Bucurii de sept-oct 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Maria nu se joaca deloc cu jocuri cu pioni si zaruri. De fapt nici nu i-am luat inca asa ceva. I-am luat in schimb jocuri tip domino si nu a stat nici 2 minute sa-i explic macar cum se joaca. S-a uitat la poze dupa care a luat toate piesele de domino si le-a aruncat prin casa. De aceea evit sa-i iau jocuri cu zaruri, cartonase, jetoane, etc. As vrea insa sa-i iau un joc memory. Nu reusesc insa sa ma hotarasc de care sa iau, cu poze obisnuite, cu personaje Disney, cu animale...Cred ca totusi o sa-l aleg pe cel cu imagini cu obiecte diferite.
La puzzle-uri are rabdare, ii plac, le facem impreuna dar dupa ce le facem si le desfacem de cateva ori nu o mai intereseaza si, la fel ca la domino, imprastie piesele prin toata casa. Astfel ca in timp multe puzzle-uri nu au mai putut fi folosite pentru ca lipseau piese pe care nu le gaseam nicaieri si pana la urma am aruncat cel putin 10 jocuri de acest fel.
Gety, pai eu asta intrebam, cum va mai jucati voi cu copiii? Oricum Maria mea are deja mai mult de 1 luna de cand lipseste de la gradi, deci trebuie sa ii umplem timpul cu ceva. Afara nu prea iesim ca ploua si e foarte frig (5-6 grade), asa ca trebuie sa-i gasesc ceva activitati.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Lexi, lui Dudu ii place foarte mult jocul www.totsites.com/tot/duduburlacu/photosd/4923171.html" target="_blank">asta. Se intorc cartonasele pe fata cealalta, si copilul trebuie sa spuna care personal s-a modificat (dispare, sau isi schimba hainele).

Gety, foarte adevarat ce spui tu legat de perioadele cand merge la gradi Acum Dudu este de 2 saptamani acasa; chiar daca vremea este ok, nu pot risca sa iesim afara (streptococul este foarte contagios). Asa incat, am luat la rand toate posibilitatile de distractie in casa, dar deja este 150% plictisit de toate.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Luni ne internam si mergem la operatia de hidrocel - in sfarsit.
Ieri am fost si la dr. ortoped. A fost ok a spus ca pina la varsta de 6 ani se mai intampla sa fie picioarele strambe, pana atunci se indreapta. Consultatia mi s-a parut foarte superficiala (la cel mai bun dr. ortoped din Cj) ca urmare voi mai cere parerea si altui dr.

Roxana - Victor cum mai e dupa operatia de hidrocel?

Lexi - Victor are foarfeca si decupeaza hartii de tot felul - si face doar hartiute in toata casa- dar strange mama , foarfeca avem -raportez strampi taiati , o bluza si un cearceaf (oricum trebuiau schimbate).
Victor picteaza cand e vreme rea si sta in casa, deseneaza, puzzle si gateste - este activitatea lui preferata- ma tot bate la cap sa-i cumpar un cuptor pt. vasele lui. Cand e vreme buna este afara.


Adriana- multa sanatate lui Dudu.





Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

scriu pe fuga... oh, am uitat! buna, fetelor!

cris, noi suntem foarte bine dupa prima operatie de hidrocel, dar la a doua s-a refacut punga de lichid si va trebui s-o repetam in toamna. dar noi suntem culmea ghinionului, nu-i ceva normal ce ni se intampla noua, asa ca nu o lua drept regula. regula este ca dimineata sa fie operatia si seara poti pleca acasa, copilul refacandu-se foarte usor. chiar si victor, seara, dupa operatie, incercam sa-l tin eu ca sa nu alerge, ca era si in perioada in care abia invata sa mearga si cadea destul de des.

Adriana, lexi, multa sanatate copiilor!

pup, sunt in super fuga

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Roxana nu pot sa cred ati facut si a 2-a operatie? Ori nu am vazut cand ai scris asta sau n-ai scris?



Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

Am terminat si eu in sfarsit de facut bagajele, intr-o ora pornim spre Romania, yupeee!

Eu liste nu-mi fac inainte sa impachetez, n-am rabdare de asa ceva, ma gandesc ccca timpul ala il pot folosi mai practic, impachetand pur si simplu.

La sfarsit mai dau o raita prin casa si-mi sare in ochi daca lipseste ceva.

Aseara am luat doua geamantane micutze de copii, am scos din dulap un bratz de bluze, tricouri, pijamale , lenjerii, si copiii impartzeau: una mie, una tzie, una mie... am avut ajutoare pe cinste .

lexi, noi avem memory cu pui de animale, e tare dragutz, am cautat si cu masini dar n-am gasit. Poate invitzi odata copilasi de varsta Mariei si-i lasi sa se joace ei impreuna, cine stie, prinde gustul mai repede pt astfel de jocuri. Mai avem un joc unde trebuie sa simta diferite forme geometrice dintr-un saculetz , ei uneori mai trag cu ochiul inauntru si celalalt si striga: "nicht schummeln!" (nu trisha!), se cearta uneori ca doua soacre .

Am zburat, merg sa-i imbarc pe copii!

Sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

AdinaF, eu as face "yupeee" daca as pleca din Romania.

Nu-i nimik nou pe aici, numai ca lumea se pregateste de greve.

Eu fac lista inainte sa plec in concediu, face parte din program. Imi zic: daca am uitat sa pun ceva in bagaj?

Sunt un pic obosita, am facut cata treaba am putut, ca maine e sarbatoare mare si stau si eu.

usor, ne mai citim maine!


Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata tuturor si Hristos S-a Inaltat!
Azi avem liber de Inaltare, maine insa din nou la treaba. Suntem singurii care lucreaza maine, in rest, s-a dat liber si maine.
Gety, ai face yupee la inceput, dar nicaieri nu umbla cainii cu covrigi in coada si nici nu te primeste nimeni cu bratele deschise. Ai vedea, ce dor ti s-ar face de casa... Mie mi se diminueaza dorul cand ma gandesc ca o s-o revad pe soacra-mea.
Adina, drum bun spre Ro! As invita eu copii, dar nu prea am pe cine, ca de la gradi nu prea cunosc parinti. Poate dati voi o fuga pe-aici cand aveti timp si chef.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

HRISTOS S-A INALTAT!


Ziua buna,dragutelor!

Tzup, tzup ca am aparut... Va citesc zilnic dar...din motive neintelese de mine...mi-e tare greu sa postez in momentul in care ma loghez... Deh...nu ma pricep si n-am gasit termenii potriviti- tehnici sau cum or fi ei ...pentru a descrie problema mea... In sensul ca pentru a putea citi un rand dintr-o postare...sau pentru a scrie ceva...e necesar sa alerg cu,,, cursorul cat e bara, din josul paginii, de lunga. Nush' de ce...dar imaginea se lateste si e dificil sa "compun" postarile... Si, culmea, asta mi se intampla DOAR cand intru pe topicul bucuriilor...Asa ca...va citesc...dar nelogata... Si ca sa fie tacamul complet, in ultimul timp, computerul imi face figuri urate: ii ia 10 minute sa se deschida, se blocheaza, se inchide brusc sau, uneori, o ia razna si-mi raspunde la comenzi in 5- 10 minute... bip. bip, bip de computer!!!





Lexi, offf prin ce perioada ati trecut! Dar ma bucur enorm ca rezultatele filmului Mariucai au iesit ok si s-a inlaturat orice presupunere! Multa sanatate sa aveti!
Citeam, alaltaieri...parca, cum ca intampinai probleme in a accesa forumul si ca asta presupunea sa intri foarte rar p'aci'... Mey...mi s-a strans ceva in suflet cand am citit...pe cuvant... Adica... era ca si cum s-ar fi dezechilibrat ceva... Pentru ca, de fiecare data cand deschid topicul Bucuriilor, stiu ca esti tu sau, mai nou, Gety si Crisnemes prezente cu,,, cafeluta... Va felicit fetelor pentru ca ati tinut topicul pe linia de plutire (Lexi, tu de cand te stiu...) Nu vreau sa supar pe nimeni!




Crisnemes, ce m-a amuzat Victor cu prezentarea pinguinului! Tare dragalas! La fel a fost si cu floricelele din padure! Am vazut pozicile si ti-am admirat strumfii care sunt minunati! Sa va traiasca!
Am vazut si hinta...priceput sot ai! Suuuper!!! Felicitari! Adica...al meu sot sigur ar fi ajuns cu mainile i ghips sau... cu vreun cui in dej'te...la urgenta...
Succes ca operatia micutului sa fie ok si recuperare rapida! Multa sanatate!




Gety,

Citat:
Noi nu avem probleme cu trezitul dimineata. Avem probleme cu rezistatul la gradi mai mult de 2 saptamani. Si de fiecare data imi doresc sa o luam de la inceput, mai bine.



Ca mare dreptate ai! Aceeasi problema o intampinam si noi, din pacate! Si, nu de putine ori m-am luat de asistoasa sconcs pentru ca sa nu mai accepte copilasii care prezinta simpotme clare de boala, avansate... dar de fiecare data primesc acelasi raspuns: "asa e in colectivitate! Obisnuiti-va..." ...Nush'...dar probabil voi ajunge pana la DSP si voi face o reclamatie...ca e groaznic cum se prezinta situatia la gradi' la fii-mea... A venit vara si acolo, inca, se tuseste si sunt muciosi la greu... Pana si pe educatoare si pe directoare le-am auzit tusind... E groaznic! Mda...nu mai comentez...

Ma bucur enorm ca rezultatul exudatului Mariei este ok si ca ati trecut, cu bine, peste problemele de sanatate pe care le-ati avut!
imi pare rau ca proiectul "Matiz" nu s-a finalizat...dar fii optimista si, cu siguranta, o sa reusiti sa faceti si acest pas!
Drum bun, vreme super si relaxare totala la mare, alaturi de bunica si...cine stie, poate ca va ajunge si sotul, in cele din urma!




Roxana, imi pare rau ca ai venit dezamagita de vacanta din Bulgaria...dar... s privim partea buna: macar pentru cei mici a fost suuuper! Se vede si din poze, de altfel! Daria e chiar ca o printesica iar Victoras e tare scump! Si tu?! Arati de milioane!!! Foarte frumoase pozele cu toti trei!!! Cata bucurie si voie buna inspirati!!! si pozele de la ferma de animale, minunate! Te felicit, doamna draga! Pentru programul de sala, cosmetica etc...pe care il respecti si pentru optimismul tau!
cat despre discutiile cu parintii...nu stiu ce sa spun...decat ca-mi pare rau si...ma intreb: oare ei nu au avut parte de ajutor cand erau ca voi?! si, daca nu...cu atat mai mult ar trebui sa va inteleaga!
Imi pare rau pentru problemele de sanatate ale micutilor! Multa sanatate!




Flavia, oh...prin ce ati trecut!!! Sper ca rezultatele analizelor au iesit bine si ca Bogdi e ok acum.
Ati ajuns la parcul acvatic? Suna tare bineee!!!




Ancuta, acusi plecati in Turcia, ai?! Drum bun, distractie placuta, vreme suuper, relaxare cat cuprinde si sa va intoarceti bronzolici si cu muuulte pozeee!!!
Ah...si...alunga piticii, da?! Esti tanara, frumoasa, ai o minune de fetita!!!




Adriana, am vazut pozele cu ativitatile de Paste! Suuuper ouale!!! Si...Dudu cum se mai descurca,,, cu darul de la iepuras? L-am vazut si pe role! Mester si la plastilina!!! E tare dragalas!!! Bine ca ati trecut si de hopul- varicela! Imi pare rau ca, acum, intampinati probleme. Multa sanatate si sper ca antibioticul sa-si faca treaba si sa se termine totul cu bine!



Tanima, bafta la serviciu si, cand o fi, sa dea Dumnezeu sa iei decizia corecta! Felicitari pentru orele de aerobic !
Si, pentru ca acusi, porniti si voi spre mare... drum bun si sa aveti un concediu minunat!




Adina, drum bun si sa ajungeti cu bine in Romania! Sedere placuta si relax...daca reusiti......la ce e in tara asta...





Marta, cum mai e Darius? Multa sanatate!



Pufy, Oaaau!!! M-au lasat fara cuvinte desenele facute de Alesio! Felicitari! Si tablourile micutilor...foarte reusite...superbi strumfii!!!



CristinaGoji, felicitari pentru mutarea la casa! E suuuper!!! Acomodare usoara si, sunt convinsa, ca nu va trece mult si nu o sa te mai gandesti la vechea locuinta...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Despre noi?! Nimic nou... N-am reusit sa ma angajez (avand in vedere si starea de sanatate...) si sanse, pe viitor, nu prea vad... la cum se prezinta situatia... Pe sot, de la inceputul anului, l-au trecut la jumatate de norma...asa ca asta a presupus reducerea salariului la jumatate... Deh...desurca-te ...daca poti... Mda... viata in Romania... mi-a disparut patriotismul...Pe bune... Scuzati... dar...


Am incercat sa ma fac, si eu, utila...sa produc niste bani... ehe... m-am gandit sa ma apuc de crosetat...zis si facut: m-am inarmat cu fel de fel de andrele, lana, ate etc......in doua zile eram incalcita si aproape sugrumata de tot felul de ate......si, ca sa fie totul "ca la carte", mi-a intrerupt Mitzu productia cand a taiat cu foarfeca firul de lana... De atunci...afacerea e pe butuci... No... m-am lasat si de sportul asta... De "prajutarit" si "cofetarit" nu ma lansez decat pentru familie... stau prost lacapitolul "decor" (sa ma mai mir?!)... Deh...vad eu in ce afaceri ma mai "lansez"... poate ma selecteaza la circ... fatza am ...restul vine de la sine...


Mitzu, draga de ea, indrageste foarte tare gradinita dar... din pacate (si ma repet) nu reusim sa pastram o constanta in ceea ce priveste participarea... Pe bune, nu stiu daca insumat, de la inceputul anului scolar, fii-mea a mers doua luni la gradi'......Mda...nu mai tariu de acu' doua saptamani fii-mea a fost la un pas de pneumonie interstitiara... oh...prin ce am trecut... branula in mana, injectii la 12 ore...nasol...
In rest, este o nazdravana (ca ma-sa...), creste si mi-e foarte, foarte draga!!!!
Ce bine ca ati deschis subiectul "jocuri si jucarii"... Si eu sunt depasita de situatie: fii-mea nu mai coloreaza decat foarte rar, cand are chef...plastilina nu mai prezinta nici un interes, foarfecul i l-am ascuns dupa ce mi-a taiat doua lenjerii si dosul pantalonilor de pijama, in timp de spalam vasele, intr-o dimineata... Papusile n-au prezentat, niciodata, interes pentru ea, masinutele sunt demontate, filmele de desene, plictisitoare...puzzle-urile neinteresante, nu stiu...pe bune ca nu mai stiu...


Duminica, am fost la un centru hipic, recent deschis in Bacau, unde s-a organizat o etapa din concursul national de sarituri... Mitzu a fost super incantata de tot ce s-a intamplat acolo! Sa spun drept si pe mine m-au impresionat caii (sau calaretii?! ...): robusti, impunatori, superbi!!! Eu...obisnuita cu "martoagele" de pe la sate......Am vrut sa-mi si cumpar un cal: 120.000 de mii de euro...dar am renuntat cand am realizat ca n-am unde sa-l parchez...
Mda...cam atat despre noi...


Acu' voi pune cateva pozici...sunt din perioada de iarna caci, n-am avut timp sa descarc... Urmeaza...



Pentru cine are timp, placere etc


Pozici aici




Xandrutza, Ramo, Itzy, Monique, Princess, Mexxa ?!?!?!

Salut si imbratisez si restul mamicilor si bucuriilor!



Dragutelor...gata...ca am facut-o si pe asta (de la 8: 42...stau calare pe tastatura...bip, bip, bip de computer...)...
Asa...doua pagini cred ca s-au "umplut" cu cearsaful meu...



Va tzuc si sa auzim numai de bine!








Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor!

Ioana, ce ma bucur ca ne-ai inveselit ziua cu postarea ta! iti spun sincer, te admir ca te pastrezi optimista si frumoasa cu atatea probleme (de sanatate, ale tale, ale lui mitzu, cu probl cu job-ul sotului). mie mi se pare ocrima ce se intampla azi in romania, imi este foarte greu spre imposibil sa inteleg cum unii au tupeul sa fure miliarde de la noi si dupa sa-i puna pe amaratii care abia isi duc zilele sa plateasca nesabuinta lor, mi-e scarba de cei care ne conduc tara. dar, revenind la tine, iti urez multa sanatate si sa fii la fel de vesela mereu!

Cris, pe victoras l-am operat a doua oara in noiembrie, am scris atunci despre asta. el avea hidrocel bilateral, deci l-am operat prima data dreapta, dupa stanga. la stanga s-a refacut lichidul asa ca va trebui a treia operatie.

Adina, drum bun spre romania!

Gety, terminasi bagajele? pentru cat sunteti voi plecati, mai ai putin si iei toata casa cu voi, cred... eu, cel putin, cand plec in vacanta am o groaza de bagaje!

Ieri seara am fost din nou cu daria la aerobic. imi place la nebunie s-o iau cu mine, ne dam amandoua blondele jos din masina (cu ochelarii de soare pe nas, ca niste adevarate "fitzoase" ce suntem ), mergem la vestiare, ne schimbam si ne asezam in rand la sala. daria a facut mai mult de jumate de ora de aerobic (imita si ea miscarile noastre), dupa care, cand am ajuns la abdomene mi-a zis ca a obosit si a stat cuminte pe un steper. sunt foarte mandra de ea, e foarte cumintica.

victorasul e un frumos si un destept. incepe sa vorbeasca din ce in ce mai mult si mai bine.

va pup





Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput