FIV DR NICULESCU-GIULESTI

FIV DR NICULESCU-GIULESTI | Autor: valy27

Link direct la acest mesaj

Sunt pacienta dansului de aproape un an si mi-a sugerat fertilizarea in vitro. M-i se pare un om corect, rezonabil si cam atat.
Ce stiti despre dansul? reusite? realizari? sfaturi? despre cum se desfasoara fiv-ul la Giulesti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Experienta mea cu Niculescu + Cocei la Giulesti a fost amara.
Daca deja te duci la el stii cum se desfasoara ecografiile. Cel putin la monitorizare eram 3 fete in cabinet: una se imbraca, alta e pe masa, cealalta se dezbraca!

S-a uitat pe toate analizele mele, mi-a facut si histeroscopie, dar la 2 sarcini pierdute sfatul a fost .... sa mai incercam!

Si m-am apucat de tratamentul de vitro, prima eco la vre-o 8 zile, deja organismul meu o luase razna, aveam peste 20 de ovocite, analizele hormonale sarite din scala de se intrebau daca nu e un zero in plus!
Si mi-au continuat asa tratamentul, mi-au recoltat toate ovocitele si le-au congelat. Eu am facut o hiperstimulare severa, am stat o saptamana in spital cu perfuzii, ovarele au crscut de 3 ori in volum, am luat vre-o 9 kg in greutate.
Vre-o 6 luni mi-a trebuit sa-mi revin, fizic adica.
ET-urile au fost nereusite.

Costul a fost cat la o clinica privata.

Dupa ce mi-am revenit m-am dus la clinica privata. Si PRIMUL lucru la care am fost trimisa au fost analize care sa determine DE CE pierdeam sarcinile? Si am descoperit o trombofilie, ceva comun la pierderile de sarcina, doar ca dr. Niculescu nu parea sa fi auzit de asta.

Dupa care am reafacut histeroscopie, si aveam infectie puternica a uterului, sinechii, polipi.... ciudat cum cu vre-o 10 luni inainte nu avusesem nimic?????

Dupa tratament am pornit cu o stimulare usoara, a mai crescut pe parcurs, am avut doar 5 ovocite si unul norocos.

Eu una m-am simtit tratata omeneste.

Costurile au fost similare!!!
Conditiile decente, asistente care isi schimba manusile la fiecare pacienta, sotul a fost cu mine in salon la punctie si ET, pt mine a contat f tare.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rizzuca spune:

Cum am vazut intrebarea ta am fost tentatata sa iti raspund...Dar am zis sa nu te sperii..ca cine stie..fiecare cu sansa lui.
Dar mi se pare totusi corect sa spun.

Niculescu mi se pare ca e deeepaaarte de a avea experianta in FIV si este o ambitie a lui de a face FIV-uri....Bineinteles ca o are co-echipiera pe Cocei, cu care, pe parcursul FIV-ului meu...m-am intrebat daca e doar o simpla coechipiera....

Si eu am ajuns in aceeasi situatie beton: hiperstimulare severa, stat o saptamana in spital cu perfuzii,lesinat, cazut din picioare in salon, lesinam de cate ori ma duceam la baie si cel mai rau..nu puteam sa respir. Asta ma innebunea. Cu toate ma luptam, dar faptul ca incercam sa trag aer ca sa traiesc si nu reuseam...era cea mai cumplita senzatie. In starea asta deplorabila, dupa un scandal zdravan al sotului, m-au mutat la terapie intensiva unde m-a pus pe picioare doctorita Nicolau... Incercam sa intreb daca mai au o sansa embrionii mei si mi se raspundea sa lupt pt viata mea... La sfarsit mi-au spus ca nu stiu pe langa ce am trecut...
Dr Nicolescu era mandru ca mi-a salvat viata!!!! Pai eu ma dusesem sanatoasa tun la el, el si cu Coceica m-au adus aproape sa dau coltul...dar na! e bine sa privesti partea plina a paharului, nu? :))

Pur si simplu au bagat hormoni in mine...fara sa le pese, fara sa imi faca monitorizari...semne de hiperstimulare au fost multe, dar
se pare ca nu concludente pt ei.
Un doctor extrem, extrem de plictisit si sictirit..pe romaneste.

