Zmeurici de iulie-august 2009 (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Da,m-a trezit edi cu noaptea-n cap.
Azi voi fi zoombie.

Motana mie mi-a zis homeopata de belladona,am dilutie 15ch si30ch. Ma uit imediat cum se da.
Si camomilla e bun. Din auzite...se da alternativ cu belladona,dar nu stiu cate bilute.

Revin...



Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

olaa, fetele

Intru si eu putin cat il adorm pe Filip la tzitzi. Azi fac bagajele, acum doua ore am rezervat hotelul in Atena, am rezervat si pe insula plus avionul acu' doua zile, suntem gata de vacanta. Aseara am luat un carut nou, am zis ca luam unul usor, in final am luat la fel ca cel vechi, dar mov .

Pooh, vazut pozele din vacanta, SUPERBE!

Giova si daca nu mai strangi jucariile? Eu le strang o data pe sapt cand dau cu mopul.

Mama, mama ce nasica a fost Blanca! Mi-a placut rochita, dar mai ales silueta, are cu cine sa semene Eva!

Motana, ar merge si un orajel pentru dintisori daca gasesti.

gata, a adormit copilul, ma intorc la bagaje, nu ma mai incap blugii cu care am venit in qatar

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Motana eu as lua dilutie 15ch si i-as da 3 bilute cand urla de durere. daca nu trece as lua 30ch. cel putin asa mi-a recomandat dr. cand a avut edi otita, si cand am intrebat-o de durerea dintisorilor mi-a zis sa-i dau cand plange. sincer nu i-am dat, noi folosim rar de tot Orajelul.
Noce super! vacanta placuta si vreme buna. sa va intoarceti cu bine.


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Giova, multumim

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Noce,multumim!Vacanta placuta,sa faceti multe poze Cat stati?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Hola fetele!!!
Pooh sincer iti spun ca nu stiu de care dieta sa ma mai apuc ,hai nu vrei sa tinem amandoua aceiasi dieta,cand mai tii cu inca cineva,parca e altfel si te ambitionezi mai mult
Giova bebele nr 2 nu stiu cand o sa mai vina,ca e foarte greu fara nici un ajutor,sa nu ai macar pe cine sa-l lasi macar jumatate de ora,acum spunem ca nu mai vrem,dar peste vreo cativa ani ,nu se stie
Maine ne ducem la pescuit si la gratar,profitam acum cat mai tine vremea cu noi,de 2 zile sunt 33 de gr si ne mai bucuram de soare.
Noce vacanta placuta

http://family.webshots.com/album/578467013EMASfI?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Ma gandeam eu ca la scutece va gasesc. Ei, Bine v-am gasit dragelor, sa ne fie puiutii sanatosi si fericiti!
Noi suntem acasa, am sarit de la 38 de grade la 14 dar e bine acasa.
M-C incepe marti cresa, deja a fost 3 ore de proba vineri si ia placut tare mult.Cand m-am dus sa o iau nici macar nu a vrut sa vina la mine. Nu va dati seama cum m-am simtit. O sa mearga 4 zile doar de la 7:30 la 13. Cred ca o sa fie suficient.Are 4 dintisori,75cm si 9250g. Eu inca mai mulg laptic dim si seara. Dim scot 100 si 100 pun formula iar seara la fel si vreau incet incet sa opresc dar parca mai mult am cu fiecare zi si nu ma indur.
De mancat nu prea mai mananca pt ca i-am zapacit programul de tot. Cu vacanta , acum cu cresa...
Ea se trezeste la 7 si papa sticluta cu lapte. La 9 lua micul dejun cu noi. Acum daca la 7:30 e la cresa se presupune ca ea deja a servit micul dejun acasa si acolo ii dau ei ceva fructe la ora 9. Eu nu stiu cum sa ii fac din sticla aia de lapte mic dejun. I-am pus cereale dar nu au trecut prin tetina, prea mari.Acum incerc cu un fel de faina, ca cea de orez numai ca nu stiu daca e suficient ca mic dejun. Nu vreau sa ii iau sticla si sa ii dau castronel, ii place prea mult. Voi ii dati cerealele in sticla? In Romania cautam cereale mai mari pt castronel. Am gasit. Acum vreau mai fine care sa se poata pune in sticla. Cine ma mai intelege?
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!O cafeluta,ceva?Ne-a tocat azi noapte Balazs,s-a trezit de multe ori,nici el nu stia ce vroia,laptic sau doar iubareala...Intr-un final a adormit langa sotul meu,eu sunt racita si mi-a fost frica sa-l iau langa mineEu cred ca s-a invatat la mare sa doarma intre noi si acum ii lipsimUngaras,e bine acasa,asa-i?Succes la cresa.....Eu ii mai pun uneori seara cereale in stical de lapte,le cumpar de la Milupa,nestle,etc....Dienutza,eu de cateva zile tin dieta Weight Watchers,cu care am slabit ff. frumos dupa ce am nascut-o pe Timea....Doar ca acum sunt mai mult pe langa,parca n-am nici o motivatie,chiar ma enerveaza cat de neserioasa sunt....De 3 zile il tot sarbatorim pe socrul meu si bag in mineDar daca tu te bagi in latceva,m-as baga si eu....M-ar tenta o dieta mai scurta si drastica,macar pt. inceput,dar singura cedez chiar din prima ziPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ah,ieri a invatat Balazs sa se urce pe canapea....de acolo pe birouPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Heii pe unde sunteti?

Ungaras frumos concediu ati avut,M-C tare frumoasa e si tu la fel,chiar arati super bine,nu se cunoaste ca ai nascut,de slabit si eu am slabit dar a ramas o burtica si niste celulita, o fi si varsta de vina,tu pari mai tanara,vad ca nu e trecuta data ta de nastere.
De cereale nu stiu ce sa-ti zic ca eu tot nu i-am dat lu grasutu meu,el a trecut de 13 kg, abea astept sa porneasca bine in picioare sa mai slabeasca si el.

Pooh in sfarsit am intrat in cont si am vazut pozele,tare frumosi sunteti,mai ales Balazs,am vazut ca i-a placut la mare, a si au aparut si pozele din concediul lui Vali la Barcelona,sunt foarte frumoase pozele,sa va uitati cand aveti timp.


mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput