Accident rutier, avem nevoie de ajutor!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Multumesc, peanut
S-a interesat ieri la o cunostinta ce are o sora la tribunal si i s-a spus ca poate parasi tara, cel mai probabil va fi un proces dar se poate judeca in libertate, asa ca miercuri va veni.
Acum eu nu stiu ce pot face pt el aici, ma gandeam sa-l trimit la un psiholog, dar nu stim inca cat de repede vor merge actele si daca asigurarea va plati asa repede o terapie.
Eu cum il pot ajuta? Imi poate da cineva sfaturi, in afara de a fi langa el ce sa fac?. Sa-l intreb despre accident, sa-l las sa sa povesteasca sau sa nu-i amintesc desprea asta? Nu vreau nici sa creada ca nu ma intereseaza! El este genul ce se inchide in el si sufera si de afara se pare ca a trecut peste dar se macina mult inauntru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Desi nu cred ca se va intampla in cel mai rau caz va fi un dosar pentru omor din culpa (daca va muri accidentatul). Nu va face inchisoare. Daca va fi condamnat, va fi cu suspendare. Dar nu cred ca se va ajunge acolo. Probabil ca stresant va fi ca va fi chemat pe la politie, parchet ... ASTA IN CEL MAI RAU CAZ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui enachescug

Desi nu cred ca se va intampla in cel mai rau caz va fi un dosar pentru omor din culpa (daca va muri accidentatul).



Si care-i culpa? (vorbim pe ceea ce ne spune Claudia).

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sfatul meu este sa-si ia un avocat, care sa-l reprezinte. sor`mea a avut un accident mortal de masina, ulterior s-a stabilit ca din cauze tehnice si a luat un an cu suspendare plus ca cea din masina cu care s-a tamponat a gasit motivul ideal sa se pensioneze pe caz de boala si i-a cerut despagubiri. nu vreau sa te sperii, bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Fratele meu e nevinovat, de ca sa fie omor din culpa? Lui i-a sarit omul in fata din partea stanga, omul trecuse 2 benzi , se afla pe treia in momentul in care vede dubita ce-l depasea pe fratele meu si sare pe a patra banda in fata fratelui.Fratele meu circula regulamentar pe partea dreapta langa trotuar. Te astepti sa sara cineva de pe trotuar dar nu din partea stanga. Nu era nici o trecere de pietoni in zona. Omul era beat si chiar fusese strigat de un paznic sa nu treaca strada! A aparut in fata masinii, in 2 metri, nici nu a apucat sa ia piciorul de pe acceleratie, asa repede s-a intamplat.
Daca nu stiti, va rog lasati-o balta. Nu pot crede ca va primi omor din culpa, nu are de ce, omul nu avea ce cauta pe sosea.Oricat de rau imi pare, ca ma gandesc doar prin ce chinuri trece, fratele meu tot nevinovat este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

eu ti-am dat un sfat, atita tot, uite daca vrei sterg postarea. inteleg ca ceri parerea unui specialist, poate primesti un raspuns competent, eu ti-am povestit despre un alt caz si atit
edit, mi`as lua un avocat din motiv de prudenta, nu uita, suntem in romania, legile sunt cum sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Si eu sunt de parere ca ar trebui sa-si angajeze un avocat, mai ales daca se decide sa plece din tara.
In codul rutier, pietonul care se angajeaza in tranversarea drumului prin loc nepermis este direct raspunzator de consecinte,in cazul in care accidentul nu implica si o incalcare a vreunei reguli de circulatie , victima este direct raspunzatoare . Parca asa imi amintesc...

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)


www.onbux.com/?rh=c205ad8fbdf888285d05459c28a8fe11" target="_blank">A easy way to make some money


Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Si-ar lua avocat daca l-ar da banii afara din casa, dar el nu-i decat un sofer la o brutarie, cat credeti ca castiga? I-as da eu daca asa avea, dar si eu am probleme foarte mari, ca ma intreb cand s-or termina toate odata.
Accidentul s-a produs in timpul serviciului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Nu vreau sa supar pe nimeni, sunt acida fara voie, suntem cu nervii in pioneze. Imi cer scuze.
S-a hotarat sa vina, va lasa scrisoare ca va parasi tara si vedem mai departe, mai multe nu stim, iar de avocat nu-s bani, poate daca are noroc si-l ia firma de aici atunci va castiga si el sa-si permita un avocat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

eu va doresc multa bafta, sa iesiti repede si fara probleme din chestia asta

Mergi la inceput