*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (109)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anca imi imaginez narcisele si lalelele in vaza si zambesc...imi plac la nebunie florile de primavara!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

diana spune doar "pa" constient "bau" tot constient "mama"cateodata ma striga cateodata aiurea...si orice o intreb ea raspunde "da"...
mai spune "caca", "rrrrrrrrr", dar nu constient ce inseamna....
asta inseamna retard psihic?

Stai calma. Stiu copii si adulti perfect normali, care au vorbit dupa 2 sau chiar 3 ani. Poate e mai timida, poate isi da seama ca nu poate pronunta corect, poate e mai lenesa, poate ... sunt o serie de motive de vazut pana la gandul de retard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:



Oh, parca am si simtit mirosul de narcise, adooor primavaraaaa.

Cu gradi, suntem incantati momentan, sa vedem cum evolueaza lucrurile eu oricum ma gandisem sa-l lasam asa mai mult de proba doar pana la sf lui aprilie dar daca ii e bine poate il lasam chiar mai mult. El e un copil care are fff multa energie si uneori simteam ca nu-i mai fac fatza, nu mai aveam idei sa-l mai distrez si cum se plicti, incepe sa planga, jumate de zi stateam afara in parc la joaca dar uneori a batut prea tare vantul sau a plouat asa ca in caz de urgenta si numai daca nu se mai putea altfel mai ales pe la inceputul sarcinii cand aveam momente in care chiar nu mai puteam, il mai puneam la desene pe Baby tv unde sta neclintit ba mai si rade singur, aplauda, face cu mana dar nu vreau eu asa, la gradi nu au deloc TV ca daca aveau nu-l dadeam
Dimineata cand il duce tati, cum vede copiii, fuge la ei, nici nu se uita in urma Am fugit ca au ajuns baietii.





si de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Bertha nu a plans deloc azi noapte, a vrut mult in brate, se lipea de mine tot si imi lua mana sa-l mangai pe spate. Asa se linisteste el...dar a tb sa-l mangai 3 ore sa-l ia somnul.

In brate, dar in pat, culcati unul langa altul ai incercat? Eu asa o mai pacalesc cand are chef de dragalaseala la miezul noptii. Ii spun ca e si mami obosita si ca e langa ea si in pat si, uneori merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

salutare!


Olivia gravidutza si pe David gradinitarul. ma bucur ca ii place si ca reusesti sa te odihnesti si tu. pana una alta termina paturica(haha). si pe mine ma incurajezi cu"se poate " pt ca si noi suntem in plin proces de intarcat.

Sa va zic si eu , sa incurajez un pic laptaresele. spre marea mea surprindere la amiaza cand ii e somn fuge sa-l iau in brate. in 2 minute adoarme, asta dupa ce vreo 3 zile i-am refuzat titi. venea si cu o fata de milogel imi zicea tete, tete , baga mana sub bluza si isi impingea capul in jos inspre pozitia de supt. de fiecare data l-am luat in brate ne-am plimbat i-am cantat, i-am aratat pasaricile pe geam, copacii, floricelele etc. acum nu se mai impinge la titi ,vine doar in brate si adoarme foarte repede. cum v-am zis un san mi se umplea foarte repede si mi se betona, asa ca dupa ce intr-o zi i-am dat la 3-4, a doua pe la 6 a treia deja pe la 8 seara, acum mi-a scazut productia detul de bine, nu mi se mai betoneaza. il chem eu la titi si nu ii dau cand adoarme seara,ci mai repede, asa ne spalam si pe dinti. Chiar daca inca ar mai vrea sa se aseze in pozitie, fac la fel ca si inainte de somnul de la amiaza. noaptea am cedat, pentru ca spre exemplu azi noapte s-a trezit urland de cateva ori de foame ca ieri bineinteles n-a servit decat putina mancare si azi-noapte chiar n-am mai putut sta nici in picioare cu el si l-am pus, ma depaseste..
i-am cumparat un babybottle si i-am pus lapte in el, nefiind transparent, ca sa vada culoarea laptelul, spre mirarea mea a baut ceva ceva. el deja la vederea albului in bibe fugea .
sunt f hotarata, si tocmai de asta cred ca merge bine intarcatul.ma bucur ca mi-a scazut productia de lapte si ca Thomas pe zi nu mai cere deloc, e cooperant. acum ramane sa vedem daca o sa se puna si pe mancat, alta mare grija a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:



Salutare mamici dragi!

Mirtha si Cheriactiv Sa traiti mult, cu multa sanatate si sa va bucurati de comorile de langa voi!


Otilia, tare rau imi pare pentru problemele cu spatele. Ai grija de tine, esti 2 in 1 si nu ai voie sa te avanti sa le faci tu pe toate . Stiu cum este ca am tras si eu la o luna dupa cezariana. A trecut cu diclofenac si fara ridicari o perioada (mi-a dat voie chiar daca alaptam)

Olivia, ma bucur tare ca-i place lui David la gradi. Abia asteptam si noi toamna, asta daca nu decid sa-l dau din vara, asa de acomodare Inca mai cautam si sper sa fac o alegere buna. Sunt convinsa ca-i va fi mai bine la gradi decat acasa cu cea mai buna bona din lume (chiar si cu mine). Tare mult m-a induiosat mesajul cu alptatul

Oceanborn incet incet o scoateti la capat! pentru un Thomas iubacios de tzitzi.

Fetelor care inca mai alaptati - sunteti MINUNATE. Mai rar mamici ca voi! Va admir din tot sufletul si tare rau imi pare ca nu am trait momentele astea cu Andrei decat pana la 9 luni.


Bertha, iar ti-am admirat puii dragi si tare m-am minunat cat seamana intre ei si cat sunt de frumosi.

Criss, ma bucur ca este mai bine Sofi, sunteti pe final, a trecut greul.

Lauramiron, scumpe foc cretulinele tale. Una mai cocheta decat cealalta, dar au si cu cine semana.


Aleinad, am admirat puiutza la spart ousoare. F frumos a vopsit mami ouale, cine ar fi rezistat la spart? (pozele cu Eva cred ca Mirtha le-a pus acum ceva vreme)

Elsels, minunati baieti ai! Chiar ca nu prea seamana intre ei. (a fost sarcina obtinuta natural?)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nici Arianna nu vorbeste. spune mai putine cuvinte decat spunea la un an. Dar nu mi-a trecut prin cap ca ar avea vreun retard. o vad ca vrea sa vorbeasca, numai ca spune p elimba ei. Ce pot sa-i fac? o vorbi ea cd o fi pregatita.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Miki. lasa ca nici 9 luni nu-s putine!
AA, da si eu am vrut sa scriu despre cretulinele Laurei ca seamana, si ca Rebecca seamana parca din ce in ce mai tare cu mamiMandru trebuie sa fie tata de asa 3 gagicute una si una..

nici Thomas nu are de gand sa vorbeasca, le zice in limba lui toata ziua da explicatii , gesticuleaza, intelege doar el.. pe la 1 an si el incerca sa zica anumite cuvinte chiar mai grele, scrisesem ca ii zicea takamana la telecomanda,acum nimic..
si ce face mai nou cica numara tonul e acelasi cu al nostru si de asta ne-am dat seama ca e numarat plus ca la sfarsit isi subtiaza vocea. zice ceva de genul duoooouuuuuuuu, duouuuuuuu,touuuuu(adica unu doi trei?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Cred ca am inceput de 3 ori sa scriu si m-am intrerupt. Nu am avut net 2 zile si am "recuperat" greu din urma... Noi suntem OK, au avut amandoi o viroza in saptamana mare si de Pasti, a trecut acum, au trecut si mucii... Radu a avut si niste bubite pe fata, dar au trecut cu Triderm in 2 seri si cu Mustela Stelatopia ziua. In rest, ne jucam mult, am iesit din casa destul de mult, dar vad ca iar au inceput ploaia si vantul! Sper sa se incalzeasca o data vremea, sa stam mai mult in curte...

ALEINAD, o scumpa Teodora la spartul oualor! Si Anastasia e la fel cu piciorusele...

ELSELS, ti-am admirat flacaii... sunt tare scumpi... si eu am gemeni, fetita si baiat si stiu ce inseamna!!

OTI, sper sa treaca durerea cat mai repede! Are dreptate Daniela, pune-i la treaba pe cei din jur!

BERTHA, pui reteta de sarailie? Sunt mare fan!


ANCA, sa te bucuri de flori si de atmosfera de primavara! Am vazut pozele cu buflica zibe, e dulce-foc!. Buna faza cu "copiii" ! Tati cum a reactionat?

BRAVE... off... o trece si raul ala, bine ca bebe e sanatos si zglobiu! Cum te descurci cu Arianna?

MIRTHA, la multi ani!!. Asa cere si Anastasia "pitaaa" si "caneee" si mai cere biscuitii, dar zice "una-doa", nu stiu de ce! Radu cere pitaaa si "nana" (banana).

CHERIE, la multi ani!!



manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Lorellay, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme, Diana deja spune cate ceva si cred ca intelege aproape tot, nu? Cum zicea si Anca, pentru linistea ta, ai putea intreba mai intai pediatrul, care te va trimite la un specialist, dar repet, nu cred ca e motiv de ingrijorare.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput