Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Carmen fierul mi-a iesit bine, hemoglobina cam la limita si hematocritul a fost sub valoarea minima,totusi fier iau o tableta dimineata, plus ca acum trebuie sa iau si calciu,iar ca vitamine iau Elevit.

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Elena, eu nu am avut tratament, doar 3 nospa de 80 pe zi. La sare nu am renuntat, dar am redus cat am putut de mult. Si s-a vazut imediat cum am scazut nivelul de stres.

29+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

fetelor, eu m-as culca cu capul pe masa...

si azi trebuie sa stau pana la 5 jumate la birou ca am un curs de la 3 jumate la 5 jumate....

Bulina 30 fix cu poznas

sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nici un sistem de sanatate nu-i perfect. In cazul meu totul s-a terminat cu bine la ambele nasteri din fericire. La Elisa am cochetat la un moment dat sa vin sa fac cezariana in Ro, acum cu atatea scandaluri nici nu ma gandesc sa vin sa nasc in Bucuresti. Mi-ar fi si greu cu deplasarea ca la servici trebuie sa vin pana la 37 de saptamani iar atunci nu mai pot lua avionul, cu masina e greu iar Ana incepe scoala in august.

Crissy tu ce mai faci, mai iei utrogestan?

Apropo de fier, m-am uitat in caietul de sarcina de la Ana si doctorita mea din Ro mi l-a recomandat de la 28 de saptamani, Ferrogradumet parca. Voi de cand ati inceput sa luati fier si ce doza? Ati facut analiza lui inainte de a lua?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Otiliav, eu iau fier de la 20 sapt, pentru ca mi-a iesit hemoglobina mica - anemie usoara, desi sideremia e in parametrii. Medicul meu spune ca dupa nastere hemoglobina scade cu 2 puncte si daca la nastere ai 11, atunci dupa nastere va fi 9, deci anemie. Beleau e ca eu nu asimilez fierul administrat oral, si de saptamana asta am incpeut sa fac intravenos 1 fiola pe saptamana (concomitent cu administrarea orala).

29+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata delfinariu!

Carmen, ma bucur ca esti bine, atat tu cat si Leti

Belu, la fel zic si eu...ar tb monitorizata tensiunea, cateva zile, dimineata si seara.

Fetelor!!! Giorgia, Belu, Eladea, ma bagati in sperieti cu semnaturile voastre. Ce putin a mai ramas!...si mie mi-e o frica...de mor!!!

Aseara am vb cu o verisoara care a ramas si ea insarcinata (10 sapt) si mama ei ma moseste pe mine la nastere. Si ce sa-mi zica de m-a lasat ci gura cascata..ca pe ea nu o lasa mama ei sa nasca in Bucuresti, ci in maternitatea din Braila (unde ea e asistenta sefa la sala de nasteri) si ca nu o sa o lase sa nasca normal, ci prin cezariana

Mai fetelor, oare asa de nasol sa fie la nasterea normala?
Sora-mea a zis ca si ea recomanda la toata lumea cezariana, cica ia fost f usor si ca nasterea normala il traumatizeaza pe bebe...ca a a vut ea in salon o mamica care a nascut normal si era extenuata si a doua zi si nu s-a ridicat din pat.

Nu stiu ce sa mai cred.......

Sa aveti o zi buna!

tina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, burticute!
in Ro se pare ca ploua, aici sunt la ora asta (10:15) 22*C deja, nici urma de nor si nici un val pe Mediterana... ce m-as duce la plaja
florentina, multumim ptr micul dejun, acum suntem la cafeluta.
beluistef, punctuletele albe care dispar repede (asa ca artificiile) sunt de la lipsa de fier. si eu le vad din cand in cand, analizele mi-au iesit perfect si dr nu mi-a retetat nimik. mi-a spus doar sa mananc multe portocale, nuci, oua si sardine iar in loc de ceai sa beau suc de portocale.
spitalele din Ro - e de mirare ca nu cad peretii pe pacienti... ti-e groaza si sa mergi la cineva in vizita, dar sa fi tu pacientul! aici lucrurile stau cu totul altfel. desi e un oras relativ mic (100 mii loc) iti e mai mare dragul de spital: liniste, un miros placut de curatenie (nici urma de miros de dezinfectant), personal deosebit de amabil. e adevarat ca nu te interneaza decat daca esti cu adevarat in stare grava. pe perioada travaliului iti recomanda sa stai acasa in mediul familiar, doar cand contractiile ajung la din 5 in 5 min te interneaza. iar dupa nastere in 48 de ore esti acasa, cu cezariana intarzii inca o zi. cand ma gandesc ca eu am nascut-o pe printesita la Bistrita si nici nu aveam unde sa ma spal. dusurile erau incuiate, era doar o cada cu un furtun si apa rece, stateai acolo pe ciment in picioare ca doar nu era sa te bagi in cada aia superjegoasa si ruginita la gramada. si daca nu dadeai spaga cum trebuie, puteai sa cazi pe jos ca nici nu se uitau catre tine...

28+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Sefa mea a nascut prin cezariana, si este o fana infocata, dar ea are o sistenta permanenta care ii tine copilul la san, o bona interna, bucatar, sofer si femeie de servici, o adevarata armata, este foarte dureros dupa , mai ales daca resursele sunt limitate, cat despre trauma, eu nu am niciuna si am iesit normal, studii au aratat ca fatul se pregateste intens pentru nastere, aici spre exemplu e interzis prin lege sa faci cezariana la cerere, ma gandesc ca o fi dintr-un motiv!
Cred ca mai degraba tine de optiunea fiecareia, eu am toleranta foarte mare la durere si am vazut nasteri naturale asa ca nu imi e frica, am vazut si cezariana si va spun ca femeia cu naturala si-a revenit mai usor, dar depinde si de corp, si de problemele care apar, daca fatul intra in suferinta fetala atunci doctorii iau automat decizia de a te taia, asa cum am mai spus si mamicile care au cezariana stiu, se taie un organ important, daca nu e absolut necesar pentru sanatatea lui bebe, nu are de ce sa-ti fie frica de nastere normalas care poate fi usoara sau mai putin usoara, nu ai cum sa stii ca a ta va fi grea!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Carmen, nu imi vine sa cred…deci nu e numai la noi debandada asta generala prin spitale …ai grija de tine si sa stati amandou cumti in pat la caldurica
Daca as fi in locul tau, cu siguranta as face cele 90 de min cu masina…acolo cred ca vei gasi o alta altceva, mult mai bun cu siguranta
Printre altele si eu am niste cunostinte care au facut FIV initial la Cluj, fara nici un rezultat…apoi au mers la Viena si acum sunt fericiti cu gemenele pe care le au…ei mi-au spus ca nu exista termen de comparatie intre cele doua locatii

Fetele, eu chia ram gasit in februarie la H&M si Zara hainute dragute…blugi, pantaloni negrii, tricouri….am mai cumparat si nde la Rococo doua camasute, tricouri, colanti….de la C&A pantaloni de in
Pe internet am comandat multe…

Cu perna nu sunt lamurita…perna pentru gravide e tot una cu perna pentru alaptat? Totusi scopul in care sunt folosite e diferit…daca e 2 in 1 e perfect
Cine primeste prima perna sa ne zica cum e…ca stau si eu la cotitura sa comand una

Belu, sfatul meu e « mult a fost, putin a mai ramas »…o saptamana in plus nu mai e mult, de ce sa risti, eu zic sa intri in 10 in prenatal

Paula si la mine constat o stare combinata de nerabdare cu frica

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Tina draga mea, eu am nascut natural ambele fete, FARA EPIDURALA, la una aveam 20 ani, iar la cealalta 22 si tin sa-ti spun ca dupa 2 ore dupa ce m-a dus in salon, m-am ridicat am mers la baie..intr-adevar eram slabita, insa am supravietuit ...ceea ce sper sa fac si acum la Stefanutz.

Otilia mi-e mi-a dat preventiv fier 1 tb pe zi, am facut si analizele la 28+, hemoglobina mi-a iesit la limita, dar sideremia in limitele normale..asa ca mi-a dat preventiv, pana dupa nastere ....aaa...si am uitat iau Ferretab si cu toate ca ies la 3-4 zile...nu mai ies constipat ci normal , deci se pare ca imi merge bine cu fierul asta.

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput