Gasca de Constanta *124*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cryss, daca ai pune in Oala FRICA toate experientele mamicilor de aici te-ai soca pe veci! Sfatul meu este sa le asculti, si sa treci mai departe la proiectul tau!! Este posibil ca nici o intamplare din cele vezute, auzite sa nu se lipeasca de tine sau poate tie Dzeu iti rezerva ce nici nu visezi!! Am invatat pe parcurs sa ascult, sa iau contact cu tot ce este mai rau, mai greu...dar sa nu ma tem ca eu voi putea fi candva parte la asa ceva, ci sa tratez ca o intamplare intamplatoare! Intelegi!? Cat despre functia Mamica....e poveste multa si lunga.....cred ca fetele imi dau dreptate, adevaratele instincte materne explodeaza la nasterea puiutului! deci, pana nu ai aceste instincte nu poti sti cum vei trai primele saptamani, luni, ani in Noua Familie!
Eu n-am avut timp sa te sfatuiesc, dar revin cu o precizare mai veche legata de sotul tau, de convingerea lui.....nu-l pune in fata faptului implinit! Daca nu se simte pregatit va fi distant toata viata! totodata, nu renunta la proiectul tau si spune-i si lui asta, ca este sensul tau in viata si nu renunti la idee pana nu o realizezi! Chiar daca nu te aproba se va obisnui cu ideea. Nu-ti spun toate aste degeaba, sotul tau probabil e clona sotului meu, iar eu asa am facut, l-am bautut la cap pana cand a zis ca daca e sa fie, pai sa fie..iar la bb2 a zis ca banuia ca va avea 2 copii. Acum nu regreta nimi, e tareee mandru de fetele lui, daca-r fi sa reia viata, tot asa ar fi....deci, ai incredere in tine si multa bafta!
Acum te intreb si eu, dpdv medical tu esti ok? Am citit de spermograma, poate ai zis si n-am retinut eu, tu functionezi bine? Ti-ai facut test de ovulatie sau alte investigatii? E drept, verificam si cocsul si gaina, dar pe rand nu-i asa? Iti spun asta pt ca fina mea cea mica( am 2) este insarcinata dupa lungi asteptari...salvarea ei a fost testul de ovulatie, habar nu avea ca e dereglata, ei punctau cand nu trebuia.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Lali, ceea ce ai spus tu aici e Trauma si nu vei scapa! Paul e alinarea ta si sper sa fie motivul principal din care pt care sa te ridici tot timpul. Numai cine nu si-a pierdut mama nu intelege ce inseamna!
Sper sa nu intelegi gresit sfatul meu catre Criss, cand am spus sa asculte si sa teaca mai departe, nu e vb de ceea ce ai relatat tu, vb in general!
si sa-mi mai aduci aminte ca sunt datoare cu o banana? sau bani, ca nu mai stiu! Neuronu' se cam duce

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

dpdv medical eu sunt ok.mi-am facut toate analizele si au iesit f bune.am facut si progesteronul in ziua 21 si a iesit f bine.teste de ovulatie in fiecare luna si sunt ok.altceva ce as putea sa mai fac?

iar pe sot nu am sa-l pun in fata faptului implinit ptr ca nu sunt de acord impunerea.....mai ales cand vine vorba de ceva atat de serios...el stie ca eu nu mai iau anticonceptionale.asa ca daca as ramane insarcinata nu cred c-ar fi un soc f mare.cred ca vrea ca toate sa le aseze D-zeu asa cum trebuie.nu mi-a raspuns niciodata la intrebarea'ce-ai face daca as ramane insarcinata?',asa ca nu stiu ce gandeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

am venit de la piatza, ce pretzuri mari shi colac peste pupaza m-am trezit dupa ce bagasem cumparaturile in mashina ca am pierdut fisa de bariera (la mega image de pe tomis parcarea e prevazuta cu bariera intrare-ieshire, iei fisa la intrare shi apoi o bagi la ieshire, casiera tzi-o dezactiveaza cand plateshti cumparaturile)...caut in mashina, in buzunare,peste tot...nimic, il intreb pe paznic shi el imi spune senin ca daca am pierdut fisa trebuie s-o platesc - 35 lei costa plasticul ala...in fine, ma uit jos (dintr-o intamplare!!!) shi era cazuta langa cosh (a mea sau a altuia...nici nu mai conteaza) ...asha ca atentzie la parcarile astea (am patzit-o shi la satul de vacantza, la roata)
din mega am luat bun zacusca facuta de ei, pilaf shi pui la rotisor

