Licurici de ianuarie - februarie 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Aoleu, Anuc, si tu? Of, pisici... Eram asa de pornita, puteam sa-i fac plangere penala pentru fals si uz de fals... Sigur ca nu e pacatul nostru, dar, puii mei, eu cumparasem si lucruri noi, pentru protejatii ei...

Imi pare rau sa aud ca sunt atatea probleme cu voi, mamicile, si cu copilasii, nu stiu ce perioada o fi asta, ca e plin de medicale...

Sanatate multa tuturor!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Buna dimineata!
Ingrid i-ai facut exudat faringian si nasal? La o luna si Marius a avut fata plina de cosulete, pe net citisem si eu de acnee infantila dar cand l-a vazut pediatra mi-a dat sa ii fac exudat. Si i-a iesit streptococul auriu atunci.
O zi frumoasa sa aveti!
Sambata ii fac exudat faringian, De nazal, sa vad daca laboratorul asta face. Noua diagnosticul de dermatita atopica pe fata si acnee infantila pe brate si picioare ni l-a dat dermatologul. Doar ca la dermatita sunt nedumerita ca nu are prurit deloc si eu citeam ca asta e una din simptomele dermatitiei.
Cum ati scapat de streptococul auriu? Va iesit si in nas si in gat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Ce greu imi merge forumul in seara asta... sau internetul?Bee, multa sanatate si iti tin pumnii sa nu fie lupus si nici o alta boala autoimuna sau grava!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:


Ingrid70,imi cer scuze ca nu-ti scriu exact relatarea,am zarit ceva legat de dermatita atopica si vroiam sa-ti povestesc o intamplare patita de o prietena a mea,al carei baietel avea niste bubite pe fata,maini,si labele picioruselor,iar diagnosticul se banuia a fi dermatita atopica.
Dupa lungi analize,teste,presupuneri ca-i alergic la ou,etc (baietelul avea in jur de vreo 7-8 luni),sigura solutie era sa-i faca testele de alergie,lucru care nu-i convenea mamei,pt intepaturile repetate pe care trebuia sa le suporte cel mic...culmea,tot pediatra care o trimisese la specialisti,a intrebat-o pur si simplu ce fel de patut are: de lemn? sau de material?
Mama a raspuns ca aveau patut de lemn,iar pediatra i-a spus sa se duca acasa,sa se uite cu mare atentie in patut,pe barele acestuia si sa desfaca salteaua pt a vedea,daca nu cumva patutul fiind de lemn a facut carii,pt ca aceasta mai avusese un caz asemanator...cand a ajuns si s-a uitat in interiorul saltelei,aceasta era plina de carii,si mamica nu-si explica cum de e posibil pt ca si patutul si salteaua le cumparase noi,nu erau primite...tocmai de aceea,baietelul avea bubite,pe manute,fata,locurile unde nu era acoperit de hainute,extremitatile.
Dupa ce le-a aruncat,problema lor cu care se chinuiau de ceva luni,se rezolvase,si baietelul nu era alergic la absolut nimic,era doar cupit de cariile dezvoltate in lemnul patutului,care isi gasisera locul in saltea.
Sper si-mi doresc sa fiti bine,si va doresc multa sanatate...poate povestea mea,sa mai ajute si alte persoane.

Va imbratisez cu drag si va citesc din umbra.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Fetelor ati vazut ca a aparut deja odiseea de ian - feb 2011?? Oare cine li se va alatura? Io nu... Dar le doresc aspirantelor mult noroc!! Da-ti bice, fetelor!!

Va multumim pt cuvintele frumoase.
Luis acum e bine. A facut febra de la un banal rosu-n gat... Dar a trecut, si sper sa nu mai faca... macar pana la iarna viitoare... Si dermatita de pe obraji a trecut, nu se mai scarpina chiar ca inainte. Acum cateva nopti puteai spune ca e o pisica... avea o viteza la scarpinat!!
Luka e in cl a 2a, multumim de intrebare roxana. Ii place tare mult la scoala, doar la ora de caligrafie se plictiseste de moarte... nu are rabdare sa srie frumos... arunca semnele alea ca (,) cu laba gastii. Dar sincer nu-mi fac inca prea mari probleme... nu toti savantii scriu frumos,nu? Ii place ff mult matematica. Acum ne pune sa ii dam exercitii cat mai grele de inmultire; n-a inceput inca la scoala, chir nu-s de unde a invatat care si cum e treaba...
Noi ne-am luat bilete pentru vacanta de vara. Vom petrece jumatate in Roma la bunici si jumatate in Piatra Neamt la matusica. Chiar am ceva emotii, n-am mai fost in tara de 5 ani... Si acum cu 2 prunci dupa mine... spe sa nu fie prea greu.

