Prietene la bine si la greu - 19

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna seara fete dragi! Cred ca iar apar cand nu mai este nimeni insa nu-i bai

Raspund si eu aleatoriu ca de obicei
In primul rand, La Multi Anisori tuturo sarbatoritilor de azi, sa se faca mari si sanatosi!

Kreliutz, am vazut ca te-au lamurit fetele in legatura cu consumul fructelor. Regula este sa fie consumate separat, intre mese, ideal pentru adulti pe stomacul gol, pentru a fi digerate usor si rapid. In special combinarea fructelor cu branza este indigesta (si eu care vroaim sa ofer niste struguri cu o branzica puturoasa).
In alta ordine de idei, nu mai fi stresata, din ce scrii puiul tau mananca binisor, sa nu uitam ca ei de-abia se prind care este treaba cu inghititul, mestecatul etc. Daca nu vrea sa manance masa de fructe sau legume, da-i pace, incearca mai tarziu sau lasa pe ziua urmatoare. Giulia desi mananca cam orice, nu are chef sa manance de exemplu fructele dimineata. Nu o fortez si i le dau dupa-amiaza, daca le ia bine, daca nu incerc ziua urmatoare.

Diana, s-a si sfarsit . Am incercat cam tot ce stiam insa atata a fost. Eu ma consolez cu ideea ca putea sa nu fie deloc si ca totusi am dus-o jumate de an.

Andre, batranetea este haina grea iar de sub ea iese mai mereu la suprafata lucruri nu prea placute pentru noi astia mai tineri. Nu mai pune la suflet orice, peste doua zile vei uita si-ti va parea rau ca nu te-ai bucurat maxim de cele doua zile. Tu esti o femeie extraordinara, daca nu si-a dat seama, spune-i chiar asa: uite mama draga ce mi-a zis mie o fata(si nu sunt singura), ca sunt o femeie extraordinara si o mamica perfecta.

Apropos de combinarea cerealelor cu lapte, desi pe ambalajul cutiilor cu cereale si nu numai, reteta este combinarea cu lapte. Prietena mea priceputa la "formule chimice" spune ca intr-adevar nu se recomanda combinarea cerealelor cu lapte si propune dizolvarea cerealelor in apa sau ceai. Eu am hotarat sa-i dau de maine cerealele dizolvate in apa inainte de baita si dupa lapte simplu. Cum spune si Monis , producatorii sunt in stare sa propuna orice combinatie pentru a-si vinde produsele. Insa nu-i nimic nou in asta!

Ne bagam si noi in clubul stirbilor

Desi vrusesem initial sa spun mai multe , ma opresc aici spunadu-va cam ce mananca fii-mea: mega simplu, piure din morcov, cartof dulce, dovlecel, telina si praz(partea alba). La capitolul fructe stam binisor, am incercat mar cu para coapte, banana si cam atat, marul fiind pe ultimul loc ca preferinta. Cereale - hrisca deocamdata, o sa incerc si cu fulgi de orez.

A, un ultim aspect - de cand mananca "solid" se cacariseste f des insa nu este diaree, are consistenta ideala (scuzati detaliile). Este normal?

Va urez noapte buna!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

remember us?! va salut cu mare drag pe toate!! I've missed you!!

Din pacate,eu nu prea pot sa tin pasul cu voi..ma tot intreb cum reusiti..dati-mi si mie reteta magica,pleeeeaaase!!!
V-am mai citit asa pe sarite ,dar ...normal,ca nu prea am retinut mare lucru...anyway,eu ma bucur pt fiecare dintre voi ,ptr.realizarile fulgusorilor vostri si ma intreb mereu (atunci cand nu reusesc sa citesc nimic) ce mai faceti..sper sa reusesc sa ma adun si eu si sa va vizitez mai des,desi contibutia mea este nesemnificativa...

