PRIETENE FARA TITLU (65)
Raspunsuri - Pagina 4
monica70 spune:
Azi n-am mai lasat-o pe Diana la mami,desi mi-a cerut-o.Eventual o las diseara sa doarma acolo.Ea a fost cuminte cat de cat,dar Tudor ... Dintre operele de azi:
- s-a desfacut din curelele de la scoica auto - nu ma intrebati cum a iesit de-acolo ca erau destul de stramt legate.Si era asezata si sus pe canapea,noroc ca m-a anuntat Diana,care era pe faza.
- a scos bateriile de la o jucarie si la aia era inchis capacul cu un surubel,dar a tras cred de capac pana a slabit surubul
- chiar acum cateva minute era ridicat in picioare in carucior acolo sunt ceva mai lejere legaturile sa se poata ridica in fund.Dar lui nu e de-ajuns sa stea in fund
Nu mai zic de aterizat in misunarile lui si dat cu scafarlia de parchet.Daca il pun in patutz plange la comanda cu lacrimi de crocodil
Afara a plouat azi ca altfel ieseam pe-afara,dar asa ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
Buhuhu ... io astept sa vad pe ce loc se claseaza Romania la Eurovision daca tot nu ma culcai pana la ora asta.Se vede ca am dormit vreo 3 ore azi cu Diana ca n-am somn.
Pana la urma am iesit si-afara seara cu strumfii cica sa o duc pe Diana la mami sa doarma acolo.Dar dupa ce s-a jucat vreo 2 ore in fata blocului lor s-a intors cu mine si cu Tudor acasa O sa mearga dimineata cu frate-meu la ei ...
Io-s tot obsedata cu ingrasatul,efectiv ma apuca dracii cand ma uit in oglinda Am mai gasit o idee pe net ceva cura de ingrasare cu polen,o sa incerc si daca nici cu aia nu merge ... nu mai stiu M-a mai si "complimentat" o verisoara la tzara ca vaaai ce slaba-s (ea are cca 100 kg la aceeasi inaltime ca a mea) si mi-a sugerat sa imi fac analize de tiroida.Doar ca eu am facut d-alea cand incercam sa raman gravida si au iesit super ok - si-atunci tot 52 kg aveam.Acum am 53-54 dar parca mai rau arat Ahh si imi mai si zice si un "vaaai dar nici nu mai ai,ca tu le aveai mari" (asta independent de sarcini) No ca de astea chiar nu imi pare prea rau ca au mai scazut Oh si ce sa mai vorbesc de "complimente" pe tema parului pe care ce des il aveam eu De mai stateam mult cu ea de vorba fugeam direct sa imi bag botox si sa imi cumpar peruca
Ziceti-mi si mie voi ce mancati intr-o zi de reusiti sa va ingrasati ??? Poate nu mananc eu cum trebuie Azi de exemplu am mancat dimineata doar o felie de paine cu pateu si ceva branza topita si castravete,la amiaza am bagat vreo 5 branzoici ca mi-a trimis mami,iar mai tarziu am mancat niste supa de fasole verde cu smantana si iar vreo 5 branzoici pana seara.Acum m-am trezit ca de fapt mor de foame ca n-am mancat nimic serios azi.Si am mai bagat in mine un pic de bacon,cascaval,masline si paine ... ce-am gasit si eu prin frigider Plus niste cioco am mai gasit
Azi nici n-am apucat sa gatesc.Nu pot cu Tudor in bucatarie ca pur si simplu se arunca in cap din scaunul de masa Cat a dormit el m-am jucat cu Diana cu plastelina,apoi ne-am culcat noi doua si pe-urma am tulit-o afara.Daca mergea Ghita cu ei afara,gateam,dar dumnealui e obosit rau Asa ca bag dimineata ciorba de vacuta planificata si ceva felul doi tot carne de vita rasol si vad eu ce fac langa ea paste sau mamaliga as avea pofta.
Vad ca suntem inca in primii 10,parca pe 6.Merg sa imi pun si o cana cu lapte ...
Locul 3 wow ... nu ma asteptam,ca nu era cine stie ce melodie,dar nici a castigatoarei Germania nu mi se pare chiar de locul 1,cel putin la interpretare a fost jenanta aia.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Bee spune:
Buna fetele.
Incerc eu sa revin la sentimente mai bune, dar nimic, pe cuvant.
AnaM, imi pare tare rau ca nu a fost sa fie de data asta. Nu se stie insa niciodata ce-ti rezerva viata.
Moni, sa stapaniti sanatosi masina. Sa inteleg ca tu vei fi soferul familiei.
Astery, felicitari si pt kg si pentru baiatul istetz. Imi pare rau ca ati bolit din nou!
Ursulina, drum bun si vreme asemenea la mare. Si noi probabil tot luna asta, dupa ce ia fata vacanta si facem rost de ceva bani.
La noi marea e in stadiu de proiect, il pisez la cap pe Radu sa sune odata sa facem o rezervare la camping la casute. Dar....nu se grabeste. rezervarea s-o vad si apoi mai calculam. Ce sa mai calculez ca astia-s iar bolnavi copti , deci e musai putina mare. Parca niciodata nu a fost asa ra cu bolile lor. E iunie, marti si Razvi si Tavi muci, tuse si haraiala, Ana doar putini muci.
monica70 spune:
Dedicatie pentru cine asteapta cu nerabdare sa mearga la mare :
BRANDUSA mersi. Daca tot vreti sa mergeti in iunie presupun ca nu va fi asa de aglomerat deci ma gandesc ca poti face rezervare si doar cu cateva zile inainte.Deci in locul tau as urmari prognoza meteo sa fiu sigura ca prind vreme faina.Ca la ce vreme sucita e anul asta ... Si la noi pe saptamana viitoare se prevad zilnic ploi As fi putut sa jur ca asa va fi,doar acum stau acasa si am timp,in plus mi-am facut si abonament pe strand Bine ca anul trecut cand eram gravida a fost vreo trei luni canicula
De mers la mare cu copiii si eu zic ca e necesar,de-aia vreau neaparat sa il duc si pe Tudor anul asta, desi imi imaginez ca numai relaxare n-o fi pentru noi cu el in preajma.Macar acolo n-are carti sa le traga afara din biblioteca - ca asta e noua pasiune Acum doarme la balcon si eu il pazesc ca l-a culcat taica-su' neancorat ...
Dupa-amiaza merg un pic cu fratelo sa probez masina ca n-am apucat pana acum - si el a fost super ocupat.Sa vedem cum va fi,poate e ok si nu mai trebuie sa dau banii sa iau si ore de condus ... ca eu aveam in plan sa iau macar vreo 4 ore de condus prin oras la ora de varf cand e nebunie in oras.
Ghita e cu frate-meu la cumparaturi in Selgros,deci am "liber". Liber la gatit,lucrat la acte, uitat la TV sau citit o carte? Pana ma hotarasc ce sa aleg de obicei se trezeste Tudor
M-am riscat si l-am mutat in patut,a deschis ochii dar a adormit la loc .Acum pot sa fug la bucatarie
asteryaro spune:
Hello si de aici!
Moni, lui Tudor cred ca ii va prinde bine o minipiscina gonflabila, langa piscina mare, sa se balaceasca/stropesca dupa bunul plac. Hai ca ne-om descurca noi, eu imi ofer ajutorul .
Noi suntem bine, stam mult afara dimineata si seara, treaba in casa ioc. Maine am insa program administrativ, am chemat o tantica sa ma ajute, ca e jale aici. Si nici chef n-am, da' maine musai, si'n doua merge mai bine .
Marti avem serbare, maine merge la gradi, marti nu , ci direct la serbare, la 17.
Am pus un filmulet de la repetitia pe scena, unde isi spune Razvan poezia cu "Fluturele".
Am niste emotii colosale, si sigur o sa lacrimez ... noroc ca-i intuneric in sala, sa nu ma fac de ras prea tare.
Altfel suntem f. bine.
Vineri s-a descurcat ff bine Razvan cu fetele afara la Generalizare, la intoarcere au intrat din nou la Cofetarie, ca la prima iesire: copilul a inteles ca asa-i regula . Am sa pun poze, ca tot nu vrea Razvan sa adoarma, deci am ceva timp.
Revin.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
monica70 spune:
CRISTINA ma bucur ca a iesit ok si plimbarea nr.2 a lui Razvan.Mersi de oferta Piscinuta gonflabila avem (cea ovala a Dianei) si avem in plan sa o ducem.Dar langa piscina mare a hotelului exista si una micuta rotunda pentru copii.Doar ca acum doi ani cand am fost era cam rece apa si f.putin am bagat-o acolo pe Diana ,cred ca din cauza ca o schimbau zilnic era asa.Pentru strumfii mari chiar e ideala sa se balaceasca/prosteasca singurei acolo ca e apa doar de cca 20 cm.
Fain ca iti chemi ajutor la curatenie,eu nu mai pot spera avand in vedere ca nenorocitii astia imi fura cateva milioane din indemnizatie Luasi-ar pampersi pentru uz personal din banii aia
Am plecat la
miraklucker spune:
Mai traim si noi, dar fara timp cum ma stiti.
Vara? nu noi nu avem. au fost 3 zile cu mult soare, preumblari si multi romani de Rusalii de care am profitat din plin. am fost cu trenul la un "geburtag party" la baiatul unei prietene. apoi duminica am fost la un parc de distractii mai pe langa noi tot cu o parte din familiile de la party iar luni am fost la iarba verde.si l-am carat pe barbatu-meu pe jumatate adormit peste tot cu noi. el saracu a lucrat 3 nopti la rand
Azi am avut vizite, o famile din Viena tot cu 3 copii simpatici foc si tareee plini de viata.
bee m-am gandit la voi zilele astea ca nu "te-am mai vazut" de mult, si speram sa fiti doar fara timp nu din nou balnaviori. Multa sanatate va doresc.
nu stiu ce sa va mai spun. sunt obosita. poate imi vine mai multa inspiratie maine. am pus niste poze dar doar de sambata trecuta. Ma lipseste duminica si luni, si apoi vi le arat
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
asteryaro spune:
Buna seara.
Noi suntem acasa, pe motiv de ploaie.
La gradi ok, dupa a bagat joaca in curtea caminulkui, am venit acasa, i-am dat sa pape, apoi am iesit. Bad luck, au venit niste nori negri - a tras niste vantoase, o ploaie torentiala buna de tot, noi am plecat exact la timp din parc. Si inca o data: ce bun e Loganul meu . Am intrat greu in bloc, din cauza vantului puternic.
Asa...
Maine avem serbarea .
I-am cumparat lui Razvan un Lego la un super pret din Penny, pacat ca doar o singura scena adecvata varstei. Mai tragem cu ochiul, poate mai gasim.
Anamaria, mor de invidie , plaja??? Sunteti tare fericiti, Clara e frumoasa tare, ce par... ce ochi... superba!
Moni, ai dormit 3 ore?? Mai, dar asta-i boierie curata, zau. Pup copiii frumosi.
Denisa, ramane cum am stabilit .
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
monica70 spune:
Hello! La multi ani strumfilor
CRISTINA distractie placuta azi la serbare.La noi ar fi jale sa nu mearga la gradi in ziua serbarii,ca acasa foarte greu reusim sa o punem la culcare pe Diana si sigur ar pierde serbarea
De plouat si la noi ploua,avem si vant si frig ... dar de saptamana viitoare vad ca macar se incalzeste iar vremea.
MIRA voua va doresc caldura
La ora asta mananc din ciocolata primita cadou de Diana de la gradi.Iar a venit cu doua diplome,iar cand am citit ce scrie pe una m-a umflat rasul :
http://www.dropshots.com/MONICA2010#date/2010-06-01/14:51:23
Is duse cu pluta clar astea de la gradi lor
Am plecat ca ma solicita ...
monica70 spune:
Am revenit,sper sa apuc sa scriu pana nu se trezeste Tudor.
Diana e pedepsita fiindca deja a atins culmele obrazniciei si neascultarii.Si acum juma' de ora tot incerca sa ma convinga ca si daca fac prostii,copiii tot trebuie sa primeasca ceva cadou de 1 iunie Io nu aveam in plan Dar a aparut taica-su acasa si i-a adus el ceva.A aparut impreuna cu Jurnalul national ceva carte cu povesti "50 de povesti de adormit copiii" azi volumul intai.Na ca s-a ales si cu cadou ,asta ca tot ma plangeam ca nu am nimic nou sa ii citesc.Apropo de carti.Daca mai tineti mine ziceam ca-s dezamagita de cartile alea din seria "din padurea fermecata" de Tony Wolf ce i le luai de Paste.Ei bine,in final am depistat ca-s faine si chiar o distreaza pe Diana.Dar doar luate asa pe rand Piticii,Uriasii,Zanele (prima fiind Animalele dar nu o aveau pe stoc ) fiindca au legatura intre ele. Cealalta carte ,cea mare si cartonata cu care incepusem si mi se pareau aiurea povestile Povesti din Padurea fermecata contine cateva povesti luate pe sarite din celelalte 4 volume ... probabil de-aia mi se pareau fara noima.
BRANDUSA ma tot gandesc la tine cand ii citesc din ele,ca pe una din cele 6 zane (total atipice ) o cheama Brandusa si e pasionata de gatit