LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza, ne mai tineti minte?
Ne-am facut si noi un pic de timp de scris...
Suntem mari acum: 77 de cm si aproape 11 kg. Expert in mers si facut prostii. Mergand de foarte mitititel e deja la categoria alergari usoare. N-are niciun stres la urcat, coborat, catarat, deschis sisteme speciale de protectie pt dulapuri sau sertare, manuirea telecomenzii si schimbatul canalului pe mtv e deja un fleac. Si altele lafel de problematice. E o mica bestiuta in plina actiune
Primii pasi au fost la 7 luni
prima ghetuta la 8: http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/Ghetutza#5433333914382262402
Prima intalnire la 9: http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/RecentlyUpdated02#5433333758028249378
Primul job la 10 luni: http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/20100218#5439626584297321266
Prima deghizare la 11
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/20100218#5439626584297321266

E tare smecher de cand a facut un anisor
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/BestiutaInActiune#5439625607904320066

Sa aveti grija cu vaccinuld e un an. Noi am facut febra intre 38 si 40,5 tip de 5 zile. Se pare ca a coincis cu aparitia unui dintisor.
Inrest suntem bine sanatosi.
Pupam mamici si puisorisi speram sa fim mai activi

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Acum il adorm pe Vladimir si apoi o sa bantui pe aici.

Poze mai tarziu...

Asa:

- Timisoara mi-a placut. Arata cel mai european dintre toate orasele Romaniei. Se vede clar influenta habsburgilor. Merita vazut daca sunteti in zona.
- mai merita vazut defileul Dunarii la Orsova


Sa va pove. Cat de incoerenta sunt, vad ca nu am niciun fel de ordine in idei. Sper sa nu mananc litere ca mi-e o foameeeee.

Am ajuns la Cluj. Toate bune si frumoase insa nu prea m-am plimbat pentru ca am fost mai comoda. Clujul oricum il stiam asa ca nu am pierdut nimic.

S-a terminat evenimentul din Cluj si a trebuit sa pornim spre Timisoara insa cu o pauza la ORAstie, la Arsenal Park pentru a seta detaliile unui team-building ce va avea loc in mai. Am dormit o noapte in acest parc, printre tancuri si avioane de lupta - misto conceptul si spatiul.

Apoi am plecat spre Timisoara. Am trecut prin Deva, dar NOVUS nu da cu pietre ca nu aveam timp sa ne oprim.

Pe drum ne tot intrebam..."ce facem? plecam? hai la Bratislava ca e la 60 de km de Viena si dormim acolo ca e mai ieftin. Sau mai bine mergem la Budapesta. Dar am mai fost. Hai la Belgrad ca e aproape si apoi la Zagreb ca totusi Dubrovnic e cam departe." Si uite asa pana joi seara.

Joi iesim sa ne plimbam prin oras si ne tot faceam socoteala la bani. Ca nu prea aveam bani de plecat.Cand ma uit pe cardul meu intrase indemnizatia. "Sa bem banii de alocatie!"

va urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Poate facem o gaseala si la mare, un week-end, ce ziceti? Arunc asa o pastila subtil


Daaa, dar musai la 2 mai.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

lysbeth, da ce frumusete de baiat ai tinu tu ascuns.
mama si ce mai mestereste el.bine ca stim la cine sa aducem compurile cand se strica.
chiar ma gandeam la voi ca n-ati mai dt niciun semn.
super dimensiuni.

eu stau la muiat cu o labuta

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Asa...

Frecase Robert inainte Google Earth si Google Maps si ne-am hotarat. Plecam la Plitvice. [Ne facem rezervare- 80Euro/2 nopti cu tot cu micul dejun. Foarte bun. Am stat la oi pensiune (agroturism cica) foarte curata. Am avut si bucatarie (nu am avut nevoie, dar era acolo in camera- un fel de apartament).]- am inchis paranteza

Plecam dimineata, vineri, din Timosoara. Dimineata pe la 10. Pana am iesit din tara, a durat vreo ora. Am iesit pe la Cenad si parca eram intr-un film prost de nu se mai termina drumul. Ne-am dat seama pe drum ca aveam ITP-ul expirat la masina. Am zis sa continuam si facem pe prostii in vama daca ne cer talonul (in vama se da talonul daca se cere, altfel NU).


Ajungem la Cenad, ne luam vigneta pentru Ungaria si il mufez pe Vladimir sa impresionam publicul sanu ne tina mult de vorba. Ne cauta de pasapoarte si gata am trecut la unguri. Suuuper. Apoi urmeaza Szeget si M5 (autostrada lor) inspre Budapesta. Ocolim Budapesta pe M0(asta e centura) si intram pe M7 inspre Balaton cu directia Zagreb.

Am pierdut podurile peste Balaton ca am dormit cu Vladimir dar ne-am trezit in vama, unde iarasi ne mufam, impresionam si plecam.

Ajungem la Zagreb si ne vine ideea sa intram in oras sa scoatem bani de-ai lor ca nu aveam decat lei la noi. O idee proasta ca aveau blocaje in trafic cam ca la noi. Ne bagam picioarele si plecam spre PLitvice. Putin pe autostrada si apoi pe un drum national vreo 80 km.

Ajungem, gasim cazarea, lasam buletinele si plecam-logic. Ne-am plimbat prin parc, am vazut cascade si niste ape minunate in culori ciudate (verde si turquoise). Suuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeerrrrrr! Trasee de biblicete de ne parea rau ca nu le aveam cu noi. Greu de descris in cuvinte.

Se face seara mergem sa mancam/ ne culcam si sa vedem ce facem a doua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

La mare dak se face o "intalneala" ne inscriem si noi:D

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ne trezim de dimineata a doua zi si zicem sa pornim spre lacuri. Partea nasoala a fost ca am constatat ca nu prea puteam sa facem activitatile de Parc National (adica trekking, plimbat, mers pe langa apa) din cauza de Vladimir care nu sta in carut sinici in brate si cand vede apa de arunca in ea.

Asa ca ne-am luat o harta. Pornim spre Adriatica. primul oras. Senj. Nu stim ce-i acolo dar ne-a placut. Batea vantul, asa ca nu am zabovit prea mult. "Ce facem? Hai la P*la! A, nu ca e departe! Bine!"

Am mai mers intr0un oras. Urmatorul- Rijeka. Adriatica minunata. Apelealea din poze. Ajubgem la Rijeka. WOW! "Bai, la astia e ca la Cannes! Uite! Portul in fata, terase aici, faleza lata, zona pietonala suuuuper frumoasa!"

Afara erau 23 de grade, soare-frumos. Ne plimbam pananu mai putem. Era vreo 3 dupa-amiaza. "Ce facem? Pai hai sa mai pierdem vremea si apoi mergem spre cazare."

Ne urcam in masina ca Vladimir trebuie sa doarma si mergem. Spre...Poola. Dupa ce vazusem aici eram foarte curiosi ce e acolo. Ca toata lumea vorbea despre cu admiratie.

Iaca ajungem, 100 km de la Rijeka. Mai bine mergeam la Trieste ca era mai aproape.

Si intram in dansa, in P*la. " Frate ce e aici? Zici ca esti la Costinesti. hai sa mai mergem ca asta e partea neturistica, poate o fi ca lumea. Uite au un coloseum. Aha. Hai sane oprim sa dam o talpa"

Ne oprim, ne asezam sa mancam ceva la resturantul Splendid P*la. Foarte dezamagiti am fost. In afara de coloseum si o biserica (si alea facute de romani) nimic. Intr-adevar plajele or fi minunate dar orasul e cam praf. Oricum am avut de castigat pentru ca am vazut despre ce e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hai ca v-am plictisit deja. Ma duc sa descarc niste poze. Urmeaza Zagreb si apoi acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Intrebare: Cat de mult vorbesc copii vostri?
Al meu are doar cateva cuvinte: Mama, tata, dada, bau bau, iis (iris) sisi, papa si baba
In rest eee, meee, iii... si boloboroseala bebeluseasca.
In rest intelege tot cei spun: aduce obiectele pe care i le cer, pune la loc jucariile daca ii spun, inchide seratrele sau pleaca in cautarea membrilor familiei sau a pisicii cand il trimit eu. Shtie de nu, de da, de n-ai voie...De certat cand isi baga manuta in gura (dak ii spun scoate manuta rade si si-o scoate apoi se ascunde si baga dejtu iar), de jucat prinsa (dak ii spui "pun eu mana pe tine bblusule" se intoarce la 180 de grade si o ia la goana. Apoi se opreste si te fugareste el)
Dar nush de ce am eu impresia ca trebuai sa vorbeasca mai mult

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Bianca, pune mama poze la fiecare sectiune de traseu in parte:D

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput