Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Olga, o sa incerc sa pun, desi tot filmulete am facut in ultimul timp, poze nu prea. Cu mamica slaba nu am cum sa pun, numai cu aia grasa.

N-am mai scris pt ca am fost un car de nervi la sf de sapt. M-am dus la o intalnire de mamici si pitici si o mamica a venit cu copilul racit cobza. O intreb daca e racit copilul si imi zice ca daaaaa. O intreb daca ii da medicamente, in speranta ca o fi pe terminate si n-o mai fi contagios. Cica nuuuu, ca ieri a fost si mai rau, dar azi pare ok. "Ieri" ne intalnisem in alta parte, tot mamici si pitici. Eu raman blocata uitandu-ma la ea, se prinde cred ca nu-i in regula si se apara cu "dar toti copiii sunt raciti in perioada asta" Numai al meu nu! Dar s-a rezolvat ca am luat-o de la capat cu tusea si mucii.

Miha, nu, cand poti e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Olga, eu bors fac in casa. Nu-mi place ala cumparat ca e prea acru, dar ma folosesc de el sa-l fac pe al meu. Dar stiu ca la Billa era de cumparat. Dar nu seamana cu ce stiu eu de la bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Fug sa-i dau copilului lapticul si ma culc si eu. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

kea, ne auzim maine.
parchez si eu ca acusica cere tzitzi fatuca.deja misca.
noapte buna.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Acum 10 minute am reusit sa adorm terorista si suntem in pat de la ora 22.

Si eu am facut peste saptamana trecuta, cu ce am gasit prin frigider (in afara de peste care era proaspat): am bagat la cuptor 2 pastravi cam de 400-500 g/bucata, in interiorul pestelui am pus patrunjel tocat, usturoi, unt si putina lamaie. In tava am mai pus si cativa cartofi si dovlecel, putin ulei de masline si ce a mai ramas din amestecul care l-am pus si in interiorul pestelui. A, si apa cam de 1 deget in tava. A iesit super. A mancat si Ariana jumatate de peste cu legume.



purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:


La multi ani, pt toti cei cu numele Luca




purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza fetele.
Raresu e tare rau. Nu am dormit nici unul toata noaptea. Se ineaca cu mucozitati care ii vin cand pe nas cand pe gura. Tuseste de ti se rupe inima. Spre ca tratamentul asta sa isi faca efectul. Azi nopate o daduse si in febra 38.8. I-am pus sosete cu otet si s-a racit. Diagnosticul (pentru cunoscatori) a fost Traheobronsita.
Sa ma bati si nu pot sa imi dau seama de unde a luat virusul asta.
Dimineata l-am lasat cu mama dar era moale ca o carpa, bine ca era somnoros.
Mi se pare ca si respiratia o are scurta, daca intelegeti ce vreau sa zic...adica nu respira pana la capat. Nu stiu cum sa ma exprim. Joimergem la control. Sper sa fie bine.
Evident ca de la Augmentin s-a diareirat. I-am dat Biotice poate il ajuta.
Eu is varza. Si mai am si treaba azi la serviciu.
Colac peste pupaza am facut si eu aseara o usoara criza de fiere care in canu a trecut definitiv. Si ma simt ... fresh. Iar ca sa stua nitel treaza bag niste cafea care e manusa la fiere.
Sper sa supravietuiesc pana la 16.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisigri NU am primit nici un MP de la tine. Mai trimite o data te rog.
Si daca tot e despre doctori...nu stiu ce samai cred despre MF lu Rare. O fi el bun (de data asta a presris acelasi tratament cu cel al medicului specialist) dar...cand am fost la el sapt trecuta si i-am zis ca copchilu are mucozitati care nu ies ...mi-a zis ca e ok. Poate daca mergeam atunci la dr specialist nu se ajungea aici. Zic si eu.
In alta ordine de idei evident ca NU mi-a dat nr de mobil in caz de urgenta. I-a spus mamei ca Sambata si Duminica e inchis la cabinet, de parca noi nu stiam asta sau il sunam sa ii spunem ca a facut copilul pipi. In fine, ....sa ii treaca lu Rare si sa nu mai am nevoie de el.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..cine-a dat tona de cafea?
Floric, sanatate multa lui Rares



Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eeeei, ce-ati mai baut in lipsa mea!! Da' au fost si motive serioase! "Achiesez" si eu la tot ce s-a spus, nu-mi amintesc decat de "La Multi Ani, toti Luca", felicitari noului cuplu Dei-Dei - Gazulina si de...canapeaua Denisamadei. Ah, si desigur, gradinarul David
Sa va zic cum a fost ieri: fara somn de pranz, nani la 19.20 (i-a fost tare somn la 18, dar am vrut sa fiu tare pe pozitii, sa fim si noi in randul lumii cu somnul!!!). Huzband a venit pe la 21 fara 10, a pregatit filmul si a coborat pana la nonstop. Cand s-a intors cine credeti ca tzopaia prin camera aratand cu degetul la calculator? Exact. A trebuit sa-i punem Tom si Jerry (am incercat s-o fentez la nani din nou dar s-a lasat cu lacrimi zburatacinde). Asa ca statea pe canapea intre noi, radea de mama focului la anumite faze, cand era muzica salta de numa pe canapea, din cand in cand se uita cand la unul cand la altul cu o mutra gen:"ati vazut ce tare faza?!" Pe la 22 si ceva am zis gata, nu-i recomandat asa ceva, am dus-o pe sus in pat dar pana pe la 23 a tot pendulat dintr-o camera in alta.
Asa ca gata, nu mai fac io de-astea, nu-i de noi asta cu sarit somnul de pranz= dormit de vreme, caci vad ca ea somnul de la 19-21 l-a interpretat ca fiind somn de pranz

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput