Bobocei de sept-oct la soare (296)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabilandia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Lumea vad ca s-a culcat sau sunt plecate fetele prin concedii/vacante, ca-i tare liniste pe aici. Unde sunt vremurile cand "zumzaiam" pana la ore tarzii in noapte?!

Lidia, tare scurta de minte sunt! Bine ca mi-ai (re)amintit - maine vorbesc cu dr. si-l intreb. Chiar ieri "mi-a luat cu mana" o durere de spate atroce, care m-a blocat total cateva ore, pana mi-a venit homeopatia in ajutor.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
_
"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."




si merci mult

eu "zumzai" rau ..ca am mult de lucru ..si chef ioc..iar saptamina abia a inceput!!

Sanatate multa! si..TRAIASCA HOMEOPATIA !


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Buna dimieata! Sunt varza de obosita. Toata noaptea mi s a foit copilul, bine ca a vrut sa fie purtat in brate de tati. Noroc ca am o perioada mai libera la job.

Ramo, nu ar fi rau sa aiba metabolismul bun. Ca la cat a mancat ca sa creasca bine in primul an....Sincer ma bucur ca nu se uita la TV, dar toti copii de varsta lui Mihai se uita si am zis sa vad si pe la bobocei cum mai stam. Cert este un lucru, ca sa se uite la Tv tb sa ii placa muzica, cu asta l au atras in primul rand reclamele de la orange. Si apropos de desene vazute prin ochii parintilor, mama mi a povestit anul trecut ca ura ciocanitoarea woody, ca avea un chef nebun sa inchida tv-ul, dar intotdeauna s a abtinut (ceea ce pt maica mea asa cum o stiu a insemnat un efort urias).

Legat de spalatul pe dinti, noi nu am reusit sa il convingem pe Mihai sa deschida gura. Am zis ca e prea mic si sa il lasam in pace. Dar acum cu spitalul ne a zis dr „vai, nu il spalati pe dinti?” Si am cazut pe spate. L am invatat f repede cum se scuipa pa din gura; pe astea le prinde din zbor.

Lidia, dar la ce lucrezi tu noptile ?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Dau si !!!!

Haideti mamici, incepe o noua zi alaturi de copilasii nostri!!!! bucurativa de ea!!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babymom bine ai revenit!!! Poze cu vorbaterul si fraticu nu ne pui?!?!

De andreea_and mai stiti ceva??? Cum s0a descurcat cu situatia de acasa?? Parca andy_garlo mai tinea legatura cu ea.... Sper ca s-au linistit apele si-si vad linistiti de viata in continuare!!

Daria de ieri zice ca o cheama Dai-ia Anasia!!!! Si si-a dat drumul la vorbit... spune o gramada de cuvitele noi, ba chiar leaba propozitii SCURTE!!!

Va pup, ne auzim mai tarziu....



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza

Nocom multam de cafea, tare buna e. Felicitari Dariei

gata, avem rezultatul analizelor, urocultura negativ, copro negativ, o mica anemie dars e rezolva cu fier...insa stau si ma gandesc nu cumva fe constipa????deja e a mea oita

crina mea a dat trezirea undeva pe la 05.00

spuneti-mi daca stiti ceva despre ACERUMEN, dr a zis ca e o solutie care curata urechea.

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neata,

Ange, ma bucur ca toate sunt bune. Fierul nu constipa, doar poate da tulburari: constipatie/ diaree. Sofia avea in februarie sideremia 6, e adevarat ca pe fond de infectie intestinala, dar si in mai i-a iesit valoarea Fe scazuta si continuam cu Ferum Haussman, desi dr. spunea camai bine ii dau alimente bogate in Fe ...sunt mai sigura daca le face pe amandoua: mananca si ia picaturile :)

Nu stiu despre Acerumen, dar stiu ca nu trebuie sa umblam la urechea piticilor decat la indicatia medicului specialist

O zi frumoasa!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Buna dimineata!

Tuturor ce-si serbeaza astazi onomastica! Sanatate si fericire!
Nally, sa-ti traiasca feciorii!


dididi, hunii sunt fan Cars. in adevaratul sens al cuvantului, am impresia ca nici nu respira cat dureaza un episod, vreo 10 min, chiar daca l-au mai vazut de zeci de ori. asta la serial, la film nu au rabdare decat vreo juma de ora, cred.
in rest, mai au cateva seriale pe minimax (gen lumea lui Elmo sau Bindi, fetita junglei, ultimul fiind de fapt un documentar cu animale ptr copii) si, evident, reclamele, mai toate. aa, si se mai uita la Camera de ras/Camera ascunsa. sunt ff atrasi de copii, animale si oameni care rad.

ange
ma bucur ca analizele sunt ok. da, hunii s-au constipat de la Fe, vorbeste cu doctorul sa vedeti ce mai poti sa-i dai pe langa Fe, sa o ajute cumva. ceai de musetel, Lass Baby, ananas, pere, iaurt la greu, nu stiu ce merge la voi.

CD, wow ce putin mai e pana joi!!!
eu i-am dus pe huni azi la cresa, de sambata nu mi-au mai facut febra, am rarit si antitermicele, azi noapte nu le-am dat deloc si nu au facut deloc febra, respira muult mai bine. sper sa nu ma fi pripit cu cresa... daca sunt bine, te vizitez vineri, ok?? muulti pupici!
aa, eu zic sa culci copilul mic in patul mare si nou nefolosit al Mikului.

babymom

laura, sunteti bine???

felicitari Daria vorbeata mica si isteata!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mimiho dr a recomandat Acerum, dar inainte vreau sa adun cateva info

Lumi ma bucur sa aud a sunteti bine.

Din cate am citit si laptele gras constipa, plus e necesar sa bea multe lichide, ceea ce a mea nu e chiar fan, plus legume/fructe, am mai pacalit-o cu borcanele de la Hame sau pur si simplu o las sa ii fie foame (sunt denaturata) ca sa accepte un fruct cum trebuie...
ciorbe/supe papa.

De curand am vazut ca papa si pepene cu placere, deci mergem pe el.

Merge si cu Duphalac insa nu vreau sa o obisnuiesc cu el, da o oarecare dependenta.

acum doarme, normal doar e treaza de la 05.00

alte cereale in afara de cele de la nestle cu ovaz si prune care sa nu fie praf ci de consistenta cheerios mai sunt?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nally, o zi frumoasa alaturi de cei dragi

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Buna dimineata!
Pio - nu v-ati trezit inca?
Ange - nu stiu nimic de Acerumen dar stiu ca sotul meu a incercat o singura data AudiSparay si apoi a iesit din casa...a fost probabil putin curent, urechea umeda si a facut o otita ingrozitoare...i s-a umflat jumatate de cap, a stat cu mesa in ureche 10 zile...deci eu nu as folosi nimic pe urechi la bebe...
Babymom - bine ai revenit, ne lipseau sfaturile tale...
Noi aseara am avut o graava problema...Mark s-a taiat putin la degetelul lui mult iubit pe care il suge la somn si cum il baga in gura il scotea f nemultumit pt ca il ustura astfel incat a adormit f greu si f nemultumit, a cazut efectiv ca bobocul in nas si a adormit...
revin

Mergi la inceput