PRIETENE FARA TITLU (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dragelor apar si eu
Cristina felicitari pentru baietelul tau cel destept.
Bee, off voi inca nu ati terminat cu bolile? imi pare asa rau de voi. Dar baietii sunt macar ei bine acum?
.........la noi e frig rau si afara dar si in casa........dimineata in sufragerie asa vreo 14 max 16 gr, max 18. DE o saptamana nu mai avem caldura. Centrala si-a dat duhul. Heinz a comutat-o pe vara si gata i-a fost. cei care au tot venit sa o repare de-a lungul anilor si-u facut cruce si au rasuflat usurati. Acum sparg strada sa bage cunducta de gaz. Centrala cea noua va fi pe gaz,dar abia pe marti ne vom putea reincalzi.
In rest obisnuit ca noi. luni am fost libera am imbarcat trupa si ne-am dus la o balaceala, am mancat la restaurant (plus inghetata aferenta) si am cascat gura pe la magazine. Barbatu a ramas acasa sa se aeriseasca la cap.
Ingrid, mai distrat cu "David stirb temporar". Sper sa iasa bine consultatia si sa te linistesti si tu.
Altfel, vreau sa tund pupazele..... scurt. mi-a intrat in cap si gata. Dar nu stiu cand ajung. Sper ca joia viitoare cand e luna in leu (atunci e de taiat parul)............ma inebuneste barbatu cu chestii din astea folclorice.

gata, ma duc sa ma zgribulesc sub patura si sa butonez telecomanda

http://picasaweb.google.com/kluckermira/PrimavaraDePeLaNoi#5458614473076172930 poze din weekendul trecut.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi



Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata,dau o cafea! Raportat: dormit bine,Diana inca doarme,dar Tudor s-a trezit iar la 7 ,dar dupa ce a baut laptele a mai atipit pana la 8.Cred ca o trezeste insa pe Diana curand la cum tzipa pe-aici
La noi sunt cca 23 de grade in camere,fara sa mearga caldura ... MIRA cred ca m-as congela la voi Am vazut si pozele,tare frumosi copii si ce bine ca au verisoare primare de varsta asa apropiata! Chiar vrei sa tunzi fetele? David chiar ca e mortal fara ambii dinti din fatza
Vai ca nu mai pot cu urlatorul asta Tzipa rau,striga BABA si roade pe ce poate ... sigur sunt dintii ! Bine ca a dormit ok macar.Trebuie sa il las pe jos,ca altfel nu tace Azi e soare,deci probabil iesim,chiar si ieri l-a scos mami o ora.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hello

hai si eu o tura pe aici. scrieti cam mult, n-am timp sa citesc
acum stam mult pe afara si chiar daca am intrat in casa cu fetele tot este putin timp pentru cat as avea si eu nevoie.
Ioana cu ceva probleme la burtica de miercuri. O data mi-a si vomat...la gradi n-a mers joi si vineri. N-a facut febra si vomatul a ramas episodic asa ca n-am disgnosticat-o cu enterocolita. Nu vrea sa ia nici un fel de praf(biotics, hidrasec, smecta) I-am dat niste furazolidon si incepand de azi ecoflorina. ceai nu vrea asa ca doar cu apa ne hidratam. Este activa si mananca(partial regim) asa ca nu ma agit deocamdata. rares nu are nimic asa ca ma gandesc eu ca de la ceva mancare de la gradi. Acolo le da si pateu si crenvusi si lapte de vaca nepasteurizat si eu mai stiu ce dracu.
sa trecem la lucruri mai placute...JOI am fost cu amandoi la teatru. Cenusareasa. Ioana a fost incantata! Ar mai fi stat si 3 spectacole la rand chiar daca n-au gasit o actrita blonda(era satena) si printul nu era chiar pe placul ei(dupa gusturile mamei ei era chiar nasol). rares cum s-au stins luminile s-a pus pe maraiala ca el vrea acasa ca nu-i place si asa mar mar mar pana la sfarsit. Nu tipa nici foarte tare ca-i era jena ca toti copii faceau liniste si atunci cand se aplauda batea si el din palme. per total i-a placut si mai vrea si el la teatru. singura problema - lumina stinsa. Si pe mine asa ma durea capul.... In sfarsit.
In rest suntem ok.
Ma intreba cineva de inaltimea Ioanei, Ingrid parca, are 115 cm iar Rares 98 cm.
Denisa un gand bun pentru tine. Sunt sigura ca in curand vei veni si tu cu vesti nemaipomenite despre Alex. Imi pare rau ca trebuie sa treceti toti prin asta. Din pacate se cheltuie si foarte multi bani dar pe de alta parte nici o suma nu-i prea mare pentru sanatatea copilului tau. Foarte bine ca mai deconteaza si de la job si va mai ajuta si statul(desi am inteles ca pana acum n-au dat nimic) Doamne ajuta sa poata merge Alex din toamna la Montessori program normal!!!
Fug acum ca-i tarziu si bag copii la spalat si apoi la culcare.
Mesaj scris acum 2 ore...am uitat sa-i dau send

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata , eu sunt matinala rau, am inceput sa dorm cam putin.
Ieri am fost in parc, si dimineata si seara, s-a distrat Razvan, mai putin cand a inceput sa se supere (din motiv ca alt copil mai rapid se urca inaintea lui in leagan ) si sa se retraga singur, chiar si sa . Mda, copil sensibil, ce sa mai spun.
Avem o mare buba cu masinile alea electrice de inchiriat: el le adora pana la obsesie, eu nu le suport, si pace. Aseara am facut o concesie, si i-am dat voie sa inchirieze una. Asta dupa ce i-a venit un coleg de grupa si exact asta a facut, a trecut la sofat. Mi-a fost mila de el, plangea si-mi explica "mami, dar Vladut are masinaaaaaaa ", astfel ca am cedat. Problema este ca sofatul il hipnotizeaza, desi ieri... a fost putin diferit. In fine, cam asta a fost.

Daniela, ce frumos ca ati fost la teatru! Noi n-am facut asta pana acum, am de gand, doar ca... nu apare nimic la Teatru. Noroc cu ce mai vine la gradinita. Nici eu nu stiu cum ar reactiona Razvan intro sala intunecoasa?? Sanatate Ioanei, e vreo indigestie ceva. Nici eu nu sunt de acord cu cremvursti si alte tampenii la gradi, noroc ca Razvan nu mananca de-astea (cel putin asa stiu eu), iar noi acasa nu cumparam defel, nici mezeluri. E timp destul sa bage E-uri si alte otravuri in organism.

Moni, asadar Tudor scoate untul din voi. Pai tu ajungi la 50 de kile in ritmul asta, mai bine eram eu in locul tau, ca vad ca stagnez... dar nici sport nu-mi vine sa fac. Diana ce mai face, ce mai zice?

Azi mergem iar in parc, ii fac ciorbita, si mai bag ceva la steamer pt. domnu' sot, pe care l-am trimis la Bucuresti, dupa remediile homeopate care ne lipsesc.
In rest, nimic nou.
Eu ma simt ELIBERATA cumva ref. la problemele lui Razvan, desi nu incetez sa-mi fac griji pt. viitor, ca si voi, dealtfel .

Va doresc o zi frumoasa si calda.



Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Salutare si din Banat!
Am fost ieri plecati la Bazos, foarte aproape de noi, la parcul dendrologic. Per ansamblu e de revenit, restaurantul de langa intrare are niste preturi umflate, dar cum nu mananci zilnic la ei, nu se pune. In parc soare, cald...ca intr-o padure, na. Noroi prezent, am si descaltat-o pe fiica-mea la intoarcere in masina.
Apoi ne-am spalat acasa, ne-am schimbat si am plecat la Mall, am fost la KFC si in Auchan de unde i-am cumparat un puzzle cu Mickey si o papusa-baiat pentru Barbie de acasa. Am mai luat unt de arahide, i-ati dat careva la copii? Nu mi se pare stralucit la gust si e si hipercaloric (de asta nu mananc eu), dar pt ea ar fi ok, sa ai schimbam ceva in alimentatie.

Mira, cum naiba rezisti? La atatea grade as fi cu cojocul pe mine. Serios. Bine ca si-a dat duhul centrala cand vine alta, pe gaz. Noroc cu spume. La noi e fixata pe 22 de grade si porneste cand scade. Nu mai scade ziua ca e deja cald...poate noaptea sa mai incalzeasca nitel.
Fetitele sunt foarte frumoase. Caroline are aer de printesa. De fapt, de acolo le vin la amandoua numele, nu? de la Monaco. Eu nu le-as tunde pe fetitele tale. Parca-s din povesti cu parul acela desfacut si ondulat. Mai mare pacatul. De ce nu faci ca Moni, scurtezi pana la umeri?
Astery, doar n-ai avut vreo indoiala ca testul de vineri n-ar iesi? Cred ca erai emotionata, dar la fel puteai sa nu fii, la cat de super se comporta Razvan, era un fleac. Pai n-ai spus tu ca merge la gradinita si nimeni de acolo nu are habar de ceva? Inseamna ca al tau copil e perfect. Felicitari!
Denisa, ti-ai facut un nou look? Pune poze sa vedem ce si cum. Suvite, deci.
Bravo ca face progrese Alex. O sa faca si la vorbire. Daca sistemul de invatare functioneaza la alte lucruri, de ce n-ar functiona si la vorbit?
Sa va distrati la botez si nu uita de poze!
Daniela, dar nu scrii daca Ioana a avut diaree. Doar vomat, nu e neaparat enterocolita, asa repede sa treaca? Cine stie ce tampenii baga la gradinita, la noi veneau cu prajiturele din comert, bleah, pana am facut gura si la desert le-au dat fructe.
La mine n-a mers faza cu: nu vreau medicamentele. I-am spus ca daca nu vrea la spital, are alternativa. Bine, dar nici nu erau rele la gust, Smecta ca o argila, nu era scarboasa.
Ce fain de voi cu teatrul, eu as duce-o la Filarmonica, dar incep duminica la 19 si apoi e deja ora de culcare pentru ea. Rares e mic, de aia nu i-o fi placut, creste el.
Sora-sa e inalta bine, 115 cm? A mea are 105, parca...
Sanatate fetitei!
Moni, imi pare rau de matusa ta, am vorbit cu Ghita si i-am spus ca sunt probleme si la noi (nu ma simt ok in masina, dar la un drum scurt strang din dintisori) si mi-a relatat ca e foarte bolnava.
Tudor nu mananca? Sa vezi si sa nu crezi! E doar o perioada, dintii sunt de vina. Plus ca e si infundat, apropo nu i-a trecut inca?
Ghita si-a innoit garderoba? Haha, te-ai enervat putin? Si al meu e meticulos la haine, eu sunt ca tine: am intrat, am vazut si mi-am luat.Nu stau la povesti. Sa le poarte sanatos.
Bee, nu mai spui nimic? Cum se simte Anuta?
Anamaria, unde ai disparut?
Fug sa ma imbrac. M-as duce la biserica, dar fara copil. Sotul oricum gateste, so...is free.
Duminica placuta sa aveti!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3


Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hop si eu

Copii imi dorm dupa ce ne-am petrecut toata ziua afara. Am iesit la 9 si am intrat la 2. absolut superb. La noi cel mai frig din tara am bagat de seama(14 grade) dar ne-am bucurat si asa ca straluceste soarele de numa. Vreo 2-3 ore am stat pe la soacra-mea prin curte, am mancat si de pranz acolo.
Ingrid cred ca Diana are amintiri horror din spital de te asculta asa in privinta medicamentelor. Ioana dimpotriva, ar vrea si ea sa doarma acolo un pic. Cand am stat cu Rares acolo in noaptea de pasti i s-a parut ca am nedreptatit-o ca am lasat-o acasa. Din pacate da, a facut si diaree, cam de 3 ori pe zi facea. Azi vad ca inca nu a facut deloc...Dimineata ma hotarasem sa aplic regimul drastic. oricum am sistat laptele. jale mare la mine acasa toata dimineata. la micul dejun le-am pregatit paine prajita cu branza telemea si ceai de menta al lui Rares cu miere si al Ioanei cu putin zahar invertit. Oameni buni zici ca-i dadeam otrava. A mancat un pic de paine cu branza si de ceai nu a vrut sa se atinga. Am incercat sa-i dau cu seringa de medicamente si am facut rau. Isi face sila si le varsa. Deci cu forta nu merge. Cu vorba frumoasa nici atat. oricum ma rog sa fie ok ca nu vrea in nici un caz sa ia smecta sau hidrasec. Deocamdata pare ok. Ce usor era cand era mai mica..facea tot ce ziceam eu, manca ce-i dadeam eu...acum face niste figuri la mancare de te doare mintea. Si ceaiul era ok, era bun ca l-a baut Rares si pe al ei(cred ca asta se constipa)
Ingrid dar vad ca ati avut plimbari ieri. ma gandeam ca odata ce ati fost la restaurantul din parc ce naiba mai cautara-ti la KFC?? Oricum frumos ca ati iesit ca tare bine este la plimbare. Mai face puzzle Diana?? Ioana nici nu vrea sa le mai vada. rares ce mai face. este bun untul de arahide. Eu le-am mai dat copiilor. dar nu pe paine cum aud pe la americani ci pur si simplu asa cate o lingurita.
Astery tare ma bucur ca este bine Razvan desi vad ca in continuare trebuie sa fii atenta ce-i face bine si ce nu. In ce priveste masinutele alea eu n-am decat o singura problema, sa dau banii aiurea pe alea din parc atunci cand are si el una acasa. Le place sa se dea in porcarii din alea statice in care bagi fise. O completa aiureala din punctul meu de vedere dar lor le place si astfel aruncam de aiurea cu banii.
Astery nici eu nu cumpar crenvusti, branza topita si pateu acasa. dar un salam de sibiu tot mai luam sau muschi file, cateodata mai iau si sunca de praga. pai ce naiba sa pun la pizza?? Tu ce ii dai lui razvan sa manance la micul Dejun. Oua le dau si eu dar le dau din trei in trei zile, in celelalte zile ce fac?? Cerealele sunt mai sanatoase?? Doar daca sunt orz sau ovaz in care pui cateva migdale neprajite si stafide. sa-l vad eu pe copilul care manaca asa ceva. Ioana prefera colacei dulci(cherrios) iar rares(choccapic) oricum le dau rar cam odata la 2 saptamani asta pentru ca inca mai beau lapte dimineata in care pun un praf de cacao cat sa-i dea un pic de culoare(daca ar sti ei ca-i praf in ochi e ce le fac eu si ce buna este cacaoa cu lapte adevarata mmmm:)))) Or sa afle ei mai tarziu....
Din fericire in Constanta este teatru, cam putine piese...vreo 4 care erau si anul trecut parca. Chiar o sa-i intreb cand naiba mai schimba!
Monica vad ca n-ai mai scris...doara n-a dat necazul peste voi cu matusa....Doamne fereste!
Trimit si intru sa vad si eu ceva poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mira ti-am admirat si eu comorile vad ca ati avut si verii in vizita. Misto cu rude de aceeasi varsta. Parca sunt copii surorii tale. Eu n-am de la sora dar am de la cumnata nepoti cu varste apropiate de copii mei. Una este Eva, de-o varsta cu rares si alta este la burtica(gravi in 5 luni) si este tot fataa. Deci al meu este UNICUL!!
Am cumparat o revista cu corpul uman. pe exterior si pe interior. Si acum ai mei copii studiaza organele. N-am ajuns inca la penis:)) sunt curioasa cum o sa reactioneze Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ingrid foarte frumoasa mandra ta. Si imbracata dupa ultima moda:)) Aia cu camasa pe sub pulover si pantalonii aia trei sferturi m-a dat gata.
Si Diana este inalta la 105 cm. Oricum unii copii cresc mai devreme altii pot creste mai tarziu. Nu are cu cine semana mititica Diana ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mai, pe mine ma apuca toti Dracii. fac cu nervii pe aici!!! Cum reusesc eu sa dau medicamente si sa tin la regim un copil ca Ioana!! Nu merge nici cu frumosul nici cu forta. Am amenintat-o. i-am povestit tot felul de grozavii despre spital si despre injectii. Nu vrea sa bea nici macar un amarat de HIDRASEC!!!
Are cineva ceva idei???
Ioana nu vomita, nu are febra dar face kk moale. Azi a facut de 2 ori nu apa dar destul de moale. dar neacceptand nici un fel de medicament mi-e teama sa nu evolueze in mai rau. Azi este deja cea de-a patra zi de kk-reala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Daniela, eu zis sa o lasi in pace. Daca nu e asa rau doar are kk moale fa-i doar regim. Banane, orez, ceai de menta. Nu te mai necaji atat.
Da, sunt fetele surorii mele. Sigur ca e frumos, cea mare e o luna mai mare decat David ce-a mica juma de an mai mare ca Daria, dar ce folos ca se vad asa de rar si-si duc asa de mult dorul. si ce folos ca aici mai au inca 7 alti verisori care ba sunt prea mari ba prea mici, sau nu au nici un interes sa se joace impreuna
SA va povestesc o chestie interesanta. Copii mei nu vorbesc romaneste decat putin. Seline e cea mai tare cand le amesteca. David incearca cu mine dar si cu alte persoane care vorbesc romaneste (chair daca stie ca vrobesc si germana, asa cum e prietena mea). Fetele soramii vorbesc aproape exclusiv franceza chiar daca in casa se vorbeste romana. Chiar cea mica se plansese la bunica-sa ca tareee greu e sa vorbeasca romana. Si cu toate astea ziua aia impreuna au vorbit toti 5 romaneste. Mai ametit, mai pocit pe doua limbi dar a fost pe romaneste. Noi astia mari numai stateam si ne minunam deci cand e musai se poate...........eu ma bucur tare si pentru atat.

Frumos, auzi cel mai frig 14 gr. Hi, hi, Si eu am iesit cu bicicleta cu ei pana la prietena mea. am stat putin pe spielplaz acolo pana ne-au inghetat toate.Apoi am urcat sus la ea si ne-a incalzit cu o cafeluta. Acum ploua si e frig si afara si si in casa.
V-am pupat. Noi maine o luam din loc cu scoli gradinite dupa mai bine de 2 sapt de vacanta.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi



Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.


Mergi la inceput