Va pupic! Va las o si merg in parc cu Luis! E innebunit dupa topogan!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ingrid eu atunci i-am facut numai exudat nazal, nu si faringian. Nu mai sunt sigura a doua oara cum a fost.Si l-am uns cu un unguent, parca Fucidin se cheama.

In alta ordine de idei cred ca o luam si noi cu raceala, de ieri este si el mucos. Inca mai sper ca e in legatura cu iesitul de dinti. Asa ca azi noapte si inspre dimineata afost tot treaz si nici nu sti daca de la dinti sau mucisori. Ca la mancat laptele era fornait dar nu il deranja nasul, deci inca nu e tare infundat. Aseara am cautat ca disperata prin casa ca nu gaseam Pulmexul sa il da putin sa fiu sigura ca poate respira.
Sa vedem astazi cum o mai fi. Chiar ma bucuram ca trecusera aproape 3 luni fara raceala, ca pana atunci el cam la 2 luni a avut cate una.

Anculet ce interesant ce zici tu. N-as fi crezut ca se poate intampla. Bine ca ne-ai avertizat.

Bee multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.. ???Macar virtuala s-o beau si eu..ca n-am apucat inca s-o beau pe aia adevarata si pana pe la 12 nu cred ca am timp..
Suntem si noi in picioare de la 6,30..Si am inceput in forta,ca in fiecare zi,aspirat,picaturi,siropele,etc etc.Il mai las un pic sa se joace si facem si aerosolii de dim..si tot asa.
Ieri pana la 12 nu am stat,am fost in focuri..offf,ca nu ne mai trece odata.Nu mai zic ca eu eram lesinata,imi lacrimau intr-una ochii si stranutam de 10 ori pe minut,iar de aici porneau niste usturimi in burta de toata frumusetea..Ce sa facem,tragem si cu asta,ca n-avem incotro.Pacatoasa rau raceala asta..

Flo,ma bucur ca ne-ai scris.Sper din suflet sa auzim vesti bune de la tine.Te imbratisez cu drag.

Ingrid,succes la analize,sa iasa toate bune.

yashy,bine ca a au trecut toate si sunteti bine acum.

Paula,sper sa-si revina repede si sa nu raceasca gargaritza.Multa sanatate.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!

Citat:
citat din mesajul lui Anuc
Roxana, poti sa-mi spui te rog, daca Panadolul contine salicilati? Eu am vazut ca nu, dar vreau sa ma conving.

nuuuu, deloc! paracetamol = acetaminofen.
salicilatii inseamna familia aspirinei.
Adina, te roade vreun gand? distractie placuta la Roma! ce bine ca ii place lui Luka la scoala... si cred si eu ca ideogramele sunt atat de greu de desenat... las ca ce scrie conteaza! (zic eu, care daca vad doar pixul incepe sa imi tremure mana )
o zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata! ca buna nu e...cel putin la noi

deci dupa o noapte mai buna in care n-au tusit odraslele decat ff putin...Filip s-a trezit foarte marait, a plans si a vrut numai in brate. mi-am dat seama ca-l doare ceva si am fugit cu el la ORL, la Sanador....de la muci a facut otita medie, normal...e rosu si imflamat, nu are puroi...acum a adormit si am avut si eu timp sa mananc ceva, sa fac un pipi si sa ma spal...ca de dimineata n-am facut nimic cu el in brate...nu va zic ce stare am, imi vine sa mor ca in loc sa fim mai bine, suntem mai rau
Si week-endul viitor vrem o tura la munte, sper ca ne punem pe picioare...A! Si tuseste si mai urat, rupe frate! e plin de mucozitati...la 18, mergem iar la Sanador la pediatrie..

Ingrid, dermatita atopica nu trebuie sa fie neaparat purulenta. Filip are doar niste pete rosii si e pielicica mai aspra.

Ledi, ma bucur ca macar voi sunteti mai bine si optimisti
Roxana, ma gandeam eu ca pun o intrebare prosteasca, ma ales ca am si citit prospectul, dar mai bine sa-mi confirme cineva, decat sa fac vreo greseala pe copchil

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, ca sunt tare suparata...:(

Mami de Ioana&Filip


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ni s-au recomandat nebulizari cu adrenalina (efidrepina)...a mai facut cineva pana acum?
Filip nu sta la aerosoli si dra asta de la ORL ne-a dat o idee...sa-l punem in cortul lui de joaca (in care nu l-am mai pus de anul trecut, sa vedem daca sta) si sadam drumul la nebulizator, macar sa stea in atmosfera aia...daca nu suporta masca pe fata...

Mami de Ioana&Filip


Mergi la inceput