Cristina am raspuns la pm...intre timp m-ai sunat shi tu...putere sa treci peste acest shoc shi poate sambata reushim sa ne vedem

Lali- uffff, prin cate ai mai trecut shi tu...bine ca le-a ashezat DD pe toate, ca sotzul te intzelege shi e alaturi de tine, iar Micul Paul a venit sa va completeze minunat!

bine ziceai Crixia, in capitolul trecut...cand citim despre altul, realizam cat de ushoara este viatza noastra...in anumite situatzii, categoric. la 16,30 intru in shedintza la grupa Nanei, apoi sunt invitata la o pastrama prin satul de vacantza... cura mea se duce de rapa azi...cred ca shi maine (adik joi, pe la 17,30 pe mine shi pe Adinutza, plus accesoriile ne gasitzi la terasa colonadelor la un must shi o pastrama)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hai mai Crixia ca eu si uitasem de banana.Important este sa ne mai intalnim cu toate fetele,ca banane si biscuiti si multe altele or sa tot manance copilasii nostri unii de la altii .
Criss a atins un subiect dureros cu sinuciderea de aia mi-am dat drumul la cuvinte,si totodata observ cat de mult am avansat,cat de diferita sunt acum fata de cea de la inceputul anului.
Cryss gasesti puterea nde nu te astepti. Tu esti si foarte dezamagita acum de toata treaba cu bebelul si absorbi tot ce este mai sumbtu in jurul tau.Doar daca vrei tu sa depasesti momentul,daca realizezi ca nu gresesti cu nimic daca esti vesela chiar daca vecina a parasit lumea in circumstante urate,doar daca vrei cu adevarat sa nu te mai autocompatimesti vei reusi sa alungi norul asta de suferinta.. Mie cand mi-a spus prima persoana ca daca nu ma mai plang atat de greul din viata mea si incep sa vad frumosul din jurul meu,nu imi voi reveni niciodata ,l-am ijnurat in gand .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss_cryss

dpdv medical eu sunt ok.mi-am facut toate analizele si au iesit f bune.am facut si progesteronul in ziua 21 si a iesit f bine.teste de ovulatie in fiecare luna si sunt ok.altceva ce as putea sa mai fac?
iar pe sot nu am sa-l pun in fata faptului implinit ptr ca nu sunt de acord impunerea.....mai ales cand vine vorba de ceva atat de serios...el stie ca eu nu mai iau anticonceptionale.asa ca daca as ramane insarcinata nu cred c-ar fi un soc f mare.cred ca vrea ca toate sa le aseze D-zeu asa cum trebuie.nu mi-a raspuns niciodata la intrebarea'ce-ai face daca as ramane insarcinata?',asa ca nu stiu ce gandeste.

cristina

Tiza mea, eu il bateam la cap, asteptam ok-ul si el NU, NU, NU....ii dadeam argumente, ii faceam scenarii de viata de 2 mosi fara rost..bla, bla....pana intr-o buna zi cand m-am dereglat. Am oprit pilulele(deci ca la tine, stie ca nu le iei) si am asteptat urmatorul CM. Intre timp mers la dr, analize, a ramas doar asteptarea CM-ului. I-am zis ca nu voi lua pilule pana nu isi revine CM la normal si i-am zis ca e posibil sa raman insarcinata. A acceptat tacit, ca doar si tacerea e un raspuns! Adik nici Da nici Nu, daca e sa fie, asta e!
La voi e nevoie si o testare a cocosului, probabil se rusineaza de procedura, aici e partea dificila. Chiar daca el nu vrea sa se investigheze tu prezinta-te in viata de zi cu zi ca si cand astepti vestea cea mare, stiut fiind ca nu iei pastile. Asteapta 1 an de cand ai intrwrupt pilulele si apoi sa te gandesti din nou la spermograma. Si nu renunta la testul d eovultaie,macar sa fie momentul oportun in fiecare luna! Fruntea sus!

Dana, pai pe criza asta nu ne permitem sa pierdem carduri, acte...ce faci, sari din buget!? Acum vin facturile de iarna... Merg si eu la Mega la Trocadero, imi e mai usor, dar e mai putin aprovizionat, tot T3 e ok!

Lali, eu nu vreau sa raman datoare!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

am intrerupt pilulele de 1 an si7 luni,de aceea imi fac griji.si la noi este o intelegere tacita.numai ca nu vrea sa faca spermograma(nu ptr ca este rusinos ci ptr ca este prea capos).nu stiu ce este in capul lui....probabil este prea mandru sa recunoasca (daca ar fi ceva probleme cu)ptr ca el este barbat,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Aveam o colega intr-o situatie asemanatoare care i-a spus sotului ca pentru ea nu mai conteaza cum va ramane gravida, va merge cu oricine si va veni acasa insarcinata. Intre timp el a acceptat sa faca spermograma, mda, probabil barbatia e un pic lezata de astfel de proceduri. Incearca sa nu te departezi de el, sa-l alinti, sa ii fii apropiata, asemeni unui copil, prin asta ii dai incredere in el, il sprijini si-l asiguri ca nu vei reactiona diferit, indiferent de rezultat. Trebuie sa stiti daca puteti deveni parinti, apoi daca vor ambele parti! Off, ce greu!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Am ajuns si eu pe acasa! Nu mai pot sa mai scriu de la servici, nu mai pot accesa forumul de acolo.
Nu stiu ce sa zic, vesti triste azi...
Lali, vroiam sa-ti spun mai de mult, dar nu am apucat, sa stii ca esti foarte inteleapta pentru virsta ta . Paul are noroc ca esti mamica lui!
Cryss, Dana are dreptate, stiu ca e greu pentru ca o cunosteai, dar... nu te lasa adincita in ginduri negre. Si eu am avut o experienta relativ asemanatoare, aveam o colega de servici care a ramas insarcinata la o luna dupa ce am ramas eu, si care a decis sa se arunce de la etajul blocului in care locuia, in ziua in care am nascut eu, deci mai avea aproape 1 luna sa nasca.Dar m-am gindit la copilul meu, si mi-am dat seama ca nu pot sa-mi permit sa fac vreo depresie sau sa pierd laptele. Nu am inteles niciodata, dar a fost alegerea ei. Mai tragic mi s-a parut ca bebe nu a avut dreptul sa aleaga, a ales ea pentru el.
Deci, capul sus, alunga gindurile negre, ca sa poti sa-ti indeplinesti visul cu bebe!

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

am sosit de Ct...mai exact de la dr de fam din km4-5(aviz de intrare in colectivitate...era necesar),trimiteri la dr specialisti...de ale noastre

Am citit ce ati scris ...am fost depresiva dupa prima nastere si travaliu de peste 24 de ore ...peste care s-a adaugat decesul mamei la 1 luna(de la nastere) dupa inca 5luni diagnosticele lui Bogdi...si...ce..VIATA E FFF FRUMOASA...Acum am un copil mare care-i recuperat fff mult (mai avem de lucru...dar am realizat ceea ce nici medici nu sperau...si nu-i capatul de drum inca),am o care ma face sa zambesc si sa uit de lipsurile (financiare)...dar e minunat .Cand sunt necajita ei ma fac sa vad cat de norocoasa sunt ca am doi copii minunatii,un sot ce ma iubeste si care "trage" alaturi de mine ...Si DA il am si pe Bunul Dumnezeu care mereu m-a calauzit si ma va calauzi.

Azi Isabella a scancit doar o ora dupa Bogdi apoi s-a potilit s-a jucat frumos.... incet incet se obisnuieste.

all






Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!



Mergi la inceput