Iti dau seama ca dupa asa experienta eu nu sunt o fana a lui...
Credeam ca sunt o exceptie prin ce am patit, dar se pare ca echipa asta e specializata pe asa ceva...Iar ca reusite daca le cauti pe forum la Niculescu, sunt extrem de putine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

multumesc ca mi-ati impartasit din experientele voastre triste.
imi pare nespus de rau ca ati trecut prin asa ceva.
intr-adevar cautand cu disperare pe net pareri despre dansul nu am gasit decat ceva povesti de prin 2007.
eu m-am gandit ca cele care ajung la dansul-respectiv giulesti..au depasit o anumita varsta...si nu mai au dorinta de impartasit experientele lor pe forumuri.
eram curioasa cum decurge stimularea, monitorizarea, dozarile hormonale din timpul stimularii...dar m-am lamurit oarecum.
cred ca daca nu esti vreo vedeta -esti tratat ca un simplu numar de fisa.
voi totusi unde si cu cine ati facut fiv???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna!

De citeva zile de cind am vazut subiectul,tineam sa scriu si eu expierenta mea cu acest dr ,dar nu gaseam timp.
Eu am fost pacienta lui 1,5 ani.
Am facut o histeroscopie+laparoscopie in acelasi timp pt niste chisturi pe ovare,micute cei drept .
Dupa operatie imi spune ca am avut chist endometriozic pe ov drept de 3,5mm si pe ov sting unul de 1,5 mm dar nu era endometriozic,doar atit,nici macar nu mi-a explicat ce inseamna aceasta endometrioza ...
si ma intreaba ce vreau sa fac mai departe IA sau FIV ?cum puii mei poti sa intrebi un pacient ce vrea sa faca mai departe,cind tu stii ce ai vazut acolo si la ce procedura am sanse.
Eu bineinteles am ales IA caci nu stiam ca trebuie sa ma grabesc ca o operatie pe ovare te lasa cit de repede fara rezerva ovariana ,ca deh acest dr nu a avut timp sa-mi explice asa ceva ....si uite asa am facut 3 IA cu d-lui si dr Moisa,sa mai zic si partea ca se certau si isi spuneau tot timpul vorbe urite?ca la monitorizari intr-un minut era gata si faceam 400km pt o eco?si daca nu aveam folicul imi zicea ca ne vedem data viitoare,fara sa dea nici macar o stimulare usoara,zicind 'se mai intimpla' si ma lasa vorbind?
Acum vad numeroase cazuri cu chisturi mari endometriozice si o endometrioza grava si tot mai produc foliculi,dr care stau cite 4 ore la o operatie de acest fel ,dar eu ?la 33 ani ma ramas fara rezerva ovariana,cum draci m-a operat?nu inteleg...hai ca deja iar m-a apucat nervii si plinsul in acelasi timp..
Intr-un final am gasit un dr super ok la o clinica privata care a stat si mi-a explicat exact cum sta treaba ,care m-a ajutat si cu o vorba buna,care intelege prin ce trece un pacient,care isi gaseste timp sa vorbeasca si la tel cu pacientii,dar la ce ma mai ajuta acum?
Eu zic sa cauti un dr care sa-ti explice tot,cu care poti discuta atunci cind ai nevoie,care sa te inteleaga si sa te trateze ca om,care sa dea atentie cazului tau,sint atitea clinici private unde preturile nu sint asa de mari fata de Giulesti.
Iti urez mult ,mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

si totusi tinand cont ca este seful sectiei de sterilitate de multi ani...reusite n-o fi avut???
probabil ca sunt depasiti.
am vazut ca topicul a fost vizualizat de 126 pers...si doar 3 pareri relatate.
astept sugestii din partea voastra unde sa ma indrept spre fiv???
imi permit doar o medie de 3000 euro- asta inseamna doar medlife din ce tarife am citit pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Valy,nu am mentionat o clinica pt ca nu am vrut sa se creada ca fac reclama ,eu sint pacienta la Polisano Sibiu are cam aceeleasi preturi ca Medlife,citeste la subiectul dedicat lor, pe prima pagina,eu acolo am gasit un dr si niste oameni deosebiti.
Cit am umblat eu pe la Giulesti,am auzit si reusite de ale lui dr Niculescu,acum stii si tu prea bine,totul tine de noroc si problemele fiecaruia.Eu am vrut sa mentionez ca nu m-as mai intoarce acolo si la dr asta pentru nimik in lume,pt ca nu stie cum sa vorbeasca si sa se poarte cu un pacient.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Rizzuca, imi pare rau de ce ti s-a intamplat! Si eu ma gandeam ca am fost ghinionista, si oricum o exceptie.

Sa stii ca si daca mergeau bine embrionii, la noi au mers f bine, am congelat de 2 ET, au rezistat multi la decongelare, dar la halul in care era organismul meu, dupa luni de zile! nu s-au prins.

Valy,

Sa stii ca pe mine m-au ajutat f tare info de pe forum, am citit cam tot ce se scria, am facut lista cu 3, pe unii i-am scos ca nu mi-a placut cum au tratat o hiperstimulare, si m-am dus la primul.
Intamplator a fost dr. Albu de la Medlife, ne-a placut si asta a fost.....

Dar cred ca tu ai 27 de ani, de ce direct vitro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uxaa spune:

La giulesti am inteles ca mai face fiv-uri si dr marinescu.de ce nu incerci la el?in plus la giulesti fiv-ul este inca 1400 euro asa ca material este mai convenabil decat o clinica privata...ce parere au fetele de pe forum de domnul dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Uxaa,

da o cautare dupa vitro-urile dr. Marinescu, sau doar dupa numele lui, stiu ca s-a scris f mult despre el.
O sa te ingrozesti!

Ce uiti tu la pretul vitro e ca pe langa pretul oficial sunt spagi:
- la dr
- la embriolog
- la anestezist
- la asistente

mai zic?

Si ce sa zic, intre 2 rele macar alegeti-l pe Niculescu.
Cel putin dupa ce am scapat de tratamentele lui am putut ramane insarcinata!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

buna cristiama.aveam 27 ani can am inceput oficial sa merg la doctor pt ca nu ramaneam insarcinata...si uite asa au trecut 3 ani.am fost la dr ion ionut..am facut inseminari cu dr moisa(3 la numar)-nu pot spune ca mi-a placut de dumneaei...apoi 1 inseminare la dr dracea-o draguta,stimularea a fost ok,endometrul ok... dar nu a fost sa fie.
la dr marinescu am crezut ca nu am bani suficienti pt a ajunge la el...nu sunt persoana publica si nu are timp pt mine.
asa l-am ales pe dr niculescu-am facut o laparoscopie cu el..mi-a scos niste aderente ,niste chisturi endometriozice mai vechi,m-a monitorizat aproape un an de zile,dupa care mi-a sugerat fiv,pt ca nu ovulez.
eram curioasa de reusite are la fiv...pt ca la dr marinescu nu ma incumet sa ma bag
si apropo de spagi la anestezist,la asistenta sefa...d-na Viorica...la embriolog...si eu mi-am pus intrebarea asta.
ma consolam ca la giulesti iti fac reducere la al 2-lea fiv...pe cand la medlife,nu...si sansele sunt cam la toti de 35%
am vazut la la polisano-pe site-ul lor dau rata de reusita de 50%...sunt de luat in calcul
multumesc de opinii,sfaturi si incurajari.

Mergi la inceput