Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dragele mele,

Mi-ati scris f frumos, m-ati umplut de bucurie cu atatea laude si complimente, multumesc mult!!

Azi mi l-au adus bunicii pe Vlady dar mi l-au luat inapoi, a fost ffffffff tandru cu flatiolul lui, l-a mangaiat si pupat de cate ori l-a vazut, am fost tare bucuroasa.
Bebe a dormit non stop aproape....cu o pauza de vreo 3 ore azi noapte :( cand s-a tot foit si marait. Azi s-a trezit numai pt hrana. Cred ca ma paste iar furia laptelui caci am sanii tare angorjati, mi-e groaza si de etapa asta

Va pup cu drag, sanatate multa copilasilor bolnaviori!

ALI, mami de Vlady si 38+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Nu am mai intrat de cateva zile bune,asa ca am ratat cativa sarbatoriti:
La multi ani ,IASMINA ANA-MARIA,ARIANA ELENA,MARIA,RADU ALEXANDRU,TUDOR GABRIEL ,ROBERT ,AMELIA GABRIELA ,ANA ,BIANCA MARIA !!!
si pentru maine :
La multi ani,DRAGOS ANDREI,ANDREI CATALIN,VLADIMIR ANDREI !!!

maine implinim si noi ani de la casatorie.

aseara Andres ,cand stateam la lumina tvului,vine cu o luminita din aia de breloc la burta mea,si zicea ca ii da lumina lui bebe.si a inceput bebe sa miste in burta asa vizibil,si nu mai putea Andres de drag cand vedea onduleurile !!
Sofia nu vrea sa ne spuna nici un nume,pt ea bebe nu are sex,nu are nume,e pur si simplu BEBE !
in capul ei bebeii nu sunt fetite sau baietei,fetita e ea,baietel e Andres,iar bebe e BEBE ,asa zice .



YLARI super distractie ati avut,ti-a stat biine cu masca,exact ca din filme ! si rochia superba,ce se poate vedea,ca ai pus cateva poze sa ne rupoi gura sa ghicesc eu cum vine rochia aia pe tine asa sexy !

LUMINEL multa sanatate !!

ALYSH,Felicitari,draga mea !!!!!!!!!!!!!! oaaaau 3800 g a avut bebe Luca grasunelul !!!!!!! bravooo !!! sa fie sanatos,sa creasca mare,recuperare rapida !!!!




30+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Alina felicitari din inima! Sa va traiasca grasunelul Luca si sa se iubeasca mereu cu fratiorul lui mai mare.

Bianca Maria! Sa cresti mare!

Va pup pe toate! Sper sa-mi iertati slaba prezenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Bine ai venit pe lume bb Luca, sa fii sanatos si necolicos si sa papi mult laptic de la mami!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

DRAGOS ANDREI, ANDREI CATALIN si VLADIMIR ANDREI! Sa aveti o copilarie linistita!

Ieri am avut o zi de cosmar....am tinut-o de dimineata si pana seara asa. O imbrac pe Delia de gradi....vrea salata, o las sa manance(mai mult se juca in castron, imi suna telefonul si in timpul asta ea isi baga mainile in salata si da-i mozoleala...n-am avut ce face decat sa o bag direct in dus. Plansete, urlete....Delia maraita, cand am coborat din bloc sa plecam spre gradi a cazut si si-a julit destul de tare genunchiul, fapt pentru care sigur m-au stiut toate blocurile din jur. Si a tinut-o asa vreme multa, nici in scaunul de masina nu voia, am pus-o cu chiu cu vai si dau sa plec.......incepe iar o runda de urlete, incerc s-o potolesc..nimic. Pana la urma dau sa plec.fix in momentul cand pornesc masina o apuca niste tipete de n-am mai fost atenta la manevra de iesit din parcare si poc dau in masina unui vecin. Plec in final....la gradi alte urlete, apoi n-a vrut sa manance nimic, ea voia la leagane care erau fix in soare si n-o puteam lasa....apoi de dormit n-a vrut sa doarma, cand m-am intors au apucat-o alte urlete in masina. Seara a discutat sotul cu vecinul cu masina lovita, ce-i drept are 2 zgarieturi minuscule, masina noastra e mai stearsa..dar vrea omul sa si le rezolve si pe drept cuvant. Azi se duce sotul cu el la societatea de asigurari unde avem RCA-ul. Pe a noastra nu vrea sa o repare pe Casco, zice ca o tin mult in service...in fine, nu ma mai cert cu el ca deja o iau razna....pentru ce atunci platesc Casco?
Da, si in concluzie.....sa stiti fetelor ca daca stau toata ziua cu Delia si acasa si la munca nu e deloc usor. Mi-am facut-o cu mana mea, asta e, dau inainte. La gradi tot numai pe mine ma vrea, ii impinge pe copii si ma ia pe mine de mana, ma trage de bluza.....la al doilea copil sigur nu imi mai trebuie haine de gravida...mi le-a facut fiica-mea pe astea. In plus, cu copiii mai e cum mai e...greu, dar reusesc sa fac activitatile cu ei. Insa in afara de asta avem si hartogaraie de facut iar pentru asta ma trezesc dimineata la 4-5 ca sa apuc sa o fac acasa pana se trezeste ea....E un chin, pe bune. Astazi mi-a promis tata ca incearca sa stea el cu Delia sa ma duc singura la gradi, mai ales ca n-am nici masina, a luat-o sotul sa mearga la constatare...offfff, sper ca in vacanta sa o mai pun si pe mama la munca sa mai stea si ea cu Delia ca simt ca o iau razna. Nu i-o face placere, dar ii zic de la obraz...asta e...