Din ce am reusit sa citesc azi ,am retinut ca micuta italianca s-a serbat azi (de fapt ieri,ca a inceput o noua zi pana m-am mobilizat eu,motiv ptr.care ii uram si noi multa sanatate si sa-i lumineze mereu viata mamicii ei,care a fost suparici din motive de buni-cu-dor-mare-de casa ....si italianca-senioara sa-i treaca supararile si sa se bucure de tot ce i-a dat doamne-doamne..esti o super-forta mummy..no matter what..; m-am bucurat cand am vazut vestile bune de la Alexa,pe care o pup si ii urez sarcina usoara in continuare si m-am intristat cand am citit ca broscoiul de ramo e iar mofturos ,iar mami necajita..vasi ma rog sa gasesti un pediatru bun sa va ajute sa scapati de probleme; vazui ca many are baiat mare si curios (felicitari ptr.realizare!!),iar monis si ramonika trec prin intr-una din zilele acelea ...imi pare rau,Ancutza ca ai problems cu dintocii sa treaca cat mai repede si cat mai ieftin..ms ca te-ai gandit la noi..licurici-ule ,imi pare rau ca rechinila te pune la incercare cu marea D,dar sunt convinsa ca se va ea pe brazda la un moment dat,deocamdata se pare ca tot tziztzi e mare dragoste,nu?! spor la vizionari si..lasa ,fata ,grijile cu kg...tu esti o scumpa prin nascare....cam atat a retinut una bucata neuron obosit ...scuzati eventualele greseli ...nu mai am putere sa corectez si sa continui....

revin maine sau azi mai bine zis (sper) cu update in ceea ce ne priveste...va fara exceptie si va las o aburinda pe dimineata si niste ptr. intarziate ca mine...somn pufos si racoros sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

inainte de a ma retrage spre patul neconjugal..ii urez si eu Multa sanatate si numai bucurii ,prietenei noastre dragi Shtephy si o zi plina de surprize care de care mai placute!!!! Sa ne traiesti mamica draga!!

i pup you..all once again!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani,Ramona!

Multa sanatate si ucurii alaturi de puiutii tai scumpi!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Asaaaaaaaaa ...sufar de insomnie acuta acum asa ca n-o mai las pe dimineata si urez La multi ani lui Raducu!!!!Sa cresti mare ,sanatos ,sa iti iubesti parintii si surioara si sa ai multe ,multe bucurii!

La multe lunite Vladut ,baiat scump care s-a ridicat in picioruse!.Mami lui Vladut ,eu nu gasesc pozele noi.Si pe mine m-a invinetit copilu asta de cat ma ciupeste.Si ma trage rau si de par ,cu amandoua mainile si imi papa obrajii,nasul,gura ...ce apuca

Alexa ma bucur nespus sa fiu matusica de printesa.Sa fiti sanatoase si sa ai numai vesti bune .Mwaahhhhhhh

Diana regret ca-i bolnavioara piticuta.Sper sa fie doar o raceala banala si sa va dea pace curand

Monis fir-ar ea de depresie.Trebuie sa treaca ,da?
Beibicucul cred ca m-ar interesa pe mine ,sper sa reusim maine sa vorbim in particular.

Andre of ,of ...nici nu stiu ce sa-ti zic cu mami a ta .Dar tie iti zic sa-ti lasi deoparte gandurile si lacrimile cand esti la volan ,da?

Cuscri o sa treaca ...si cine ne va zambi larg in poze?

Lili am facut opt sedinte de gimnastica de cate 2 ore ,am lucrat si acasa.Am rabdare ,nu-i vorba de asta.Mi s-a spus ca ma voi recupera in sase luni dar profesoara de gimnastica este surprinsa ca nu s-a miscat deloc mana.Ortopedul m-a vazut acum o saptamana cand abia incepusem recuperarea si era si el surprins ca mana e la fel de intepenita. Lucrurile astea ma pun pe ganduri si ma fac sa cred ca ceva e in neregula.Om vedea ,sper doar ca greul a trecut.
Iti multumesc si tie si tuturor pt incurajari
Cu dintii ... chiar nu cred ca-i o reteta universal valabila.Sper ca voi sa scapati o data.

Lumi sa-ti zic cat te voi invidia si eu cand vei fi la concert la Aerosmith?Pupici dulci Annabellei

Lyly e delicios Alexutzul.Deci maine e nunta aia misto in blugi?Abia astept poze si impresii.
Mai stau cu ciresele un pic.Daca gasesti tu prima d-alea negre si buneeee ,ada-ncoa un castron plin cu varf.

Kreliutz pliiiiiiiiz nu te mai stresa atata cu papica .Chiar nu rezolvi nimic cu asta.Eu am patit-o cu Stefi si parca era mai bine cand eram mai calma.

Lavi eu as muri de nervi sa merg la nunti si sa ma aleg cu indigestii.La voi parca e a doua oara.Uffff....Sanatate

Lidia ce mai face dl.dr.? (intelegi tu ce vreau sa zic)

Ramo mamaliga ei de soacra ...deja nu-ti da pace
Sanatate multa soricelului ,isi va reveni el.

Laura-andreea imi pare tare rau ca s-a sfarsit lapticul.Dar eu te admir tare mult ca ai reusit atatea luni sa pompezi laptic pentru puiuta ta.
Si zici ca prazul e ok?Habar n-aveam

Cory ce mancacios ai tu acolo

Mitzi nu ne mai zici nika de voi?

Raluci sa treaca gustul amar.Nu am apucat sa te felicit pt rezultatele bune ...chiar, dieta de la nutritionist cum merge?Indraznesc sa te rog si eu sa trimiti un mail? mersic

Miany si eu vreau reteta magica ,nu-mi ajunge timpul deloooooooc.Ma bucur ca ai reusit sa mai scrii un pic.Vreau poze cu baiatul tau mare si frumos

Dozz eu iti doresc sa reusesti sa iti alaptezi fetita si dupa acea pauza de 2 saptamani .Dar poate n-ar fi o idee rea sa te mai mulgi din cand in cand sa se invete sanii cu pompa (daca nu faci asta deja si eu bat campii).

Mai sunt multe fete carora vroiam sa le scriu cate ceva dar vreau sa incerc sa adorm.Va pup tare pe toate ,pentru dimineata o sa va las cafea ,capuccinno ,ceai ,cacao cu lapte ,croissante si clatite ...apoi mai plusam (sa vad ce-mi gateste soacra )

Multumesc inca o data tuturor pt urari ,ma simt speciala datorita voua .

Somnic dulce si pufos.

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Draga Shtephy sa fii sanatoasa te pup cu www.youtube.com/watch?v=m04n30xaDok" target="_blank">drag

La multi ani fulgusori de acum bulgarasi, Vladutul cel frumos si gata de alergat pe mami

Raducule sa ne traiesti sa o bucuri pe mami in fiecare zi

O zi frumoasa va doresc, azi bantuim pe la BE

Andre

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Raducu!

Teo e racita in toata regula, a mai varsat, ceva mucuti (mai mult se aud, nu se vad si nu necesita aspiratie) si febra 38,5-39.

Va pupilesc sa aveti o zi frumasa!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata

Stephy, sa fii sanatoasa, iubita si implinita!!!

Si fulgusorilor nostri Raducu si Vladut

Diana, multa sanatate lui Teo! sa treaca raceala repede.

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata cu ochii carpiti rau de tot de somn, dar e zi mare azi! Mamica speciala Stephy Sa fii sanatoasa, iubita, sa traiesti in liniste, in dragoste multi multi ani! Vad ca ti-ai facut rost de bere si singura, degeaba am ascuns-o. Te pup si ma gandesc azi mult la tine! Teo mica fa-te repede bine, sa-ti treaca raceala. La multi ani Raducu si Vladut Va multumesc inca o data pentru incurajarile de ieri Noi am tras o noapte in care am schimbat copila cred ca de 10 ori pana am gasit formula magica, o salopeta foarte subtire de bumbac. Vedeti voi mai la vara ce simplu a fost, de fapt, pana acum sa-i imbracam. Plec la cautat pijamale subtiri Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Ancutzica, ai papat tot tortul? sau Lalu, a expirat oferta la miezul noptii? ca eu nu l-am mai gasit

Nu a expirat oferta, cum sa expire... buburuza e delicioasa, cu ciocolata si frisca, este pentru toata lumea . Mai pun si un pepsi pe langa pentru doritori, eu una sunt, cand termin cu alaptatul o sa beau pana cad sub masa.

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput