Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Preiau stafeta dar scurt ca mi-e somn !!

Pisik foarte faine aranjamentele ma bucur ca ti-ai descoperit aceasta pasiune si sper sa o fructifici curand

M_monique, bafta maine la operatie, o sa fie totul bine !!


Cami, am admirat-o pe Iulia, tare smecheroasa fata ai !!

Eu m-am jucat toata seara cu Alexandra, care daca am stat pe langa ea, s-a jucat linistita si nu s-a plictisit rapid ca de obicei plus ca mi-am dat seama ca stie cuvinte pe care inca nu ni le-a spus , probabil nu s-a nimert contexul potrivit

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

M_monique iti tinem si noi pumnii si ne rugam ca totul sa fie ok si recuperarea sa fie cat mai usoara.
Am si eu o intrebare la voi. Suntem raciti. Radu este de joi pe nurofen la 8 ore, cu ser fiziologic curatat aspirat , colargol si de sambat pt tuse seaca eurespal. Azi doctora mi-a zis sa alternez siropurile eurespal cu stodal si pt nas vibrocil. Am intrebat-o cum este normal sa evolueze tusea seaca si mi-a raspuns ca in fuctie de microb. DE 2 zile a tusit de 3 ori dar nu pot spune ca s-a transformat in alt tip de tuse. Iar dupa ce i-am pus vibrocil parca mai rau ia curs nasul ma rog sunt mai apoi mucii decat inainte//o fi bine asa??? Eu credeam ca se fac mai densii si in timp vor disparea.... sper sa aiba efect tratamentul asta.Desi pediatra mi-a specificat ca siropul se poate sa nu aiba efectul dorit. Sa vad cum va evolua ma gandeam ca daca mai este racit sa il ducem la salina...poate il ajuta la tuse.

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Curea, din ce spuneau fetele Vibrocilul are acest efect adica face mucii mai aposi
Noi am folosit cu succes Protargol si Ophtamesone


www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

curea, eu nu l-as duce la salina bolnavior fiind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Propunere pt Moeciu : ideea de la care am pornit este a Pisikai eu doar am mai ajustat-o putin
Avand in vedere ca vom fi in preajma Craciunului trebuie sa vina mosul si la Moeciu, pt copii desigur, asa incat ne-am gandit ca fiecare mamica sa aduca de acasa un cadou in valoare de x ron ( aici astept propunerile voastre noi ne gandeam undeva intre 30-50 ron) , vom numerota cadourile si fiecare pici isi va trage singur numarul norocos si va avea placerea deschiderii

Ce ziceti ? cum vi se pare , se aproba ?

Pt parinti surprizele vor fi incendiare

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gud nait !! ca sa fiu in trendul cugherian



www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetelor!

vin cu Noutati despre Serbarea de Craciun

Am platiti avansul, nu mai ramane decat sa comunicam numarul exact de participanti cu o saptamana inainte.

Avansul in urma extrasului de cont de azi de la ora 14 a fost platit de: Denisa, Simonapro, Ela, Bianca, Mireal, Monnvas, Pisik, Gianina si Gigelica si (Gaza). Sper ca e ok fetelor si v-am confirmat tuturor.

Mai asteptam inscrieri.

Pisik am vorbit acolo si au zis ca pt invitatii adulti in plus va fi tot pachetul acela de 10 ron/pers.

Curea voi nu veniti la serbare?