Hai ca m-am plans la voi, scuzati-ma fetelor. Fiecare dintre voi are probleme mai mici sau mai mari si mai vin si eu sa ma plang....ma duc sa fac o ciorbita pana plec la munci.
Va pupez!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Dragelor in contul comun aveti o mica surpriza de la mine, sper sa va placa!

La Multi Ani

Dragos, Andrei si Vladimir

Sa fiti fericiti, sanatosi si voioisi!




o zi buna,
Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

DRAGOS ANDREI, ANDREI CATALIN si VLADIMIR ANDREI!


la multi ani, Luca, frate de Vlad!! 3800gr am mai vazut, dar 57 cm nu



mi_bebelina, hai ca o sa fie bine! ziua grea s-a terminat, a 2a zi e mereu mai buna!




fetelor, ieri am fo la gradinita noua cu Mara. ne-am decis, de la 1 iulie mutam pe mara la Pisicel.ro . Am emotii pt Mara... dar asta e cea mai buna decizie.
Mi-am luat ieri zi libera... mai usor e la munca .
A avut ieri Mara serbare. A plans toata serrbarea, am stat cu ea pe scena.. uof.. mai nou, de nici nu mai stiu cat timp, 1 luna cred, plange in fiecare noapte. Asta noapt de 2 ori. Nu se linishteste nici in pat la noi, doar cu inca un biberon... a fo o acalmie de cateva nopti, cand am incercat dupa baie sa ii dau pielea cu ulei (si picioarele, ca se scarpina si ea ca Annika). A mers. oarecum. Ies si maselele.. uof, eu ma chinui sa le pun, ea sa ii iasa ....


aelita, ce dragut cu Andres


esme, pe Valea Cernei e taramul zmeului care mananca carne de om? Cine e vocea lui Iovan? florin piersic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor scumpe si dragi!

Va pup pe toate imi e un dor de voi de nu mai pot dar nu mai apuc sa scriu. Eva este foooooarte demanding zilele astea. Oricum cred ca ori are un puseu ceva, ori ii dau maselele (iar ) ca nu ma mai inteleg cu ea. Mai nou este intr-o permanenta stare de negare, nu vrea nimic din ce ar trebui sa faca: nu vrea sa ma lase sa o pieptan, nici sa o spal - e nespalata pe cap de 3 saptamani ca am zis ca daca nu vrea sa nu o fortez, dar tot nu i-a trecut piticul asta. Aseara cand am ajuns acasa am bagat-o la dus, cam cu forta, a inceput sa urle, ridica piciorul sa se arunce afara din cada Apoi a tinut-o intr-un urlet continuu, fara lacrimi (in conditiile in care nimeni nu a tipat la ea, sa sa o cert ca nu e cuminte, nu-nu, am lasat-o sa faca balamuc, doar-doar s-o linisti pana la urma. S-a linistit doar cand am intrebat-o daca vrea pe afara. Deci m-am lamurit ca nu pot sa o fortez sa faca ceva vreodata. Dar acum stau eu si va intreb: cum sa o spal? Caci nu stiu de ce a prins frica asta de spalat, ptr ca niciodata nu i-am dat cu sampon in ochi, mereu i-a placut, plangea cand o scoteam din baie, ii placea foarte mult. Acum e un cosmar. Mda, ieri am iesit cu ea pe afara si la intoarcere am inceput sa ii cant, ea a inceput sa danseze, n-a fost atenta, s-a impiedicat pe alee in parc si a cazut peste un musuroi de furnici eu am luat-o imediat in brate asa ca am fost invadata si muscata de furnici pe gat zici ca am vreo boala de piele, nu stiam ca sunt alergica si la muscatura de furnica Cand sa fac si eu baie mi-am scos lantul de la gat si mi-a alunecat pe jos medalionul cu swarowski-uri si s-a spart Deci, mi_bebelina, stai linistita, te-am inteles perfect si sunt alaturi de tine... ieri o fi fost ceva in atmosfera ca s-au plans toate colegele de copilasi............. In alta ordine de idei te pup si iti doresc sa se sparga ghinionul. De dimineata am venit la servici m-am dus direct la subsol si am bagat cateva meciuri de biliard sa ma deconectez.........

Bebe Luca, te pup iti doresc sa fii sanatos, voios, iubit si pupacit din toate partile. Alysh multa putere scumpa si ma rog sa nu faci iar furia laptelui!

Aelita, multi ani inainte alaturi de sotul tau! Eh rochia nu era chiar atat de sexy, doar ca imi era mie teama sa nu fiu prea despuiata cu spatele gol, asa... Per total a fost ok. Si da, ne-am simtit minunat, mai vreaaaau!!!

DRAGOS, ANDREI SI VLADIMIR, baieteii sarbatoriti azi, mii de pupici si voua, LA MULTI ANI FERICITI va doresc!!!!

Ah... alaltaieri iar am fost nevoiti sa mergem la cuparaturi cu zgubilitica dupa noi. Bineinteles ca a trebuit sa ies cu ea, ca facea ca titirezul pe acolo, tragea de toate alea, asa ca m-am oprit cu ea intr-un restaurant, i-am comadat o placinta cu branza si cu Lady Gaga la urechi s-a potolit. In fine... fata mea are o personalitate... mi-e teama ca nu stiu cum sa reactionez ca sa o fac sa inteleaga ca nu e bine cum se comporta. Nu vreau (si nici nu o fac) sa tip la ea sau sa o ating (asta nici atat, urasc ideea) incerc sa vorbesc cu ea sa-i explic cate in luna si in stele, dar ce sa priceapa ea, ca e o mana de om, imi intoarce spatele si o tine pe a ei (ca surda pe mormant, cum zicea Iuby azi dimineata de m-a facut sa si rad) Fetele cu copilasi mai mari, aveti ceva idei de gestionare a situatiilor de criza? Of, stiu, pana la urma tot instinctul iti spune ce si cum, zilele trecute desi a fost tot demanding, m-am inteles foarte bine cu ea, ne-am jucat cu cuburile, am dansat, am cantat, ne-am jucat cu bucataria, am dat-o in leagan, etc... ei bine, dar ieri parca se transformase nene, parca imi era si frica sa vb cu ea sa nu se supere mai tare. Chiar n-as vrea sa ajungem in situatia sa faca ce vrea din mine, dar este atat de reticenta... Of-of, mai-mai...
Doloress, imi pare tare rau de nepotica bolnavioara, sper sa treaca repede.
Desiree, voi ce faceti scumpa mea? n-ai mai scris, cum a fost, ce ati facut la urgente? Sau n-am vazut eu? Pup pe Victoria!
Cleo, bafta cu noua gradinita! Pupici Marei!

Cam atat momentan, va pup, sper sa am timp in weekend macar cand doarme ea sa va mai citesc si chiar sa mai scriu.
Azi mergem la mama si stam pana duminica, vreau sa o si impartasesc, poate s-o mai linisti...........

Nu stiu ce sa mai fac........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

esme, pe Valea Cernei e taramul zmeului care mananca carne de om? Cine e vocea lui Iovan? florin piersic?


Da, da' l-a terminat Iovan pe balaur asa ca e safe acu' :)
Cand am fost prima data la Herculane cu povestea asta in cap am facut toate traseele

Nu stiu cine e vocea, dar nu cred ca Florin Piersic...am sa o pun pe mami sa se uite pe discuri. Eu primesc mp3 si sunt multumita, ca oricum nu am aici pick-up sa pot asculta viniluri.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna!

Mai eu cred ca de la caldura asta apasatoare sunt si copilasii agitati

Cleo, parca si bebe Adam (Magdone) tot asa mare a fost 57 cm.
Nasol cu plansul de noapte, nu stiu ce sfat sa-ti dau. Am mai auzit de asa ceva. Sper sa isi revina Mara. Ati incercat s-o culcati de la bun-inceput cu voi in pat? Adica sa doarma numai cu voi in pat ?
De ce o mutati de la gradi? e mai ieftina Pisicel?

Mi_bebelina, imi pare rau de ziua nasoala. Uneori mai sunt si zile din astea, in care toate merg cu fundul in sus. De obicei urmeaza o zi buna.

Ylari, eu as spala-o cu forta pe cap, as lasa-o sa urle -- nu dureaza mult operatiunea asta, cel putin la noi si de de obicei se linistete apoi cand vede ca nu s-a intamplat nimic rau

Si Annika a facut azi o criza la spermarket ca a vazut ca am luat o inghetata la cornet si vroia s-o manance acolo in magazin. A urlat tot drumul apoi de suparare ca nu i-am dat-o.

Mergi la inceput