Prietene la bine si la greu - 78
Raspunsuri - Pagina 5
simina_kin spune:
Vreau sa spun si eu LA MULTI ANI STEFYTZA PAPUSA , si LA MULTI ANI MAMICA CAPISONEASA
Si acu sa va zic ce am patit noi acum cateva ore.Am fost in CAR4 sa ne "clatim ochii", am cumparat noi niste nimicuri, DAR....cand sa ies eu cu fata in brate.........se pun alea pe piuit, si m-au trecut toate apele ca stiam ca n-am furat nimic, si a inceput badiguardul sa ma plimbe innainte-innapoi, dai..scoate din buzunare, ..am dat gecile jos (da fata n-am lasat-o) si tot piuiam..........vaiiiiiiiiiii se adunase lumea pe langa noi ca la urs.
Pana la urma am realizat noi ca fata piuia, da nu avea nimic in manutze, si atunci mi-a picat fisa: avea pe ea un ulovaras primit din Spania care l-a mai imbracat o data (alaltaieri in parc) si care stiam ca are o eticheta mai "maricica " in interior ce nu apucasem sa i-o tai............draceee.....avea banda magnetica acea eticheta..i-au taiat eticheta fetii si-au trecut-o iar prin 'vama" si n-a mai piuit
Da m-am simtit oribil ca se uitau toti la mine de parca eram infractoare
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Lumi_Richard spune:
La multi ani,Stefania!
Sa cresti mare,sa fii sanatoasa si sa fii mereu alaturi de mami!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
ionelamaria spune:
Fetelor din Bucuresti, poate este vreuna dintre voi interesata de www.facebook.com/event.php?eid=166880176679021" target="_blank">asta
Cu intarziere:Shtephyta mica si dulce!, Sa fii sanatoasa si fericita! Sa-ti traiasca minunile mami de Shtephy si Iustin
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
Buna seara
Fete dragi ,va multumim din inima pentru urari ,am dat apa la soricei citindu-le .I le voi citi maine si printesei de 4 anisori .Banuiesc ca va zice "mersi" la fiecare urare .
Partyul nostru de azi a fost din ciclul "nu faceti asa ceva acasa" ,cel putin din punctul meu de vedere . A fost cam aglomerat ,copii multi ,galagiosi ,certuri pe jucarii ,multa treaba si inainte si dupa . Dar printesa a fost happy azi ,a primit cadouri multe si foarte frumoase . Iustin la inceput s-a speriat de galagie ,iar apoi s-a bucurat de copii .
Maine mergem noi la un party la un loc de joaca .Asa ca fug in patuc.
Monis nu ma asteptam sa vad numele Stefitei in titlul capitolului ,multumim .
tuturor
lylyana.ion spune:
neata!
va dau ua, va multumesc de comentariile frumoase la adresa lui Alex si va pe toti!
o zi faina!
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
raluci_b spune:
Neatza,
La multi anisori Stefi mica si buclata, Te pupam apasat
Draga mea Many sa dea Dumnezeu sa se intample totul bine si frumos sa iasa totul asa cum itit planuiesti.
Ieri am fost la Vulcanii Noroisi, foarte frumos, revin cu poze.
Sanatate puilor cu si fara bube
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
smaranditza spune:
'Neatza si de la noi!
Venim cu vesti cam proaste: de ieri Timi e racit (habar nu am cum a reusit, ca am iesit doar pe soare afara si l-am verificat din 5 in 5 minute sa vad daca ii e frig sau cald...).
E prima data cand are raceala cu muci din aia curgatori. Cosmar! Desi i-am pus ser fiziologic, Colargol, si l-am si aspirat inainte de culcare, toata noaptea a fost fornait si s-a trezit din 20 in 20 de minute in tipete groaznice. Sunt terminata.
Voi ce ati folosit pt muci curgatori? Stiu ca raluci a avut aceeasi problema cu Bubu. Cam in cate zile au trecut si ce i-ai pus?
Mi-am amintit azi-noapte ca Andre spunea candva de o crema mentolata cu care o dadea pe chiara pe sub nasuc si era de ajutor. Asa ca, am trezit sotul in miez de noapte sa imi caute o crema mentolata in casa sau sa mearga sa ia una de la farmacie, ca efectiv nu putea respira copilul. A gasit el prin casa ceva crema fff mentolata (pe care o foloseam la masajul picioarelor ).
Dupa ce reuseam sa-l adorm pe Timi, sa ma fi vazut cum stateam spanzurata deasupra patutului cu cutia de crema la nasul lui. (Am incercat initial la mine pe mustati cu niscai crema din asta, dar nu o simteam suficient de puternica asa in cantitate mica, incat sa desfunde nasul). Miroase asemanator cu creionul nazal mentolat de pe vremuri (oare asa ii spunea? ).
Maine mergem la medic, pt ca a inceput sa si tuseasca. Temperatura nu are deocamdata.
Ma duc sa-i mai bag crema sub nas, ca iar se aude fornaind prin somn.
O zi buna tuturor!
PS: LA MULTI ANI, STEFI, PRINTESA FRUMOASA SI DELICATA. Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii!
dankutza spune:
Many te rog sa te linistesti. TOTUL VA FI BINE! Vei face un nou Fiv sau Fet si totul va fi bine. Vei ramane gravi din prima si vei duce sarcina cu bine pana la capat. Nu mai pune raul in fata. Acum ar trebui sa fii mai relaxata. AI vazut ca poti ramane gravi. Ba mai mult, ai vazut ca poti duce sarcina la capat. Deci, avantaj tu! Eu asa privesc lucrurile referitor la bb2.
In privinta lui Vlad, poate ai avea nevoie de cineva sa te ajute (soacra, mama, bona). Gandeste-te ca tu fiind acasa, poti vedea exact ce face cu el, ce ii da sa manance. Deci, tot tu vei monitoriza totul.
Pentru ca analizele sa aibe relevanta, cred ca ar trebui sa iei pastile pe oprire a lactatiei si sa nu te mai mulgi.
Sper sa nu te supere ce ti-am scris.
si, sa nu uit
Dana, mama lu' Pinky
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Venim cu vesti cam proaste: de ieri Timi e racit (habar nu am cum a reusit, ca am iesit doar pe soare afara si l-am verificat din 5 in 5 minute sa vad daca ii e frig sau cald...). E prima data cand are raceala cu muci din aia curgatori. Cosmar! Desi i-am pus ser fiziologic, Colargol, si l-am si aspirat inainte de culcare, toata noaptea a fost fornait si s-a trezit din 20 in 20 de minute in tipete groaznice. Sunt terminata. Voi ce ati folosit pt muci curgatori? Stiu ca raluci a avut aceeasi problema cu Bubu. Cam in cate zile au trecut si ce i-ai pus? |
Imi pare rau de prima raceala, sper sa treaca repede.
ATENTIe colargolul se foloseste doar la muci galbeni/verzi, pana atunci doar apa de mare, ser fiziologic si aspirat
Sanatate multa
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2