PRIETENE FARA TITLU (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Off, unde o fi si mintea mea? Mira, sorry, sa-ti traiasca baiatul mare! LA MULTI ANI DAVID! 8 ani, incredibil.
Citisem urarea lui Moni, apoi Mira povestea de faptul ca au petrecut si tot nu-mi pica mie fisa. Mi-a amortit creierul odata cu degetl mic de la piciorul stang. M-a intepat aseara o albina, am calcat pe ea.....Si dupa dureri, amorteala azi. Eram cu Tavi in brate, cu o punga de rosii din gradina in cealalata mana, cu copiii dupa mine si zbang pe albina. S-a speriat si Radu care nu stiu ce facea prin casa.
Ma duc sa o adorm si pe Ana.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Na din pacate m-am bucurat cam prea devreme.Azi m-a sunat medicul din Cluj si a zis ca desi la microscop nu s-a evidentiat nimic,la imunohisto la care abia azi a venit rezultatul,s-a colorat la ganglionul santinela din partea dreapta,deci ceva celule ar fi,asa ca imi recomanda scoaterea ganglionilor din axila dreapta.Deci saptamana viitoare merg iar la Cluj.
Am facut si eco pe unde se poate si-s ok.Maine merg si la radiologie.
Revin.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Is rupta de obo,dar ok in rest, cu mama aici si asteptand sa plece tata.
Moni-imi pare tare rau de vsti,sper insa sa nu fie nevoie de operatie.poate repeti analiza?Tin pumnii

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bee ti-am admirat puii. Ce scumpi sunt. doar pe Tavi nu stiu daca l-am nimerit . Multumim de urari.
Ai patit si tu ca Seline. Sapt trecuta au tuns iarba in curte si mamzelina a luat albina in mana. a intepat-o odata si nu i-a fost de ajuns. Nu stiu cum dar a mai intepat-o inca odata. A doua zi mana i-a fost cat un butuc umflata si tosie pana la cot. I-am dat chair si pic de fenistil, am tot uns-o cu fenistil si i-am pus comprese reci. Greu i-a trecut. Pune-ti comprese reci, poate nu mai poti umbla maine.
Moni, imi pare rau de vesti. Daca pana la urma trebuie scosi ganglionii aia pai scoate-i si atunci poti sta linistita. Da cum zice Denisa, sigur nu e vreo greseala? la astia nu se stie niciodata.
Sora cumnatei mele s-a reintors aici numai dupa o sapt de Romania ingrozita, (a avut grija de nepotel) dupa un diagnostic de tumoara pusa asa din stard de medicul ginecolog si apoi "confirmata" de oncolog. Numai dupa un eco. De fapt este un fibrom urias care a crescut in cateva luni. Medicul de aici i-a spus clar ca e benign, si ca dupa ce-l scoate o sa fie bine.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

N-am mai revenit ca ne-am carat pe strand de la 17,30 si-am stat pana aproape la ora 20.A fost si nasa-mea cu noi.A fost super ca azi a fost putina lume.Daca e vremea ok mergem si maine seara,sa profit ca dupa aia iar vreo doua saptamani cel putin nu pot inota.Dar am fost doar cu Diana,Tudor a ramas cu mami acasa.
DENISA hai ca ai fost figura,chiar m-a umflat rasul Ce sa mai repet bre,ca si-asa am asteptat aproape 2 luni sa termine astia analiza aia Operatia nu e cine stie ce,adica am inteles ca va fi cam cu 2-3 cm mai lunga decat prima oara,atat ca atunci au scos doar un ganglion,iar acum vor scoate mai multi sau pe toti inca nu stiu.
BRANDUSA nasol cu albina aia,bine ca nu l-ai scapat pe Tavi din brate!
CRISTINA hai si da raportul mai pe larg cum a fost in we la mare.
Profit sa ii trimit si aici ANDEI I-a trimis cadou lui Tudor de ziua lui o jucarie grozava,o corabie cu pirati (cu tun si ghiulea,cutie de comori etc.) cu care si io m-am jucat azi in rand cu el si Diana.Tudor mai ales e suuuper incantat de ea! Bineinteles ca si Dianei i-a trimis ceva,printre care un set de modelaj grozav,a inceput sa manevreze cu el inainte de-a pleca la strand si la intoarcere ... direct pe el a sarit! Sa nu va mai spun cate si ce hainute superbe le-a trimis ... cred ca nu apuc in veci pururea sa ma revansez Multumim inca odata
Trimit o tura si mai revin,daca si cand e liniste printre strumfi ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA imi pare rau de Selin.Nasol cu cumnata,au speriat-o astia en gros! Sper sa fie ok cum au zis cei de la voi.Ai inceput serviciul deja?
BRANDUSA am vazut pozele,superbi copiii dar prea putine poze1e ... Am vazut cum stateau bebeii doar in pampers Eu nu il pot lasa asa pe Tudor ca imediat si-l deschide si n-am chef sa ma trezesc cu pisu sau mai grav kk pe covor,avand in vedere ce specie de kk-cios am

Aici s-a pornit ploaia ,dar parca vad ca maine iar va fi canicula.Si-azi batea un vant fierbinte efectiv!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

eu am fost harnica si am mai pus niste poze in album.............nu stiu cand o sa fiu la fel de harnica si sa ma apuc sa fac albumul de care ziceam ca vreau sa-l tiparesc

http://picasaweb.google.com/kluckermira/1AugustUndMehr#

acu musai sa ma si vopsesc pe par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neata buna !!

In primul rand, urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI micutului Tudor !! Sanatate si fericire si o viata imbelsugata !

Eu abia m-am repatriat din Sibiu, unde am participat la un targ. Am fost cu Daria de joi pana astazi, si am stat la cumnatii mei. A fost greu, sunt franta de obosita, am stat in soare pe asfalt timp de 3 zile .. am carat .. am condus ... ma simt de parca m-a calcat trenul !!! daria a fost super-cuminte. In fiecare seara ma astepta cu sufletul la gura sa ma stranga in brate si sa ma pupe, si sa adormim impreuna. Nu vroia defel sa adoarma pana ce nu ma vede acsasa, iar eu ajungeam tot dupa ora 12 noaptea, caci pana strangeam standul, pana il caram la masina ... etc ... batea miezul noptii.

Am citit si eu pe diagonala ce ati mai facut, dar nu reusesc sa va raspund, caci sunt rupta de oboseala. Va pupicesc cu drag

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata si de la noi.
Moni , LA MULTI ANI si aici lui Tudor , sa creasca mare voinicul si sa va aduca numai bucurii! Tie iti doresc din tot sufletul multa sanatate. Stiu ca esti o persoana puternica si ca vei reusi sa treci peste toate necazurile, pe oricare dintre noi cred ca ne-ar fi doborat, insa la tine am vazut un talent nativ de supravietuitor .

Noi am revenit aseara acasa. A fost minunat si vremea excelenta. Am petrecut zilele la fel cum am facut-o si-n concediu. Am prins 3 seri de teatru si de super-mega-petrecere, am inotat in piscina (de unde eu nu m-as fi dat dusa neam ), am mai lasat aproape un kil acolo si pt. asta sunt tare mandra. Deja ne gandim sa repetam . Nu stiu daca pe tot litoralul mai gasesti un pachet macar asemanator cu cel de la California, ma refer la ce ofera pt. copii, GRATUIT, asta ca tot intreba Bee.

Razvan a mai invatat cate ceva in cadrul programelor, dar cel mai important pentru el este inotul.
Are inca un urias deficit de atentie, pe care tot eu trebuie sa-l fac sa dispara.
Cum am ajuns la mare, amigdalele lui si-au revenit ca prin magie.
Beleaua este ca, de cum am parcat masina aseara acasa, a inceput sa tuseasca, o tuse incarcata amestecata cu ceva laringiana . Noroc ca noaptea a trecut cu bine, stiti voi teama mea, si azi mergem sa caut un sirop de tuse, ceva din plante, ca de restul mi-e sila mie, bani aruncati si fara efect.

In mare, cam asta a fost la mare . Eu sunt si mai bronzata, evident, si plina de energii necunoscute, si e clar, soarele de la marea noastra face minuni .

Sunt pe aici.



Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Moni...imi pare extrem de rau pentru veste. Alta operatie, alti nervi. Ce idioti, nu puteau sa-ti spuna corect de la inceput?
Un urias pentru tine!

Deea, ma gandesc ca a fost cu folos excursia in Sibiu, sa stii ca cerceii de la tine le-au placut la toate rudele mele, ma tot intrebau de unde, iar de inel m-am indragostit, na. Frumoase obiecte!
Draga de Daria, tot langa tine sa doarma, nu mai spune de cumintenia ei, ca rar asa copil, ascultator si linistit. Un vero angelo.
Mira, pozele voastre sunt de vis. Am vazut ca v-ati intors, Selin a inceput gradinita, l-ati serbat pe David, La multi ani, multa sanatate si fericire!, ati mai facut ceva excursii, voi cu peregrinarile, eu sunt mai statica. Daca merg in concediu, apoi sa zac undeva, fie munte, fie mare. Sotul, nuuu, plimbaret ca voi. Toata ziua s-ar misca.
Cristina, am vazut ultimele tale poze, wow, radiezi. Ma gandesc ca e firesc, aerul de mare face minuni. Si se vede ca ai slabit. Asa sa o tot tii. Imi pare rau de Razvan, numai ce ai terminat tratamentul, ma gandesc ca era mai slabit dupa boala si poate a prins alt virus? Daca nu are alte reactii, gen febra, siropurile din plante sunt bune sau ceaiul de ceapa. baiatul sa ii treaca!
Bee, putine poze, doamna. Dar frumoase. Nasol cu albina, pe mine cand m-a intepat una n-am facut o reactie alergica prea grava, era umflatura mai mica decat cea de la purici, de ex. Deci, stau bine.
Denisa, tatal tau pleaca acasa si ramane mami? N-am urmarit tot, sorry.
Eu de azi chem din nou profesoara de engleza. O luna a fost fara si mi se pare mult. Intelege destule si trebuie insistat pe asta. Si ma tot bate la cap cu pianul. Emma cum sta, ii place? O sa-i chem un profesor (ultima data cand l-am sunat facuse varicela, am ratat momentul), acum sper sa nu aiba iarasi ceva.
Am niste acte de facut, sunt la servici, mai scriu eu.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput