Clientul nostru ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Eu dupa ce am paptit-o cu Mr. Rooter nu mai aleg in veci pe cei care au reclamele cele mai mari pe coperta cartii de telefon etc... Nu mai stiu care era problema, curgea o teava undeva, baie cred. Vine un nenea de la mr. rooter inspecteaza toata casa si imi scrie un deviz de 1200 usd, in care ma tax cu 50 usd pe ora sa merag pina la primarie sa ia aprobare sa opreaca apa din strada. Tb sa va spun ca teava cu pricina picura, nu va imaginati cine stie ce inundatii. dupa care timpul sa mearga la magazin sa cumpere tispe metri de teava si nu stiu citi robineti inclusiv pt basement. L-am trimis frumos la plimbare si am intrebat un prieten daca stie vreun plumber. Ala a stiut, mi-a trimis un vecin care mi-a reparat strict teava cu pricina si m-a costat 300 usd.

Buflea mersi de pont. Imi trebuie si mie cineva sa-mi rascheteze parchetul. E super ca le pasa de ratings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Ha, ia sa folosesc si eu tactica asta cu Terminix, ca's mereu late si reprogrameaza in prostie.


Trebuie sa fii serioasa si sa te tii ferma Eu am invatat o gramada despre furnici data trecuta, ale "mele" de exemplu, nu umbla dupa mincare ci dupa apa (!).
Eu am sperante ca daca sun la manager data viitoare, obtin contract gratis pe anul viitor

Legat de instalatori, astia au niste clauze gen taxa de pornire, care variaza in fct de zi de lucru vs zi de weekend. In zona mea taxa de pornire e $275 pt weekend, la care se adauga manopera (dar nu se plateste sub o ora, chiar daca ti-a lucrat numain 20 de minute), plus piesele de schimb. Astea ti se spun de la inceput, asa ca esti in tema cind accepti serviciul ca ai de platit de la $xxx in sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

eu i-as fi cerut cei $1000 inapoi pe care i-ai platit pt coil ca doar el il busise. sau macar jumatate cum iti propusese el, tu ai fost fata de treaba sa-i ceri numai cei $230.

Pai mi-a spus barbatul ca tava defecta trebuia desurubata de la coil-ul vechi si erau sanse sa nu se mai desfaca de acolo ca ruginisera suruburile - deci probabil ca tot ar fi trebuit sa inlocuiasca coil-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Si alta - tot de-a mea

Sambata mi-am uitat portofelul in carutul de la supermarket. Aveam in el toate actele, toate credit cardurile (4 la numar) si $250 cash.
In lenea-mi binecunoscuta am zis ca sa nu mai car geanta, doar pentru portofel ..am pus portofelul in carut, am cumparat, am platit, am pus plasele in masina si am lasat carutul in parcare.

Dupa 1 ora ma suna una de la Custoer Service sa imi spuna ca cineva a adus portofelul inapoi in magazin ... am intrebat de unde mi-au stiut nr de tel. Mi-au spus ca de pe carnetul de sofer an avut adresa si au sunat la informatii pt nr de telefon ...

Nu lipsea nimic din portofel, nici macar cash-ul ...

Este a doua oara cand mi se intampla - ultima data l-am uitat la COSTCO ... a zis barbatul ca mi-l capseaza de gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu am patit cu portofelul uitat in caruciorul de la supermarket si tot asa am fost sunata si l-am recuperat intact. Si mi-am mai pierdut celularul, l-a gasit cineva si il primii inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Eu tocmai ce am returnat nu portofel cu bani, acte si toate cele la un magazin Cosco . Tot al unei doamne era. Faza e ca ma tot gandeam daca sa-l las la magazin sau sa merg cu el la politie. L-am lasat la magazin pana la urma, ca nu nu prea aveam chef de declaratii la politie. Ma bucur sa aud ca ajung la posesorul de drept.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 27+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Mai fetelor, sinteti norocoase cele care ati pierdut/uitat ceva sa le gasiti sau sa vi se inapoieze!
Eu am crezut f f mult in onestitatea americanilor sau ma rog ce natii or mai fi pe aici ca e o amestecatura de fapt si nu am crezut niciodata ca nu o sa mai imi gasesc in veci lucrul pierdut...
Sa va povestesc: mi-am uitat geanta intr-un restaurant si mam intors dupa 20 de min sa o recuperez, credeti ca mi-a dat-o cineva inapoi?nici vorba... aveam citeva sute de $ in ea ca tocmai primisem banii de la taxe inapoi..plus toata"viata" mea, unele documente nici nu am putut sa le mai reinoiesc, am reclamat la politie, amenintari politaiu ancheta, mam rugat frumos macar actele sa mi le dea inapoi..nici vorba...
nici in ziua de azi nu stiu nimic de ea
am pierdut prin magazine multe palarii, caciuli, pantofi pt ca fetita le arunca din carucior si in veci nu le-am recuperat, nimeni nu a vazut nimic...la 5 minute dupa ce le-am pierdut!
nu stiu ce fel de oameni stau pe aici dar se pare ca se bucura rau tare sa gaseasca ceva...

cu reducerile...am incercat si eu faze cu reclamatii si plingeri si chiar nu a interesat pe nimeni de reclamatiile mele zau...de ex. la comcast internetu pica de 10 ori pe zi cel putin si am facut reclamatii de n ori, chiar nu-i doare capu...daca nu imi convine sa imi schimb providerul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

MSL, oi fi tu mai ghinionista, pe aici. Si eu mi-am uitat si geanta, si portofel si diaper bag, de mai multe ori (ca-s cam cu capul in traista, daca am copiii dupa mine, sint fericita) Si mereu le-am gasit.

Am gasit si eu chei de masina (asa, ciorchine, cu alte chei si carduri) si le-am dus la customer service, $20 pe strada in fata la grocery store si m-am uitat in parcare pina am vazut o mamica disperata care ii cauta (daca nu, ii duceam la CS)

Buflea, ar fi trebuit sa postezi subiectul la diaspora, ca acolo lumea te intelege, nu aici, unde te lovesti de alta mentalitate.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

eu am fost la banca intr-o zi si am retras niste bani, o suma frumusica din contul firmei la care lucram, trebuia sa duc banii la sediu, m-am prit la o toneta de ziare sa iau niste reviste si am uitat mapa cu documente si cu bani pe tejghea... peste cateva minute mi-am dat seama si m-am intors din drum, nici nu mai speram ca o mai gasesc, era in plin centru al capitalei... ei bine, cand am ajuns cu o fata timorata in fata tonetei, vanzatoarea a scos zambind mapa dinauntru... i-am multumit frumos si mai apoi cand m-am uitat in mapa, nu lipsea niciun banut...

asta e ceva normal, sa restitui ce nu-i al tau, indiferent ca reprezinti un supermarket sau un simplu chiosc de ziare, intr-o societate normala, dar dupa cum se vede si din celelalte relatari, nu exista padure fara uscaturi...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

MSL1, nu cred ca depinde de zona. Eu am stat in sud, si pe coasta de est, si in midwest, iar acum sunt in southwest. In general primim gratuitatile astea fara a ajunge oficial la reclamatii, adica discut cu operatoarea sau cu cel de la ghiseu, rar cer Customer Service. Cu Comcastul e problema veche, dar cum am zis, ba pica Internetul, ba se strica cutia de cablu, ei incearca sa ne tina multumiti Si nu intotdeauna poti schimba providerul, de exemplu unde locuiesc acum, Comcastul e singurul provider la cablu si high speed I. (ceea ce e rau pt ca nu are concurenta, insa tot isi dau silinta sa ne tina happy).

Legat de pierdut portofele, nu am patit asta aici (doar in Germania si am fost pur si simplu socata cind am recuperat tot, intact, nu lispseau nici banii de vacanta, nici actele masinii, nici pasapoartele). Insa sotul meu isi cam "uita" cartilele de credit
Anul trecut eram in vacanta in San Francisco si am realizat de abia la sfirsitul zilei ca lipseste. Eu panicata si suparata, el (proprietarul) calm, tot ii dadea cu "that's OK, don't worry". Am refacut traseul zilei, ne-am intors pe unde platisem, si taman la locul de breakfast era. Cind le-am spus de card ne-au intrebat de care este si pe ce nume. Deci nu eram singurii cascati. Acum doua saptamini iar si-a uitat credit cardul unde facuse revizia masinii. Ne-au sunat aia degraba sa nu ne facem griji.

Mergi la inceput