Ela, m-am edificat cand mi-am dat seama cum o cheama pe Gigelica. EU sincer la inceput ma gandisem ca esti tu da cand am vazut ca mi-ai scris alt nume am zic ca na poate m-am inselat. Deaia am si intrebat. Desi e totul ok.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Curea, Dr are dreptate. Tusea seaca nu trebuie neaparat sa evolueze in tuse productiva, in unele cazuri poate fi linistita si dispare (depinde de cauza ei). De aceea se recomanda un anumit tip de sirop pt tusea seaca, un sirop care are dubla valenta, ori o linisteste ori o rupe. Eurespalul din cate stiu eu e ok, noi l-am folosit cu succes dar exista si alte siropuri de acest gen care sunt la fel de eficiente si poate si mai mult (gen, Paxaladine.) Stodalul e homeopat si din informatiile pe care le-am obtinut de la diversi doctori si prietene cu bebei dar si din practica (l-am folosit eu) e apa de ploaie. Vibrocilul intr-adevar e mult mai eficent pt un nasuc infundat dar uscat. Pt mucisori e ff bun Ophtamesone N. Pupici si sa va faceti bine.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Eu sunt intr-o stare tare proasta in ultimul timp asa ca am sa iau o mica pauza de la forum. Nu stiu inca daca voi dezerta de tot pentru ca pe de o parte imi face bine sa vad ce mai faceti asa ca s-ar putea sa va mai citesc din cand in cand, dar o pauza cu siguranta voi lua.

Pupici si sa fiti cuminti si bebeii sa fie sanatosi.

Annaan cuscra sa ai grija de ginerele meu si La multi ani de pe acum pt ziua ta, sa beti un pahar de vin si din partea noastra.

Gata, va pup, Noapte Buna!

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!
Am INCERCAT si azi la dr., dar am gresit adresa (am mers la alt centru decat trebuia) si cum era tarziu, ca l-am asteptat pe Mimi de la servici, unde trebuia, n-am mai ajuns. E ca in filmele cu prosti . Maine il pandesc pe Mimi la servici (care tot vocifereaza, joia trecuta au fost concediati 5 dintre colegii lui, dintr-un colectiv de vreo 20, pe motiv de...neintegrare in echipa! Asa ca e morcovit, nu-i da mana sa se mai invoaiasca odata, degeaba, fara dovezi, cum s-a intamplat pana acum cu aventura noastra medicala), in pauza de pranz, inarmata cu Brosc si carucior! M-am si crizat, m-am si jeluit...asta e. Maine o fi mai bine. Si ca sa fiu eu cu cugetul "impacat", azidimineata Luca isi ducea un degetel la sale, stand un pic aplecat, si zicea plangacios "a-a-a"

V-am citit noaptea, cand dormeau baietii, dar n-am avut chef de vb. Am admirat si ghioceii Sophiphi cu codite e dementiala, Ana-Pisikuta la fel, Mariuca e fetita mare si frumoasa, Vladimir e mortal (el s-a mai jucat cu catei, i-a vazut sapand, sau era in premiera, pur si simplu pe aceeasi lungime de unda, de el ii cerea, si cainele executa? Asa o armonie n-am mai vazut demult!!!Bestiali amandoi!), Iulia e un iepuras-smecheras, si...nu mai stiu!
Si m-am distrat si eu cu Eva-pui-pui, cu "coix" si cu "cughend".
DYANA, multa putere tie si mamei tale, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun!
DODO, odihneste-te si tu cumva putin! Eu as fi dat chix demult, dar tu esti o luptatoare fara pereche! Multa putere si de-acum incolo!
MONIQUE, tinem pumnii maine!
ANDIARORO, multa sanatate si voua, ca incercati ati mai fost! Si multumesc mult de sfaturi si indrumari.
GAZA, dar ce-ti veni cu pauza?
PISIKa-dansatoare, foarte frumoase floricele!
CUREA, vibrocil este mai mult decongestionant pt nasuc, e si antihistaminic, deci desfunda, nu trateaza secretiile in sine ...cine-stie-ce.
CHATONEL, nici nu-mi inchipuiam ca n-o sa fie superfain concertul ala! Si acum, ca veni vorba, ia "da si tu din casa" si zi-mi si mie ce se mai aude, ce se mai intampla cu Noir Desir.
KEA, exact cum face Keutu cu zgomotul ambalajelor, face si Luca! Doar ca al meu spera sa gaseasca chipsuri!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput