FIV Europa (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

bruni acum am vazut mesajul tau. Dragutii de ei!! Sa fie intr-un ceas bun!!

balanta eu sper sa tina minte ce au zis cu promotia, ca eu nu am nimic scris, am vb direct cu ei la prima consultatie, si am mai platit si avans. Si desi initial am vrut sa fac fiv pana la sf lui septembrie acuma depin de valoarea TSH. Daca nu imi scade sub 2 si ei nu vor sa pornesc fiv, e vina mea?
Si mai am o framantare. Azi e prima zi fara primosiston si astept sa imi vina ciclul ca sa analizez TSH a doua zi. Ce ma fac daca imi vine in asa fel incat sa primesc rezultatul abea saptamana viitoare? ca pe programul meu de fiv scrie ca ar trebui sa incep injectarea de sambata.
Ma omoara nesiguranta asta, la propriu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Va rog frumos spune-ti-mi si mie de la ce farmacie ati cumparat primosiston? Vine o prietena din Ro si spune ca nu gaseste nicaieri!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Sisipisi, daca ai platit deja jumate din avansul pt FIV, presupun ca te incadrezi la reducere indiferent daca faci FIV in Sept sau Oct.
Daca nu vei avea gata analiza TSHului cand va trebui sa incepi tratamentul, e bine sa suni la clinica si sa intrebi ce sa faci.
Primosiston nu stiu sa se gaseasca in Romania (imi amintesc ca s-a mai confruntat o fata cu problema asta). Stiu ca alea sunt un fel de anticonceptionale. Mai bine scrie la Wunschbaby ca nu ai medicamentele astea si intreaba daca ai putea lua altceva in loc. Sau poate are vreo fata de pe forum care a facut FIV la ei sa iti dea? Eu am facut inhibare cu Suprefact, deci, din pacate, nu am cum sa te ajut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

balanta multumesc de sfat, asa voi face.

Ma gandesc la primosiston pentru luna urmatoare, in caz ca ma amana luna asta. Naiba sa o ia de situatie, dupa ce ca e totul asa de stresant, nici nu gasesc medicamentele. Am gasit pe net un posibil echivalent, Primolut. Sa vad daca mamelucii astia de aici il au in farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Draga Sisipisi,

am eu un flacon de Primosiston care nu-mi mai trebuie, il tin in frigider. Intr-adevar, in Romania nu se gaseste, eu l-am cumparat la prima consultatie de la Wunschbaby. Dar apoi m-am razgandit si n-am mai facut FIV la ei, nu l-am mai folosit. Expira in 2013.

Eu locuiesc in Bucuresti, poti sa-i zici prietenei tale sa ma sune sa ne intalnim. Iti trimit nr meu de telefon prin PM.


Mai am si 6 fiole de Decapeptyl, tot la frigider, care nu-mi mai trebuie.

Bafta la FIV! nu te mai stresa atat, ca nu face bine la oute!

Gabi +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Sisipisi, vad ca nu figureaza iconita cu PM la mesajele tale.
N-ai PM activat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Gabi B sarut mana. M-am uitat si cred ca am reusit sa activez PM. Te rog sa imi spui si cat costa, pentru ca vreau sa ti-l platesc. Deca mai am si eu dar se pare ca tura asta ma pun direct la stimulare, fara inhibare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

am transferat 2 embrionasi de cate 8 celule fiecare , embriologul spune ca sunt de f buna calitate! insa vom vedea rezultatul final!


"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

brunadria sa te ajute stelele si cine o mai fi de serviciu prin ceruri. Peste 2 saptamani sa vii cu un beta magnific si peste 9 luni cu o minune sau doua minuni de bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Brunadria: ma rog pentru tine, iubita . Sa te vad cu doi gemenasi la semnatura.
Sisipisi: eu la Wunsch n-am cerut anestezie generala (dimpotriva, eu am o tona de anestezii generale si mi-e frica sa nu-mi cedeze inima la un moment dat), dar profu'a zis ca numai cu anestezie generala imi face punctia.... Eu deja sunt ok la anestezii
Cred ca Melissa intreba de Clexane (of, batranetile mele): eu am facut din prima zi de stimulare pana la test (le faceam dimineata). Singura problema au fost vanataile pe picioare, ici-colo (fara sa ma lovesc), dar trec si alea.
Va pup pe toate

Mergi la inceput