea emei, se face din momentul in care a plecat din lumea asta, odata cu moartea bunicii ei. am sa scriu despre visuri pe experiente mistice.
psihologic, emma a ramas la varsta de 2 ani, la care s-a stabilit autismul. acum, chiar daca are varsta de 9 ani, ea face progresele de la 2 anisori.ca si cum, metaforic vorbind, s-a unit un fir de viata care fusese rupt la 2 anisori. i-am spus mamei emei, ca acum va copia, va repeta, va imita, va invata ca orice copil de 2 anisori. ca acum, are doi copii mici. ca acum descopera lumea, psihologic vorbind, de la nivelul la care a ramas, cand a parasit realitatea asta, ca sa existe in realitatea ei. pentru ca psihologic ea a fost conectata in lumea ei. numai DUMNEZEU a adus aceste mamici impreuna, ca sa recunosc visurile, si emma sa primeasca ajutorul de la ingerul ei, prin imagerie ghidata.
mai mult , ma surprinde, cum odata dupa moartea unei persoane din familie, se stabileste diagnosticul de austism. cazul emei, al carui autism a fost diagnosticat dupa moartea bunicii ei, a fost sesizat de ingerasul emei. cunoscand de pe forum, ca mai sunt astfel de cazuri, a prezentei autismului dupa decesul unei persoane din familie, ca este intalnit si la alte experiente de viata, ale altor mamici cu copilasi cu autism. eu nu prea am timp sa citesc, insa daca este adevarat, atunci, mamele acestor copii cu autism trebuie sa aibe niste visuri mesaje foarte puternice, de=a lungul vietii. asa cum a marcat-o pe mama emei, si ema acum isi urmeaza cursul normal de viata, tot asa si alte mamici sunt in contact cu copii lor prin mesaje din vise. eu am obtinut permisiunea mamei emei sa pun istoria emei, pe forum, si voi povesti totul pornind de la visuri.
nu doresc altceva, decat sa gasesc calea de lumina pentru toti micutii care sunt captivi in lumea lor! iar calea este mult mai profunda decat psihologica.
va astept pe experiente mistice, si sper ca istoria acestei reveniri la viata, sa inspire pe toate mamicile care au un inger foarte special in viata lor.

tot ce are de facut ema acum, este doar 'catch up with the world'! cu alte cuvinte, recupereaza psihologic tot ceea ce a pierdut atatia ani de ratacire intre doua lumi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

3X3 multumesc pentru rugaciunile care le faci pentru Ema, Doamne ajuta ca drumul; catre normalitate sa fie cat mai aproape si parcurs rapid.

Ema a plecat in tabara!
Dimineata la ora 5.45 am trezit-o, am ajutat-o sa se imbrace si m-am pregatit sa o conduc la autocar. Curtea scolii era plina de copii somnorosi insa nerabdatori pentru noi aventuri. Deja incepuse sa fie strigata de colegii mai mari si cand si-a facut aparitia si colega de banca a Emei m-am bucurat foarte tare. Cand am plecat din curtea scolii inca nu se instalasera in autocar, insa am lasat-o pe maini bune. La ora 9.15 am sunat si totul era ok, aproape de destinatie( Covasna)
Ma straduiesc sa nu sun din ora in ora si ma rog ca totul sa decurga frumos, cu veselie si distractie.
Doamne ajuta!
o sa scriu amanunte indata ce le am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

m-a sunat Ana, terapeuta care o insoteste pe Ema in tabara.
se pare ca au cazare intr-un loc destul de ...izolat, stau intr-o camear cu 5 paturi si nu au unde sa puna bagajele si au baia la comun, cred ca e modelul taberelor de demult...asa am apucat eu, sper din suflet insa sa treaca peste acest impediment si sa se distreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

ei dragele mele,
stateam cu emotii ca Ema sa nu face ceva crize de plan
s in tabara, insa m-a sunat terapeuta plangand ca ea nu sta in asemenea conditii...desi le-au mutat intr-o camera de 2 paturi totul este extrem de murdar ( asa spune ea) si se pare ca se vor intoarce maine asadar, tabara emei numai 2 zil;e de plimbare cu masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Mari, imi pare tare rau de vacanta esuata a Emei.
Probabil asa sunt taberele de la noi. Astfel de lucruri ma fac sa nu imi doresc vreodata sa-mi trimit copiii in tabara. Cel mai mult ma deranjeaza mizeria.
Poate reusiti sa aveti o alta vacanta vara asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

ana_I ai dreptate nu-mi imaginam ca asa sunt taberele din zilele noastre...pt ca terapeuta a plans tare acolo, le-au pus intr-o camera cu 2 paturi si au adus paturi noi, nu ca asta facea sa fie mai curat insa mai...confortabil un pic...
acum am vb cu Ana si a zis ca azi a fost zi de acomodare, au stat mult in curte , la aer, au socializat si in seara asta dansau pe muzica populara, evident Ema e amatoare...insa cand vorbeam la telefon mi-a zis ca a venit Ema sa o schimbe, facuse pipi pe ea de la dans , de la bucurie...sper sa fie singurul accident
mancarea e ... intr-un fel, adik Ema nu va veni cu kg in plus
va pup si va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

imi pare rau Mari, noi am fost in tabara la Eforie Sud erau 6 sau 8 paturi in camera si wc-ul pe hol. In camera intradevar in camera nu s-a dat odata cu matura dar la baie faceu curat de 3 ori pe zi iar mancarea a fost excelenta. Acum depinde probabil si de tabara. Eu acolo am fost foarte multumimta de conditii.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Eu recunosc, sunt mai mofturoasa. 6 paturi mi se pare inadmisibil. 4 paturi e si asa mult, dar merge. Pentru mine conteaza si confortul, nu numai mincarea. Dar probabil, pretul e mic de tot in astfel de conditii. Desi am vazut tabere cu 900 lei/ pers. Mi se pare tare mult. Cu 1000 lei stai cazata toata familia la mare, 1 saptamina, la o pensiune de 3 stele, fara masa.
Mari, poate Ema si terapeuta te suna miine ca au hotarit sa ramina la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

nu-mi vine sa scriu despre experienta...tabara
au ramas pana la urma in tabara insa numai pana sambata... se pare ca era si frig, mancarea lasa de dorit...insa faptul ca Ema s-a simtit bine acolo imi pare rau ca nu au ramas pana la final.
https://picasaweb.google.com/105809499420747550332/Tabara# aici cateva poze din tabara.
Ema s-a imprietenit cu copiii, a dansat cu ei, a participat cu terapeuta la pictura... vremea a fost si urata, insa copiii s-au bucurat de vacanta.
Ma asteptam la ceva mai mult, din partea cadrelor, a terapeutei...ma rog, pana la urma a iesit bine, faptul ca Ema a fost cuminte si a rezistat atatea ore cu autocarul, nu a facut pe ea (decat 1 data) si a respirat aer de munte ...ce sa zic?! bine ca a avut o iesire, data viitoare voi merge cu copiii si voi face eu programul de vacanta
de regula sunt o fire deschisa, si imi place sa ii ofer Emei si ceva..independent, nu-mi iese de fiecare data insa ma straduiesc sa iau partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Ema si-a reluat activitatea si totul este ok, programul il incepe acum la ora 8.30 si se trezeste singura pe la ora 7-7.30, chiar a inceput sa manance dimineata , lucru care ma bucura, seara iesim sa-l plimbam pe bb impreuna
in timp ce fac cu Ema imitatie verbala, Petru sta cu gura cascata si icearca sa ne imite cand va incepe scoala voi chema pe cineva sa faca logopedie acasa ca sa stea si Pit la lectie

Mergi la inceput